- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Ben 20. haftada doğum yaptım 7 kilo almıştım 6 sını geri verdim 1 kilom kaldı ama tüp bebek tedasindede 3 kilo fln almıştım o yüzden 4-5 kilom var daha vermem gereken bayaa sıkı diet yapıyorum yoksa hiç gitmiyodu kilolar
tekrar tedaviye başlayacak olan varmı?çivi çiviyi söker misali daha 50 gün oldu ama ben tekrar hamile kalmak istiyorum....
bu arada ben bi haftadır tatildeydim birazda olsa kafam rahatladı insan hep eksikliğini yaşıyo kızım olsa şöle oludu falan diyo ama yinede uzaklaşmak iyi geldi acıları yeni olan arkadaşlar katılmış aramıza size tavsiye ederim allah sabır versin dayanmak çok güç bbu arada benim bütün tahlillerim yapıldı sonuçlarını bekliyorum bide rahim filmi çekilmem gerekli cesaretimi toplayınca onuda çektircem inşallah ama bi kaç testim çıktı sonuçlarını nette dr sordum temiz dedi
arkadaşlar doğumdan sonra kilo verdinizmi?eski yani başladığı kiloya dönene varmı??
Merhaba arkadaşlar.. dün 2. düzey ultrasonumu çektirdim ,,çok şükür sağlıklı dedi ,, ultrasonu çeken normal bir radyologdu yani riskli gebelik uzmanı değildi , herşeyi dert ettiğim gibi bunuda dert ettim kendime gerçi bir problem çıksa görürdü ama sağlıklı deseler bile inanın tereddütte kalıyorum.. premete fetal eko nun çekilmesi gerekiyormu yanı bu dopplerden farklımı ,doktorum bana bundan hiç bahsetmedi ,, benim kontrollerim genelde rutin kontrol oluyor ,ultrason ,kilo, tansiyon tamam..Kafamı rahat tutmaya çalışıyorum ama yinede rahat olamıyorum.
herkeze meraba arkadaşlar uzun zamandır takip edemedim ama hep aklımdasınız sadece sizi üzmek istemedim kızımı meleğimi kaybettiğim zaman sizi tanımıştım sayenizde çok rahatlamıştım acımla başa çıkabilmeyi hayata tutunmam gerektiğini öğrenmiştim o zaman herkezin kaybı acısı vardı rahat rahat içimi dökebiliyodum sonra hepimiz peşpeşe hamile kaldık sevincimizi paylaştık o zamanlar herşey farklıydı yeniden anne olacaktım kızımın acısı birazda olsa hafifliycekti hasret kaldığım duyguları yaşayacaktım onu saatlerce seyredecektim birlikte uyuyacaktık emzirecektim hastaneden kızım kollarımda çıkacaktım ikisinin sevgisinide birinde tadacaktım herşey hayal oldu herşey yarım kaldı ama sizin için o günler gelecek sizi üzecek hiç bişey yazmak istemm
bu arada ben bi haftadır tatildeydim birazda olsa kafam rahatladı insan hep eksikliğini yaşıyo kızım olsa şöle oludu falan diyo ama yinede uzaklaşmak iyi geldi acıları yeni olan arkadaşlar katılmış aramıza size tavsiye ederim allah sabır versin dayanmak çok güç bbu arada benim bütün tahlillerim yapıldı sonuçlarını bekliyorum bide rahim filmi çekilmem gerekli cesaretimi toplayınca onuda çektircem inşallah ama bi kaç testim çıktı sonuçlarını nette dr sordum temiz dedi
Anlamıyorum neden bende tüp bebek tedavilerinde hep kilo alıyorum en az 2-3 kilo. Sebebi ne acaba. Benimde üzerimde 4 -5 kilo kaldı veremiyorum. Aslında vermiştim.Temmuzda tekrar bir tüp bebek demesi yaptık malesef sonuç alamadım ama verdiğim kilolardan bir kısmını geri almış oldum. 4-5 külonun 3 kilosu tedaviye ait.
Sanırım hem ilaçlar hemde sürekli istirahat hali kilo aldırıyor.
tekrar tedaviye başlayacak olan varmı?çivi çiviyi söker misali daha 50 gün oldu ama ben tekrar hamile kalmak istiyorum....
Merhaba arkadaşlar.. dün 2. düzey ultrasonumu çektirdim ,,çok şükür sağlıklı dedi ,, ultrasonu çeken normal bir radyologdu yani riskli gebelik uzmanı değildi , herşeyi dert ettiğim gibi bunuda dert ettim kendime gerçi bir problem çıksa görürdü ama sağlıklı deseler bile inanın tereddütte kalıyorum.. premete fetal eko nun çekilmesi gerekiyormu yanı bu dopplerden farklımı ,doktorum bana bundan hiç bahsetmedi ,, benim kontrollerim genelde rutin kontrol oluyor ,ultrason ,kilo, tansiyon tamam..Kafamı rahat tutmaya çalışıyorum ama yinede rahat olamıyorum.
Canım inşallah bütün tahlil sonuçların temiz çıkar ama bence bir an önce cesaretlen ve rahim filmini çektir ben bi kere çektirdim hiç dayanılmicak bişi değil tüplerim kapalı çıkmıştı malesef filmde ve tüp bebek yaptırmıştım ikizlerimi kaybedeli 3 ay olcak bi kaç gün sonra,10 gün sonra falanda tekrar rahim filmi çektircem ben biran önce o zaman gelsin ve çektireyim istiyorum ne kadar çabuk sonuçları öğrenirsek o kadar çabuk iyi yada kötü kabulleniriz durumumuzu..
canım sanırım tüplerim kapalı olsa hamile kalma şansım olmazdı ama doktor rahimde şekil bozukluğu varsa bebek erken doğar düşer o yüzden gerekli demişti benim daha önce bi denemem olmuştu filim çekilemedi rahim dar demişti doktor çok canım yanmıştı doğumum bile daha iyiydi ondan o yüzdende korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok yakın bi zamanda çektircemde adetin son günü mü çekiliyodu
arkadaşlar doğumdan sonra kilo verdinizmi?eski yani başladığı kiloya dönene varmı??
herkeze meraba arkadaşlar uzun zamandır takip edemedim ama hep aklımdasınız sadece sizi üzmek istemedim kızımı meleğimi kaybettiğim zaman sizi tanımıştım sayenizde çok rahatlamıştım acımla başa çıkabilmeyi hayata tutunmam gerektiğini öğrenmiştim o zaman herkezin kaybı acısı vardı rahat rahat içimi dökebiliyodum sonra hepimiz peşpeşe hamile kaldık sevincimizi paylaştık o zamanlar herşey farklıydı yeniden anne olacaktım kızımın acısı birazda olsa hafifliycekti hasret kaldığım duyguları yaşayacaktım onu saatlerce seyredecektim birlikte uyuyacaktık emzirecektim hastaneden kızım kollarımda çıkacaktım ikisinin sevgisinide birinde tadacaktım herşey hayal oldu herşey yarım kaldı ama sizin için o günler gelecek sizi üzecek hiç bişey yazmak istemm
Tabi canım tüplerle ilgili bi sorunun yoktur ama bizimki gibi kayıplardan sonra çektirmek gerekiyormuş doktorda bana öyle sölemişti adetin son günümüydü bi iki gün sonramıydı tam hatırlamıyorum adetin 2. günü doktora gidicem küçük bi kist vardı onun geçip geçmediğine bakıcak rahim filmi içinde onda gün vericek ama adet bittikten hemen sonraydı diye hatırlıyorum ben sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?