Mhtp , canım benim ilk testimde ikinci çizgi o kadar siliktiki , hatta yarımdı :) Silik çizgi varsa bence bebişte vardır :) Canım yaaa var galibaaa :)
Ebrizm , Berilimiz için her şey yolunda gider umarım.Bir süre sonra özel eğitime hiç gerek kalmaz inşaallah...En büyük dileğim Beril için hızlı bir iyileşme süreci...
ayyy kızlar solun ..inşallah hamişimdir....bende şaşkınım valla....
iyiki varsınız canlarım...
sırayla hamiş sonra meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alırız....
kızlar doğuda dr sıkıntısı yaşadım..batıya geldim hemde izmire dedim ama hiçbişey değişmedi...ben çeşmedeyim biliyosunuz özel hastane kapanmış,devlet hastanesindeki kdın kafadan resmen tahlil yapmam diye tutturdu...ortada kaldım..eşim yok...herşey üstüste anlıcanız....yani yarına kaldı tahlil...haberi vericem hemen size....:)))dualarınıza ihtiyacım var....
bebeğim gelsin...........
berilim canımmmm hepimizin tatlişi inşallah özel eğitimden güzel sonuç alıcak veee herşey yoluna giricekkk..öptüm onuda sizideeee...melekcim bebeişinide okşa emi benim için...
mrb.arkadaşlar..
netteyim ben hatta hergün bakıyorum sayfamıza iyi haberler okumak istiyorum
benim hayatım şuaralar karışık yaşadığım depremin artçı şoklarıyla hastanede uğraşıyorum...kendimi çok kasmaktan kimseyle paylaşmamaktan kendi içimde yaşamaktan 1,5 seneden bu güne artık vücudum patlak vermeye başlamış.kaslarım kasılmış ilaçlar verildi başladım bugün umarımm faydasını görürüm..akupunktura gitmeyi düşünüyorum umarım faydası olur araştırma aşamasasındyım.çocuk işini de biliyorsunuz ben tüp bebek le kalıyorum.paramda yok tedaviye yettmez.işim Allaha kaldı.bilmiyorum yaa ne olacak zaman.
merhaba kızlar...
:CüvCüv:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
ben 20 haftalıkken kaybettim acısını çok iyi bilirim şimdi dursaydı okula başlıcaktı işin kötüsü 4 arkadaşimla aynı hamile kaldım hepside benimki gibi erkek hepsi gözümün önüde
merhaba kızlar...
:CüvCüv:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
edi listemiz süper :) eline sağlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?