Merhabalar Melek Anneleri,
Ben de 2 ekim 2009 da 5.5. haftalık düşük yaptım.2 Eylül 2010 da erken doğum yaptım ve 5 Eylül de kızımı akciğer yetmezliği ve kalp sorunları nedeniyle kaybettim.Sanıırm bebeğim akciğer enfeksiyonu kapmış.30 haftalıktı henüz.8 Kasımda doğumum olacaktı kısmet.Bugün yokluğunun 53. günü ben hala doğum iznindeyim.Kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Artık ben de aranızdayım.Allah hepimize sabır versin.Rabbim hepimize bir çıkış yolu verecek inşallah.
Hamile olan arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın inşallah hayırlı bir şekilde kucaklarına alırlar.Darısı bekleyenlere.Bakalım bize ne zaman sıra gelecek . :2:
merhaba kızlar ben buğün rahim filmimi çekildim oda temiz hiç bi sorun yok çok ağrım olduğu için yatıyorum herşeyim tmm toparlanıp çapaya gidicem bi kaç güne bakalım ne olacak sıkıldım artık boşuna uğraşmaktan
Ben de 2 ekim 2009 da 5.5. haftalık düşük yaptım.2 Eylül 2010 da erken doğum yaptım ve 5 Eylül de kızımı akciğer yetmezliği ve kalp sorunları nedeniyle kaybettim.Sanıırm bebeğim akciğer enfeksiyonu kapmış.30 haftalıktı henüz.8 Kasımda doğumum olacaktı kısmet.Bugün yokluğunun 53. günü ben hala doğum iznindeyim.Kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Artık ben de aranızdayım.Allah hepimize sabır versin.Rabbim hepimize bir çıkış yolu verecek inşallah.
Hamile olan arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın inşallah hayırlı bir şekilde kucaklarına alırlar.Darısı bekleyenlere.Bakalım bize ne zaman sıra gelecek . :2:
trde gittigim bir dr bana pkolusun demisti daha once boyle birsey diyen olmamisti ilac falan kullanmaya basladim.yeniden tup bebek denemek istiyorum bu yuzden yucel karaman diye bir dr var belki duyaniniz olmustur bruksel tup bebek merkezi sahibi .ayda birde buraya geliyor bruksele;bende gittim pko falan yok ,nicin hamilelik devam etmiyor onu ogrenmeliyiz dedi ve rahim sekline bakmak icin histereskopi onerdi bana daha once cekimemisti.ayda bir geldigi icin ve adetin hemen bitiminde cekilmesi gerektigi icin ikimizin ortak gunun bulup 1araliga karar verildi.cok olumlu ve umutlu konustu bende sevindim haliyle.
ayrica tr de ve burda farkli tetslerde birinde pihtilasma var birinde yok cikmisti yani bu genetik birsey varsa vardir yoksa yoktur.kafa karisilkigi gidermek icin bir cok test istedi yeniden yaptiricam yarin hastanede onun sonuclarina gore tedavi seklim belli olacak.ameliyat sonrasinda ise once buraraki dondurulmuslarimi deniycem sonra olumsuz sonuc alirsak ki insallah olumlu olur olmazsa eger tr ye gelicem tedavi icin biraz maliyetli 3500-4000euro civari tutarmis ama napilim bir umut diye deniycez benden gelismeler simdilik bunlar
tum hamilelerimize karnindaki bebislere,annellerine ve bebeklerimize ve benim gibi hamileligi bekleyen herkese kocaman sevgiler
merhaba kızlar ben buğün rahim filmimi çekildim oda temiz hiç bi sorun yok çok ağrım olduğu için yatıyorum herşeyim tmm toparlanıp çapaya gidicem bi kaç güne bakalım ne olacak sıkıldım artık boşuna uğraşmaktan
Bu arada banada kızlar herkes ya çok iyi toparlanmışsın işte biz olsaydık yapamazdık.Ya kimse anlamıyor.Ben ben değilimki?!! Yüzümdeki tebessüm sadece ve sadece biricik oğluma söz verdiğim için tebesüm ediyor..Benim içimde yangınlar depremler oluşuyor.Ciğerlerimi tüketiyor nefes alamıyorum ama bunu kimse bilmiyor.
Ben ilk 3 ay duvarlarla konuştum doktor doktor gezip sağlık ocağına gidip çay ocağında hıçkıra hıçkıra ağladığımı çacı ablanın saçımı okşiyarak teselli ettiğini...Bunları kimse bilmiyor. Ne annemler nede eşim nede arkadaşlarım kimse SAÇIMI OKŞIYARAK teselli etmedi..
Tanımadığım insanlar teselli etti..Bunu hak ettim mi BEN???
Ailemde hiç kimseyle ağlaşamadım aman üzülmesinler aman hasta olmasınlar.Eşimden bile utandım gizlice yorganın altından içime çeke çeke ağladım.
Hastanede bile feryat etmedim edemedim.Şoktayımda AMA kimse anlamadı.Geçmiş olsuna gelenler normal bir ameliyat geçirmişsizcesine geldiler...Ben yanıyorum ciğerim yanıyor nefes alamıyorum diye bağıramadım.Sessiz durudm konuşamadım sıkça tuvalete gidip sessizce gözyaşlarımı sildim aman kimse görmesin diye...
NEDEN??? Morga inip bebeğimi görmek istiyorum demedim aklıma gelmedi şurum kapanmışcasına sanki laperoskopi olmuşum gibi hastenedeydim...
Neden , çünkü taburcu olurken bebeğimi alıp mezara ellerimle vereceğimden.Ama bu hakkıda elimden aldılar..Söyleyin kızlar ben ne yapayım??? Kimi suçliyayım???Hakkım olanı elimden alanlara ne diyeyim???
Belki doğru yaptılar belki değil ama benim hakkımdı!! İşte beni kimse bu yüzden anlamıyor.
Geçer dediler GEÇMİYOR..Böyle olması daha işte DAHA İYİ DEĞİL .. ben anneyim melek annesiyim yüreği yanmış anneyim ciğeri sökülmüş bir anneyim amaa kimse bunu anlamıyor.....SİZDEN BAŞKA...
özür dilerim ama az kaldı oğlumun senesi geliyor dayanamıyorum.14 OCAK gelsin istemiyorum...Dün Face den arkadaşımıza oğlunun 1 yaş günü tessellisine saatlerce yazacak birşey bulamdım...sonra yazdım ama nasıl yazdım gözlerim kan içinde ağlmaktan boğazım ağrıdır başım tuttu..
Kimseyi üzmek istemiyorum kendimide ama işte elimde olmadı..özür dilerim arkadaşlar
Canlar nasılsınız.Bgün ikili test için kan verdik c.tesi sonuçlanacak organlarına bakıldı ultrasonla herşey yolunda dedi ama doktorda çok temkinli daha dkkatli davranıyor.Cinsiyeti de belli oldu kuzumun Haktanımın kız kardeşi geliyo Allah nasip ederse kalp atışını sordum ilk önce doktora sesli olarak dinletti tutamadım kendimi hem ağladım hem izledim çok zor oldu çok tutuğum tam olarak sevinemiyorum hep bastırıyorum kendimi bazen oluyo ilk hamişliğim gibi yaşayım adapte olayım istiyorum sonra o ürperti hep temkinli hep tedbirliyim sevinçlerimde Rabbim bağışlasın yavrularımızı inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder Mevlam 14 haftalık olmuşuz kızlar.Dualarımdasınız sizde dualarınza katın beni.Hepinizi öpüyorum canlar.
Arkadaşlar ben hala raporluyum. Kanamam kesildi sayılır, ama birşey olacak diye diken üstündeyim. Tuvalete gidip bakmadan duramıyorum. Allahım yardımcım olsun. Bazen çok az koyu akıntı geliyor, hemen ateş basmaya başlıyor. Allahım minnoşumu hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağıma almaya nasip etsin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Allahım bütün melek annelerinin yardımcısı olsun. İşlerini rast getirsin, şansını bahtını açık etsin inşallah. Böyle acılar, başka acılar yaşatmasın. Allah büyük.
canım benim seninle nasipse aynı zamanlarda doğum yapacağız, biz de 15. haftadayız ve tabi hata payı mutlaka vardır ama bize de doktor kızımız olacağını söyledi, meleğim yaşasaydı ona ne güzel abilik yapardı. aynı duyguları yaşıyoruz, ben de kalp atışlarını duyunca gözyaşlarımı tutamadım, aklıma meleğim geldi, onun kalp atışını 7,haftada duyamamıştık ve doktor 3 gün sonra gelin yine duyulmazsa tahliye ederiz demişti, çok üzülmüştük, hele doğsun saatlerce onun kalp atışlarını dinlemek istiyorum diye düşünmüştüm ama olmadı. nasipse bu bebeklerimizin kalp atışlarını doyasıya dinleyeceğiz
buğün oğlumu kokusuna doyamadığımm
sarılıp koklayamadığım oğlumu kaybettiğim günn
tam bir yıl olmuşş
kuzum benle olsaydı 9 aylık olacaktınn
belkii bana anne diyeceksin belki baba diyecektinn
şuan kardeşini bekliyorum.
seni hiç unutmadım acın hep içimde
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar selam ..dr a gittim bugün....rahim kalınlığım 12mm olmuş...6kasım cmtsi transferim var...ptsi progestana başlıyorum...birde bugün kan verdim hormonlara bakılacak.....dualarınızı bekliyorum
trde gittigim bir dr bana pkolusun demisti daha once boyle birsey diyen olmamisti ilac falan kullanmaya basladim.yeniden tup bebek denemek istiyorum bu yuzden yucel karaman diye bir dr var belki duyaniniz olmustur bruksel tup bebek merkezi sahibi .ayda birde buraya geliyor bruksele;bende gittim pko falan yok ,nicin hamilelik devam etmiyor onu ogrenmeliyiz dedi ve rahim sekline bakmak icin histereskopi onerdi bana daha once cekimemisti.ayda bir geldigi icin ve adetin hemen bitiminde cekilmesi gerektigi icin ikimizin ortak gunun bulup 1araliga karar verildi.cok olumlu ve umutlu konustu bende sevindim haliyle.
ayrica tr de ve burda farkli tetslerde birinde pihtilasma var birinde yok cikmisti yani bu genetik birsey varsa vardir yoksa yoktur.kafa karisilkigi gidermek icin bir cok test istedi yeniden yaptiricam yarin hastanede onun sonuclarina gore tedavi seklim belli olacak.ameliyat sonrasinda ise once buraraki dondurulmuslarimi deniycem sonra olumsuz sonuc alirsak ki insallah olumlu olur olmazsa eger tr ye gelicem tedavi icin biraz maliyetli 3500-4000euro civari tutarmis ama napilim bir umut diye deniycez benden gelismeler simdilik bunlar
tum hamilelerimize karnindaki bebislere,annellerine ve bebeklerimize ve benim gibi hamileligi bekleyen herkese kocaman sevgiler
Kendine dikkat et arkadaşım bol bol dinlen Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli getirceksin meleğini dünyaya sıkıntı stres yapmamaya çalış söylemek kolay biliyorum ama uygulamaya çalış en azından,bizede hep güzel haberler ver inşallah...
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|33|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|31|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|31|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|29|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|27|KIZ|30.01.2011
|Premete|24|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|22|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|15|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|14|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|9||06.06.2011 [/table]
canım benim seninle nasipse aynı zamanlarda doğum yapacağız, biz de 15. haftadayız ve tabi hata payı mutlaka vardır ama bize de doktor kızımız olacağını söyledi, meleğim yaşasaydı ona ne güzel abilik yapardı. aynı duyguları yaşıyoruz, ben de kalp atışlarını duyunca gözyaşlarımı tutamadım, aklıma meleğim geldi, onun kalp atışını 7,haftada duyamamıştık ve doktor 3 gün sonra gelin yine duyulmazsa tahliye ederiz demişti, çok üzülmüştük, hele doğsun saatlerce onun kalp atışlarını dinlemek istiyorum diye düşünmüştüm ama olmadı. nasipse bu bebeklerimizin kalp atışlarını doyasıya dinleyeceğiz
buğün oğlumu kokusuna doyamadığımm
sarılıp koklayamadığım oğlumu kaybettiğim günn
tam bir yıl olmuşş
kuzum benle olsaydı 9 aylık olacaktınn
belkii bana anne diyeceksin belki baba diyecektinn
şuan kardeşini bekliyorum.
seni hiç unutmadım acın hep içimde
senağlamasenağlamasenağlama
Seninde gözün aydın. Kızlar çoğaldı maşallah. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çocuk isteyen bütün melek anneleri, bebişini bekleyen bütün melek anneleri her zaman dularımda. Kendim ve minnoşum için dua ettiğim her zaman hepimiz için dua ediyorum. Allahım bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah.Canlar nasılsınız.Bgün ikili test için kan verdik c.tesi sonuçlanacak organlarına bakıldı ultrasonla herşey yolunda dedi ama doktorda çok temkinli daha dkkatli davranıyor.Cinsiyeti de belli oldu kuzumun Haktanımın kız kardeşi geliyo Allah nasip ederse kalp atışını sordum ilk önce doktora sesli olarak dinletti tutamadım kendimi hem ağladım hem izledim çok zor oldu çok tutuğum tam olarak sevinemiyorum hep bastırıyorum kendimi bazen oluyo ilk hamişliğim gibi yaşayım adapte olayım istiyorum sonra o ürperti hep temkinli hep tedbirliyim sevinçlerimde Rabbim bağışlasın yavrularımızı inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder Mevlam 14 haftalık olmuşuz kızlar.Dualarımdasınız sizde dualarınza katın beni.Hepinizi öpüyorum canlar.
süüpeeer oluuur:lepi:
Kızlar bizim de dün üniversitedeki doktorumuzla randevumuz vardı. Ayrıntılı ultrasona girdim doktor tam bir saat ultrasonla baktı, her organını defalarca inceledi çok şükür bebeğimde herhangi bir problem çıkmadı. Gelişimi de haftasıyla uyumlu gidiyor yalnız yine plesantayı besleyen her iki damarımda da direnç çıktı. Doktora bu damarlarda direnç çıkması muhakkak ilerde gelişme geriliği başlayacağı anlamına mı gelir diye sordum. Bu durumdaki hastaların %40'ında preeklemsi, %20'sinde gelişme geriliği oluşurmuş diğer %40'lık kısımda hiçbir problemle karşılaşmadan hamileliklerini tamamlarlarmış inşallah ben de bu son bölümdekilerin içine girerim. 1 ay sonraki kontrolde herşey netleşecek, zaten ondan sonra da 2 hafta bir çağırmaya başlayacakmış beni. Normalde damarlardaki direnci görmek bende korku ve endişe yaratırdı ama Allah içime bir ferahlık duygusu verdi sanki herşey yolunda gidecekmiş gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah 2011 yılına bu topikteki bütün melek anneleri ya kucağında ya da karnında bebişiyle girer.
Allahım gönlüne göre versin canım, Allah yardımcın olsun. Aslında hepimiizn yardımcısı olsun. İnşallah herşey yolunda gider, melek annelerinin yüzü gülsün kucağı dolsun. İçindeki sese güven Allahım seni ve çocuğunu koruyor. İnşallah herşey yolunda gidecek.
Bende bir kere İzmir'de Namık Demire kontrole gelmiştim 1 saat ikizlerimi kotrol etmişti çok memnun kalmıştım. Hamileliğim ilerlesin belki tekrar ona kontrole gideceğim. Bu arada ki hastaneleri hiç beğenmiyorum. Bazen Kent Hastanesi Kiğili'de doğum yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum sen nedersin? Namık Demir yoğun olur ama başka iyi doktorlar varmı orada.
güzel düşünelim güzel olsun..hem zaten %40 az diilki....çok sevindim..inşallh herşey dahada güzel olacak...Kızlar bizim de dün üniversitedeki doktorumuzla randevumuz vardı. Ayrıntılı ultrasona girdim doktor tam bir saat ultrasonla baktı, her organını defalarca inceledi çok şükür bebeğimde herhangi bir problem çıkmadı. Gelişimi de haftasıyla uyumlu gidiyor yalnız yine plesantayı besleyen her iki damarımda da direnç çıktı. Doktora bu damarlarda direnç çıkması muhakkak ilerde gelişme geriliği başlayacağı anlamına mı gelir diye sordum. Bu durumdaki hastaların %40'ında preeklemsi, %20'sinde gelişme geriliği oluşurmuş diğer %40'lık kısımda hiçbir problemle karşılaşmadan hamileliklerini tamamlarlarmış inşallah ben de bu son bölümdekilerin içine girerim. 1 ay sonraki kontrolde herşey netleşecek, zaten ondan sonra da 2 hafta bir çağırmaya başlayacakmış beni. Normalde damarlardaki direnci görmek bende korku ve endişe yaratırdı ama Allah içime bir ferahlık duygusu verdi sanki herşey yolunda gidecekmiş gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah 2011 yılına bu topikteki bütün melek anneleri ya kucağında ya da karnında bebişiyle girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?