benim doğumdan sonra 25 gün oldu...39.gün regl başladı bugünde o bitti.adet bile oldum..göbek de gtti...çok yoğun adet oldum.normalde 3 gün sürerdi ama 6 gün sürdü...dr il üç ay düzensiz olur normal dedi..sizin bittimi?
canım benin bebeğim 5 gün yaşadı dr o an doğum raporu verdi ben daha calışmaya hazır hissetmiyorum ordakiler karşılaşmaya hazır değilim
benin 38 gün oldu daha bitmedi onarmalmidir;?benimde iznim 14 ekimde işe başlıcam daha adet bile olmadım mafoldumben
bu arada dr banada herşey yolunnda gderse kasımda transfer yapacak...tabiki rahmin durumuna bakacak..adeti beklememize gerek yoktu..çünkü dondurulmuşlar vardı..ama adette oldum zaten..
hayır anormal ddil.40gün normal...hemen arkasından adetiniz gelebilirde bikaç ay olmayabilirsinizde..çok normalmiş..ben adeti kafamdan tamammen çıkarmıştm olmam diordum oldu..birazda psikolojik galiba
.. ben çıkıyorum buarad kib grşz
evet o anı ben de hep düşündüm, tam bişeyleri içinde yatıştırmışkenn her gördüğün kişi geçmiş olsun diyorr, ama bu bi şekilde olacak işte, hazır hissettmen önemli tabi
hayırr benim zaten apar topar oldu herşey, kontrol için gittiğim de 22 . haftada öğrendim hemen aldılar bebeği doktorda 1 ay heyet raporu verdiii arkasından,, iş yerindne yasal iznin var diye hiç söylemediler, eşim araştırmış o öğrendi geçen günn,
sezeryan olduğuma dair rapor var elimmde zaten o geçerli olur muu, gebelik tahlliye diye yazıyordu
Yamanas başın saolsun seninde hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bende iki kızımı kaybettim 20 haftalıkken acılarımız aynı umarım sevinçlerimizde aynı olur..ben işe çok uzun süre ara vermedim kızlar çalışmak bana iyi geldi evde oturdukça dahada kötü olıyodum ben ama iş ortamım çok rahat onlada alakası var tabiki..inşallah bir an önce bebişlerimize kavuşuruz hepimizz
operasyondan sonra 17 gün kadar devam etti, sonra 35. gün gibi adet oldum ama felaketttii çokk yoğunn bi ilaç içtimm azaldı hemen 7 günde bittii
benim kanamam halen devam ediyorrr kızlarrr normalmidir? :1no2:
benim doğumdan sonra 43 gün kanamam oldu tam bitti derken adet oldum...
Canim Allahim gönlüne göre versin senin ve tüm melek annelerinin..
Biliyorum canim bu bizler icin cok büyük bir mükafat olacak cennette ama dayanmasi cok zor bir durum.
Oglumu kaybedeli ocak ayinda 3 sene olacak , benimle dogum yapanlar ikinci bebegini bile dogurdu....
Belki oglumun pesinden tekrar hamile kalsaydim acim azda olsa hafiflerdi...
Artik hayatta evim olsun arabam olsun diye hayal kurmuyorum benim tek istedigim sey hayirli bir evlat daha Kizimin en azindan bir tane kardesi olsun...
Baska cocuklarin kardesinin olacagini duydugu zamanki icini cekip benim ne zaman kardesim olacak(seni üzmezsem benimde kardesim olur demi demesi) beni bitiriyor
Ben onu Ablaliga cok iyi hazirlamistim ama olmadi iste...
Belki hic cocugu olmayanlara kiyasla sansliyim en azindan kizim var ama, oglumun yeride cok farkli hic bir sekilde dolmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?