Canım benim ne de olsa devlet memurusun anlaş doktorunla gebeliğe boyunca yatması gerekir diye sana heyet raporu çıkarsın işe falan gitme. Bırak okuldan da mırın kırın ederlerse etsinler seni memuriyetten atacak değiller ya. Ben de hamileliğim boyunca aman işler aksamasın aman bişey demesinler diye rapor izin almadım sonra da stresten erken doğum yaptım. Şimdi benim çektiğim acı o kişilerin umrunda mı. Herkesi ve herşeyi bir kenara bırak yalnızca kendini ve yavrunu düşün. Bizim gibiler için bir çocuk sahibi olmak dünya üzerindeki en önemli şey lütfen tadını çıkar ve kendini riske atma.
Canım gergin olman çok normal ... Canım ilk 3 ay biliyosun hiç bişey olmasa bile gergin geçiyor ..Sadece bebişini ve kandini düşün...Beni okulum şu an yormuyor ama baktımki olumsuz etkileniyorum rapor almaya çalışıcam...Şu saatten sonra bizler işi takmamalıyız kafamıza, kim surat asarsa assın...Önce biz ve bebişler gelir unutma...kızlar çok gerginim ya..ağlama krizleri oluyor arad..herşeyden korkuyorum..kafayı yicem...güya toparlandım diyodum....ama iyi değilim...
daha önce kontrol için gittiğim dr hamilelikte yatacaksın dedi..
bthcg yaptırmak için gittiğim dr işi bırakacaksın diyor..
bu sefer gittiğim dr uzak yere gitmiyosun diyor..ben hergün 2 dolmuş değiştiriyorum 1saati geçgin yol gidiyorum,geliyorum...
herşeyden korkuyorum...
hergece kabuslar görüyorum korkarak uyanıyorum...bebekle ilgli rüyalar değil...
tırlattım iyice...yarın okula başlıyorum tekrar....off ya bunalımdayım resmen...
:) canım yaaa çok teşekkür ederimm...Bizde seni çok özledikk , kocaman öpüyorummm...Merhabalar hepinizi özlemişim.herkes daha iyi inşallah.İzmirden üniversiteden arkadaşım gelmişti ailesiyle tatile onları misafir ettim evimde dün otele gönderdim.ancak girebildim nete.
bebişler büyüyor maaşallah
melek76 dinlen arkadaşım bol bol uyu biliyorsun karpuz bile yata yata büyürmüş :roflol:eee seninki karpuzdan daha değerli olduğuna göre tabikide dinleneceksin sağlıkla büyüt bebişiopuyorumnanaktan
Canım teşekkür ederim :) seninkide hayırlı olsun :)melekcim tickerında hayırlı olsun....kuzucuğun hergün büyüyecek orada da..:))
Canım teşekkür ederim :) seninkide hayırlı olsun :)
Bebişimiz büyümüş maşaallah , 6 hafta olmuş...Aramızda çok az varmış canım , yaklaşık 3 hafta :) İnşaallah hep güzel haberler veririz buradan ...
Canım yaa , o gün çok erken yattığım için bir ara kalkmıştım :) Yoksa uyuyorum merak etme :)Melekcim senin gece yarısı ne işin var internette sana uyku lazım.
Aminn canım , inşaallah...melek maşallah pıtırcığımıza hep böyle sağlıkla büyüsünler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?