Canım öyle hemen moralini bozmak yok. Bak kendin de demişsin ilk üç ayda düşebiliyormuş tsh. Maşallah bebişimizin de durumu iyiymiş o yüzden hiç canını sıkma. Herşey çok güzel olacak.
Mhtp için de kötü düşünmek yok. Ya bilgisayarı bozulmuştur ya da ailesinin yanına gitmiştir. Yoksa ne yapar eder bir haber uçururdu o bize.
Ya kızlar benim adetim 1 hafta gecikti. Korunuyorduk kendimi umutlandırmak istemiyorum ama acaba...
bi an aklım karıştı canım yanlış yazmadıgım için sevindim ne demek canım mutludur annesi sen içini ferah tut...
Canım desteğin için çok teşekkür ederim...Haklısın , mhtp giremiyodur büyük ihtimalle , olumlu düşünelimki olumlu olsun...
Canımmmm , bu arada korunmasına rağmen hamile kalan bir çok insan var...Bebek doğru zamanda geliyor zaten , canım benim , bence idrar testi yap , hamileysen kesin çıkar...Hiç adetinde gecikmeler oluyormuydu ?Hayırlısı olur inşaallah canımmmm...
Meraba arkadaşlar ,
Bugün kendi doktorumda kontrolüm vardı...Doktorum bebişimi 56 mm , ense kalınlığı 1,3 mm ölçtü...Şu an için her şey yolundaymış , bebeğim sağlıklıymış...İkili test için kan verdim , sonuçlarını cuma günü alıcam...
Bebeğimin cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz diye sordum...Evet ama sadece tahmin , yanılma olabilir bu haftalarda dedi...Veee kız gibi görünüyor dedi...Sağlıklı olsun , eli yüzü düzgün olsunda , kız- erkek farketmez ...
aabeyazmelek , canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum...Cumayada endokrin uzmanına görünücem , hayırlı haberlerle gelicem inşaallah...
Premete , canım , üzülme lütfen...İnşaallah en kısa zamanda gelecek bebeğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?