Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bak heyecandan mesajı eksik gönderdim delikafadulden
melekçim senide tebrik ediyorum buarada sağlıkla inşallahopuyorumnanaktan
mehtap tebrik ederim halaya bende giriyorum yer açın bakiimmm :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bu gün çok ağladım gene ama bu haber bana moral oldu Allahım inşallah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin
halayaa devammmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim:

canlarımmmmm harikasınız allahımgönlünüze göre sağlıklı evlatlara hamilelik haberlerinizle daha çoookk halay çekicez inşallah...

melek kızım otur sen kıpraşma...:))
şerifecim karamsarlığı bırak canımmm üzme böle kendini emi....ben yakında hamiş olcam de..ot çöp dene ....benim bakıcımın rahminin yarısı alındığı halde bana sevgisinden (drların sölediği) hamile kaldı..şimdi koca kız olmuş hatta evlenmiştir bile....yani sen iste yeterki allahım gönderir...

nekoneko canım ağlama artık..meleğin orda çok iyi onuda üzme oralarda....biz burada ağladıkça onlar cennette annemi üzdüm diye üzülürlermiş..yapma böyle....

mhtp cım ben asla karamsar biri olmadım her gece dua ediyorum Allahımızın hazinesi çok geniş bizede verse eksilmez sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum sizede sölemesem çatlarım kimse bilmior çünkü bunları sadece sizler.ve ben gayet pozitif ,umut dolu yarınlara çok güzel bakıyorum öle olmasam neden hergün güneş doğuyor doğmazdı.Allahtan ümit kesenler acizdir ben hiç kesmedim.

sen şimdi boşver benii heyecanlımısın nasılsınn? inşallah çok güzel olur yaa yarın hem cuma da günlerden inşalllahhhhhhhhhhhhh.

ok şerifecim anladım canım...
sen sürekli normal yolla hamile kalamıcam tüp bebek içinde hazır değiliz dediğin için yazdım...madem farklı düşünüyorsun sevindim canım...allahım bebeğini göndericek yakında senin içinde halayyyyyyyyy
heyecanlı değil de şaşkınım valla..biliyosun ben adetten 4 gün önce test negatif çıkınca yok diye alıştırdım kendimi...şimdi var olduğuna inanamıyor kalbim....inşallah vardır da hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur....
ayyy sabah olmayacak bana valla....

eşim de yazık dün testi görünce 'dur hemen hamileyim deme bak sonra üzülüyosun' diyor canım yaa...

yaaa evet sabah olmaz ..keşke eşine demeseydin süpriz yapardın , şöyle hediye paketine koyar eline verirdin yada başka bişi ne bilim.hayırlısı neyse o olsun cnm inşallah sağlıkla gelir bizde heyecanla yarını bekliyoruz....

Çok teşekkür ederim melekçim sizlerinde desteği ve dualarıyla atlatabiliriz inşallah

önce halayımızı çekiyoruz ben arnavut kızıyım şekerim halayın başında ben çekerim:teytey::dance::dance::dance::dance:

Beril içinde artık hamişsiniz melekle ikiniz dualarınız çok daha fazla kabul olur dua ederken kızımın sağlığınada yer verirseniz çok mutlu olurum

İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın canım. hiç belli olmuyor çok duyuyorum tüp bebek tedavisinden sonra doğal yollarla hamile kalanları kk den helin hivda 3 kez tür bebek denedi ve 4. hamileliği kendiliğinden olmuş 20 temmuzda oğluşunu almış kucağına sanada gelmek için belki vadesi minik yaramazın:1hug:

tşk ederim ebrizm güzel temennilerin için bende sizler gibi düşünüyorum,bu işler nasip kısmet işi önemli olan umutla bakmak yarınlara,pozitif düşünceye her zaman inandım ve inanmaya da devam edeceğim.

seninde kuzun inşallah sağlığına tam anlamıyla kavuşacak Allahımızın isteyipte yapamayacağı şey yok şifa adıyla duacınım.bi ara senin içinde uygunsa herkes burdayken resmini gösterirsen seviniriz.

eee mhtp cım nerdesin saat 16:02 heyecanla yazmanı bekliorum inşallah hakkında hayırlısı olmuştur.negatifte,pozitifte olsa yanındayız.hayırlı haberlerle gel.

merhaba kızlar...
:CüvCüv:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

merhaba kızlar...

nerdesin kız sendokuz doğurtturdun hee gecenin bu vakti senin için girdimkaydirigubbakcemile çok şükürki mutlu sonla geldin hayırlı uğurlu sağlıkla gelsin kuzun düğünün bayramın kutlu olsun mhtpcım kaç haftalıksın nasıl geçti onlarıda yaz beklioruz cnm...TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR eee bi karadenizli olarak horon tepmeme izin varmıvereliniortakturkbayragi:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ben 20 haftalıkken kaybettim acısını çok iyi bilirim şimdi dursaydı okula başlıcaktı işin kötüsü 4 arkadaşimla aynı hamile kaldım hepside benimki gibi erkek hepsi gözümün önüde

acını çok iyi anlıyorum maalesef kaçınılmaz sonu değiştiremiyoruz elimizde olmadan başınız sağolsun inş.başka bebeğiniz vardır szin sorun neydi neden erken doğum yaptınız?

merhaba kızlar...

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
tebrikler canımmm ,,,Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş...a.s.:Saruboceq:

edi listemiz süper :) eline sağlık :)

tamam büdü sen beğendiysen no problemm ,,, ya düşünüyorum da premeteyi aşağı bir yerleremi alsamm ,, liste bizi es geçmiş ,, direk aşağıdan başlamış hamileler..kaydirigubbakcemile3

mehtapcımm çok sevindim opuyorumnanaktanşuan inan ağlıyorum gözyaşlarım sel gibi akıyor ama bu kez mutluluktan senin için çok mutlu oldum kendim hamile kalmış kadar sevindim inanki :dance::1hug:
çalışmalar işe yaramış:jeyyar: inşallah bu kez mutlulukla sağlıkla evladını kucaklarsın bak içime doğmuş gibi dün yazdığım mesajda inşallah seneye bebeğinle üflersin mumları demiştim haberi doğrulayınca dahada sevindim valla.hihoyyyt
mutlu ol mutlu kal kendine ve bebişine iyibak güle güle büyüt sağlıkla inşallah bak bunca dua işe yaradı:Saruboceq: senin dualar artık daha torpilli kabul olur çünkü:CüvCüv: hamilesin sende bizlere dua et.Allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah
halay çekmeden:teytey::teytey::dance: gitmem tabi bide kadeh kaldırmak lazım bu mutlu habere:içelim: sen süt iç ama:içelim:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…