Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İnşallah canım. Mutlu sonu ben de bekliyorum. Tarih yakın. İnşallah sonuçları güzel olur size güzel haberler veririm. Benide listeye eklersin inşallah.

benim kanamam halen devam ediyorrr kızlarrr normalmidir? :1no2:

merak etmeyin normaldir...40gün süren bissürür insan var tanıdığım...dr bana sütümün kesilmesi için bi ilaç verdi.hala kullanıyorum.prolaktini (süt hormonu)düşürmek için..belki o ilaç sayesinde olmuştur.40günü geçerse sizde drunuza bi danışın ...bakalım ne diecek??

tekrar merhabalar....aramıza yeni katılan arkadaşlara allahtan sabır diliyorum.allah yardımcınız olsun hepinizinde.keşke hiç burada yazanları okumak zorunda kalmasaydınız.
bende ilk bebeğimi kalp problemleri nedeniyle kaybettim.şimdi ikinciye hamileyim iki hafta içinde bebeğimin ekosu çekilecek.eko sonucuna göre bana bebekte kalple ilgili bir problem olup olmadığına dair bilgi verecekler.sizlerden benim içinde dua etmenizi istiyorum.bu günler bizim için çok önemli....
birde izmirde oturan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.ona göre doktor randevusu alacağız.ekonun egede çekilmesini istiyorum.orası 9 eylülden daha iyi bence.bu yüzden egeden bir doktor bulmam gerekiyor.mert kazandıyı tavsiye ettiler.hakkında bilgisi olan var mı?Doktordan özel randevu aldığımda hastane işlemlerim kolaylaşır mı,yoksa yinede poliklinikten giriş yapmak zorundamıyım.poliklinikten randevu almak çok zor beşte sıra almak gerekiyor ve biz il dışından gideceğiz.

kızlar şu anda ağlıyorum çünkü oğlum aklıma geldi ve çok içim acıyor, burnumun direği sızlıyor aklıma düştüğünde(hiç aklımızdan çıkmıyor da) bu biz yaşadığımız süre boyunca böyle olacak demi başka çocuklarımız olsada ölen de bizim çocuğumuz ve ömür boyunca acıyacak yaramız allah tan hepimiz için sadece sabır diliyorum

Allah yardımcın olsun. Senin için dua edeceğim. Allah bu acıyı bir daha yaşatmasınnnn.

Canım seni çok iyi anlıyorum nasıl içimiz acımasınki tüm hayallerimiz bebeklerimizle birlikte kayboldu neler planlıyorduk nasıl heyecanlanıyorduk oysaki ama Allah nasip etmeyince dua etmekten ve sabır göstermekten başka çaremiz kalmıyor..Bebeklerim her aklıma geldiklerinde dua ediyorum acım biraz dinsin diye hepimize Allah sabır versin umudumuzu kaybetmeyelim...

ben ve diğer arkadaşlarım sizi çok iii anlıyoruz..ağlamak ayıpta diil günahta..sonuçta içimize atamayız..daha kötü olabilir.bende sık sık mezarlarına gdp ziyaret etmek beni rahatlatıyor... bende çok ağlıyordum ..rüyamda oğullarım bana ağlama dediler...ama yinede ağladım...dün aile hekimliğinden arayıp bizi çağırdılar..bebeklerin ölümüyle ilgili bilgi istediler..dr isimlerini ssordu..söyleyemedim..boğazım düğümlendi...tabiki ağlamak üzülmek normal..ama bunu saplantı haline getirmemeliyiz.ağlamak için sebep aramakta bizi daha kötü yapıyor...sizin için sölemiyorum yanlış anlamayın.Allahtan hepimiz için sabır diliyorum ...

Allahım bütün melek annelerine yardımcı olsun. Bu acı çok zor ama sabretmekten başka çaremiz yok. Ağlamaya çekinmeyin, ağladıkça insan rahatlıyor. Başka türlüde atlatmanın yolu yok. Bir acı varsa tabiki de yaşanacak.

Bebeklerimi kaybedeli yaklaşık 10 ay oldu hala yer yerde, her zaman aklımdalar. Hiç birşeylerini unutmadım unutamayacağım. Bu bebişim olsada değişmeyecek. Onlar benim kuzucuklarım ve onlara doyamadım. Hasretleri hep yüreğimi yakacak ve yakıyor.

Canım Mert Kazandı'nın fetal eko çektiğine emin misiniz, hastaneyi arayıp sordunuz mu bildiğim kadarıyla fetal ekoyu kadın doğumcular değil çocuk kardiyalogları çekiyor. Benim doktorum Ege'den Fuat Akercan kendisi aynı zamanda perinatalog yani fetus uzmanı ama bana fetal eko çekmeyecek. Benim de haftaya fetal eko çektirmem gerekiyor. Ben Behçet Uz'dan randevu aldım. Zaten ilk hamileliğimde de fetal ekoyu orada çektirmiştim. Oradaki Timur Meşe'yi önermişti gittiğim doktorlar. Eğer Ege'de bir doktora gideceksen sakın poliklinikten giriş yapma çünkü o zaman istediğin doktora değil orada hangi doktor varsa ona görünmek zorunda kalıyorsun ve poliklinikte genelde asistanlar duruyor. Gideceğin doktorun özelinden randevu al o zaman randevu saatinden gelip 1 saat önce gelip hastaneye primli olarak giriş yapıyorsun ama randevu almak için elini çabuk tut doktorlar çok yoğun boş randevu bulmak kolay olmuyor. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek dualarım seninle.

Evet canım başka çocuklarımız da olsa ölen çocuklarımız için ömrümüzün sonuna kadar içimiz yanacak. İnsanın kolu kopsa, bacağı kopsa acısını birgün unutur belki ama canından can kopunca acısı unutulmuyor. Allah hepimize sabır versin.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|29|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|27|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|27|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|25|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|23|KIZ|30.01.2011
|Premete|20|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|18|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|11||27.04.2011
| Gelincik37_34|10||30.04.2011[/table]

Allah'ım bu tablo dolsun taşsın, bütün yüreği yaralı annlerin kucakları dolsun inşallah.

Amin canım inşallah listeler genişler bizlerde ordaki yerlerimizi alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun...

amin.....................

arkadaşlar doğumdan sonra kilo verdinizmi?eski yani başladığı kiloya dönene varmı??

Ben 20. haftada doğum yaptım 7 kilo almıştım 6 sını geri verdim 1 kilom kaldı ama tüp bebek tedasindede 3 kilo fln almıştım o yüzden 4-5 kilom var daha vermem gereken bayaa sıkı diet yapıyorum yoksa hiç gitmiyodu kilolar

bende 23 de doğum yaptım 8 kilo almıştım.hamile kaldığım kiloya döndüm ama bende tüp bebek tedavisiyle 5kilo almıştım.dr o 5 kiloyuda ver dio..ama zor gibi...kasımda herşey yolunda giderse( inşallah) transfer var dondurulmuşlarla.yiyorum ama dikkat ediyorum sadece ...inş.verebiliriz..buarada adet oldum ben .göbeğim hiç kalmadı...ama kilom var mmaalesef...

tekrar tedaviye başlayacak olan varmı?çivi çiviyi söker misali daha 50 gün oldu ama ben tekrar hamile kalmak istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…