Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ben aralıktan sonra çalışmalara başlayacağım. Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin.

Ben aralıktan sonra çalışmalara başlayacağım. Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin.
Canımmmm çok az kalmış...Hayırlısı olur inşaallah...Daha iyisin değil mi? Tedavi şekliyle ilgili endişelerin azalmıştır inşaalah...
Ben her gün iğne vurulmaya devam ediyorum...Hemotolog 15 günde bir kan tahlili istemişti benden...İlk kan tahlilimi yaptırdım , sonuçlar için çok güzel , aynı şekilde iğneye devam dedi...Kadın doğumcumda iğne sonrası ilk kontrolünü bu hafta içi yapacak , bakalım o ne diyecek...
2gün önce doktora gitmiştim ama kendi doktorum değildi o , herhangi bir polikliniğe gitmiştim bebişimin kalp atımını duymak için...Benim doktorum ayda bir çağırıyo şimdilik ama ben 15 günü geçirince huzursuz oluyorum ve kalp atımını görmek için herhangi bir doktora gidiyorum...

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın ve minik damlacık zamanını bekleyip öyle kollarına gelir inşallah

dikkat et canım kendinede minik bebişimizede allah ona dayanma gücü versin raporun da tadını ççıkartın anne çocuk yatın bol bol

Evet canım az kaldı. Hapisteki bir mahkum gibi gün sayıyorum çünkü benim için şu an dünya hayatının hapisten farkı yok. Oğlum gidince dünyanın bütün renkleri soldu. Artık hayattaki tek amacım bir çocuk sahibi olmak. Tedavi şeklim sanırım hamile kalmadan netleşmeyecek ama artık sorun etmiyorum kendimi Allah'a havale ettim.

selam melek anneleri nasılsınız bayadır giremedim geçmişe bakmadım
moreller nasıl güzel haberler varmı bende çalışmalara devam ...başkada birsey yok..
premete ne kalmış surda hadi hayırlısı
melekcim sevimdim maşallah bebegimize saglıkla büyüsün inşallah

aabeyazmelek hoşgeldin. Ben de bu kız nerelerde diyordum. Bizlerde bir değişiklik yok. Melek76'dan sonra mhtp'de hamile ama kendisinden bir süredir haber alamıyoruz, en son kanaması vardı çok meraktayız. ınşallah seni de fazla bekletmez bebişin. Bu ay da listeye seni yazalım. Arayı bu kadar açma daha sık uğra sayfamızı öksüz bırakma.

mrb arkadaşlar hepiniz iyisinizdir özelliklede melek ve mhtp miniklerinizde sizinle çok sağlıkla büyüyorlardır. Bizde kızımla koşturuyoruz iş yerim atmazsa tabi yakında iyidir. Özel eğitim okulunda fizik tedavi uygulanıyor beril e gidip geliyoruz haftada 2 gün ama hiç sevmedi bu işi kızım ağlayıp duruyor. Yoruldum. Pazar günü Beril in doğum günü Berenin ölüm yıldönümü o gün sevinmeliymiyim üzülmelimiyim bilmiyorum Beril e haksızlık ama canım hiç bir şey istemiyor kızıma haksızlık etmemk için hazırlık yapsamda kaldıramıyorum offf çok zor ve çok kötüyüm

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın ve minik damlacık zamanını bekleyip öyle kollarına gelir inşallah
Canımmm , çok sağoll...İnşaallah sağ salim , zamanında bebişime kavuşurum canımm...

Canım seni çok iyi anlıyorum...İnsanın öncelikleri , yaşadıklarına göre değişiyor değil mi ? Bende bebeğimi kaybettikten sonra , tek amacım sağlıklı bir bebeğe sahip olmak , anneliğimi doya doya yaşamak oldu...Başka şeyler hiç ama hiç umurumda değil artık...Canım zaman gerçekten çabuk geçiyor , düşün bebeklerimizi kaybedeli 6,7 ay oluyor...bir o kadar daha geçse , benim bebeğim doğmuş , seninde bebişin göbüşünde olmuş olacak...

melekcim dahada güzel geçsin kontrollerin çok sevindim canımm ...

bu arada mhtp haber yokmu hala
Canım çok sağol , inşaallah diğer kontrollerde güzel geçer...Sen neler yapıyorsun ? Nasıl gidiyor canımm...

nerdesinn mhtcımm çok merak ettim seni hayırlı haberler yazmanı bekliorum canım
Bende mhtpyi çok merak ediyorummmmm...Hadi çabuk gel lütfen , hayırlı haberlerle inşaallahhhh...

Canım inşaallah çalışmalarının sonucu bebişin göbüşüne konar bu ay ...İnşaallah canımmm...Herkesin güzel haberleriyle dolsa topiğimizz...
Canım iyi dileklerin için teşekkürler , bebişimiz sağlıkla büyür inşaallah...

Canım benimmm , Berilin doğum gününü kutluyorumm...Sağlıkla büyür , hayırlı bir evlat olur inşaallah...Özel eğitime inşaallah alışır Berilimiz...Her şey onun sağlığı için...Melek Berenimizde hep yanınızda , hiç merak etme canım...Meleklerimize elbet kavuşucaz , üzüntülerimiz sadece bu dünyada kalacak...Sonsuza kadar yavrularımızla mutlu olucaz cennette...

hoşbulduk canım memlkete gitim ailemle evime geldim annemler gitti misafir agırla temizlik falan derken evet biraz boşladım kusura bakmayın canım mhtp hamile ayyy çok sevindim ya inşallah durumu iyidir meraktayız mhtp haber ver bize
allahım ne zaman derse ozman olsun inşallah hepimiz arka arkaya yazılalım listeye tamam canım açmam ..

inşallah canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün evimizin mutlulukları daha bir artsın melek kokularıylşa inşallah...

Beril'in doğum gününü kutluyorum. Allah ona sağlıklı upuzun bir ömür versin. Berencik de Cennette meleklerle kutlayacak doğumgününü. Biz ne kadar içimize sindiremesek de, kabullenemesek de şöyle de bir gerçek var bebeklerimiz en güzel yerdeler. Tüm insanların ulaşmak için çaba gösterdikleri Cennette acı,üzüntü yüzü görmeden mutluluk içinde yaşıyor onlar. Tabi ki bizim anne olarak yavrum yanımda olsun yerine aman orada mutlu olsun diye düşünebilmemiz mümkün değil ama en azından onları kara topraklar altında değil de Cennet bahçelerinde düşünmek insanın içine birazcık su serpiyor. Ne yapalım arkadaşım kaderimiz böyleymiş. Hayat devam ediyor, devam ettiğinin en güzel kanıtı şu anda yanında olan yavrun. O yüzden yavrunun bu en güzel gününü Beril'e de kendine de zehir etme. Beril o kadar büyük savaşların galibi oldu ki çok güzel bir kutlamayı hak ediyor.

Reactions: 2k1
berilin dogum gününü kutluyorum canım allahım birlikte nice mutlu senelere
berenide merak etme onlar cennet hepimizin çoçuklarıyla mutlu bir şekilde oynuyorlar bizim gelecegimiz günü bekliyorlar ne kadar mutlu bizleri bu dünyada degil öbür dünyada bekleyen cennet kokularımız var oyüzden premetenin dedgi gibi ogunu kendine ve beriline zehir etmeki berende seni mutlu görsün...

ben bundan 50 gün önce erken düşük normal dogum yaptım.22 haftalık 480 gramdı ve 4 saat yaşadı ben küçükköyde asya tı merkezine gidiyordum orda hakan seven beye akşam belimin az altına 5 dakikada bir sancı girdi doktorumu aradım mds bağlasın ebe dedi. gittik ebe mds bağladı bana dedi bu dogum sansıcı değil çocuk gayet ii diye sonra dahiliye yönlendirdi orda bana idrar tahlili yaptılar sonuç bütün vücudum enfeksiyon kapmıştı. bana dahiliye doktoru iğne vurdu bide antibiyotik verdi bunlar hamilelere sorun teşkil etmez dedi.eve geldim sancım durmadı sonra bi wc gittim kanamam gelmiş tekrar apar topar tekrar gittik ordan ebe ne dese burda müdale edemeyiz şişli etfale yönlndirdi oraya gidene kadar 3 santim acılma vardı geç kalınmış dediler sabaha kadar sancımı kesmeye çalıştılar ama ne yazıkki olmadı.. bence bunlar hep doktor hatası o yüzden diyorumki şimdi dogumdan 45 gün geçti hasta oldum bitti tekrar hemen hamile kalsam sorun olurmu sizce şuan sadece bi kolestirolüm var

yaşadğın acıları ancak yaşayanlar anlar ve bizler seni çok iyi anlıyoruz önce başınız sağolsun biliyorsunuz ki melekler ölmezzz sadece mekan değiştirir ve sabrınız kat kat artsın..

ben sakınca görmüyorum tekrar hamile kalmanızda ancak psikolojoniz ne durumda onu siz bilirsiniz ..kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman deneyin ve doktorunuza sorun öyle ilerleyin..doktorunuz yoksada iyi bi doktor bulun...tavsiyede edebilirim...:çok üzgünüm:

ayy çatladım meraktann arkadaşlar mhp nerdeeeeeeeeee nie haber yokkkk kkkkkkkkkkkkkkkk

ne olur mhtp bişiler yaz bizeeee iyi haberlerini okumak istiyoruz kuzunun ve senin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…