canım bende 2.kez erken doğum yaptım 2 side tedaviyleydi 26. hafta ve 22. hafta da .20 gün oldu 2. erken doğum yapalı ama şükürler olsun ki hamile kalabiliyoruz bendede rahimağzı yetmezliği var bidaki hamilelikte dikiş atılacak ikiside tedaviyle oldu ama yinede şükrediyorum rabbim bize bu duyguyu yaşattı inşallah sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur tabiki zor bi süreç ama sabırla bekleycez zaman herşeyin ilacı olacak....Evet canım yaşamayan bilemez o yüzden hergün bu siteye giriyorum, ancak sizlerle dertleşince acım biraz azalıyor. Herkesin derdi kendine büyük ama dışarıdaki insanların konuştukları şeyler üzüldükleri konular artık bana çok boş geliyor. O yüzden kimseyle görüşesim evden dışarı çıkasım gelmiyor. Geçen hafta tekrar işe başladım ilk gün sudan çıkmış balığa döndüm. Herkes vah vah tüh tüh diyor ama aslında kimsenin beni düşündüğü falan yok. Herkes kendi işinin yürüdüğüne bakıyor, benim durumumu düşünmeden en ağır işleri bana yıkmaya çalışıyorlar. ıyiki siz varsınız. Bu sitede tanıdığım insanlar benim dayanma gücüm oldu. Biraz grup terapisi gibi birşey. Mecburen acıyla yaşamayı öğreniyoruz demişsin. Doğrusun acı azalmıyor veya yokolmuyor ancak birlikte yaşamaya alışıyorsun. Metem gideli 2 ay oldu hala ağlamadan tek günüm geçmiyor. En kötüsü de bundan sonra çocuğumuz da olsa, mutlu da olsak bu asla çocuklarımızın öldüğü gerçeğini değiştirmeyecek. Allah bize öyle bir yük verdi ki ölünceye kadar bu acıyı kalbimizde saklayacağız.
slm arkadaslar hepinizin yazilarini okudum ve agladim sizi tam anlamiyla anlamasamda kismen anliyorum
bende 32 haftalik dogum yaptim bebegimin durumu cok kotuydu kac defa olumlerden dondu onumde morarmalari filan oluyordu hatta bir keresinde tamam artik doktor gelecek bebegin oldu diyecek zamana geldim cunku cok kotuydu hic bir hareketi yoktu butun vucud fonksiyonlari durmustu idrarini bile yapamaz hale gelmisti
ama dayandi savasti ve 41 gun kuvezde kaldiktan sonra taburcu olduk
ama malesef yasadiklarindan bebegime hasar kaldi simdi saglik sorunumuz var oksijensiz kaldigindan bebegimin beyni hasar gormus ve gorme merkezi zedelenmis 8 aylik olacak ama hala takip filan etmiyor
yani bebegimde gorme bozuklugu var bide motor gelisimi geriden geliyor fizik tedavi goruyor
ama onun bir gulucugu herseye deger bana huzur veriyor
yinede onu oyle gorunce icim aciyor saglikli bir bebegim olacakti ama olmadiallah size saglikli ve hayirli bir evlat versin
gercekten saglik gibisi yok o bi gitse birdaha zor bulunuyor
canım bende 2.kez erken doğum yaptım 2 side tedaviyleydi 26. hafta ve 22. hafta da .20 gün oldu 2. erken doğum yapalı ama şükürler olsun ki hamile kalabiliyoruz bendede rahimağzı yetmezliği var bidaki hamilelikte dikiş atılacak ikiside tedaviyle oldu ama yinede şükrediyorum rabbim bize bu duyguyu yaşattı inşallah sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur tabiki zor bi süreç ama sabırla bekleycez zaman herşeyin ilacı olacak....
bende bebegimi kaybetim.
6 ayın içinde bir oğlum vardı
organ gelişmemesi nedeniyle alındı bebegim
çok yeni 10 gün falan oldu
acım çok yeni.
daha alışamadım gelen giden akıl veriyor
acımı yaşamama bile izin vermiyor çevremdekiler.
bırakın yaşayayım acımı aglayayım doya doya
bana moral veriyorlar kendi akıllarınca ama içime atmama sebep oluyor
çok doluyum çok.
bende bebegimi kaybetim.
acım çok yeni.
çok doluyum çok.
Canım , bebeğinin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını gönülden diliyorum...slm arkadaslar hepinizin yazilarini okudum ve agladim sizi tam anlamiyla anlamasamda kismen anliyorum
bende 32 haftalik dogum yaptim bebegimin durumu cok kotuydu kac defa olumlerden dondu onumde morarmalari filan oluyordu hatta bir keresinde tamam artik doktor gelecek bebegin oldu diyecek zamana geldim cunku cok kotuydu hic bir hareketi yoktu butun vucud fonksiyonlari durmustu idrarini bile yapamaz hale gelmisti
ama malesef yasadiklarindan bebegime hasar kaldi simdi saglik sorunumuz var oksijensiz kaldigindan bebegimin beyni hasar gormus ve gorme merkezi zedelenmis 8 aylik olacak ama hala takip filan etmiyor
yani bebegimde gorme bozuklugu var bide motor gelisimi geriden geliyor fizik tedavi goruyor
yinede onu oyle gorunce icim aciyor saglikli bir bebegim olacakti ama olmadiallah size saglikli ve hayirli bir evlat versin
Allah sabır versin canım , inşaallah en kısa zamanda yeni bir bebiş göbüşüne konar ve sağlıkla kucağına alırsın...canım bende 2.kez erken doğum yaptım 2 side tedaviyleydi 26. hafta ve 22. hafta da .20 gün oldu 2. erken doğum yapalı ama şükürler olsun ki hamile kalabiliyoruz bendede rahimağzı yetmezliği var bidaki hamilelikte dikiş atılacak ikiside tedaviyle oldu ama yinede şükrediyorum rabbim bize bu duyguyu yaşattı inşallah sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur tabiki zor bi süreç ama sabırla bekleycez zaman herşeyin ilacı olacak....
bende bebegimi kaybetim.
acım çok yeni.
çok doluyum çok.
slm arkadaslar hepinizin yazilarini okudum ve agladim sizi tam anlamiyla anlamasamda kismen anliyorum
canım bende 2.kez erken doğum yaptım 2 side tedaviyleydi 26. hafta ve 22. hafta da .20 gün oldu 2. erken doğum yapalı ama şükürler olsun ki hamile kalabiliyoruz bendede rahimağzı yetmezliği var bidaki hamilelikte dikiş atılacak ikiside tedaviyle oldu ama yinede şükrediyorum rabbim bize bu duyguyu yaşattı inşallah sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur tabiki zor bi süreç ama sabırla bekleycez zaman herşeyin ilacı olacak....
bende bebegimi kaybetim.
acım çok yeni.
çok doluyum çok.
prmete canım saol iyi temennilerin için canım benim doğum yapacağım ana kadar bi proplem olmuyo 1 saatin içinde gerçekleşiyo en son kızımın doğumunda ise kızımın hareketlerini çok aşağıda hissettim doktora gittim oda şu an doğum olmadığını izmire gitmem gerektiğini orda mudahale edilir bebeğini karnında tutarlar dedi ilk ege üniversitesine gittik karantina varmış yeni doğan ünitesinde beni kabul ediyolardı fakat bebeği alamayız başka hastanelerden yer bulun dediler tabiki hiç giriş yapmadan ordan çıktım çünkü o an için ben değil kızımın hayatı önemliydi 2.ci olarak 9 eylüle gittik ordada aynı şey oldu beni alıyolar ama kızımı küvez yok diye almıyolar üstelik orda alttan muayene sonucu suyumu patlattılar ve bu hatalarını kabul etmediler oysaki ne doğum başlamıştı nede sancım vardı 3.cü olarak ege doğum evine gittik orda hemen sezeryanla kızım alındı çünkü 1 damla bile suyum kalmamıştı üstelik kızım tersti kızım tepecikte yattı 6 gün çünkü ancak orda yer bulabildik anlayacağın bir sürü ihmalin kurbanı oldum kan pıhtılaşmasına gelince dediklerin doğru pıhtılaşma erken doğum sebebi değil ama aklına gelen her türlü test yapıldı ve sonuç bu işte hiç bir sebep bulanamıyo bu benim sınavım kaderim alın yazım işallah bu sınavı vericem meleğim nasıl kollarımın arasından uçup gittiyse bir gün allahın izniyle geri gelecek yüce rabbim işallah bu günleri nasip edecek rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu arada çokkk uzun yazdım kusura bakma
Çok üzücü, çok talihsiz olaylar yaşamışsın. Belki o kadar ihmal olmasa bu kadar erken doğum yapmazdın ya da Yağmur bu kadar sıkıntılı doğmadığı için yaşama şansı yükselebilirdi ama ne yapalım herşey Allah'tan kaderin önüne geçilmiyor işte. Ben de doğum yapmadan önce 5 gün Ege Üniversitesinde yattım. Sırf küvez var diye oraya gitmiştim ama beni acilen sezeryana almaya karar verdiklerinde burada küvez yok nerde boş küvez bulunursa oraya göndeririz bebeği dediler. Hatta belki küvez bulunamayabilir siz kendiniz ayarlayın dediler. Benim eşim Tepecik'te doktor zar zor rica minnet bir küvez ayarlayabildik oradan. Allah'ım hiç kimseyi çocukla imtihan etmesin herhalde insanın yaşayabileceği en büyük imtihan bu. Olmaması da zor, olup da sürdürmesi de. İmtihan dünyası işte herkesin imtihanı farklı farklı. Sen bu kadar sabırlı, bu kadar istekli, bu kadar kararlı olduktan sonra elbette gelecek o beklenen bebek. Bana da doktor 1 sene bekle dedi ama ben 9 ay bekleyeceğim Aralıkta sürem doluyor bakalım kısmet. İnşallah buradan birbirimize önce hamilelik haberlerimizi sonra da bebeğim şimdi kucağımda diye müjdeleriz.
Canım bebişin gelmemesine üzüldüm. Senden çok umutluydum bu ay listeye kesin girersin diye bekliyordum (gerçi liste sahibi siteyi terk ettim ama. Neslihannnnnnnn sözüm sana sahalara geri dönnnnnnnnnnn). Ne yapalım öbür aya artık. Bence sen de Melek gibi yap. Yumurtlama günü falan dinleme adetin bittikten sonra 2 güne bir çalışma yap. Gerçi bu konuda bir de mhtp'yi dinlemek lazım o ilk seferde tutturdu formülü ne sormalı. Canım duamlarım seninle ve leylayaşar'la inşallah bu ay sıra sizde bebiş göbüşe konacak.
Canım o güzel duyguları tekrar yaşayacağız inşallah. Sen şimdi kafanı ve vücudunu yeni bir hamilelik için hazırlamaya başla. Kendini tam olarak hazır hissettiğin zaman da bebişin göbüşüne konuverir ve seni bir daha bırakmaz. Biliyorum senin yalnızlığının en güzel ilacı o olacak ama unutma şimdi de yalnız değilsin biz varız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?