Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

öyle deme canım ya
inş. ozamanda gelir
insan sürekli düşünüyor
bende diyorum hamile kalayım şunu yaparım bunu yaparım diye
inş. tez zamanda uygulamalara başlarız.

Mhtp hoşgeldin canım. Başka bir forumda gördüm ev mi taşıdın sen. Ya biz sana yorulmak yok demedik mi. Kendine de bebişimizi de iyi bak bizi kızdırma tamam mı.

sözümde durdum ben hep yattım annemler yaptı herşeyi...eşimzaten evi taşımak istiyodu..ben hastanede sürekli yattığım için yürümekte zorlanıyodum heleki merdiven asla çıkamıyodum..evde banyo ve klozet üst kattaydı..bunları bahane edip başka ev buldu mecbur taşındık...
uslu çocukum bennnnnnnnn

Allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin canım.
en iyisini yapmışın.

o zaman bizden kocaman bir aferini hakettin.alkisalkisalkis Yeni evinde güle güle otur canım.

amin neslihancım

iyiyiz canım napalım seninde iyi olmana sevindik inşallah bizde görecegiz o günleri Şeniz

yeni evinde iyi günlerde otur yeni eve sana huzur saglık getirsin..

merhaba umarım herkesin hayatında herşey pozitif yönde devam etmektedir..

ben hala oldum erkek kardeşimin bi kızı oldu çok tatlı :) hastane falan.+++ cenazemiz oldu+++evimin dekor işlerii++grip oldum inş.kötü denilen gripten değilimdir doktora gitmedim :S şiddetlenirse gidicem elbet bunların hepsii üst üste geldi...+++ailemden ve eşimin ailesinden inanılmaz bi baskı var tedavi konusunda :S tekrar başlamamı istiyorlar ancak ben düşünmüyorum...

kısaca haberler benden böyle detaylara girerek kimseyi sıkmak istemiyorummm...

umarım şuan herşey yolundadır.
kendini hazır hisettiğin an inş. başlarsın inş. canım tedaviye.
inş. hemencecikte olur.

Meraba canım , seni merak ediyorduk bizde , hoşgeldin canım...
Hala olmuşsun , gözün aydın canım...
Cenazeniz için , başınız sağolsun

Canım , bol bol dinlen...
Okula gitmiyorsun heralde , benim 5 gün dersim var...Neyseki okulum yarım gün , öğleden sonra bende dinlenmeye çalışıyorum...

Canım , sen çok güçlüsün...Allah gönlüne göre versin ravzammm...

aminnnnn...

Canım , lütfü önderoğlu benim doktorum...Sana söylediği tedaviyi bana uyguluyor şimdi...

Canım , benim sezeryan yaramla ilgili baştan beri hiç sorunum olmadı...Lohusalık dönemide dahil buna...sezeryan yaram açık pembe bu arada , kaşınmam yok...canım ben sezeryan olalı da tam 8 ay oldu...
Bence , sende bir problem yoktur , endişelenme...Problem olsa ilk 40 gün içinde oluyor diye biliyorum...Ve sezeryan yarası ilk 3 ay içinde tamamen iyileşiyormuş...

Hoşgeldin canım...Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ediyorum...En kısa zamanda kendini toparlamanı diliyorum canım.Unutmak çok zor ama biz bu acıyla yaşamaya devam etmek zorundayız...
Kendini hazır hissettiğinde Allahım saha sağlıklı bir bebiş verir inşaallah...

Canım , seni çok özledik...
Tatlım , inşaallah daha fazla beklemeden hamile kalırsın ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah...Dualarımdasın canım...

Canım sen neden tedaviye başlamak istemiyorsun. Sen bana Allah kulunu iki kere aynı delikten sokmaz demiştin. İlk hamileliklerimizde kontrolsüz gelişti herşey şimdi daha bilinçliyiz, sorunumuzu ve çözümünü biliyoruz. Herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Ömür geçiyor be Şerifem korkarak, kaçarak kendimize ediyoruz. Yeniden hayata tutunmanın zamanı gelmedi mi.

Sağol canım. Bu arada ne zamandır uğramıyordun foruma hoşgeldin.Gelmediğin günler seni yok yazdım. Kendini böyle özletmeye devam edersen devamsızlıktan sınıfta kalacaksın haberin olsun.kaydirigubbakcemile3

öğrtmenimm , beni sınıfta bırakma , söz hep yazcam :)

Şerifecim , premete çok doğru söylüyor...Tedaviye başlamaktan korkma canım , bu topikteki herkesin kucağının sağlıklı bebeklerle dolacağını gönülden hissediyorum ve gönülden dua ediyorum...

şerifecimm gözünüz aydın hala olmuşsun ,,Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinn ,, Tez zamanda tüm dileyenlere de nasip etsin inş.. ,ha birde Allah sabırlar versin cenazenizde varmışş ,, bu dünyanın kanunu doğum ve ölüm...

RAVZA SEN DE ÇOK SABIRLISIN ALLAH SABRININ MÜKAFATINI VERİR İNŞALLAH BENDE 2 DEFA ERKEN DOĞUM YAPTIM ÇOK YIPRATICI BİR DÖNEM RABBİM İNŞALLAH NASİP EDER HEPİMİZE BİŞEY ANLATMAK İSTİYORUM
Hz.MUSA döneminde bir çiftin çocuğu olmuyomuş ve çok istiyolarmış.Hz.Musa da Allah.ın elçisi olduğu için onun yanına gelmişler bizim çocuğumuz olmuyo diye.HZ.MUSA da allah a sormuş bunların çocuğu olacakmı diye Allah da onların çocuğu olmayacak hiç bir zaman demiş.HZ MUSA sizin çocuğunuz olmayacak demiş ve çok üzülmüşler ve gitmişler.aradan zaman geçmiş ve yolda görmüş HZ.MUSA yanında da çocuk varmış.gidip sormuş bizim çocuğumuz demişler.HZ.MUSA Allah.a sormuş hani çocukları olmayacaktı diye Allah da demiş onlar hiç umudunu kaybetmedi öyle dememe rağmen bana dua ettiler bende verdim demiş.UMUTLARINIZI KAYBETMEYİN ARKADAŞLARIM.....

negzüel bir paylaşımm
umutsuz olmak çok zor gerçekten
benim umudum var çok şükürde
ben hala yokluğuna alışamadım
inş. herşey güzel olur bundna sonra.

tabloda değişiklik yapıldı..
Arkadaşlar tablomuzun son hali bu ,, eksikleri yazarsanız tamamlarım..

Son düzenleyen: Moderatör:
32+0-sezeryan-16.11.2005-Yusuf Eren-2.230 gr 42 cm- erkek-1 yıl-fulminen karaciğer yetmezliği,böbrek yetmezliği,kalp dalak büyümesi (glutarik asidüri tipII?)

Erken doğumla kaybetmedim ama etkisi olabilir belki...

neslihancım bend egeri kalan bilğilerimi vereyim.
28.11.2009 normal doğumla oldu.23 haftalıktı.
erkek.400 gr oldu.

teşekürler.

merhaba
bende 30 hafta 3 günlük 16.03.2009 da preeklemsi nedeniyle sezeryanla erken doğum yaptım. ölümden döndüm. bebeğimin ciğerleri gelişmemişti. 1.670 gr dı 42 cm di. kuzumun elini tutamadım koruyamadım 6 gün yaşayabildi tunam oğlum. benim doğum günümde melek oldu malesef( 7 ay oldu ama hala içim yanıyor bebeklere bakamıyor sevemiyorum. artık ağlamaktan gözümde yaş kalmadı

Meraba canım ,
Bende senden 1 gün önce , 15.03.2009 sezeryanla 37+5 de ölü doğum yaptım
Canım seni çok iyi anlıyorum...
Allah hepimize sabır versin.Unutulmuyor , unutulmayacakta...
Şimdi hamileyim , Allahın da izniyle sağlıkla bebeğimi kuacağıma alıp büyütürüm inşaallah...
Umarın en kısa zaman da hepimizin kucağı sağlıklı bebeklerle dolar ...Bizler de mutlu olmayı hakediyoruz...Gerçekten çok zor bir imtihandan geçiyoruz...

Tekrar merhaba,
Allah sana da sabır versin. Hamileliğine çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin ınşallah bebeğini sağlıklı kucağına alırsın. Analı babalı büyütürsün ve çoookk mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…