melekcim hayırlısyla kucagına almayı nasip etsin allahım saglıkla kız gibi hadi hayırlısı bakalım
premete üzülma canım sırayla melek kokularımız gelecek inşallah benimde 4 günüm kaldı adet için nasip bakalım
mhtp üzüldüm başından geçenlere ama melek kokulun seninle çok şükür iyi olacak bırakmıyacak seni sen dinlenmene bak dikkat et kendine melegimize dualarımız seninle..
kızlar benimde adetim bu ay 4 gün gecikti.hiç olmazdı böyle.eşim çok heveslendi ve umutlandı.bu ayın 20 sinde meleğimin (İREMİN) doğum günü.acaba meleğimin uğurumudur diye düşündüm.ama maalesef bugün hastalandım..çok üzgünüm
Canım benim , lütfen üzülme , bu ay bebişin gelir inşaallah...Üzülmemek çok zor biliyorum ama stres yaptıkça nazlanıyo bu bebişler ...
melekcim benim hamileliklerde hemen karnım şişiyor daha önce dr sormuştum progesteron hormonu artıkça gaz oluşumu artıyor şişlik ondandır dedi...
leylacım üzülme canım...herşeyin hayırlısı....
Amin,cümlemizin inşallah...önce hayır diliyorum Rabbimden.İreme hamileyken de öyle dilemiştim.hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim.Her şerde bir hayır,her hayırda bir şer varmış..Veren Allah alan Allah.O büyük sabrı veren yine Allah.Şükürler olsun RAbbime binlerce kez
kızlar benimde adetim bu ay 4 gün gecikti.hiç olmazdı böyle.eşim çok heveslendi ve umutlandı.bu ayın 20 sinde meleğimin (İREMİN) doğum günü.acaba meleğimin uğurumudur diye düşündüm.ama maalesef bugün hastalandım..çok üzgünüm
aabeyazmelek ,güzel dileklerin için teşekkür ederim ,sende inşaallah 3 gün sonra bize güzel haberlerle gelirsin canımmmmm...
Canım çok az kalmış heyecan dorukta. İnşallah bebeğin şu an seninledir. Herhangi bir belirti var mı?
beyazmelek inşallah göbüşüne melek konmuştur..inşallah güzel haberi verirsin..
Arkadaşlar ikili testimin sonuçlarını aldım , düşük risk grubunda çıkmışım...Doktor bir problem yok dedi çok şükür...
Bu arada dün akşam , yolda yürürken birden ayağım kaydı ve yere oturuverdim...Kar , yağmur yok ama nasıl düştüm bilmiyorumBiraz korktum ama ağrım filan olmadı...
Sizler neler yapıyorsunuz ? Birazda siz anlatın , özledim bende herkesi...
kızlar merhabalar nasılsınız....
uzun zamandır yoktum...hastanede yatıyordum..iğnem içim heyet rapaorunu alamaya gidiyordum ki yolda aşırı derecede kan boşandı ve acilen hastaneye yatırıldım..12 gün bırakın tuvalete oturmama bile izin vermediler....şimdi eve çıktım..ama hala kahverengi lekelenmeler devamediyor daha uzun süre yatak istirahati yapmak zorundayım....bebeğim iyi ama içerdeki kanama devam ediyor...allahım hayırlısını versin...ne olur sizde duanızı eksik etmeyin...
sizleri özledim...
premete cim meleğin mutlaka gelicektir vardır zamanıYa bu ay bu adetlere ne oldu böyle. Benimki de 7 gün gecikmişti korunuyor olmama rağmen nasıl umutlanmıştım o yüzden ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Ne yapalım canım eninde sonunda gelecek minikler değil mi sabırla, umutla o günü bekliyoruz. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Ne olur sen de kendini fazla üzmemeye çalış.
çok sevindim sorunsuz geçtiğine hamileliğinin minicikimiz hep böyle sağlıklı olsunArkadaşlar ikili testimin sonuçlarını aldım , düşük risk grubunda çıkmışım...Doktor bir problem yok dedi çok şükür...
Bu arada dün akşam , yolda yürürken birden ayağım kaydı ve yere oturuverdim...Kar , yağmur yok ama nasıl düştüm bilmiyorumBiraz korktum ama ağrım filan olmadı...
Sizler neler yapıyorsunuz ? Birazda siz anlatın , özledim bende herkesi...
geçmiş olsun mhtp inşallah mninik nazar boncuğumuz sıkıca tutunur sana ve sağlıkla kollarına gelir
premete cim meleğin mutlaka gelicektir vardır zamanı
çok sevindim sorunsuz geçtiğine hamileliğinin minicikimiz hep böyle sağlıklı olsun
kısmet belki bir sonraki ayadır canım iremcik annesine kardeşini gönderir inşallah
malesef kızlar 2 hastalandım 29 günde adet olmaya başladım çok şükür buda güzel kasımın 30 adet olmam gerekiyor bu ay daha çok çalışmam lazım demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?