Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bu güzel habere :içelim: hamileler süt içecek yoksa klava: :mymeka:herkese iyi geceler :jeyyar: tembellk etmeyin çalışın çalışın delikafadulden

bu güzel habere :içelim: hamileler süt içecek yoksa klava: :mymeka:herkese iyi geceler :jeyyar: tembellk etmeyin çalışın çalışın delikafadulden

ya biz geceleri kk de net başında geçiriyoruzz ,, nasıl çalışacaz orayı kestiremiyorummm:roflol:
gerçi biz çalışmasakta olur..:sinifsinif:

ya biz 7 gün 24 saat çalışsakta olmazz,,, boşuna kendimizi heder etmeyelim büdü...:roflol:

merhaba kızlar...
:CüvCüv:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

Canım benim tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr. Çok sevindim ya anlatamam. Evet evet listemiz kesin uğurlu. İnanıyorum Allah bundan sonra hepimizin yüzünü güldürecek. İnşallah 3 ay sonra benim de adımın karşısında hamile yazar. Çok öptüm canım seni mini minişi de.

Kızlar valla kızmayın ama ben de halaya katılcam , mhtpnin hamileliği
kesinleşmiş...oleeeeeeeeyyyyyyyy...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyyyyyyyyyyyyy kızlar hepinize sarılmak istiyorum yaaaaaa açın kollarııııı.......

melek göbüşü sür ekrana bende göbüşümü ekrana sürdüm...hadi kızlar gelin peşimizden..hamiş haberleri çoğalacak yaşasın.......

bu listede açıklama kısmında hamile yazmasını çok istedim yalnız benim değil hep dua ettim hepimiz hamiş yazsın bu listede istedim istiyorum....yüreği yanmış başka annelere de umut olsun istiyorum...

içelim arkadaşlar (kızmyın süt içiyom:))) ):içelim::teytey::teytey::dance::dance::enbuyukkk:

kızlar ya nerdesiniz çok ihtiyacım var size....kayranın açtığı sayfayı okudum ağlamaktan mahvoldum...sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var............

mhtp cım yapma böyle aaaaaaa kaç kere dicemm hamişlere negatif sayfalar okumak yasak..doğruuu doğum yapanlar ve hamişlerden haberler bölümüneeee aaa..

bu arada kızlar nicimi değiştirdim haberiniz olsun.ben şerife80

haklısın canım dün ağla ala mahvoldum valla...kayranın yaşadıkları hemen hemen benimkiyle aynı tutamadım kendimi...bu bölümde bizim sayfa haricinde başka sayfaya bakmayayım artık...hadi ben mahvolmaya alıştım da bebeğime bişey olacak diye korktum valla...
yeni nickin hayırlı olsun uğur getirsin...

merhaba kızlar...
:CüvCüv:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yaşasınnnnnnn süper bir haber bu allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yaşasınnnnnnn süper bir haber bu allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin

şükürler olsun allahıma.....
canım benim...saol......

Melek anneler-i mrb... sevgiyle sarılıyorum hepinize!
Mhtp inan çok ama çok sevindim canım! inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamişlik yaşar ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah! ve burada hep böyle güzel haberlere şahit oluruz inşallah!
...ayrıca senin yazında farkettim ve dönüp kayra'nın yazısını okudum bende... ağlamaktan yoruldum(

Arkadaşlar bir fikir almak istiyorum sizden; biliyorsunuz buradan sürekli paylaşıyorum durumumu... çnkü en iyi siz anlarsınz ve yol gösterirsinz bana... ama durumu bilmeyenler içinde özetlemek istiyorum...
bgn 31.gün bitti ve bebeğim hala yoğun bakımda! en son 17. gününden sonra 1 haftada 4-5 kez makinadan çıkartıp denediler bebeğimi ama maalesef her seferinde 1 gün sürmeden geri taktılar makinaya! sonra 1 hafta çıkarmadılar makinadan çok yorduk diye beklediler... en düşük seviyede makinada bağlı kaldı en son dün tekrar cıkarmışlardı makinadan ama maalesef gece yine kötüleşmiş solunumu ve tekrar bağlamışlar makinaya!
bu arada da makinadayken 20 cc de sondayla süt veriyorlar! girişinde 2050 gr. dı ertesi gün 1840 gr'a düştü dediler 30.güne kadar kilosu ise 1800 ile 1930 gr arasında gidip geldi...(en son 1930gr dı)
uzadı biliyorum ama tüm detayları vermessem kendimi anlatmış olamıcam... derdim şu ki hastane beni oyalıyor olabilirmi?
çünkü 15 gündür genel sağlık durumu iyi ama makinada en düşük seviyede yine,,,
her gecen gün daha iyiye gidiyor ama yine makinada...
bgn akciğer filmleri temiz cıktı makinadan cıkardık ertesi gün arıyorum yne makinaya bağladık vs vs.. diyerek artık sevinmek ve üzülmek kavramlarımı kaybettirdiler bana !!! ne yapacağımı şaşırdım...
daha fazla gec kalmadan hastanemi değiştirmeliyimki? bu saaten sonra makinaya bağlı bir bebeği başka yere sevk etmek riskli olmazmı, ne kadar doğru? yoksa bu gercekten normal bir sürec ve benmi panik yapıyorum?
Çıldırmak üzereyim yaaa...

Hatane oyalıyor dememdeki kastı anlamışsınızdır ama yinede açıkalama gereği duydum;
Biliyorsunuz özel hastaneler sigortadan küvez parası alıyorlar ve bu paranın geceliği 300- 500 Tl arası!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…