bugün bir arkadaş ortamında sohbet ederken düşük yapmış bir arkadaşımız da vardı. Kendisine tetkiklerini yaptırdın mı dedim. Yaşı da bana yakın.
demez olsayım
neden yaptırsınmış? 1 düşük oldu diye tetkik mi yapılırmış? Ayrıca neden ben bu kadar negatif mişim bu konuda? (üstelik yaşadıklarımı biliyor)
Zaten onun çocuğu olurmuş.
Ben de öyle zannediyordum. Kadınlar evlenirler gebe kalırlar ve bebeklerini sağlıkla doğurup eve getirirler zannediyordum. Ama hayat bana kazın ayağının hiç de öyle olmadığını öğretti.
Yaşadığım acıları bildiği halde bana neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun diyen kişiyi Allah!a havale ediyorum.
bugün bir arkadaş ortamında sohbet ederken düşük yapmış bir arkadaşımız da vardı. Kendisine tetkiklerini yaptırdın mı dedim. Yaşı da bana yakın.
demez olsayım
neden yaptırsınmış? 1 düşük oldu diye tetkik mi yapılırmış? Ayrıca neden ben bu kadar negatif mişim bu konuda? (üstelik yaşadıklarımı biliyor)
Zaten onun çocuğu olurmuş.
Ben de öyle zannediyordum. Kadınlar evlenirler gebe kalırlar ve bebeklerini sağlıkla doğurup eve getirirler zannediyordum. Ama hayat bana kazın ayağının hiç de öyle olmadığını öğretti.
Yaşadığım acıları bildiği halde bana neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun diyen kişiyi Allah!a havale ediyorum.
map bana düşük yapınca doktor infertilite bölümüne gel araştırsınlar dedi ne demek bu infertilite ne testleri yapıyolar kusura bakma bilmiyorum ama merak ettim
merhabalar melek anneleri, nasılsınız
agelhope, canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum, Yusufçuğunu inş kucağına alacaksın, evine getireceksin, tüm sıkıntıların geçecek
hadibakem, canım sıkma canını, evet insan hamileliğinde çok duygusal oluyor, ama senin ve bebeğinin morale çok ihtiyacı var, bu durumun geçicidir, Rabbim gönüllerimize ferahlık versin.
cuma akşamı test yaptım ikinci çizgi çok çok silikti, ben hayır çizgi yok dedikçe eşim var işte var baksana var diye beni çok sevindiren sevimli bir hal içerisindeydi. belki de ben çok ümitlenip sonra üzülmemek için temkinli olmaya çalışıyorum. bugün itibariyle dört gün gecikti adetim. yarın sabah yeniden test yapacam. dualarınızı bekliyorum, hepinizi öpüyorum
Herkese merhabalar..
Hamile arkadaslara,saglikli,güzel zamanlar,adaylarada bol sans..
Kizlar daha evel cok yazdim size..bende 5 ay önce düsk yapmistim 4,5 aylik..sonra arastirildi ve kan pihtilasmasi cikti..o arada 6 cm olan miyonumda alinsin,sonra gebelik düsün dedndi...bende 12 Agustos icin randevu aldim..4 Agustosta reg olmam lazimdi olmayinca test aldim pozitif cikti..3 gün sonra kan testi yaptirdim degerim 59 cikti..hemen ignelere basladim,progesteonda verdiler....
tabi dünyalarda yine benim olmustu..12 sinde doktora gitim,kese göründü hersey yolunda dde..kendisi tatilr gidecekti 4 hafta sonraya randevu verdi eylül 10 a...ama ben beklemeyip 19 zunda ,yine doktora gitim herye yolundami diye..bu sefer doktor..hamile oldugunuza eminmisiniz,icinizde miyomdan baska birsey yok ded..sok oldum..kan sonuclarimi gösterdim..keseyi gördüm dedim..kese erimis,yada yoktor kan birikmesini kese sanmis olabili,ama kesinlikle iciniz bos dedi..tekrar kan aldi benden,hamleliginiz bozulmus dedi...4 saat sonra ardim kan degerim 43 e düsmüs..bana progesteronu birak 1 haftaya hastalanirsin dedi..cok yikilmis durumdayim..
simdi hersey sifirdan basla,amelyat olacagim..amelyatimida acik amelyat yapacaklardi,simdi vazgectim,laparaskopi yapacak birine bakacim, ama 2 doktor acik dedi yeri itibariyle..ben acik amelyat ve sonraki risklerden korkuyorum..
bunlarda benim son yasadiklarim..umarim son olua artik..cünkü diger 3 gebeligim saglikliydi pihtilasmadan kaybettim,bunda sorun bulunmustu,malesef tutunma gerceklesmedi...cok yipratici seyler,cok yorucu..sürekli umut,mucize ve hüsran...
herkes kendine iyi baksin...
map iyiyim ben çok iyiyim çok güçlü görünüyorum herkez şaşırıyo neden bu kadar sakin diyolardır eminim kızımda o kadar kendimi harap ettiğim halde öle demişlerdi şimdi ise hala algı sorunu yaşıyorum hiç bişey olmamış gibi hissediyorum sanki hiç hayatımda hamile kalmamışım hiç bebeklerimi kaybetmemişim gibi ama bazen farkediyorum saatlerce hiç kıpırdamadan aynı yere bakıp kalmışım hep düşünüyorum nedenler niçinler sebepler sonra bakıyorum göğüslerim sızlıyo sütler akıyo anında göz yaşlarına boğuluyorum belki isyanda ettiğim oluyo hele wc ye gitmek bile istemiyorum kanları görünce iyice pisikolojim bozuluyo şuan yarısı bitmiş olacaktı ocakta kızımı kaybettiğim zamanda kucağımda kendimi teselli edecek bi yavrum olacaktı bilmiyorum çok karışığım hiç etkilenmediğimi düşünüyorum ama birden herşey ters düz oluyo dünyam yıkılıyo burda fazla yazmak istemiyorum hamile arkadaşlarımız üzülmesin eminim acımızı yürekten hissediyolar ama gerçekten iyi değilim çok bunalınca hemen eşimi suçluyorum onun üstüne gidiyorum hatta yine ayrılmak istiyorum o bugünleri atlatıp tekrar çocuk sahibi olup mutlu olacağımıza inanıyo ama benim için artık mutluluk çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?