ya bişey sorucam...
iki gündür belli belirsiz akıntımın içinde pembelik vardı...bugün arrtı kanlı akıntı oldu kahverengimsi...
aslında hamileliğin başından beri progestan kullanıyorum buna rağmen kan garip değil mi??çok moralim bozuldu..galiba 4. kez bebeğimi kaybediyorum...
dr aradım progestanı arttır yarın gel dedi...
çok üzülüyorummm
Canım benim ablamın hamileliği boyunca ara ara kanaması oldu ki çok şükür bebişlerimiz (ikiz bebekler) sağlıkla doğdular...Kanama olmasına rağmen devam eden hamilelikler var , olumlu düşünelim , olumlu olsun canım...Her şey yolunda gidecek inşaallah...ya bişey sorucam...
iki gündür belli belirsiz akıntımın içinde pembelik vardı...bugün arrtı kanlı akıntı oldu kahverengimsi...
aslında hamileliğin başından beri progestan kullanıyorum buna rağmen kan garip değil mi??çok moralim bozuldu..galiba 4. kez bebeğimi kaybediyorum...
dr aradım progestanı arttır yarın gel dedi...
çok üzülüyorummm
melek76 hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.
mhtp cım yarın gideceksin sanırım doktora hiç morelini bozma bazen oluyor böle şeyler bende de olmuştu..sıkma canını hayırlı haberlerle gel.
bende 24 haftalık bebeğimi erken doğum nedeni ile kaybetmiştim, preklampsi teşhisi konmuştu bana gebelik zehirlenmesiymiş, 15 gün hastanede yattım, beklemekten başka çare yok deyip eve geldim geldiğimin ikinci günü sancılandım aniden suyum geldi, ve bebeğim doğdu maalesef yaşatamadılar..
küçücük oğlum küçücük doğmuştu zaten, nasıl yaşasındı..
Allah'tan herzaman hayırlısını istedim.. doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım, yine aynı sıkıntıları yaşadım hastanede yattım fakat bu sefer bebeğim beni bırakmadı 2 ay önce bebeğime kavuştum..
yine erken doğum oldu ama bu sefer 36. haftada olduğu için ve planlı bir doğum olduğu için sorun olmadı, küvezde kalmadı bebeğim..
şimdi çok güzel bir aşka sahibim, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh...
hiç üzülmeyin olur mu, bebeklerimiz gelecekler zamanı biliyorlar.. sağlıklı bir bebek ve sağlıklı bir hamilelik dilerim..
Oh nihayet bir haber geldi de rahatladık umarım sen de biraz rahatlamışsındır. İnşallah yakın zamanda daha güzel haberlerini alırız. Kalp atışlarını duyunca miniğimizin mutluluğumuz tam olacak. Sakın kendini yorma hep yat. Yardıma ihtiyacın olursa beni çağır nasıl olsa İzmir'deyim koşar gelirim.
Maşallah bebişimize, daha da güzel günlerini görürsün inşallah. Allah hayırlısını versin ama inşallah içine doğan doğrudur ve bir oğlun olur. İkinizi de öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?