Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok teşekür ederim bilgin için cnm şuan psikolojik olarak ii sayılırım rıza madazlı hocama muayene oldum rahim ağzı yetmezliği yok dedi hemen istediğin zaman hamile kal dedi ve bundan sonra cerrahpaşaya git dedi.......

aaaaaaaaa benim doktorum ooo süper yaaa çok iidir hocamız...

haklı konuşmuş eet cerrahpaşaya git ve kontrol altında ol alanının en iyi hastanelerinden biri...

benim doğum kararını rıza hoca vermişti..:)

aaa öylemi çok mutlu oldum şimdi siz tekrar ne zaman hamile kaldınız sorunsuzmu geçti hamileliğiniz şimdi bebeğiniz varmı? valla inan seninle konuşunca içim çok rahatladı çok teşekür ederim

hımmm ben hamile değilim .yani tüp bebkle kalmıştım 27 haftalık doğum yaptım ve 4,5 ay küvezde yaşadı..bendeki sorun kanımda pıhtılaşma ancak pıhtılaşmadan değildi doğumum plesental yetersizlikti hoca araştırılmasını istedi ve plesentada 1 damar eksik çıktı...

2.tüp bebk denedim tutmadı mart ayında idi 2009...aradan 6 ay geçti kredi borçlarını ödüyoruz..

3.denemeyide yaptıramıyoruz bu aşamada..

eşimde sorun yok benim tek tüpüm var ama doktorlar normalde olur diolar nasip kısmet işi..

bence sen hmen bebek istiyorsan doktor kontrolü altında kalmaya bak ve umut et...umut olmayınca yaşanmıyorr benim de umutlarım var yaradana sığındım ondan bekliorum hakkımızda hayırlı olanı..

teşekkür ederim Allah sanada tekrarını nasip etsin artık tecrübeli oldun sende iyice sor araştırr herşeyi tetikler yaptır cerrahpaşada tamammı sonra bizimlede paylai bu topic altında hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında.

Nihalcik başın sağolsun arkadaşım. Hepimiz evlatlarımız kaybettik nasıl bir acı olduğunu, tekrar bebek sahibi olmak için yanıp tutuşmanın ne demek olduğunu biliriz. Buradakiler içinde sanırım en erken 27 haftalık doğum yapan var. Çoğumuz sezeryanlıyız. Geçmiş sayfalarda kaç haftalık ve ne zaman doğum yaptığımız gösteren bir tablo var ona bakabilirsin. ıçimizde sadece 2 tane hamile var (mhtp ve melek76). Mhtp normal doğum yapmıştı 3 ay sonra tekrar hamile kaldı. Allah inşallah seni de fazla bekletmez.

mehtabın durumu nasıl acaba benimde dogumdan tam 50 gün oldu bende korunmadım bakalım bu ay hamile kaldımmı acaba

canım başınız saolsun
ben 21 haftalık hamileiym
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım
bende gop oturuyorum
şuadna tüp yaptırdım yerde kontrole gidiyorum
ama dogumu hakan beyde yapıcaktım ama şuanda çok korktum acıkcası
hakan bey benim yengemin tanıdıgı duygudayken hakan bey yengem onun hostesiydi
ama güvenim sarsıldı şuanda 8 haftalıkken benim lekem olkmuştu umursamamıştı ama kendi dr aradımda hemen gel seni rahatlatlım dedi ama hakan bey ilgilenmemişti birde yeni dogan yogun bakımıda yok orada bilmiyorum herhalde bende oraya gitmem doguma kendi dr 5 milyar para istiyor nişantaşında yeri maddi sıkıntıdan dolayı hakanda dogururm diyodum

gülencim aman sakın ha gerçekten hiç ilgilenmiyor çok yogun oluyor birde gidiyorsun bir dünya bekliyorsun hele şimdide bi hostesi var suratsızın teki sanki kendi doktor valla cnm inan sana yeminle ona güvenme şişli etfalde veya cerrahpaşada dogum yap daha ii ssk yokmu sende başka çok hastane var orda yogun bakım ünüteside yok allah korusun erken dogum yapsan hiç ilgilenmez seni yönlendirir başka yerlere...

ya çok özür dilerim yanlış yazmışım isimlerini.. kusura bakma..
yanlış yazmamışsın benimle birlikte olan kızım Beril kaybettiğim kızım Beren
iyi dileklerin ve kızımın yeni yaşını kutlamana çok teşekkürler canım İnşallah Berende orada mutludur
Çok sağol Premetecim Beril dediğinde haklısın hala savaş veriyor hala çabası olan bir bebek 1 yaşına geldi ama yaşamadığı sıkıntı kalmadı miniciğimin o kadar kayretliki inanamazsın. Beren konusundada inşallah hepsi iyilerdir bizler birbirimizi bulduğumuz gibi onlarda orda birbirlerini bulup mutlu olmuşlardır. Beril için elimden gelen en iyi hazılığı yapmaya çalışıyorum

Çok teşekkür ederim melekçim inşallah minik damlacıkımızında doğum gününü kutlayacağımız günleri görürüz. Allah onada sanada sağlık versin premeteye dediğin gibi zaman gerçekten çabuk geçiyor demiştik diycez bizde.

bi an aklım karıştı canım yanlış yazmadıgım için sevindim ne demek canım mutludur annesi sen içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…