Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

benimde ist.da ablam var..3tanede canavar oğlu var:)))olsun yağmurluda olsa ben istanbulu seviyorum:)

Benimkininde bi tane canavar oğlu var hemde ne canavarr:) istanbul sevilmezmi herşeyi başka güzel 29 ekim cumaya geliyo perşembeden sende bi kaçamak yap o zaman ablanın yanına :))

PREMETE,EBURCU,SİNANNURAY,MAP canlarım hepiniz çok sağolun.allahım çok büyük inşallah hepimizi sonunda mutlu edecek.
MAYTAP canım seninde inşallah yine rüyan çıkarda çok mutlu olursun...

artık kontrollerim 2 haftada bir.1 ay sonrada haftada bir buda beni mutlu etti.

İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın arkadaşım kontrollerinin sık olması çok güzel bebişini daha sık görüceksiin süper :)

ben de yaptırmıştım rahim filmi (hsg). Adet bittikten sonraki ilk günlerde yapılıyor. Ben anestezi ile yaptırdım. Damardan kısa süreli uyutucu bir ilaç verdiler. Benim rahim ters o nedenle çok ağrın olur dediler bir de benim ağrı eşiğim çok düşük ne yazık ki.

sinannuraycığım tahmin etmiştim ciğer geliştirici yapılmadığını. 36 hafta ve altında mutlaka yapılıyor. Ama anladığım kadarı ile senin doğum da çok apar topar olmuş fırsat olmamış da olabilir. Neyse canım sonuçta 34 haftalık bebeğimin ciğerleri gelişmedi diye bir sorun var bende diye düşünme sana özellikle onun için sordum iğne olayını. Yani bu haftada normal bir durum bu; bir problem ya da senden kaynaklanan birşey değil canım. Kendini böyle şartlama. 34 haftaya kadar getirebildiğin bir gebeliğin var. Bu bile gelecekten umutlu olman için yeterli. Şu filmi de çektir tetkiklerin tamamlansın sonrası kendini iyice toparladıktan sonra yeni bir gebelik. Dualarımdasın canım.

Canım coraspin kullanmamak seni tedirgin ediyorsa kullanmaya başla bence. Sonuçta coraspini ve iğneyi daha önceden düşüğü olmuş ya da hamileliğinde problem yaşamış kişilere genetik test yapmadan bile başlıyorlar. Mesela Özlemimsin'e ve Mhtp'a test yapılmadan iğne başlanmıştı. Sonuçta bu ilaçların faydası zararından fazla olmasaydı doktorlar o riske hiç girmezlerdi. Bana da gittiğim bazı doktorlar hamilelikten önce coraspin kullanmana gerek yok dediler ben yine de kullanmaya başladım. Ben ilaçları 3 ay kullandım hamile kaldım düşük yapınca ilaçlara ara vermedim 3 ay daha kullandım yine hamile kaldım yani gebelik öncesi toplamda 6 ay kullanmış oldum.

kızlar rüyamda kız çocuğu emziriyodum.çok sütüm vardı...ayrıca 2tane daha kocaman kızım vardı...çok mutluydum...ilk evlendiğimdede ikiz bebeklerim olduunu görmüştüm.gerçekten olmuştu...

Allah rüyanı gerçeğe çıkarsın.

İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın arkadaşım kontrollerinin sık olması çok güzel bebişini daha sık görüceksiin süper :)

amin arkadaşım amin hepiz inşallah alırız sağlıkla kucağımıza.evet bebişimi daha sık görecek olmam daha mutlu ediyo beni...

Benimkininde bi tane canavar oğlu var hemde ne canavarr:) istanbul sevilmezmi herşeyi başka güzel 29 ekim cumaya geliyo perşembeden sende bi kaçamak yap o zaman ablanın yanına :))

evet ii olurdu ama amcaoğlunun düğünü var.....hem 29ekimde okulda olmak zorunlu maalesef:sinifsinif:

olurmu hiç öyle canım özüre bile gerek yok..hepimiz yapıyoruz..Bende iyice araştırıp sonra adım atmak istiyorum..Parasında değilim yeterki doğru yolda ilerleyip sağlıklı hamile kalıp sağlıklı bebeğimi kucağıma almak..allah hepimize yardımcı olsun..

Yani bizde anlıyamadığımız bir olay.
Bende 1.tüpte 29 yumurta topladılar 24 döllendi 20si bölünmeye başladı ve sadece 8 tane embrio vardı.bunlarında 3ü 1kalite diğerleri ise onlara yakın idi.ama tutmadı.
2.tüpte dondurulmuşlar alındı ve sadece 2 tane sağlıklıydı ama tutmadı.
3.tüpte ise 29 yumurta toplandı 15i sperm ile işlenebildi ve sadece 5 tane çok iyi olmayan embrio vardı.3 ü verildi ve burdan ikiz gebelik oluştu.Biri 7 haftalıkken kalp atışı olmadan düşürdüm kanamayla diğer bebeğimide 27 haftalıkken kaybettim.
4.tüpte ise ilaç değişti ve 17 yumurta toplandı 16sı döllendi ama 9 tane embrio savaş verdi 4 tanesi 2gün durdu sonra 3 tanesi 3 gün durdu 4gün 2 tane çok iyi olmayan verildi.ama tutmadı
Dr. bölünmelerde durma yavaşlama mevcut ve 5güne kadar iyi gelişme göstermiyor..
Ne yapacağımızı bilmiyorum yani..

tşk ederim cevabın için..ben istanbuldayım.tedavinden öncemi kullanıyorsun kan sulandırıcı iğneni?

adetin 18.günü lucrin iğneye başladım.yumurtaları baskılamak için...birdahaki adetin yani yeni olanın ilk günüde kan iğnesine başladım...bu adetin 18-19 yada 20sinde rahmn kalınlığına göre transfer olcak inşalllah...tabi embriyolar çözülebilirse....

kızlar rüyamda kız çocuğu emziriyodum.çok sütüm vardı...ayrıca 2tane daha kocaman kızım vardı...çok mutluydum...ilk evlendiğimdede ikiz bebeklerim olduunu görmüştüm.gerçekten olmuştu...

Canım rüyan çok güzel hayırlısınla sağlıklı bebişini kucağına alırsın güzelim.Bende ilk tedavilerime başlamadan önce didem ve begüm adında ikiz kızları doğurduğumu ve emzirdiğimi görmüştüm ve heyecanla bekledim.İkiz gebelik olunca tamam dedim geliyor didem ve begüm ama maalesef birini 7 haftalık ve oğlumuda 27 haftalık kaybetmiştim..

İnşallah rüyan gerçek olur ve bende didem ve begüm ü sabırla geleceği günü beklerim

Ben anestezi olmadan çektirmiştim.Adet bitince 10-12 gün arası çektiler..Ben rahim filmim tüplerin tıkalımı değil mi diye bakmışlardı.
Ama rahim duvarını incelemek için adetimin 21.günü anestezi altında çektirmiştim..Bilginize..

çok teşekkürler...kız görenin oğlu erkek görenin kızı olur derler...tabi en önemlisi neolursa olsun sağlıklı olsun....bede 23haftalık erken doğum yaptım..5gün yaşadılar...sebep ikiz olduğu için olabilir denildi..yani geçerli bir sebep yok..herşey temiz çıktı..sadece düşük düzey pıhtılaşama dışında..ama oda erken doğum sebebi olamaz dedi dr...çünkü önemli bir pıhtılaşma diilmiş

Bende son iki denememde uzun protokol ile adetin 20.günü lucrine başladım sonraki adetimin 2günü yumurtaları geliştirmek için gonalf ye başladım lucrinle birlikte devam etmiştim..
Aaa ama sen şimdi dondurulmuş embrio transferi kullanicaksın.Mesela ben dondurulmuşlarımı kullanırken bana estrofem vermişlerdi elevitle birlikte..
Her doktor farklı demek ama bunları duymak öğrenmek bizleri daha çok bilinçlendirip dr larımızla paylaşmayı sağlıyor

papatya arkadaşm maşallah sana yaa. Ne çok yumurtan olmuş gerçekten. Benden toplanabilen yumurta sayısı ilk denemede 2, ikincide bir ve üçüncüde iki adetcik yumurta. (maksimum hormon ilacına rağmen). Doktorlar da hep şaşırıyordu bu yumurtalıkların tembelliği diye. Ayrıca bu kadar az yumurta ile nasıl tutuyor ona da şaşırıdılar. Çünkü ne kadar çok yumurta çıkarsa o kadar çok kaliteli embryo oluşturma ve tutunma şansı oluyor. Bu kadar az yumurtası olup da gebe kalabilen çok nadir dediler. Ama sonuçta kucağım hep boş kaldı.

ah ister kız ister oğlan hiç fark etmez yeterki sağlıklı olsun..Üzüldüm başın sağolsun..görüpte kaybetmek çok daha acılı olsa gerek..Gerçi evlat acısı aynıdır..Çünkü onları içimizde kıpırdanırken hissettiğimiz için..
Sebep sadece o değildir diye düşünüyorum ama tüm tahlillerin temiz çıkmasına sevindim..Tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin allahım hepimize

ben de adetin 2.günü başladım estrofeme..elevit zinco c ve folibol de 20gündür kullanıyorum hala devam....kaydirigubbakcemile3farklı olarak sadece kan sulandırıcı iğne var galiba

inşallah en kısa zamanda dolar kucağınız..gerçi artık istemiyorum korkuyorum demişiniz...ama olsun allahtan ümit kesilmez..bakarsınız hiç ummadığınız anda normal yoldan gebesiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…