Hatane oyalıyor dememdeki kastı anlamışsınızdır ama yinede açıkalama gereği duydum;
Biliyorsunuz özel hastaneler sigortadan küvez parası alıyorlar ve bu paranın geceliği 300- 500 Tl arası!
rahim agzım açıkmış doktor nasıl anlıcaktıki 3 kere kanamam oldu bikerede alttan muayene etmediki anlasın doguştanmış benimki dogumdan sonra başka doktora gittim o söyledi:1no2::1no2:
teşekkürler canlarım...
seblev bebeğin için duacıyıminşallah en kısa zamanda evinde olacak...
canım bebğini başka hastaneye nakledeceklerini sanmıyrum...eğerki onların yapamayacakları bişey varsa naklederler....
ayrıca içini ferah tut....bu kadar duacısı var onun...
Canım bir hastanenin bunu yapacağına özellikle yenidoğmuş masum bir yavrunun üzerinden haksız yere para kazanmaya çalışacağına inanmıyorum (inanmak istemiyorum). Çünkü ihtiyacı dışında bebeği ventilatöre bağlamanın akciğere yarardan çok zararı var akciğerin dokusuna zara veriyor o yüzden asla böyle bir şey yapacaklarına ihtimal vermiyorum. Ama inan bu ventilatöre bağlanıp çıkma süreci bu şekilde işliyor. Bebekler kendileri nefes almaya çalışırken zorlandıkları için entübe olduğunda hemen ekstübe yapmaya çalışmıyorlar biraz dinlendirip kendi toplamasını bekliyorlar. Filmler temiz çıkıyorsa korkacak birşey yok en ummadığın zamanda tamamen makinadan kurtarır. Hatta oğlum hastanede yatarken hemşireler bazı bebeklerin kendi hortumlarını çekerek kendi kendilerini ekstübe ettiklerini anlatmışlardı. Yarın bir de gitmişsin senin ufaklık hortumunu çekmiş. Genel durumu iyiyse başka bir prolemi yoksa solunumu dert etme çünkü eninde sonunda o makinadan kurtulacak. Ama için rahat olsun diyorsan dışarıdan başka bir doktor götürürsün oğlumuzu bir de o görür. Nasıl olsa özel hastanede kalıyor dışarıdan doktor gelmesini sorun yapmazlar herhalde. Biraz daha sık dişini canım biraz daha sabret. Biliyorum hergün dayanma gücün azalıyor, hergün azap çekiyorsun ama bu günler de geçecek. Gelecek güzel günleri düşünüp sabret. Hep aklımda hep dualarımdasın.
günaydın arkadaşlar.
seblevcim sakın böyle şeyler düşünüpte aklını karıştırma hangi insan bunu yapar ..bende senin gibi düşünüyordum ama öle diil bizzat gözlerimle gördüm .bi arkadaşımın bebeği vardı %100 makine destekli nefes alıyordu düşün ve doktorlar onu makineden kurtarmak için her gün başında bekleyip hortumu çıkarıp deniyorlardı bıkmadan usanmadan.sen bilemezsin gece bile deniyorlar doktorlar daha hassas bazıları ve hiç kimse bi meleğe kıyamaz..
hangi hastanedesin ? ben cerrahpaşadaydım tüm proflar orada çokkk sıkılır daralırsan Prof.Dr.Yıldız Perk hocaya mail at o kadar tatlı bi kadın ki çok merhametli.
mhtp cım kalp atışları için ne zaman gidiyorsunuzzz bu arada nedense içimden kuzunun kız olduğu geçior yanılır da olabilirim ama bi an öyle geçti..kendine iyi bak habersiz bırakma bizleri gelişmelerden.
canım benimmmm allah mı söeltiyo ne....kızım geri gelmiş gibi hissederim valla...amabenim içime de erkek miş gibi geliyor..
bu arada ben 9 eylülde yakup erata ya gitmeye karar verdim...yakınımız 9 eylülde dr o dr seç ve vakit kaybetmeden git dedi..buradaki dr (hamileliği kesinleştirmek için gittiğim dr) 2 hafta sonra tahlil ve kontrol edelim demişti...yarın gideyim diyorumbakalım inşallah kesemizi görürüz...kalp atıoşı daha erkendir...
Canım iyiyim sağol...Sürekli uyuduğum için çok sık giremiyorum...Yorgunluk ve halsizlik var ama çok şükürki mide bulantısı yaşamıyorum ...İlk hamileliğimdede bulantım yoktu , ama ilkinde bu kadar halsiz değildim...melek76 bayadır uğramadın arkadaşım nasılsın? nasıl gidior bebişin sende kendine ii bak görüşürüz.
Canım ben ilk günden beri bacaktan vuruyorum , yeni yeni morluklar oluştu, nokta şeklinde ...Dönüşümlü yapmak en güzeli , kola kendim vuramam ama yakında göbeğide denicem...melekcimçok teşekkürler yardımın için bacaktan yapıcam herhalde...:S korksamda herzaman birini yada bir sağlık yerini nerden bulucam demi ama...
bide kolum hemen yara oldu sen de de oldu mu??
inşallah bebişlerimiz kollarımıza gelince dünyada bizden mutlusu olmayacak....
Mhtp , canım benim , ben hergün iğne vuruluyorum...
0,3 ml fraxaparine...Sana hangi dozda iğne verdiler canım...
Ben 6+3 te iğneye başladım...İğne vurulmaktan hiç korkma...Ben herhangi bir sağlık merkezine bile gitmedim , direk kendim vurdum iğnemi...İğneye alıştım ben , benim tek korkum iğnenin herhangi bir yan etkisini yaşamak...Yoksa iğne kesinlikle büyütülecek yada korkulacak bişey değil...Doktorlar hiç bir yan etkisi yok iğnenin dediler...
Canım iğne bacağa , göbeğe ve kola vuruluyor...
Bacağa vuracaksan , diz kapaktan 5 parmak yukarı ve kasıktan beş parmak aşağı , arada kalan bir bölgeye , bacağın ön kısmına yapıyosun...İğneyi vuracağın yeri bir elinle sıkıyosun ve iğneyi dik bir şekilde batırıyosun (İğnenin ucu yaklaşık 1 cm , iğnenin tamamını batır ) ve ilacı yavaş yavaş veriyosun...Bu arada iğnenin içinde biraz hava var , havayı iğneyi vurmadan önce boşalt , ilaç iğnenin en uç kısmında olsun...
Eğer göbekten vuracaksan , göbeğin 5 parmak sağına ve 5 parmak soluna yapıyosun...
Eğer koldan vuracaksan dirseğin 5 parmak yukarısına , omuzun 5 parmak aşağısına , arada kalan bölgeye , kolun arka kısmına vuruyosun...
Canım demek oğlum olacağını düşünüyosun :) Hayırlısı olur inşaallah...Demişsinya kızım olursa bebeğim geri gelmiş gibi hissedicem diye , bende oğlum olursa kuzumm geri gelmiş gibi hissedicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?