Sağol canım. İnşallah bu kadar sıkıntının üzerine yakında mutlu sona ulaşacağını düşünüyorum. Yeniden tüp bebek tedavisi yaptıracaktın tarihi belli mi? Dediğin gibi forum hareketlenmeye başladı. Ben de tekrar biraraya gelip sohbet ettiğimiz, birbirimize moral verdiğimiz günlere döneceğimizi umuyorum.
evet eşimde öyle diyor, doktora gidip rapor alalım dedii geri kalan iznini de kullan diyor ama ben karar veremedim CADIARZU[/QUOT
ben çalışmaktn yanayım..ev de daha stres oluyor insan.. 10ekimde başlayacağım ben..işiniz rahatsa başlayın bence..kafanız dağılmış olur..ben öğretmenim..yorucu bir tempom var.ama severek yapıyorum..biran önce başlamak istiyorum..
benim kanamam halen devam ediyorrr kızlarrr normalmidir? :1no2:
evet eşimde öyle diyor, doktora gidip rapor alalım dedii geri kalan iznini de kullan diyor ama ben karar veremedim CADIARZU[/QUOT
ben çalışmaktn yanayım..ev de daha stres oluyor insan.. 10ekimde başlayacağım ben..işiniz rahatsa başlayın bence..kafanız dağılmış olur..ben öğretmenim..yorucu bir tempom var.ama severek yapıyorum..biran önce başlamak istiyorum..
Bende başlayana kadar çok zorlandım bi türlü işe gitmek istemiyodum beni insanlar orda en son hamile olarak görmüşlerdi şimdi karşılarına böyle çıkmak istemiyorum diyodum ama işe başlayınca anladımki çalışmak daha iyi geliyor evde otur otur sadece düşünüp tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyordum bi şekilde hayat devam ediyor ve hayata karışmak birazda olsa iyi geliyor..
selam canlar...inşallah herkes iyidir...allahım hepimizi mutlu etsin inşallah dualarım sizinle sizde bana dua edin canlar...
tekrar merhabalar....aramıza yeni katılan arkadaşlara allahtan sabır diliyorum.allah yardımcınız olsun hepinizinde.keşke hiç burada yazanları okumak zorunda kalmasaydınız.
bende ilk bebeğimi kalp problemleri nedeniyle kaybettim.şimdi ikinciye hamileyim iki hafta içinde bebeğimin ekosu çekilecek.eko sonucuna göre bana bebekte kalple ilgili bir problem olup olmadığına dair bilgi verecekler.sizlerden benim içinde dua etmenizi istiyorum.bu günler bizim için çok önemli....
birde izmirde oturan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.ona göre doktor randevusu alacağız.ekonun egede çekilmesini istiyorum.orası 9 eylülden daha iyi bence.bu yüzden egeden bir doktor bulmam gerekiyor.mert kazandıyı tavsiye ettiler.hakkında bilgisi olan var mı?Doktordan özel randevu aldığımda hastane işlemlerim kolaylaşır mı,yoksa yinede poliklinikten giriş yapmak zorundamıyım.poliklinikten randevu almak çok zor beşte sıra almak gerekiyor ve biz il dışından gideceğiz.
kızlar şu anda ağlıyorum çünkü oğlum aklıma geldi ve çok içim acıyor, burnumun direği sızlıyor aklıma düştüğünde(hiç aklımızdan çıkmıyor da) bu biz yaşadığımız süre boyunca böyle olacak demi başka çocuklarımız olsada ölen de bizim çocuğumuz ve ömür boyunca acıyacak yaramız allah tan hepimiz için sadece sabır diliyorum
kızlar şu anda ağlıyorum çünkü oğlum aklıma geldi ve çok içim acıyor, burnumun direği sızlıyor aklıma düştüğünde(hiç aklımızdan çıkmıyor da) bu biz yaşadığımız süre boyunca böyle olacak demi başka çocuklarımız olsada ölen de bizim çocuğumuz ve ömür boyunca acıyacak yaramız allah tan hepimiz için sadece sabır diliyorum
tekrar merhabalar....aramıza yeni katılan arkadaşlara allahtan sabır diliyorum.allah yardımcınız olsun hepinizinde.keşke hiç burada yazanları okumak zorunda kalmasaydınız.
bende ilk bebeğimi kalp problemleri nedeniyle kaybettim.şimdi ikinciye hamileyim iki hafta içinde bebeğimin ekosu çekilecek.eko sonucuna göre bana bebekte kalple ilgili bir problem olup olmadığına dair bilgi verecekler.sizlerden benim içinde dua etmenizi istiyorum.bu günler bizim için çok önemli....
birde izmirde oturan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.ona göre doktor randevusu alacağız.ekonun egede çekilmesini istiyorum.orası 9 eylülden daha iyi bence.bu yüzden egeden bir doktor bulmam gerekiyor.mert kazandıyı tavsiye ettiler.hakkında bilgisi olan var mı?Doktordan özel randevu aldığımda hastane işlemlerim kolaylaşır mı,yoksa yinede poliklinikten giriş yapmak zorundamıyım.poliklinikten randevu almak çok zor beşte sıra almak gerekiyor ve biz il dışından gideceğiz.
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|29|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|27|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|27|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|25|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|23|KIZ|30.01.2011
|Premete|20|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|18|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|11||27.04.2011
| Gelincik37_34|10||30.04.2011[/table]
Allah'ım bu tablo dolsun taşsın, bütün yüreği yaralı annlerin kucakları dolsun inşallah.
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|29|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|27|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|27|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|25|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|23|KIZ|30.01.2011
|Premete|20|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|18|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|11||27.04.2011
| Gelincik37_34|10||30.04.2011[/table]
Allah'ım bu tablo dolsun taşsın, bütün yüreği yaralı annlerin kucakları dolsun inşallah.
arkadaşlar doğumdan sonra kilo verdinizmi?eski yani başladığı kiloya dönene varmı??
Ben 20. haftada doğum yaptım 7 kilo almıştım 6 sını geri verdim 1 kilom kaldı ama tüp bebek tedasindede 3 kilo fln almıştım o yüzden 4-5 kilom var daha vermem gereken bayaa sıkı diet yapıyorum yoksa hiç gitmiyodu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?