Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

merhaba kızlar ben buğün rahim filmimi çekildim oda temiz hiç bi sorun yok çok ağrım olduğu için yatıyorum herşeyim tmm toparlanıp çapaya gidicem bi kaç güne bakalım ne olacak sıkıldım artık boşuna uğraşmaktan

canım başın sağolsun burda hepimiz melek anneleriyiz gönül isterdi kimse yaşamasın ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq:

geçmiş olsun arkadaşım temiz çıktığına sevindim hayırlısıyla bir şey cıkmaz inşallah boşuna uğraştığını düşünme kafandaki sorun işaretlerini bitiriyorsun her adımda bebişine bir adımdaha yaklaşıyorsun allah emeklerinin mufakatını verecektir allah yardımcımız olsun....

trde gittigim bir dr bana pkolusun demisti daha once boyle birsey diyen olmamisti ilac falan kullanmaya basladim.yeniden tup bebek denemek istiyorum bu yuzden yucel karaman diye bir dr var belki duyaniniz olmustur bruksel tup bebek merkezi sahibi .ayda birde buraya geliyor bruksele;bende gittim pko falan yok ,nicin hamilelik devam etmiyor onu ogrenmeliyiz dedi ve rahim sekline bakmak icin histereskopi onerdi bana daha once cekimemisti.ayda bir geldigi icin ve adetin hemen bitiminde cekilmesi gerektigi icin ikimizin ortak gunun bulup 1araliga karar verildi.cok olumlu ve umutlu konustu bende sevindim haliyle.
ayrica tr de ve burda farkli tetslerde birinde pihtilasma var birinde yok cikmisti yani bu genetik birsey varsa vardir yoksa yoktur.kafa karisilkigi gidermek icin bir cok test istedi yeniden yaptiricam yarin hastanede onun sonuclarina gore tedavi seklim belli olacak.ameliyat sonrasinda ise once buraraki dondurulmuslarimi deniycem sonra olumsuz sonuc alirsak ki insallah olumlu olur olmazsa eger tr ye gelicem tedavi icin biraz maliyetli 3500-4000euro civari tutarmis ama napilim bir umut diye deniycez benden gelismeler simdilik bunlar
tum hamilelerimize karnindaki bebislere,annellerine ve bebeklerimize ve benim gibi hamileligi bekleyen herkese kocaman sevgiler

Başın sağolsun. Allahım bir daha evlat acısı ya da başka acı göstermesin. Bende 3 kere dış gebelik geçirdim 2009 da da normal yolla hamile kaldığım bebeğimin kalbi durdu. 2009 mayıs da tüp bebek ile ikizlerime hamile kalmıştım onlarıda erkon doğum yaptım Erdem'i doğumda Egeme'ni de 40 gün sonra kaybettim. Allahım acısın inşallah bir daha evlat acısı göstermesin.

Biz burada acılarımızı, sıkıntılarımızı paylaşıyoruz. Hepimizin sıkıntısı yaklaşık aynı. Ateş düştüğü yeri hakıyor bu acıyı ancak çeken biliyor, beni bu sitedeki arkadaşlarım anlar ancak gerisi boş. Bazen insanlar hatta annem bile teselli ederken o kadar çok yüreğimi yakıyor ki. Bu acıyı ancak evlat acısı çeken bilir.

Allahım işlerini rast getirsin canım. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Allahım senide bebişine kavuştursun, kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Boşa sayılmaz o kadar emek veriyorsun Allah emeğinin karşılığını verir inşallah. Birşey çıkmamasıda güzel ileride bütün testleri yaptırdım bende bir şey yok diye için rahat edecek işte. Allah büyük sanada mükafatını verecek inşallah. Allahım bütün melek annelerinin yardımcısı olsun inşallah.

Merhaba canlarım maalesef internetim yine bozulduğu için birkaç gündür giremedim. Sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki okumakta zorlandım.

Canım ne kadar dolmuşsun. Yaşadılarını, yaşayamadıklarını bu kadar çok içinde biriktirme burada paylaş biz seni anlayabiliriz. Sakın özür falan da dileme yeri geldi hepimiz içimizde biriktirdiklerimizi burada dile getirdik.Dediğin gibi en yakınlarımız bile bizi anlamazken, yaşadıklarımızı yok sayarken birbirimizde teselli bulduk. Artık yalnız değilsin belki yanında olup saçını okşayıp seni teselli edemeyiz ama senin canın yandığında canı yanacak, seninle bir üzülüp sevincinle sevinecek kaderdaşların var unutma.

Canım gözün aydın. Allah kızını sağlıkla sıhhatle güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.

Canım akıntıyı falan kafana takma. Hamilelikte akıntılar çoğalıyor zaten benim de zaman zaman öylr koyu renkli akıntılarım oluyor. Üzülme herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle minnoşunu sağ salim kucağına alacaksın. Keşke raporunu daha da uzatabilsen en azından ilk 3 ayı raporlu geçirsen süper olur.

Maşallah kızlarımız çoğalıyor. İnşallah bu bebeklerimizin kokusunu doya doya içimize çekeceğiz, büyüdüğünü, yürüdüğünü, konuştuğunu göreceğiz, hasretini çektiğimiz ne varsa doya doya yaşayacağız.

Canım biliyorum hiçbir söz seni teselli edemez bugün. ını yaşayacaksı, yüreğin yanacak ama çok şükür Allah sana tesellini yolladı inşallah onu anne, baba demesiyle yüreğinizin yangını hafifleyecek.

kızlar selam ..dr a gittim bugün....rahim kalınlığım 12mm olmuş...6kasım cmtsi transferim var...ptsi progestana başlıyorum...birde bugün kan verdim hormonlara bakılacak.....dualarınızı bekliyorum

Ay çok sevindim 1 hafta kalmış. O zaman yeni hamilemizi şimdiden tebrik ederim.

Arkadaşım Allah sabır versin. Allah'ım önce yüreğine ferahlık sonra da kucağına meleğinin kardeşini versin. Aramıza hoşgeldin.

Geçmiş olsun canım en çok korktuğun aşamayı atlatmışsın. Sonucun temiz çıkmasına sevindim. Sonraki hamileliğinde serklaj ve yatak istirahatiyle bebeğine kavuşacağına inanıyorum. Gelişmelerden bizi haberdar et.

Canım güvenebileceğin bir doktor bulabilmen çok iyi olmuş. İnşallah çıktığın yolda en kısa zamanda mükafatıkavuşursun. Bu arada madem pko falan yok belki süpriz yapıp aralık gelmeden kendiliğinden geliverir bebiş.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|33|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|31|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|31|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|29|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|27|KIZ|30.01.2011
|Premete|24|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|22|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|15|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|14|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|9||06.06.2011 [/table]

Teşekkürler, inşallah canım. Sağlıkla kucağıma almak tek temennim. Evet strese dikkat etmem lazım. Allahım hepimizin güzel haberler vermesini nasip etsin inşallah. Tekrar sağol.

İnşallah bu listeye yeni arkadaşlarımız eklenecek. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alır, analı-babalı büyütürüz. Allahım bebiş isteyen emek veren, yüreği yangım melek annelerine yardım etsin inşallah.

Kızlar bizim de dün üniversitedeki doktorumuzla randevumuz vardı. Ayrıntılı ultrasona girdim doktor tam bir saat ultrasonla baktı, her organını defalarca inceledi çok şükür bebeğimde herhangi bir problem çıkmadı. Gelişimi de haftasıyla uyumlu gidiyor yalnız yine plesantayı besleyen her iki damarımda da direnç çıktı. Doktora bu damarlarda direnç çıkması muhakkak ilerde gelişme geriliği başlayacağı anlamına mı gelir diye sordum. Bu durumdaki hastaların %40'ında preeklemsi, %20'sinde gelişme geriliği oluşurmuş diğer %40'lık kısımda hiçbir problemle karşılaşmadan hamileliklerini tamamlarlarmış inşallah ben de bu son bölümdekilerin içine girerim. 1 ay sonraki kontrolde herşey netleşecek, zaten ondan sonra da 2 hafta bir çağırmaya başlayacakmış beni. Normalde damarlardaki direnci görmek bende korku ve endişe yaratırdı ama Allah içime bir ferahlık duygusu verdi sanki herşey yolunda gidecekmiş gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah 2011 yılına bu topikteki bütün melek anneleri ya kucağında ya da karnında bebişiyle girer.

Gözün aydın Kızını ve seni Allah korusun. Allahım eline ayağına sağlıcakla kavuştursun. İnşallah canım, Allah gönlüne göre versin. Sağlıcakla doğsun, kalbini dinle, nefesini kokla, öp...

Kaybettiğimiz meleklerimizin yeri başka hiç birşey onların yerini tutamaz. Onların hasreti yüreğimizde kalacak ancak bu acı ebediyette dinecek.

Seninde gözün aydın. Kızlar çoğaldı maşallah. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çocuk isteyen bütün melek anneleri, bebişini bekleyen bütün melek anneleri her zaman dularımda. Kendim ve minnoşum için dua ettiğim her zaman hepimiz için dua ediyorum. Allahım bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah.
süüpeeer oluuur:lepi:

Allahım gönlüne göre versin canım, Allah yardımcın olsun. Aslında hepimiizn yardımcısı olsun. İnşallah herşey yolunda gider, melek annelerinin yüzü gülsün kucağı dolsun. İçindeki sese güven Allahım seni ve çocuğunu koruyor. İnşallah herşey yolunda gidecek.

Bende bir kere İzmir'de Namık Demire kontrole gelmiştim 1 saat ikizlerimi kotrol etmişti çok memnun kalmıştım. Hamileliğim ilerlesin belki tekrar ona kontrole gideceğim. Bu arada ki hastaneleri hiç beğenmiyorum. Bazen Kent Hastanesi Kiğili'de doğum yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum sen nedersin? Namık Demir yoğun olur ama başka iyi doktorlar varmı orada.

Kentteki Orçun Sezer için de çok iyi diyorlar ama hiçkimse Namık Bey'in eline su dökemez. Ayrıntılıyı falan ona yaptırmak iyi olur ama doğum için İzmir'e gelmek biraz zor olabilir. Zaten Allah sağlıkla o günlere gelmeyi nasip etsin de doğum kolay, benim sezeryanımı eşimin asistan arkadaşı yapmıştı hiçbir sıkıntım da olmadı. Zaten hepi topu yarım saatlik iş. Bence önemli olan takiplerini güvenebileceğin bir doktora yaptırmak.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri yoktum ama hep okudun sizi bilgisayar oldukça okumaya çalışıyorum , eşim iş yerine götürüyor bilgisayarı o yüzden her zaman bakamıyorum...
Premete çok sevindim canım inşallah ALLAH ın izniyle sorunsuz biter hamileliğin de yavruna kavuşursun ve diğer bütün hamile arkadaşlara çok ama çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde geçer hamileliğiniz...
Bu arada listeye benide eklerseniz çok sevinirim benim de doğum tarihim 06.06.2011 ALLAH kısmet ederse inşallah eburcu seninle aynı gidiyoruz galiba inşallah sonu iyi olur biraz geç saat oldu ama anca internete girebildim yarın izinliyim inşallah yarın görüşürüz ALLAH a emanet olun....

aramıza hoşgeldin....inşallah en kısa zamanda Allah bu acımızı unutturacak mutluluklar verir

güzel düşünelim güzel olsun..hem zaten %40 az diilki....çok sevindim..inşallh herşey dahada güzel olacak...

Canlar güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimAllah hepinizden razı olsun.Yavrularımızı sağlıklı uzun ömürlü hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bugün cuma Rabbim cumanın hürmetine bizlerin gönlümüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

seblevcim hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah.

eburcucum içini ferah tut yavrun sıkı sıkı tutundu inşallah sana Rabbime emanet bütün minişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…