Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım çok az kalmış heyecan dorukta. İnşallah bebeğin şu an seninledir. Herhangi bir belirti var mı?

beyazmelek inşallah göbüşüne melek konmuştur..inşallah güzel haberi verirsin..

Arkadaşlar ikili testimin sonuçlarını aldım , düşük risk grubunda çıkmışım...Doktor bir problem yok dedi çok şükür...
Bu arada dün akşam , yolda yürürken birden ayağım kaydı ve yere oturuverdim...Kar , yağmur yok ama nasıl düştüm bilmiyorum Biraz korktum ama ağrım filan olmadı...
Sizler neler yapıyorsunuz ? Birazda siz anlatın , özledim bende herkesi...

melkcim maşallah canım...ikili test iyi çıkmış ne güzel....3 ayı devirdin valla...

ben malum aynıyım şükür halime....karnım çok şişti patlıcak gibi hissediyorum kendimi...:)

mhtp cim , karnın nasıl şişti kızz :) Daha erken değilmi...Folik asit şişkinlik yapıyo çok , benimde akşamları şiş oluyo...
Canım inşaallah kanama filan olmaz bundan sonra...Ablamında hamileliği boyunca kanaması oldu ve bebişleri sağlıkla doğdu çok şükür...Kural , hep olumlu düşünmek şekercim tamammı...

kızlar benimde adetim bu ay 4 gün gecikti.hiç olmazdı böyle.eşim çok heveslendi ve umutlandı.bu ayın 20 sinde meleğimin (İREMİN) doğum günü.acaba meleğimin uğurumudur diye düşündüm.ama maalesef bugün hastalandım..çok üzgünüm

Canım benim , lütfen üzülme , bu ay bebişin gelir inşaallah...Üzülmemek çok zor biliyorum ama stres yaptıkça nazlanıyo bu bebişler ...

melekcim benim hamileliklerde hemen karnım şişiyor daha önce dr sormuştum progesteron hormonu artıkça gaz oluşumu artıyor şişlik ondandır dedi...

leylacım üzülme canım...herşeyin hayırlısı....

Amin,cümlemizin inşallah...önce hayır diliyorum Rabbimden.İreme hamileyken de öyle dilemiştim.hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim.Her şerde bir hayır,her hayırda bir şer varmış..Veren Allah alan Allah.O büyük sabrı veren yine Allah.Şükürler olsun RAbbime binlerce kez

öyle canım..allahım herşeyin ahyırlısını verir......şükür halimize ...

Ya bu ay bu adetlere ne oldu böyle. Benimki de 7 gün gecikmişti korunuyor olmama rağmen nasıl umutlanmıştım o yüzden ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Ne yapalım canım eninde sonunda gelecek minikler değil mi sabırla, umutla o günü bekliyoruz. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Ne olur sen de kendini fazla üzmemeye çalış.

aabeyazmelek ,güzel dileklerin için teşekkür ederim ,sende inşaallah 3 gün sonra bize güzel haberlerle gelirsin canımmmmm...

ne demek canım

Canım çok az kalmış heyecan dorukta. İnşallah bebeğin şu an seninledir. Herhangi bir belirti var mı?

beyazmelek inşallah göbüşüne melek konmuştur..inşallah güzel haberi verirsin..

malesef kızlar 2 hastalandım 29 günde adet olmaya başladım çok şükür buda güzel kasımın 30 adet olmam gerekiyor bu ay daha çok çalışmam lazım demekki CADIARZUkaydirigubbakcemile3

çok sevindim melekcim geçmiş olsun dikkat et kendine bakalım yerimseniben ben yeni ay yeni umutlar peşindeyim kaydirigubbakcemile

olsun canım üzülmek yok yola devam edicez rabbim bizlerede gösterecek ogünleri :CüvCüv: herşeyde vardır bir hayır şükür halimize diyecegiz kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun mhtp inşallah mninik nazar boncuğumuz sıkıca tutunur sana ve sağlıkla kollarına gelir

premete cim meleğin mutlaka gelicektir vardır zamanı
çok sevindim sorunsuz geçtiğine hamileliğinin minicikimiz hep böyle sağlıklı olsun

kısmet belki bir sonraki ayadır canım iremcik annesine kardeşini gönderir inşallah

Allah razı olsun cnm saol,inşallah.önce hayır ve sağlık diliyorum herkese,

malesef kızlar 2 hastalandım 29 günde adet olmaya başladım çok şükür buda güzel kasımın 30 adet olmam gerekiyor bu ay daha çok çalışmam lazım demekki

Canım bebişin gelmemesine üzüldüm. Senden çok umutluydum bu ay listeye kesin girersin diye bekliyordum (gerçi liste sahibi siteyi terk ettim ama. Neslihannnnnnnn sözüm sana sahalara geri dönnnnnnnnnnn). Ne yapalım öbür aya artık. Bence sen de Melek gibi yap. Yumurtlama günü falan dinleme adetin bittikten sonra 2 güne bir çalışma yap. Gerçi bu konuda bir de mhtp'yi dinlemek lazım o ilk seferde tutturdu formülü ne sormalı. Canım duamlarım seninle ve leylayaşar'la inşallah bu ay sıra sizde bebiş göbüşe konacak.

nasip premete bende üzüldüm ama çok degil bekliyordum
olmadı listeye bir dahaki ay gireriz artık evet ya neslihan nerdeki neden terk etti bizi geçen ay öyle oldu bu ay hergün çalışmak lazım galiba zemuszemus nasıl dayancaz ama sengözlerimebaksanab:roflol::roflol: herşeyin ahyrılısı tabikide saglıkla kucagıma almayım beklemeye razıyım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…