canım başınız saolsunben bundan 50 gün önce erken düşük normal dogum yaptım.22 haftalık 480 gramdı ve 4 saat yaşadı ben küçükköyde asya tı merkezine gidiyordum orda hakan seven beye akşam belimin az altına 5 dakikada bir sancı girdi doktorumu aradım mds bağlasın ebe dedi. gittik ebe mds bağladı bana dedi bu dogum sansıcı değil çocuk gayet ii diye sonra dahiliye yönlendirdi orda bana idrar tahlili yaptılar sonuç bütün vücudum enfeksiyon kapmıştı. bana dahiliye doktoru iğne vurdu bide antibiyotik verdi bunlar hamilelere sorun teşkil etmez dedi.eve geldim sancım durmadı sonra bi wc gittim kanamam gelmiş tekrar apar topar tekrar gittik ordan ebe ne dese burda müdale edemeyiz şişli etfale yönlndirdi oraya gidene kadar 3 santim acılma vardı geç kalınmış dediler sabaha kadar sancımı kesmeye çalıştılar ama ne yazıkki olmadı.. bence bunlar hep doktor hatası o yüzden diyorumki şimdi dogumdan 45 gün geçti hasta oldum bitti tekrar hemen hamile kalsam sorun olurmu sizce şuan sadece bi kolestirolüm var
yanlış yazmamışsın benimle birlikte olan kızım Beril kaybettiğim kızım Berenya çok özür dilerim yanlış yazmışım isimlerini.. kusura bakma..
iyi dileklerin ve kızımın yeni yaşını kutlamana çok teşekkürler canım İnşallah Berende orada mutludurberilin dogum gününü kutluyorum canım allahım birlikte nice mutlu senelere
berenide merak etme onlar cennet hepimizin çoçuklarıyla mutlu bir şekilde oynuyorlar bizim gelecegimiz günü bekliyorlar ne kadar mutlu bizleri bu dünyada degil öbür dünyada bekleyen cennet kokularımız var oyüzden premetenin dedgi gibi ogunu kendine ve beriline zehir etmeki berende seni mutlu görsün...
Çok sağol Premetecim Beril dediğinde haklısın hala savaş veriyor hala çabası olan bir bebek 1 yaşına geldi ama yaşamadığı sıkıntı kalmadı miniciğimin o kadar kayretliki inanamazsın. Beren konusundada inşallah hepsi iyilerdir bizler birbirimizi bulduğumuz gibi onlarda orda birbirlerini bulup mutlu olmuşlardır. Beril için elimden gelen en iyi hazılığı yapmaya çalışıyorumBeril'in doğum gününü kutluyorum. Allah ona sağlıklı upuzun bir ömür versin. Berencik de Cennette meleklerle kutlayacak doğumgününü. Biz ne kadar içimize sindiremesek de, kabullenemesek de şöyle de bir gerçek var bebeklerimiz en güzel yerdeler. Tüm insanların ulaşmak için çaba gösterdikleri Cennette acı,üzüntü yüzü görmeden mutluluk içinde yaşıyor onlar. Tabi ki bizim anne olarak yavrum yanımda olsun yerine aman orada mutlu olsun diye düşünebilmemiz mümkün değil ama en azından onları kara topraklar altında değil de Cennet bahçelerinde düşünmek insanın içine birazcık su serpiyor. Ne yapalım arkadaşım kaderimiz böyleymiş. Hayat devam ediyor, devam ettiğinin en güzel kanıtı şu anda yanında olan yavrun. O yüzden yavrunun bu en güzel gününü Beril'e de kendine de zehir etme. Beril o kadar büyük savaşların galibi oldu ki çok güzel bir kutlamayı hak ediyor.
Canım iyi dileklerin için teşekkürler , bebişimiz sağlıkla büyür inşaallah...
Canım benimmm , Berilin doğum gününü kutluyorumm...Sağlıkla büyür , hayırlı bir evlat olur inşaallah...Özel eğitime inşaallah alışır Berilimiz...Her şey onun sağlığı için...Melek Berenimizde hep yanınızda , hiç merak etme canım...Meleklerimize elbet kavuşucaz , üzüntülerimiz sadece bu dünyada kalacak...Sonsuza kadar yavrularımızla mutlu olucaz cennette...
yanlış yazmamışsın benimle birlikte olan kızım Beril kaybettiğim kızım Beren
iyi dileklerin ve kızımın yeni yaşını kutlamana çok teşekkürler canım İnşallah Berende orada mutludur
Çok sağol Premetecim Beril dediğinde haklısın hala savaş veriyor hala çabası olan bir bebek 1 yaşına geldi ama yaşamadığı sıkıntı kalmadı miniciğimin o kadar kayretliki inanamazsın. Beren konusundada inşallah hepsi iyilerdir bizler birbirimizi bulduğumuz gibi onlarda orda birbirlerini bulup mutlu olmuşlardır. Beril için elimden gelen en iyi hazılığı yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?