Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

mhtp,önümüzdeki hafta dünyanın en güzel sesini dinliyceksin demek minicik kalp tıp tıp atıcak

kızlar çok gerginim ya..ağlama krizleri oluyor arad..herşeyden korkuyorum..kafayı yicem...güya toparlandım diyodum....ama iyi değilim...
daha önce kontrol için gittiğim dr hamilelikte yatacaksın dedi..
bthcg yaptırmak için gittiğim dr işi bırakacaksın diyor..
bu sefer gittiğim dr uzak yere gitmiyosun diyor..ben hergün 2 dolmuş değiştiriyorum 1saati geçgin yol gidiyorum,geliyorum...
herşeyden korkuyorum...
hergece kabuslar görüyorum korkarak uyanıyorum...bebekle ilgli rüyalar değil...

tırlattım iyice...yarın okula başlıyorum tekrar....off ya bunalımdayım resmen...

negatif düşünceden kurtul canım snei çok iyi anlıyorum ama mucizenin tadını çıkarmaya bak..gelgitler çok normal zaten eğitimcisin bunu aşacağına eminim..kendini sıkma.

şerifecim toparlandım artıkherşey daha güzel olacak dedikçe batıyorum sanki..her dr farklı yorumluyor..
eğitimci olunca daha zor oluyormuş anladım...rapor aldım diye okul mırın kırın ediyo...milli eğitim sevk alırken problem çıkarıyo..2dolmuşla okula gittiğim için fena şekilde korkuyorum....drlar değişik şeyler söylüyor..o diyor rahimde problem oluştuğu için düşük yapıyosun yat diyo...diğeri iğne olacaksın diyor...kime inanıcamne yapmamgerekiyo bilmiyorum ağlayıpduruyorum..bunalımdayımmm
hamileliğimin tadını çıkaramıyorum....

her doktorun yorumu görüşü farklıdır biliosun ama ilahi takdir var o tüm doktorları sollarda geçer duanı esirgeme bak birinci duan kabul oldu artık sağlıkla devam etmesi içinde bizde duacınız...hem yattın dielim gene bişi oldu o zaman ne düşüneceksin? bu işler nasip kısmet işi Allah yardım edecektir ona sığın iğnenide vurun zaten sık olmamakla beraber doktor kontrollerini yaptıracaksın kan akışına bakarlar durum değerlendirilir.

iş durumuna gelince nasıl oluyor bilmiorum ama maddi durumunuzda bi sıkıntı yoksa en azından riskli dönemler geçene kadar ara vermeni öneririm..bazı şeyler zor kazanılıyor biliyorsun..hakkında hayırlısı olsun pozitif düşünce pozitif olaylara kapı açar...

saol şerifecim...maddi durumua falan bakmadan ücretsiz izine ayrılmak istiyordum amaböyle bir hakkım yokmuş...

Canım benim ne de olsa devlet memurusun anlaş doktorunla gebeliğe boyunca yatması gerekir diye sana heyet raporu çıkarsın işe falan gitme. Bırak okuldan da mırın kırın ederlerse etsinler seni memuriyetten atacak değiller ya. Ben de hamileliğim boyunca aman işler aksamasın aman bişey demesinler diye rapor izin almadım sonra da stresten erken doğum yaptım. Şimdi benim çektiğim acı o kişilerin umrunda mı. Herkesi ve herşeyi bir kenara bırak yalnızca kendini ve yavrunu düşün. Bizim gibiler için bir çocuk sahibi olmak dünya üzerindeki en önemli şey lütfen tadını çıkar ve kendini riske atma.

ahh canımm aynen..daha öncesinde bende işler kalacak diye paralıyordum kendimi..ama kendme ettim..düşük yaptığım gün baktım kanama var bebeğimin gittiğini anladım dr dan önce okuldaki işlerimi hallettim öyle gittim dra...
şimdi dr heyet raporu vermedi..düşecekse düşer diyor....millet hiçbişeyi yokken bulur ben bu halimle rapor alamıyorum....offfff

Merhabalar hepinizi özlemişim.herkes daha iyi inşallah.ızmirden üniversiteden arkadaşım gelmişti ailesiyle tatile onları misafir ettim evimde dün otele gönderdim.ancak girebildim nete.
bebişler büyüyor maaşallah
melek76 dinlen arkadaşım bol bol uyu biliyorsun karpuz bile yata yata büyürmüş :roflol:eee seninki karpuzdan daha değerli olduğuna göre tabikide dinleneceksin sağlıkla büyüt bebişiopuyorumnanaktan
mhtp canım hiçç canını sıkma moralini bozma Allah senide bebeğinide korur inşallah herşeyin hayırlısı korkma korktuğun başına gelmesin.içini ferah tut.Bu kez mutlu tamamlarsın hamileliğini inşallah
bende hep bebeğimi kaybetmekten korkmuştum ve kaybettim.Ama herşey nasip Allahın takdiri Hayırlısını dile Allahtan hiç üzme kendini ne dedim ben sana mutlu ol mutlu kal Relax sakin sakin hep sakin canın sıkıldığı anlarda derinnn bir nefes al bebeğim için iyi olmalıyım de kendine .yok yere kendini strese sokma yoksa:mymeka:enseye tokadı yersin haaa
sana izin vermeyen kurum ve kişilerede şunuyap:dilcikar:yada bunu:tomato:
Akşam eve gidincede böyle yap dinlen

canım benim saol..bugün iyiyim ...yorgunluk hariç tabi....arada strese giriyorum...dün akşam eşim gelince komklikler falan yapıp güldürdü beni...herşeygüzelolacak sevinme zamanı falan deyip yatıştrrdı beni sağolsun...:)))))

Canım gergin olman çok normal ... Canım ilk 3 ay biliyosun hiç bişey olmasa bile gergin geçiyor ..Sadece bebişini ve kandini düşün...Beni okulum şu an yormuyor ama baktımki olumsuz etkileniyorum rapor almaya çalışıcam...Şu saatten sonra bizler işi takmamalıyız kafamıza, kim surat asarsa assın...Önce biz ve bebişler gelir unutma...
Uzun yol çok yorar insanı bilirim...Bence seni anlayacak ve sana rapor verecek bir doktor çıkacaktır karşına...Çünü okulun çok uzak...Canım benim yaaaa lütfen kendini ve bebişini üzme...

:) canım yaaa çok teşekkür ederimm...Bizde seni çok özledikk , kocaman öpüyorummm...

melekcim saol canımmm...bugün daha iyiyim....okulum uzak değil aslında amaaraç probleminden dolayı dolaşa dolaşa gidiyorum....bakalım bişeyler ayarlıcam...
öğlen arasında ve yolda gelirken gözlerim kapanıp durdu:)
ya benim baş dönmelerim başlıyo galiba öğle arasında bide derste oturup kaldım..(

melekcim tickerında hayırlı olsun....kuzucuğun hergün büyüyecek orada da..:))

melekcim tickerında hayırlı olsun....kuzucuğun hergün büyüyecek orada da..:))
Canım teşekkür ederim :) seninkide hayırlı olsun :)
Bebişimiz büyümüş maşaallah , 6 hafta olmuş...Aramızda çok az varmış canım , yaklaşık 3 hafta :) İnşaallah hep güzel haberler veririz buradan ...

melek maşallah pıtırcığımıza hep böyle sağlıkla büyüsünler inşallah

Arkadaşlar en son 2 hafta önce doktora gitmiştim...
Dayanamayıp , yarın tekrar gidicem , her şeyin yolunda gittiğini söylemeleri beni rahatlatıyor gerçekten...
Sizlerinde bebişleri göbüşünüze konduğunda beni daha iyi anlayacaksınız...Moralimi yüksek tutmaya çok çalışıyorum...Ama giden yavrum bir an olsun aklımdan çıkmıyor...O yaşadığım günleri unutamıyorum , unutulmuyor...Gün içerisinde bir kaç kez mutlaka bu konu yüzünden gözlerim doluyor...Sonra kendime geliyorum , namazımı kalıp dua ediyorum...Allahım , hepimizin hamilelik döneminin güzel geçmesini nasip eder inşaallah...Karmakarışığım anlayacağınız...

ya bişey sorucam...
iki gündür belli belirsiz akıntımın içinde pembelik vardı...bugün arrtı kanlı akıntı oldu kahverengimsi...
aslında hamileliğin başından beri progestan kullanıyorum buna rağmen kan garip değil mi??çok moralim bozuldu..galiba 4. kez bebeğimi kaybediyorum...
dr aradım progestanı arttır yarın gel dedi...
çok üzülüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…