Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Benim yaşım 31.Vallahi ben birde ilaçlarımı çok düşük kullandım.Ben aşılamamda sabah akşam klomen 1 verdi doktor ve tedaviyi kesmek zorunda kaldı aşırı cevap verip çatlama iğnesinden önce 30mm ulaşmıştı yumurtalar.
Sonraki denemede aşilama için günde 1 klomen kullandım ve buna rağmen 5 yumurtayla ve arkadan gelen ufaklarla birlikte toplam 8-9 arası aşılama oldum.Çoğul olabilir endişesi verdi dr. bana ama tutmamıştı.Tüp bebekte ise daha dikkatli gitmeye çalışıyorlar fazla uyarınca kalite bozulur diye..Ama sonuç benimde elimde var sıfır.
Ama inanın ister 15 ister 20 isterse 1 tane..yüce rabbim ol deyince oluveriyor..ZAMANI BEKLİYECEĞİZ..

evet çok acıymış..ama Allah sabrını veriyorr..tabiki çok üzülüyoruz ama sabırlıyız.etrafımızdakiler biz olsak dayanamazdık diyorlar ama bilmiyorlarki Allah gerçekten sabrını veriyor...amiin arkadaşım inaşallah...siz şuan ne aşamadasınız??tedaviye başladınızmı..kusura bakmayın geçmişi okumadım..oyüzden soruyorum

papatyacığım bir de şimdi düşündükçe aklıma geliyor hatırlıyorum bana az sayıda embriyo ve düşük kaliteli olduğundan yumurta toplamadan 2 gün sonra hemen transfer yapılıyordu (erken transfer) dr. senin embriyolar dışarıda kesin ölür içeride yaşama şansı olur demişti ve tutunmuşlardı erken transfer edildikten sonra. 3. günde daha fazla kaliteli embriyon varmış aslında sana da yapay rahim yerine erken transfer olabilir. <Ama rahimin iç kısmı yani endometrium kalınlığı da o günde kalınlaşmış olmali tutunabilmesi için>

maytap arkadaşım çok teşekkürler iyi dileklerin için. İnşallah senin de tüp bebeğin tutacak ve 2011 anneleri arasına yer alacaksın.

ben de adetin 2.günü başladım estrofeme..elevit zinco c ve folibol de 20gündür kullanıyorum hala devam....kaydirigubbakcemile3farklı olarak sadece kan sulandırıcı iğne var galiba

hadi hayırlısı arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz burda..bu sefer olur ve sağlıklı bir şekilde bebeğini bebeklerini kucağına alırsın..

Allah herşeyin sabrını veriyormuş..Benim bir arkadaşımın arkadaşı tam 5 kez normal yolla hamile kalıp bebeklerini 3 aylık 4 aylık 5 aylık 6aylık ve 2 aylık hep kaybetti hep ölüyordu bebekleri.Ve ben daha tedavilerime başlamadan anlatıyordu bana ay kız ben ne yapardım dedim.Kafayı yerdim hem onca sene bekliyeceğim hemde birde böyle ay allah yazdıysa bozsun demiştim ...ama allah bana bunu nasip etti.Belki o an diğer annenin yaşadığını anlıyamadım ama şimdi anlıyorum..Birde ben 4 aylık hamileyken bir diğer arkadaşımda doğuma artık az bir zaman kalmıştı şey dedi.Üst kat komşumda 2 tane bebeğini kaybetti.Biri 3ay diğeride 5ay.O an kafamda hesap yaptim.Anan dedim bende 4 aylığım ay allah koru yarabbim dedim ve başıma geldi...

Yani bundan sonra kötü düşünmemek lazım diyorum hep pozitif.

Ben son denememi eylülde yaptım tutmadı.Dondurulmuşlar yok.
Tekrar sıfırdan kurban bayramından sonra başlıyacağım ama ondan önce bir rahim duvarına bakılacak ve yapay rahim için hücre alınacak histeroskopi ile..Ama bunu araştırıp ona göre adım atmak istiyorum..

bende ne düşündüysem başıma geldi..artım pozitif düşüneceğim bende...
evet en iisi herşeyi yaptırıp öyle hamile kalmak..

canım bunu bilmiyordum ilk kez duydum.Dr. kesinlikle bunu soricam.Dediklerin doğru olabilir..Paylaştığın için tşk ederim.Dr.la konuşacağım

arkadaşlar ben çıkmak zorundayım..artık sabahtan işlerim var erken kalkmam lazım..Herkese iyi geceler tatlı rüyalar..

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce bebğine kavuşursun. Ben Yücel KARAMAN a gittim. Belçikada sağlık sistemi nasıl bilmiyorum ama burda Yücel Karamanın muayenesi ve tedavisi çok pahalı devlet karşılamıyor. Özel sağlık sigortası gerekiyor.( Ben laporoskopi miyom ameliyatı olmak için başvurmuştum.) Benim de özel sağlık sigortam olmadığı için onda laporoskopi yaptıramadım. Ünv. hastanesinde açık ameliyat oldum. Sana söyleyebileceğim. Yücel hoca çok müthiş bir doktor. LAPOROKOPİ konusunda 1 numara. Tüp bebek için merkezdekilerin söylediğine göre sorun anlaşılmadan hemen tüp bebeğe başlamıyormuş. Eğer onunla tedaviye başlarsan emin ol paran boşuna gitmez.

arkadaşlar nasılsınız..inşalalh herkes iiyidir..selen gittinmi istanbula???

İyiyim saol sen nasılsın iğnelerle aran nasıl?? Ben çarşamba iş çıkışı gitcem daha burdayım yani işten geldim temizlik yaptım şimdi oturdum daha hiç bitmiyor sanki bu işler:bbo:

İyiyim saol sen nasılsın iğnelerle aran nasıl?? Ben çarşamba iş çıkışı gitcem daha burdayım yani işten geldim temizlik yaptım şimdi oturdum daha hiç bitmiyor sanki bu işler:bbo:

temizlik bana da çok zor gelir..en zoru ev hanımı olmak galiba.....iğnelere alıştım artık canımı yakmıyo:)))lmaz:

selam melek anneleri eburcu hamileymişsin tebrik ederim canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
bende buay doktora gittim hormon tahlili istedi yarın sonuçları alıp doktora göstericem buayda hamile olmazsan bir dahaki ay aşılama yapılacak korkunun ecele faydası yok deneyecegiz bakalım allahım bilir artık
buarada yeni eve yerleştim izine git gel yeni komşularla tanış kayınvalidem kataraktan ameliyat olmuştu şimdi gözü görmüyor onunla ugraşıyorum doktora git gel benim kulagım rahatsız onu yıkattım günlerim yogun geçiyor işte..
premete özlenen sizler nasılsınz nasıl gidiyor hamilelik.. diger melek anneleri sizler nasılsınz..
herkeze selam görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…