Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Meraba Arkadaşlar , Nasılsınız ? Benim moralim biraz bozuk...
Cuma günü tiroid hormonlarıma hacettepede baktırdım .tsh için referans aralığı 0.27-4.2 olması gerekirken , benim 0.142 çıktı...t3 ve t4 normal aralıkta çıktı... Çok üzgünüm , şimdiye kadar troid hormonlarım hep normaldi benim...ınternette araştırdım , ilk 3 ayda tsh beta hcg hormonu yüzünde düşer , sonra normale döner diyor...

Bu arada cuma tsh düşük çıkınca , hemen bir kadın doğumcuya gidip , bebeğimin gelişimini görmek istedim , endişelendim biraz...Bebeğim haftasıyla uyumlu çıktı...Her şey normalmiş...Ense kalınlığınıda ölçtüler ...1 mm çıktı...3 mm üzeri problem oluyormuş...

Şimdilik haberler böyle , inşaallah iyi haberlerle dönerim sizler...

Mhtp , canım iyimisin ? Lütfen güzel haberlerle gel canım...

Canım öyle hemen moralini bozmak yok. Bak kendin de demişsin ilk üç ayda düşebiliyormuş tsh. Maşallah bebişimizin de durumu iyiymiş o yüzden hiç canını sıkma. Herşey çok güzel olacak.

Mhtp için de kötü düşünmek yok. Ya bilgisayarı bozulmuştur ya da ailesinin yanına gitmiştir. Yoksa ne yapar eder bir haber uçururdu o bize.

Ya kızlar benim adetim 1 hafta gecikti. Korunuyorduk kendimi umutlandırmak istemiyorum ama acaba...

Canım desteğin için çok teşekkür ederim...Haklısın , mhtp giremiyodur büyük ihtimalle , olumlu düşünelimki olumlu olsun...

Canımmmm , bu arada korunmasına rağmen hamile kalan bir çok insan var...Bebek doğru zamanda geliyor zaten , canım benim , bence idrar testi yap , hamileysen kesin çıkar...Hiç adetinde gecikmeler oluyormuydu ?Hayırlısı olur inşaallah canımmmm...

bi an aklım karıştı canım yanlış yazmadıgım için sevindim ne demek canım mutludur annesi sen içini ferah tut...

çok sağol canım desteğin için

Premete inşallah listede seninde ismin yazılı bu ay hakkında hayırlısı canım

bu arada kızım artık 1 yaşındaaaa

melekcim bir sorun olmaz inşallah bak minigimizde iyimiş kendi kendine kırma rahatla stresten yükselmesin düşecek inşallah..
premete canım allahım ol deyince herşey olur inşallah melegin gelmiştir 1 hafta geçmiş ya test yapsana merak ettim bende olursa süpriz olur olmazsada zaten korunmuştunuz deriz
ne demek canım biz birbirimiz için burdayız :1hug:saglıklı nice uzun senelere inşallah ebrizm

Kızlar çok üzgünüm yanlış alarmmış. Maalesef adet oldum. Olsun birkaç gün bile olsa bebeğimin var olduğunu düşünmek bile çok güzeldi. Çok kaptırmışım kendimi üzüldüm.

Meraba arkadaşlar ,
Bugün kendi doktorumda kontrolüm vardı...Doktorum bebişimi 56 mm , ense kalınlığı 1,3 mm ölçtü...Şu an için her şey yolundaymış , bebeğim sağlıklıymış...ıkili test için kan verdim , sonuçlarını cuma günü alıcam...
Bebeğimin cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz diye sordum...Evet ama sadece tahmin , yanılma olabilir bu haftalarda dedi...Veee kız gibi görünüyor dedi...Sağlıklı olsun , eli yüzü düzgün olsunda , kız- erkek farketmez ...
aabeyazmelek , canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum...Cumayada endokrin uzmanına görünücem , hayırlı haberlerle gelicem inşaallah...
Premete , canım , üzülme lütfen...ınşaallah en kısa zamanda gelecek bebeğin...

Canım hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Neredeyse 1. trimestri bitirmek üzeresin 41 kere maşallah.

Premetecim , çok teşekkür ederim...Sağlıkla bütün haftaları çabucacık bitirir , bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım inşaallah...

kızlar merhabalar nasılsınız....
uzun zamandır yoktum...hastanede yatıyordum..iğnem içim heyet rapaorunu alamaya gidiyordum ki yolda aşırı derecede kan boşandı ve acilen hastaneye yatırıldım..12 gün bırakın tuvalete oturmama bile izin vermediler....şimdi eve çıktım..ama hala kahverengi lekelenmeler devamediyor daha uzun süre yatak istirahati yapmak zorundayım....bebeğim iyi ama içerdeki kanama devam ediyor...allahım hayırlısını versin...ne olur sizde duanızı eksik etmeyin...
sizleri özledim...

Canım benim geçmiş olsun. Biz de seni çok özledik hem de çok merak ettik. Allah bir an önce şifa versin,bundan sonra da başka dert vermesin inşallah. Bunca olumsuzluğun arasında en güzel şey bebeğinin hala seninle ve sağlıklı olması. Ne güzel inatçı bir miniğimiz var. Dualarım seninle. Ne zaman, ne gibi bir yardıma ihtiyacın olursa unutma ben buradayım.

premete canım saol...evet bebeğim benimle ..benimle kalması için her an dua ediyorum...
sanırım sende çalışmalara başladın..:))inşallah en yakında güzel haber vereceksin...

Yok canım ben başlamadım daha. Aralık bir geçsin bakalım ondan sonra başlayacağım.

mhtp , canım seni çok merak ettik...Bebişinin seninle olması çok sevindirdi beni...ınşaallah problem olmadan atlatıcaz bu günleri , dualarım seninle canım...

premete canım o zaman aralıkta bebiş haberin gelsin....:)

melekcim kocaman olmuş bebişin maşallah...kız gibi demiş dr...hayırlısı sağlıklısı olsun....kız olunca 3 çizgi oluyor o 3 çizgiden anlıyolar kız olduğunu ama erken bence daha değişebilir...
inşallah canım atlatıcaz bu günleri kuzularımız kucağımızda olduğunda dünya bizim olacak....

melekcim hayırlısyla kucagına almayı nasip etsin allahım saglıkla kız gibi hadi hayırlısı bakalım
premete üzülma canım sırayla melek kokularımız gelecek inşallah benimde 4 günüm kaldı adet için nasip bakalım
mhtp üzüldüm başından geçenlere ama melek kokulun seninle çok şükür iyi olacak bırakmıyacak seni sen dinlenmene bak dikkat et kendine melegimize dualarımız seninle..

internette sorun oldugu için giremedim ya sinir oldum dün girdim ama sayfa açılmadı neyse öptüm hepinizi gçrüşürüz...

aabeyazmelek ,güzel dileklerin için teşekkür ederim ,sende inşaallah 3 gün sonra bize güzel haberlerle gelirsin canımmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…