selam kızlar,internetim sorunlu olduğu için sizden uzak kaldım ama inanın aklımdaydınız hep.birbirimizi tanımıyoruz ama aynı kaderi paylaşan insanlar olarak hep kalbimdesiniz.Aramıza maalesef yeni arkadaşlar katılmış keşke sayımız artmasa başka annelerin yüreği yanmasa diyorum ama kader işte.aramıza yeni katılan arkadaşlara buruk bir şekilde hoşgeldiniz diyorum. melek76,mehtap sağlıkla yola devam inşaallah. Allahım sağlıkla bebişleri vaktinde kucaklamak nasip etsin.Yaşadığımız üzüntü bizleri bir aile yaptı birbirimizi hiç tanımadan bir sürü kızkardeşimiz oldu adeta.Tabikide bir sürü yeğenlerimiz olacak inşaallah.
Beni soracak olursanız bildiğiniz gibi musluklar hep açık mafoldumben son günlerde dahada çok ağlıyorum elimde olmadan çünkü oğlumu bu günlerde kucaklayacaktım yada gün sayıyo olacaktım.mafoldumben allahtan daha çok sabır diliyorum Allahım bu acıyı bir daha yaşatmasın bana bunu unutturacak başka acılar yaşatmasın kimse yaşamasın.çok zor:çok üzgünüm:
yeni bir bebek düşünemiyorum henüz belki 2010 da oda belki bakalım nasip .Allhım herşeyin hayırlısını versin hep böyle dua etmiştim bundada var bir hayır ama bizlerin anlayabileceği bir şekilde değil Allah bilir herşeyi .hepimizin hakkında hayırlısı olsun.:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar ,, bayadır yazamıyorum ama konuları takip etmeye çalışıyorum ,, aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş,hepinize Allahtan sabır diliyorum ,,meleklerimiz cennette bekliyorlar inş..
Ravzacım gücüne hayran kaldım ,, çok zor şeyler yaşamışsın ama asla pesetmemişsin hatta dahada azimli yola devam demişsin ,,Rabbim inş. gönlündeki bebeği en yakın zamanda kucağına almayı nasip eder (tüm dileyenlerede)inş..:Saruboceq:
Onurefe mi kaybedeli tam 16 ay oldu,,doğumdan sonra 6 ay formaliteden korunduk ,,çünkü zaten tedaviyle hamile kalıyorum ,,hani dedik belki olur riske girmeyelim sezeryanla olduğu için ,ve 10 aydır bekliyorum belki bu ay , belki bu ay diye ,, ama nasip işte ,,olmayınca olmuyor ,, hep Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip et diye dua ediyorum demekki diyorum hayırlısı böyle ,yeniden tedavi için kendimi hazır hissediyorum fakat korkuları içimden atamıyorum ya diyorum yine aynı şeyler olursa ,gerçi kaderimizde varsa elden bişey gelmez ama,,tedavi olsamda %100 garantimde yok zaten ,, tedavi süreci negatif sonuçlar insanı dahada yıpratıyor ,, böyle karmakarışık duygular içindeyim, Ne yapacağımı hiç bilmiyorum hayatı akışına bıraktım,,,nasıl gerekiyorsa o şekilde yaşıyorum ,,çok dua ediyorumm Rabbim boynumuzu bükük bırakma kimselere muhtaç etme , sen yardım edenlerin en hayırlısısın sen ol yardımcımız, sensin en doğruyu bilen bizlere doğru yolu göster diye çoook dua ediyorum ,,Rabbim dualrımızı kabul eder inş..:Saruboceq:
sende nerden geldin içimizi bunalttın demeyin sakın,, sadece içimden geçenleri kimseyle oturup konuşamadıklarımı paylaşmak istedim ,,Beni, ben gibiler anlayabilir ancak,,
Canım hoşgeldin aşkolsun ne demek gelip de içimiz bunalttın demek biz seni hep merak ediyoruz, senden daha sık haberler almak istiyoruz. Korkularını çok iyi anlıyorum ben de çok korkuyorum yeniden bebek denemeye cesaretim yok hatta eşime evlatlık alalım dedim ama kabul etmedi sonra etrafımdaki insanlara baktım mesela ravza bizden daha çok şeyler yaşamış bak nasıl umutlu nasıl cesaretli buna rağmen, bir de çok okudum çok araştırdım Türkiye'de bu konularda fazla paylaşım yok biz duygularımızı yaşadıklarımızı daha kapalı tutan bir toplumuz o yüzden yabancı sitelere baktım bizim gibi evlat acısı yaşayıp sonradan mutluluğu bulmuş insanların hikayelerini okudum ve dedim ki korkmanın bana ne faydası var. Korkarak elimde bir şans varsa onu da kaybediyorum. Biliyorum ki sen benden daha cesaretlisin, bak profilinde bile cesaretli yazıyor. Sanırım yeni bir hamileliğe çok yaklaştığını düşündüğün için korkuların arttı. Maddi imkanın varsa hiç bekleme bence tedaviye başla artık zamanı gelmiş. Allah'ım hiçbirimizin boynunun bükük bırakmasın inşallah.
Bu arada sanırım sen Şerife'yle msnde görüşüyorsun. O nasıl siteye pek uğramıyor artık. Bir problem yok değil mi?
Canım hoşgeldin aşkolsun ne demek gelip de içimiz bunalttın demek biz seni hep merak ediyoruz, senden daha sık haberler almak istiyoruz. Korkularını çok iyi anlıyorum ben de çok korkuyorum yeniden bebek denemeye cesaretim yok hatta eşime evlatlık alalım dedim ama kabul etmedi sonra etrafımdaki insanlara baktım mesela ravza bizden daha çok şeyler yaşamış bak nasıl umutlu nasıl cesaretli buna rağmen, bir de çok okudum çok araştırdım Türkiye'de bu konularda fazla paylaşım yok biz duygularımızı yaşadıklarımızı daha kapalı tutan bir toplumuz o yüzden yabancı sitelere baktım bizim gibi evlat acısı yaşayıp sonradan mutluluğu bulmuş insanların hikayelerini okudum ve dedim ki korkmanın bana ne faydası var. Korkarak elimde bir şans varsa onu da kaybediyorum. Biliyorum ki sen benden daha cesaretlisin, bak profilinde bile cesaretli yazıyor. Sanırım yeni bir hamileliğe çok yaklaştığını düşündüğün için korkuların arttı. Maddi imkanın varsa hiç bekleme bence tedaviye başla artık zamanı gelmiş. Allah'ım hiçbirimizin boynunun bükük bırakmasın inşallah.
Bu arada sanırım sen Şerife'yle msnde görüşüyorsun. O nasıl siteye pek uğramıyor artık. Bir problem yok değil mi?
sağol canım ,,Allah razı olsunn ,,Rabbim herkeslerin dualrını kabul etsin inş..neslihancım canım hoşgeldin bir daha böyle şeyler yazma ne demek karartıdın falan aşk olsun öyle şeyler bizim aklımıza gelmez bizler melek anneleriyiz tabikide burda üzülücez aglıcaz sevinecez mutlu olucaz bizi bizden başkası anlyamaz inşallah sonuçların temiz çıkacak ve melegin melegini en kısa zamanda gelicek duaların kabul olsun arkadaşım...
hay ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın ne güzel özetlemişsin...Yaşamayanlara çok kolay geliyor , densiz, densiz konuşuyorlar , bende eve kapadım kendimi belki kendime haksızlık ediyorum ama evimde yanlız daha mutluyum , iğneleyici kırıcı laflar duymak yerine evde tek başına oturmak daha ii geliyor..slm arkadaşlar nasılsınız NESLİHAN canım yazdıklarını okudum böle düşünme o kadar güzel yazmışsınki hepimizin içinden gelenleri yazmışsın zaten hepimizinde içinde bu acılar var dediğin gibi bizi kimse anlamıyor amaaan üzüldüğün şeye bak allah bidaha verir amannnn bizim olduda ne oldu seninde olmayı versin diyenler benden bebeğini sakınıp kıskananlar neden öle yaptığını sorduğumda senin yokya belki haset edersin kıskanırsın diyenler beni sanki bulaşıcı bi hastalığım varmış gibi hamileyken benden kaçanlar kapımı açmayanlar vs. vs. vs. daha bunun gibi pek çok şey 8 yıllık evliyim neler duydum neler hep sabrettim hep sustum içime attım yeri geldi eşime bile tek söz etmedim memleketime küstüm kızlar gidemiyorum bana acıyarak bakan gözleri görmek istemiyorum bana teselli vermelerinide istemiyorum inat yaparmış gibi kendi yavrularını öpüp koklarken bu çok tatlı teyzesi tadını bir bilsen demelerini istemiyorum en çokta boynumu büken benden küçük insanların abla seninde olur işallah deyip bana teselli vermeleri ve en köyüsü beni yıkan yerin dibine sokan eşimin başka bebişleri severken onlara bakarken mahsun olması gözlerinin dolması ben kocamı çokkk seviyorum kızlar o benim bir dediğimi iki etmedi herkes beni eleştirirken o beni hep korudu bana karım lazım başka bişey istemiyorum dedi
işta kızlar artık kendim için değil kocişim için anne olmayo onu baba yapmayı onun yüzünün gülmesi için anne olucam yüce rabbim büyüktür elbet bizimde yüzümüz gülecek elbet bizim evimizde şenlenecek ümidinizi hiç yititmeyin kızlar sabredelim dayanalım isyan etmeyelim bu sınavı allahın izniyle biz kazanıcaz ben buna inanıyorum ve sabırla anne olacağım günü sabırla duyla metanetle ve en önemlisi tevekkülle bekliyorum allah yardımcımız olsun arkadaşlar
aminn canım cümlemize....:Saruboceq:"Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile,sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesende,dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var..."
Allah hepimize bu dar, sıkıntılı, kasvetli yoldan yara bere almadan, tertemiz kalbimizi kirletmeden geçip sonundaki umut ışığına ulaşmayı nasip etsin.
mhtp cım maşallah 10 haftayı geride bırakmışsın ,,4 de biri bitmiş ne kaldı ki şunun şurasındayerimsenibenopuyorumnanaktankızlar merhabalar nasılsınız..??ben şükür iyiyim..yaniaynıyım daha kötüsü yok ya şükür diyorum...
sizler nasılsınız..yine musluklar açılmış..napalım bizler bir ağlar bir güleriz..inşallk kucağımız bebeğimizle dolduğunda mutluluk gözyaşlarımız akacak...allahım tez zamnda kavuştursun..öpüyorum..
bende kızarıklık hala var tamamında değilde orta tarafında var ,, bende kaşıntı değilde ağrı oluyor ayaklrımı üşüttüğüm zamanlar genellikle iğne batması gibi.Sezeryan olan arkadaşlarım size bir sorum var. Benim doğumun üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hala zaman zaman sezeryan yerim kaşınıyor, bir de çizgi hala kırmızı öyle beyaz falan olmadı. Melek76 canım özellikle seninle aramız çok yakın sende durum nasıl. Acaba benim yara yerim çok zor mu iyileşiyor diye tedirgin oldum.
Mhtp hoşgeldin canım. Başka bir forumda gördüm ev mi taşıdın sen. Ya biz sana yorulmak yok demedik mi. Kendine de bebişimizi de iyi bak bizi kızdırma tamam mı.
Merhaba arkadaşlar ,, bayadır yazamıyorum ama konuları takip etmeye çalışıyorum ,, aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş,hepinize Allahtan sabır diliyorum ,,meleklerimiz cennette bekliyorlar inş..
Ravzacım gücüne hayran kaldım ,, çok zor şeyler yaşamışsın ama asla pesetmemişsin hatta dahada azimli yola devam demişsin ,,Rabbim inş. gönlündeki bebeği en yakın zamanda kucağına almayı nasip eder (tüm dileyenlerede)inş..:Saruboceq:
Onurefe mi kaybedeli tam 16 ay oldu,,doğumdan sonra 6 ay formaliteden korunduk ,,çünkü zaten tedaviyle hamile kalıyorum ,,hani dedik belki olur riske girmeyelim sezeryanla olduğu için ,ve 10 aydır bekliyorum belki bu ay , belki bu ay diye ,, ama nasip işte ,,olmayınca olmuyor ,, hep Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip et diye dua ediyorum demekki diyorum hayırlısı böyle ,yeniden tedavi için kendimi hazır hissediyorum fakat korkuları içimden atamıyorum ya diyorum yine aynı şeyler olursa ,gerçi kaderimizde varsa elden bişey gelmez ama,,tedavi olsamda %100 garantimde yok zaten ,, tedavi süreci negatif sonuçlar insanı dahada yıpratıyor ,, böyle karmakarışık duygular içindeyim, Ne yapacağımı hiç bilmiyorum hayatı akışına bıraktım,,,nasıl gerekiyorsa o şekilde yaşıyorum ,,çok dua ediyorumm Rabbim boynumuzu bükük bırakma kimselere muhtaç etme , sen yardım edenlerin en hayırlısısın sen ol yardımcımız, sensin en doğruyu bilen bizlere doğru yolu göster diye çoook dua ediyorum ,,Rabbim dualrımızı kabul eder inş..:Saruboceq:
sende nerden geldin içimizi bunalttın demeyin sakın,, sadece içimden geçenleri kimseyle oturup konuşamadıklarımı paylaşmak istedim ,,Beni, ben gibiler anlayabilir ancak,,
Unutma !
Göğün asıl rengi mavidir
En kör gece bile sabahtır sonunda
Kalbin ağlasada gülümse inadına
Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara..
O pembe gülyüzünü kederle soldurma
Daldaki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata
Geçerken acılardan gülmeyi unutma
Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda
Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada
Sen yeter ki hep ümit et,
Hayat döner sana...
Sen yeter ki hep ümit et,
Hayat döner sana...
Alıntıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?