Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

28 mavi bu yazdıklarım yaşadılarımın yanın çok basit şeyler ama şu bi gerçekki gerçekten çok sevmişim yoksa asla katlanamazdım ama sende çok zor şeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun neden hamile kalamamktan doğuramamktan korkuyosun anlamadım bu kadar olumsuz düşünme inan hamileliğimin başından beri erken doğacak ben ölücem bebeğimi kucağıma alamıycam sevemiycem koklayamıycam dedim hep olumsuz düşündüm hep başıma geldi bundan sonra hamile kalınca iyi düşünücem sende kötü düşünme tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıklı bi şekilde doğurrup kucağına alacaksın inşallah

kızlar rüyamda kız çocuğu emziriyodum.çok sütüm vardı...ayrıca 2tane daha kocaman kızım vardı...çok mutluydum...ilk evlendiğimdede ikiz bebeklerim olduunu görmüştüm.gerçekten olmuştu...

ben iki hamileliğimde de rüyamda görmüştüm bebğim olduğunu emziriyodum inşallah hayırlara çıkar

yok daha devam ediyo benimde rahim filmi çekilmek için bi yer bulmam lazım tembelliğim üstümde hiç bişe yapasım yok

ben hiç çektirmedim..adetliyken mi çektiriliyor...kadınlar kulubünden ii bi yer bulabilirsni.kesin birileri paylaşmıştır..geçmişi okudum..bütün tetkikler temiz çıkmış...gözün aydın.inşallah buda temiz çıkar...

Çok geçmiş olsun. Önemli olan doğru teşhis olmuş olması. Sorunun ne olduğunu bilirsen çözümü bulmakda kolay olur. Pokolu olmak kolay tedavi edilebilir bir durum inan canını sıkma. Allah bütün melek annelerinin yardımcısı olsun.

bende 34 haftalık doğum yaptım hatta ciğer geliştirici iğnelerimide olmuştum .doktorumsabah saat 9 gibi yanıma geldi ciğerlerimizde gelişti ama 15 gün daha dursa bizim için büyük şans olur dedi nst falan herşey yolundaydı ama akşama doğru 4 den sonra herşey tepetaklak oldu sancılarım başladı kalp atışı tavan yapıyodu oğlumun, apar topar sezeryana alındım saat 6 buçuk gibi odama geldim oğlum diye sayıklıyodum ama o hiç yanıma gelemedi solunum sıkıntısı olduğu için direk küveze konulmuştu. oğlumun yüzünü ancak 1 günlük olunca görebildim.

Rahim filmi ben çektirdim , adetten sonra hiç ilişkiye girmeden gel demişti doktorum kafamçokkarıştı

Limburgcum geçmiş olsun canım ..Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla yüzünü güldürsün inş..

evet canım hepsi yemiz çıktı hayırlısı artık adetin son günlerinde çekiliyo galiba yeri bulsam arayıp sorcamda şu tembelliği atıyım üstümden

Eburcu bebiş nasıl canım ? nasıl gidiyo kanaman ne durumda ? bol sıvı al canım hiçbişeycik olmayacak Allahın izniyle.

canım ben doğuma gittiğimde doktorlar doğum yok açılma yok diyolardı nts de de bişey yok tu nasıl bişe anlamadım anca ultrasonda suyumun azaldığını görünce inandılar bana saat bir gibiydi geceye kadar çekersin hemen sezeryana alalım dediler ben kabul etmedim yatırdıkları gibi doğum başladı hemen doğuma girdim kızım biraz geç ağladı oda sorun oluyomuş galiba sesini duyunca rahat nefes aldım odama gittim kızım geldi melek kızım canım kucağıma aldım off nese

selen nasılsın????????

İyiyim arkadaşım birazda karışık ve karamsarım bugünlerde ovulasyon testi yaptım bu ay sürekli ama hiç çift çizgiyi yakalayamadım acaba yumurtlamadımmı ben bu ay hiç onu çok taktım kafama kimseyede bişey diyemiyorum boş avuntulardan sıkıldım artık eşimle bile paylaşmıyorum kendi kendime sıkıntı yaşamakta beni çok yoruyor herkeesten uzaklaşasım var..sen nasılsın ??

yumurtlama stresle çok alakalıymış..hatta stres yüzünden tüp bebeğide yarıda kalanları duydum.önce kafandan at bence...hem normal olmassa tüpdenersin...tüpte yumurtlamayı sağlayıcı ilaçlar veriliyor zaten..bu fikre kendini alıştr gör bak yumurtlamada kendiliğinden olur.adetine azkaldı ya bu gerginlik ondan bence...eşinle paylaş bence enii o anlar...dinlemese bile anlat ben öyle yapıyorum:)içimize atarsak daha kötü olur..burda paylaşmakta bana çok ii geliyor...banada alatabilirdsin özelden ben seni dinlerim:)
kayınvalide bende camları silecek..bende perdeleri yıkıyorum..yani bi temizlik havası var evde....transfer öncesi bayram temizliği yapıyorum..bi yandanda nete takılıyorum.bilgisayar herdaim açık yani....onsuz olmazhihoyyyt

Evet dediğin gibi stres çok etkiliyomuş ama elimde değil ister istemez takıyorum dinlemesede anlatmakta ayrı bi taktikmiş dur bende deniym banada burda paylaşmak iyi geliyor inan başkada kimseyle paylaşmıyorum zaten çarşamba akşam istanbula gidicem pazar akşam döncem uzaklaşmak iyi gelicek biraz sanırım bana..adaöndükten sonra bu işlerin hepsi beni bekliyor olcak aynen bende duvar cam sildirip perde yıkıcam off daha bide yazlık kışlık vaar benimde hiç kıpırdamayasım var kaydirigubbakcemile3 transferine az kaldıı inşallah güzel haberler vericeksin bize güç olcaksın :Saruboceq:

aslına bakarsan bu tarnsfer sonrası olumsuz olursa ben ozaman nasıl olurum bilmiyorum...şuan çok iyiyim.çünkü beklediğim birşey var...

kimseye anlatamıyorsunki...masal gibi dinliyorlar..geçen iğne yaparken ablama haline şükür et..ne güzel normal yoollla hamile kalabiliyorsun dedim...gerçekten çok şanslılar...

gtmişken istanbul gibi güzel bi şehri gezme fırsatın olacakmı??deniz kenarında bi kahvaltı banada çok ii ghelirdi:))aslında bi etkinlik yapıp bizlerde bu forumdakiler bi araya gelsek ne güzel olur...yaz tatilinde yada 15 tatil bize uyar..yada bi hafta sonu..süper olmazmı..sizleri tanımayı çok isterim..buarada benim adım mehtap..zaten bellide:))..maytap yerine mehtap daha ii..ne die böle bi adres aldıysam hiç hatırlamıyorumsempatiksalakcinnim

Ben normal yolla hamile kalan herkese bunu söylüyorum etrafımda o kadar şanslılarki insan başına gelince biliyor ne kadar kıymetli birşey olduğunu..
Gidince gezme fırsatım olcak ablamın yanına gidiyorum hem gezicem hem onları görücem bana iyi gelicek havalar kötüymüş ama güzel bi anını bulursam denz kenarında açık havada senin yerinede bi kahvaltı yaparım artık :)Öyle bi imkan olsakta tanışsak süper olurdu zaten çevrem bana dar gelir olduu

benimde ist.da ablam var..3tanede canavar oğlu var:)))olsun yağmurluda olsa ben istanbulu seviyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…