Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım hemen moralini bozma ,, benimde 7. haftada kanamam gelmişti ,, öyle çok korkmuştum kii ,,hatta bayağ çoktu kanamam ped koydum hemen apar topar doktoruma gittim ,, ama oğluşumun ilk o zaman kalp atışlarını duymuştum,, inş. sende duyarsın canım..dualrım seninle...

melek76 hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.

mhtp cım yarın gideceksin sanırım doktora hiç morelini bozma bazen oluyor böle şeyler bende de olmuştu..sıkma canını hayırlı haberlerle gel.

Canım aklına kötü şeyler getirme. Hamilelikte kanamalar olabiliyor ama bu durumda bol bol dinlenmen lazım hep yat kendini yoracak şeyler yapma. Belki bu hayırlara vesile olur doktorun sana rapor yazar. İnşallah güzel haberlerini alacağız bugün dualarım seninle.

Canım benim ablamın hamileliği boyunca ara ara kanaması oldu ki çok şükür bebişlerimiz (ikiz bebekler) sağlıkla doğdular...Kanama olmasına rağmen devam eden hamilelikler var , olumlu düşünelim , olumlu olsun canım...Her şey yolunda gidecek inşaallah...
melek76 hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.

mhtp cım yarın gideceksin sanırım doktora hiç morelini bozma bazen oluyor böle şeyler bende de olmuştu..sıkma canını hayırlı haberlerle gel.

Canım 2 haftadır bebişimi görmedim , yarın doktora gidicem...Hayırlı haberlerle gelicem inşaallah...Allahım herkesin yüzünü güldürür inşaallah , aminnnnn...

güzel güzel büyüsün bebişin melekcim hayırlarla dön.inşallah..

mhtp bugün girmişsin ama yoksun? nasıl geçti kontorolün inşallah istediğin gibidir herşey hayırlı haberlerini beklioruz tüm arkadaşlar.

cnm mrb bende bebeğini kaybeden bir anneyim sen sezaryanmı yapmıştın 1.doğumunda..

merhabalar kızlar..bilgisayar kafayı yedi giremedim...
sabah itibariyle kan kesildi...raporluyum...progestanı arttırdık..
ama hala kalp atışı yok.. dr geç döllenme diyor...bekliyoruz...,
geçmişi okuyamadan hemen haber vereyim dedim..umarımherkes iyidir..

kızlarr iyiki varsınızzz...şu an yanımda olsanız da sarılsam sizee....

beni merak etmiş sormuşsunuz...nasıl mutlu oldum bilemezsiniz....allahım tez zamanda önce göbeklerinizi sonra kucaklarınızı doldursun

Oh nihayet bir haber geldi de rahatladık umarım sen de biraz rahatlamışsındır. ınşallah yakın zamanda daha güzel haberlerini alırız. Kalp atışlarını duyunca miniğimizin mutluluğumuz tam olacak. Sakın kendini yorma hep yat. Yardıma ihtiyacın olursa beni çağır nasıl olsa ızmir'deyim koşar gelirim.

canımmmmm:1hug:

uzanıyorumsürekli..dualarınız yavrumu koruyor teyzesi..

çok şükür ki kanaman durmuş ilaçlarını kullan , bol bol dinlen ve sıvı al canım ,, Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyacaksın inş.. moralini yüksek tut kendine ve bebeğine ii bak canımm:1hug:

mhtp cım çokkk sevindimmm bol bol dinlen ve hiç sıkıntı yapma bi dahaki kontrolünde ben inanıyorum ki pıt pıtları dinliceksin arkadaşım...vee bize müjdelerle döneceksin...yalnız değilsin arkanda kocaman bi ailen var bizler varız...haydi bakalım hayırlı olsun.

Meraba arkadaşlar ,
Bugün doktora gittim...Bebeğimi gördüm...Kafası , kolları , bacakları ayırt edilebilir hale gelmiş , bebişimiz büyümüş kızlar :) Şu an için her şey normal görünüyor dedi
Bu arada bugün rüyamda bebişim doğmuş , onu kucağıma almış seviyorum...Gerçek gibiydi rüyam...Bir erkek bebek gördüm , hayırlısı inşaallah ...
11+0 da randevum var , ikili test için...Doktorum cinsiyet tahmini yapıyor o haftada , cinsiyetini de öğrenmeye az kaldı...
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim , hepinizi öpüyorumm...

Maşallah bebişimize, daha da güzel günlerini görürsün inşallah. Allah hayırlısını versin ama inşallah içine doğan doğrudur ve bir oğlun olur. ıkinizi de öpüyorum.

Maşallah bebişimize, daha da güzel günlerini görürsün inşallah. Allah hayırlısını versin ama inşallah içine doğan doğrudur ve bir oğlun olur. İkinizi de öpüyorum.

İnşaallah birlikte canımmm...
Canım sen ne kadar beklemeye karar verdin , netleştimi ? Gerçi bizim karar vermemizle değil , Allah istediğinde bebeklerimiz sağlıkla gelecekler inşaalah...
mhtp yi çok merak ediyorum , bir kaç gündür girmiyor galiba...İnşaallah güzel haberlerle gelir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…