Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

benin 38 gün oldu daha bitmedi onarmalmidir;?benimde iznim 14 ekimde işe başlıcam daha adet bile olmadım mafoldumben

canım benin bebeğim 5 gün yaşadı dr o an doğum raporu verdi ben daha calışmaya hazır hissetmiyorum ordakiler karşılaşmaya hazır değilim

evet o anı ben de hep düşündüm, tam bişeyleri içinde yatıştırmışkenn her gördüğün kişi geçmiş olsun diyorr, ama bu bi şekilde olacak işte, hazır hissettmen önemli tabi

benin 38 gün oldu daha bitmedi onarmalmidir;?benimde iznim 14 ekimde işe başlıcam daha adet bile olmadım mafoldumben

hayır anormal ddil.40gün normal...hemen arkasından adetiniz gelebilirde bikaç ay olmayabilirsinizde..çok normalmiş..ben adeti kafamdan tamammen çıkarmıştm olmam diordum oldu..birazda psikolojik galiba
.. ben çıkıyorum buarad kib grşz

bu arada dr banada herşey yolunnda gderse kasımda transfer yapacak...tabiki rahmin durumuna bakacak..adeti beklememize gerek yoktu..çünkü dondurulmuşlar vardı..ama adette oldum zaten..

senin adına cok sevindim habiş haberlerini verirsin inşallah her şey yolunda gider

benim kanamam daha durmadı ama neyse canım kendine iyi bak görüşürüz..

hayırr benim zaten apar topar oldu herşey, kontrol için gittiğim de 22 . haftada öğrendim hemen aldılar bebeği doktorda 1 ay heyet raporu verdiii arkasından,, iş yerindne yasal iznin var diye hiç söylemediler, eşim araştırmış o öğrendi geçen günn,

bence druna söyle sana o günden rapor versin o şekilde doğum iznini kullanabiliyorsun

evet eşimde öyle diyor, doktora gidip rapor alalım dedii geri kalan iznini de kullan diyor ama ben karar veremedim CADIARZU

Yamanas başın saolsun seninde hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bende iki kızımı kaybettim 20 haftalıkken acılarımız aynı umarım sevinçlerimizde aynı olur..ben işe çok uzun süre ara vermedim kızlar çalışmak bana iyi geldi evde oturdukça dahada kötü olıyodum ben ama iş ortamım çok rahat onlada alakası var tabiki..inşallah bir an önce bebişlerimize kavuşuruz hepimizz

operasyondan sonra 17 gün kadar devam etti, sonra 35. gün gibi adet oldum ama felaketttii çokk yoğunn bi ilaç içtimm azaldı hemen 7 günde bittii

teşekkürler, inş. hepimiz kısa zamanda kavuşcaz yenii bebişlerimizee , ben de çalışmak ii gelir diye düşündüm ama bakalımm

Canım tabiki kolay değil. Senin çocuğun var ama inşallah ikinciside olacak. Umudunu yitirme. Tabi durumunuzu bilemiyorum ama Türkiye'de tüp bebek deneseniz, cider(çocuk isteyenler derneği sanırım açılımı) diye bir kuruluş var, çocuk isteyen anne babalara durumları yoksa yardım ediyorlar. İnşallah olur canım. 3 yıl beklemek uzun bir süre her geçen gün psikolojini bozuyorsun en güzeli tedavi olmanın yollarını aramak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…