papatya arkadaşm maşallah sana yaa. Ne çok yumurtan olmuş gerçekten. Benden toplanabilen yumurta sayısı ilk denemede 2, ikincide bir ve üçüncüde iki adetcik yumurta. (maksimum hormon ilacına rağmen). Doktorlar da hep şaşırıyordu bu yumurtalıkların tembelliği diye. Ayrıca bu kadar az yumurta ile nasıl tutuyor ona da şaşırıdılar. Çünkü ne kadar çok yumurta çıkarsa o kadar çok kaliteli embryo oluşturma ve tutunma şansı oluyor. Bu kadar az yumurtası olup da gebe kalabilen çok nadir dediler. Ama sonuçta kucağım hep boş kaldı.
ah ister kız ister oğlan hiç fark etmez yeterki sağlıklı olsun..Üzüldüm başın sağolsun..görüpte kaybetmek çok daha acılı olsa gerek..Gerçi evlat acısı aynıdır..Çünkü onları içimizde kıpırdanırken hissettiğimiz için..
Sebep sadece o değildir diye düşünüyorum ama tüm tahlillerin temiz çıkmasına sevindim..Tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin allahım hepimize
ben de adetin 2.günü başladım estrofeme..elevit zinco c ve folibol de 20gündür kullanıyorum hala devam....kaydirigubbakcemile3farklı olarak sadece kan sulandırıcı iğne var galiba
evet çok acıymış..ama Allah sabrını veriyorr..tabiki çok üzülüyoruz ama sabırlıyız.etrafımızdakiler biz olsak dayanamazdık diyorlar ama bilmiyorlarki Allah gerçekten sabrını veriyor...amiin arkadaşım inaşallah...siz şuan ne aşamadasınız??tedaviye başladınızmı..kusura bakmayın geçmişi okumadım..oyüzden soruyorum
bende ne düşündüysem başıma geldi..artım pozitif düşüneceğim bende...Allah herşeyin sabrını veriyormuş..Benim bir arkadaşımın arkadaşı tam 5 kez normal yolla hamile kalıp bebeklerini 3 aylık 4 aylık 5 aylık 6aylık ve 2 aylık hep kaybetti hep ölüyordu bebekleri.Ve ben daha tedavilerime başlamadan anlatıyordu bana ay kız ben ne yapardım dedim.Kafayı yerdim hem onca sene bekliyeceğim hemde birde böyle ay allah yazdıysa bozsun demiştim ...ama allah bana bunu nasip etti.Belki o an diğer annenin yaşadığını anlıyamadım ama şimdi anlıyorum..Birde ben 4 aylık hamileyken bir diğer arkadaşımda doğuma artık az bir zaman kalmıştı şey dedi.Üst kat komşumda 2 tane bebeğini kaybetti.Biri 3ay diğeride 5ay.O an kafamda hesap yaptim.Anan dedim bende 4 aylığım ay allah koru yarabbim dedim ve başıma geldi...
Yani bundan sonra kötü düşünmemek lazım diyorum hep pozitif.
Ben son denememi eylülde yaptım tutmadı.Dondurulmuşlar yok.
Tekrar sıfırdan kurban bayramından sonra başlıyacağım ama ondan önce bir rahim duvarına bakılacak ve yapay rahim için hücre alınacak histeroskopi ile..Ama bunu araştırıp ona göre adım atmak istiyorum..
papatyacığım bir de şimdi düşündükçe aklıma geliyor hatırlıyorum bana az sayıda embriyo ve düşük kaliteli olduğundan yumurta toplamadan 2 gün sonra hemen transfer yapılıyordu (erken transfer) dr. senin embriyolar dışarıda kesin ölür içeride yaşama şansı olur demişti ve tutunmuşlardı erken transfer edildikten sonra. 3. günde daha fazla kaliteli embriyon varmış aslında sana da yapay rahim yerine erken transfer olabilir. <Ama rahimin iç kısmı yani endometrium kalınlığı da o günde kalınlaşmış olmali tutunabilmesi için>
arkadaslar o kadar doluyumki bana akil verin kafam cok karisik. benim 2SI baska hastanede 2si baska hastanede olmak uzere toplamda dondurulmus 4 embriyom daha var.bu pko varken bosuna kendi kendime denemis olacagim en son 13/08 de adet oldum ve halen yok gelen giden.bende 14 ekimde dogum kontrol hapina basladim belki duzene sokar diye ve profdan randevu aldim 11.AYIN 10nda gidicem.malesef burda hamile degilsen jnekologlar cok gec randevu veriyor.bu pko icin laparoskopi olmak veya onerecegi baka bir tedavi varmi diye ogrenmek icin gidicem tedavimi olup zemin iyi hale gelince 2embriyomu yerlestirtmek istiyorum.ve bu da olmazsa tr ye gelip orda denemek istiyorum.ayda bir buraya brukselede gelen tr de de gorev yapan bruksel tup bebek merkezi yucel karaman i cok iyi diye duydum ona gitmek istiyorum.ve bunun iicn ondan da bir randevu aldim onumuzdeki carsamba bruksele geliyormus ona gidecegim ve ne yapmaliyim ondan da yardim istiycem.bu dr hakkinda bilgi sahibi olan varsa bana yardimci olabilirmi acaba?
ayrica arkadaslar bugun esimle uzun bir suredir konusu gecen ama birbirimize acik acik anlatamadigimi bir konuyu konustuk EVLATLIK EDINME.ve ikimizinde sicak baktigini anladik ve dedikki biz gene cocuk icin calisir deneriz ama bizimde yanimizda kucagimizda bir yetim oksuz yavru olsa ona annelik babalik yapsak o bir aileye bizde bir evlada sahib olsak ne guzel olur onunla bir aile olusturuken onun kardesi icin calisiriz dedik ve hemen sosyal danismanimizi aradik onumuzdeki hafta tam detayli proseduru arastirip bize bilgi vereck.cok zorlu bir surecmis ama olsun napalim.ama kafami karistiran seyler var benim eltimin ve gorumcemin 3er tane olmak uzere toplamda 6 cocuk var ailemizde ve biz SIK SIK biraraya geliriz kayinvalidemde simdi benim bebegimi de kendi oz torunlari gibi oz yegeneleri gibi severlermi yoksa onu horlarlarmi bu bizim kanimizdan canimizdan soyumuzdan degil diye iste surekli bir araya geldigimiz birlikte oldugumuz icin boyle bir dusunceyi bi imayi bir hareketi duyar sezer anlarsam cok ama cok uzulurum ne yapayim bana akil verin
arkadaşlar nasılsınız..inşalalh herkes iiyidir..selen gittinmi istanbula???
arkadaşlar nasılsınız..inşalalh herkes iiyidir..selen gittinmi istanbula???
selam iyiyim canım sağol sen nasılsın?
İyiyim saol sen nasılsın iğnelerle aran nasıl?? Ben çarşamba iş çıkışı gitcem daha burdayım yani işten geldim temizlik yaptım şimdi oturdum daha hiç bitmiyor sanki bu işler:bbo:
selam iyiyim canım sağol sen nasılsın?
selen ben kaçıyorum......daha doğrusu pc yi eşime devrediyorum..i geceelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?