Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

maşallah canım ii olduğunuza sevindim 39.hafta olsun sağlıklı doğsunda razıyız beklemeye benim kontrolümde perşembe günü inş. herşey yolundadır.

özlemimsin canım sevindim iyi olmanıza allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin geç olsun güç olmasın yeterki..

amin canım allahım hepimize nasip etsin beklicez,aslında strsesli olmasak beklemekte çok güzel. korkularımız bizi bırakmıyo o yüzden zaman geçmiyo.şimdiye kadar bekledik yine bekleriz sonu hayırlı olsun.

canım çok sevindim allah hayırlısınla sağlıklı kucağına almak nasip etsin..bak hiç birşey kalmadı artık günler çabucak geçiveriyor..sen iyi dinlen yeter..

Maytapcim sen tedavinde hangi protokolu kullanmıştın?Hangi ilaçları kullandın.Ne güzel senin embrioların 5 güne kadar güzel gelişmişki dondurmuşlar.Kaç yumurta toplanıp kaçı döllenip bölünebilmişti?
Ne yazıkkı işte benim bölünmelerde sorun oluyor nedenini bilmiyoruz.öff kendi adıma çok üzülüyor ama senin adına çok seviniyorum...Hayırlısınla tutmuş haberlerini alacağız..
Birde kan sulandırıcı iğne hangisini kullanıyorusun?
Paylaşırsan sevinirim..haa birde hangi şehirde tedavini sürdürüyorsun?

teşekkürler canım allahım hepimizi güldürür inşallah çok mutlu oluruz...

amin canım inşallah hepimiz arka arkaya sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırızda ve bu bölümde artık üzüntülü şeyler yazmayız daha heyecanlı daha mutlu kategorilerde bebeklerimizin gelişmelerini büyümelerini muzurluklarını birbirimize anlatırız inşallah..

Limburgcum geçmiş olsun canım. Şimdi iyi olmana sevindim. Pcos olup kendiliğinden hamile kalan pek çok kişi var. Hem sana sadece bir doktor Pcoslu olduğunu söylemişti sanırım başka doktorla görüşmedin bu durumda teşhisi kesinleşmiş kabul edemeyiz. Bir ara soğan kürü uyguluyordun belki yine uygulasan faydasını görürsün. Daha önce spontan hamilelikler yaşamışsın düşüklerin olmuş yine doğal yoldan hamilelik oluşabileceğini düşünüyorum ama bence hamileliğinde iğne kullansan iyi olur. Benim de pıhtılaşma değerim önemsizdi çoğu doktor birşey kullanmana gerek yok dedi ama ben iğnede ısrar ettim şimdi yine kan akımlarında hafif direnç var iyiki iğneye başlamışız diyorlar. Yaşın daha çok genç doğal yoldan ya da başka yöntemlerle eninde sonunda anne olacaksın. Bu arada evlat edinme fikrine sıcak bakmanız çok güzel. Ben de bir çocuk evlat edinmek istiyorum ama eşim kesinlikle karşı çıkıyor. Benim kuzenim 3 tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra evlat edindi. Bebekleri onlara geldiğinde daha bir aylıktı. Hepimiz onu çok seviyoruz inan kuzenim kendisi doğursaydı o kadar sevemezdik. Allah'ın bir lütfu olarak çocuk hayatımda gördüğüm en muhteşem bebeklerden birisi. Hem kendisi, hem huyu çok güzel. 8 aylık oldu daha bir kerecik ağladığını görmedik sürekli etrafa gülücükler saçıyor, öncelikle annesine babasına olmak üzere hepimize mutluluk getirdi. Yalnız evlat edinmek çok hassas bir konu sizin çocuğu çok seveceğinizden onu doğacak çocuğunuzdan ayırmayacağınıza eminim ama çevreniz çocuğu dışlayacaksa, ona sürekli evlatlık olduğunu hatıcaksa o çocuğa çok yazık olur. Çevreni en iyi sen tanırsın, aşağı yukarı nasıl bir tepki vereceklerini kestirebilirsin. Belki bir adım atmadan önce bu fikrinizi ailenize açıp onların tepkilerini görseniz daha sağlıklı karar verebilirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun.

Canım ben rapor almakta çok zorlandım gerçi alanlar alıyor ama ben heyet raporu verecek doktor bulamadım. Devlet memuru olarak 40 gün rapor hakkımız var. Ben 21. hafaya kadar çalıştım şimdi parça parça raporlarla bu 40 günü kullanacağım, 20 gün de yıllık izin hakkım var o şekilde doğum öncesi iznim başlayıncaya kadar idare etmeyi düşünüyorum. Bizim hamileliklerimiz çok stresli geçiyor riske girmeye gerek yok. Gerekirse parayla heyet raporu veren doktorlar varmış gider onlardan rapor alırsın. Allah o günleri göstersin herşey halledilir merak etme.

Canım çok sevindim. Demek ki doktor durumunuzu çok iyi gördüğü için 39. hafta sonuna kadar bekleme kararı aldı. Aslında bu sevinilecek bir durum ama sanırım ben de senin yerinde olsam beklemek istemezdim.

Canım benim ya, çok özür diliyorum hiç yapmam genelde ama geçmişi okumadan saçma sapan sorular sordum. Benim de Temmuzda başarısız bir denemem oldu ve çok canım yandı, ama Allahım beterinden konusun evlat acısı vermesin.

Bu söylediklerin çok uzman görüşü gerektiren konular. Sana tavsiyem kesinlikle konusunda uzman doktorların fikirlerini alman. Gittiğin hastaneyi bilmiyorum ama İstanbuldasın ve bu tüp bebek işinin merkezindesin. Anladığım kadarıyla bu işler aşağı yukarı aynı fiyat.Şöyleki en ucuzu 4.000 Tlye yapıyorsa en pahalısı 6.000 tl yapıyor. Bence 4 veren 6 yıda verir. Alman hastanesi ve Amerikan hastanesi bu konuda iyi diye duydum. Ben Amerikana gittim. Tedavim normal bir tüp bebek süreci olduğu için benim için özel birşey yapmadılar ama raporlarınla bu hastanelerinde senin tedavinle ilgili nasıl bir süreç düşündüklerini öğrenir ona göre bir hastane ve doktor seçersin. İnşallah herşey gönlünce olur. Ümit etmek ve kendine güvenmek bu işin başarısının yolu diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun, şansını açık etsin inşallah. Ümidini ve azmini kaybetmeyen herkezin bebeği tabiki Allahında izniyle olur diye düşünüyorum ama işte süreç hem maddi hem de manevi gerçekten çok yıpratıcı. Allahım tüp bebek yolunda bebek isteyen herkeze yardımcı olsun.

Canım benim, Allahım sağ salim sağlıcakla vakti zamanında yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebişin sağlıklı zamanında gelsinde azıcık sabret canım.

Bütün bu zorluklara katlanman da gösteriyor ki sen aslında eşini çok seviyorsun. Ben de zor dönemeçlerden geçtim. Maddi sıkıntılarımız oldu. 4 yıllık evliyim. Evlenirken ailelerimizden hiç destek almadık. Kendi düğünümüzü kendimiz yaptık. Gelinliği damatlığı bile kendimiz aldık. Bir de kaynıma dükkan kredisi çektik. O ödeyemeyince 13 milyar bize kaldı. Ev eşyalarımızı hala tamamlayamadık. Yatak odası oturma odası salon takımı aldık. Yemek odasına sıra gelmedi. Arabamızı sattık bir de ev aldık. Evimizde bebeğimizin haberini almıştık. Bebeğime nasıl bakacağım diye düşünüp duruyordum ama hepsi gereksizmiş canım. Bebeğim gitti ve hiçbir şeyin önemi kalmadı. Ben sürekli bunalımdayım artık hamile kalamayacağım kalsam da doğuramayacağım gibi geliyor. Hele şu ekim ayı geçmedi bir tüelü. Derdim arttıkça arttı. Bebeğimin sevincini ekimde yaşamaya başlamıştım. O sevinç şimdi beni kahrediyor. Bazen eşime çok kızıyorum bazen de o da beni davransa çıldırırız diye düşünüyorum. Yani adam ne yapsa bana yaranamıyor.delikafadulden

Geçmiş olsun büyük sıkıntı atlatmışsın. Beterin beteri var derler ya resmen onu yaşamışsın. Kim der ki bir diş bu kadar büyük zorluk çıkarır diye. Kan pıhtılaşması değerleri değişmiyor canım. Bir kere tespit edilmişse kesin var demektir. Ben de aynı dertten muzdaribim. Hami,ş kalınca inşallah iğne vurulacağım. Pko konusunda hiçbir bilgim yok onun için yorum yapmayacağım. Evlatlık edinme konusuna gelince iyi düşün derim. Daha senin için her şey bitmiş değil. Sen bu arada bebek için çalışmalara devam edeceksin ve diyelim ki evlat edindin ve de hamile kaldın doğurdun. İkisini de evladın gibi büyütebilir misin? Bu soruyu cevapla bakalım... Çok zor kayınvalidenleri bırak siz bile bu süreçte ayrılıklara düşersiniz. Acele etme bence ama karar senin tabi ki...

çok sevindim canım ne güzel herşey yolunda olsun anne karnında daha fazla kalması iyi bişe kalmamış sabret biraz bu sefer herşey çok güzel olacak

günaydın melek anneleri
iş yoğunluğu vardı birkaç gündür giremedim ilk fıratı şu an buldum geçmişi okudum güzel ve kötü haberler var
limburg arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle büyük badire atlatmışsın. Anestezi sonrası yaşadığın komlikasyon çok ciddi. İlk anestezin miydi? Belki de sende anestetik maddelere karşı allerji olabilir. Bundan sonra anestezi alman gerekirse mutlaka dokora bu yaşadığın olayı anlat. Diş meselesi özellikle diş eti iltihabı gebelikte erken doğum düşük vs.sebebi olabiliyor. Ben de senin gibi bebeklerimi enfeksiyon nedeni ile suyum erken gelerek yitirdim. Eğer tekrar gebelik düşünüyorsan diş meselesini hallettirmeden kalma canım.
Bu arada evlat edinme konusundan da bahsetmişsin. Ben tekrar gebelik istemiyorum yaşadıklarımdan sonra. Belki korkağın tekiyim ama sonuçta şu an böyle hissediyorum hatta bir şekilde gebe kalsam bile onu da kaybederim diye düşünüyorum. Bu nedenle yaklaşık 7 ay önce biz başvurumuzu yaptık. İşlemleri başlattık, sıradayız şimdi bekliyoruz. En erken 2012 demişlerdi. Çevremde (ailelerde) bunu yadırgayacak kimse yok. Eşim de benim kadar istekli artık. Ben sezaryana alınmadan önce öyle bir yemin ettim ki. Bana o zaman doktorum şimdi böyle diyorsun zamanla değişir tekrar istersin demişti aradan 10 ay geçti zerre değişmedi hiçbirşey. Evlatlık edineceğim çocuğu meleklerimin yerine koymayacağım tabii onların yeri ayrı. Ama onu da çok seveceğim, çok seveceğiz bunu biliyorum.

sinanuraycığım 34 haftalık doğan bebeğimin ciğerleri gelişmemişti demişsin. Ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı? Doğumdan en az 48 saat önce yapılmış olması gerekiyormuş.
Özlemimsin senin için çok sevindim canım. Alışverişlere başla artık.

papatya arkadaşım benim de 3 tüp bebek 1 aşılama tecrübem var. Ben anlayamadım tam olarak senin zaten birinci ve ikinci kaltie embriyoların oluşmuş. Bölünme de sorun olsa oluşur muydu? Yapay rahim uygulaması embriyo oluşumunda problem olursa yapılıyor diye biliyorum. Benim hiç birinci kalite embriyom oluşmadı. 3 tüp bebek denememin ikisi tuttu. <ilkinde ikinci kalite ve sadece bir embriyo , ikincide ise biri ikinci biri üçüncü kalite sadece iki embriyo oluşabildi>

memnuniyetle cevaplarım.....ilki kısa protokoldü...femara die bi ilaç(tablet) kullandım.ve klasik baskılama iğneleri ve çatlatma iğnesi ,elevit folibol kullandım....8yumurtam oldu 6sı döllendi.2si transfer edildi ve tuttu.ama maalesef erken oldu.......
şuan ankaradayım drum tolga ecemiş.gerçekten çoook memnunum...kan sulandırıcı clexan 0.4kullanıyorum...
umarım yeni tedavinizde hiç bir sorunla karşılaşmazsınız..hepsi aynı olacak die bişi yok...siz hangi şehirdesiniz..ankara ise tolga hocamı tavsiye edebilirim

canım benim hamileliğim çok iyi gidiyodu hiç bi sıkıntım yoktu belkide doktorun bilinçsizliği bilemiyorum erken doğum riski görmediği için iğneden falan bahsetmedi ben bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim bu iğneyi malesef

kızlar rüyamda kız çocuğu emziriyodum.çok sütüm vardı...ayrıca 2tane daha kocaman kızım vardı...çok mutluydum...ilk evlendiğimdede ikiz bebeklerim olduunu görmüştüm.gerçekten olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…