Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

seblevcim hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
eburcucum içini ferah tut yavrun sıkı sıkı tutundu inşallah sana Rabbime emanet bütün minişler.
Amin canım. Dediğin gibi Allaha emanet ben bu sefer elimden geleni yapıyorum. Gerisi Allahtan. Bu dünyada yiyecek nasibi varsa olur olur. Allahım minoşlarımızı anasına babasına bağışlasın inşallah.

Ay çok sevindim ya. Seninde gözün aydın olsun. Ne güzel süpriz Allahım birlikte yavrularımızın eline ayağına kavuştursun inşallah. Sağlıklı sıhatli kavuşalım miniklerimize.

Evet bende çok memnun kaldım Namık beyden ara sıra İzmir'de İşlerimiz oluyor, olmasada en az bir iki kritik kontrolümü ona yaptırmak istiyorum. Ama dediğin gibi doğum riskli o gün gelsin bakarız. Ama Denizlide doğru dürüst hastane yok. Oçun Sezer'in de ismi aklımda olsun. Benim sezeryanım Denizli PAÜ'de oldu ama severyan dikişlerim heralde kötü yapılmış ki sezeryan yerimde açıklık var. Tüp bebek tedavim bu yüzden ertelenmişti ve sorunda çok geç tespit edildi bana adet düzensiliği teşhisi kondu. İlaç verildi. Sonra İstanbuldaki tüp bebek doktorum tespit etti sorunu. İki defa tedavi öncesi açıklığın olduğu yerdeki kanı aspire ettiler.

Denizli'de ki gebelik takibi yapan doktorumdan da memnunum tavsiye üzerine bu hamileliğimle birlikte gitmeye başladım. Devlet Hastanesi doktoru ama özel muayenehanesine gidiyorum çok memnun kaldım. İnanılmaz tedbirli, yaşadıklarımı bildiği için çok üzerime titriyor benimde çok hoşuma gidiyor. Ben işe gitmek istemiyoum desem gitme der, rapor verir. Ama şimdi iyiyken gideyim diyorum. Evde çok sıkıyorum. Zaten herhangi birşey olursa kendini iyi hissetmezsen, ya da işin ağırlaşırsa söyle seni evde dinlendirelim dedi doktor. 6. aydan sonrada çalışmamı zaten istemiyor.

Son düzenleme:

Seblevcim çok sevindim canım. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberler ard arda geliyor, yavaş yavaş bütün melek annelerin göbüşler dolmaya başladı sonra sıra kucaklarımıza gelecek.

Evet bende çok memnun kaldım Namık beyden ara sıra İzmir'de İşlerimiz oluyor, olmasada en az bir iki kritik kontrolümü ona yaptırmak istiyorum. Ama dediğin gibi doğum riskli o gün gelsin bakarız. Ama Denizlide doğru dürüst hastane yok. Oçun Sezer'in de ismi aklımda olsun. Benim sezeryanım Denizli PAÜ'de oldu ama severyan dikişlerim heralde kötü yapılmış ki sezeryan yerimde açıklık var. Tüp bebek tedavim bu yüzden ertelenmişti ve sorunda çok geç tespit edildi bana adet düzensiliği teşhisi kondu. İlaç verildi. Sonra İstanbuldaki tüp bebek doktorum tespit etti sorunu. İki defa tedavi öncesi açıklığın olduğu yerdeki kanı aspire ettiler.

Eburcu senin istanbuldaki tüp bebek doktorun kim? Paylaşırmısın?

kızlar geçmiş yazılarda her ihtimale karşın kan sulandırıcı asprin kullncam demiştim ama doktorum gerek olmadığını söyledi bu yüzden kullanmıyorum.Arkadaşlardan biri sormuştu yazıyıda bulamadım kusura bakmasın arkadaşımda geç oldu ama.

Arkadaşlar geçen internette kan pıhtılaşmayla ilgili birşyeler araştırırken birşey dikkatimi çekti.
Kan pıhtılaşmanın sebepleri ve belirtilerine bakarken okudumki , normal idrar testinde idrarda kan gözükmeside buna işaret edermiş.
Kızlar ben genç kızlığımdan beri idrarda hep kan çıkardı ama bugüne kadar ne yurtdışındaki doktorlar nede burdakiler hiç uyarıda bulunmadı.Benim annemde de hep idrarda kan gözükürdü bizde hep annemde de vardı derdik.Meğerse buda ona işaretmiş.
Acaba böyle idrarda sizlerde sorun yaşarmıydınız?Paylaşırsanız sevinirim

canım bende öyle bir oluşmadı cok ilginç ilk defa duyuyorum bilmiyorumkismile

seblevcim tebrikler canım.Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş.
maytap az kalmış yakında bebeğine kavuşacaksın inş. umarım herşey yolunda gider.
premete gözün aydın için biraz olsun rahatlamış sağlıcakla kucağına alacaksın inş.
bende 2 gün önce kontrole gittim maşallah herşey yolunda dedi.15 günde bir gel dedi sık sık gidecem artık.pazartesi 2 doz salıda 2 doz olmak üzere toplam 4 tane celestone ciğer geliştirici iğnelerimi olacam önlem amaçlı inş. vaktinde sağlıcakla gelirler bebişlerimiz..

Kizlar herkese merhabalar..
Hamile arkadaslar,hamileliginizin iyi gitmesine cok seviniyorum..sag salim alacaksiniz tosuncuklari kucaginiza
Calisma safasindaki arkadaslarad bok sanslar..

Topigi her actigimda korkuya kapiliyorum ama cok sükürki hep iyi haberler okuyorum..Allahim hep iyilik versin insallah...hicbir arkadasimizin bu topige yolu düsmesin,burdakilere yeni bebekleriyle güzel haberleri eksik ettirmesin..

Bende 3 düsük,1 kimyasal ve son miyom amelyatindan sonra calismalara basladim..Insallah bende tez zamanda hamile kalip ,kan sulandirici ignelerle bebgimi kucagina alirim...Tüm arkadaslara bol sans..

hepinizi cok öpüyorum...Bu arada MAP neden artik gelmiyor,kendisini uzun zamandir göremiyorum,insallah iyidir..

teşekkür ederim....senin adına çoook sevindim...güzel haberlerini alacağız inşallah burdan....:lepi:

iyi düşünelim iyi olsun bak bu sefer herşey yolunda gidecek kavuşacaksın bebişine2 haftada bir gidince zaten için dahada rahat edecek...

canım allahım bebişine sağlık sıhhat nasip etsin kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin...meleklerimiz hep yüreğimizde kalacak biz onların her doğum gününü her yaşını bir bir sayıp büyüteceğiz...

Selam kızlar nasılsınız umarın herkes iyidir pek giremedim 2 gündür şimdi okudum herkeste herşey yolunda gibi inşallah böylede devam eder..
Maytap güzel haberlerini bekliyorum moral motivasyon ve beslenme bunlara dikkat ediyorsun değilmi ??
Kendinize iyi bakın kızlar iyi geceler...

off arkadasımm basımız sagolsun benımde oglum 1 sene olacak subat 28 de vefat ettı 2kılo 400 gr dogdu normal bebek bezlerını ıkıye kesıp kullandık hep sezeryanla alındı bebek 38haftada o kadar guzeldıkı yawrum heran gozumun onunde bana bakısı yasadı 4 aylık olmasına bır hafta vardı bı sabah kalktıgımda cennete gıtmıstı coktann :çok üzgünüm: kendıme kızıyorum keske daha erken kalksaydım dıye ama yanımda yatıyordu kulagımda baby talk la uyuyordum ses bıle cıkarmadan gıtmıs allah sanada sabırlar versın sen bu acıyı uc kez yasamıssın arkadsımm .sımdı yıne hamıleyım 14+3 kız bebek beklıyorum bundada kanama problemı var eger buda nasıp olmazsa bıdaha denemem sanırım. ama su gercekkı ısterse 5 tane olsun yınede doyamadıklarımızda gonlumuz kalıyorr:a015:

SlmmM nslsin??ben iiym gun sayiyorum......stres yok....beslenmeyede biraz dikkat ediyoOrum cok olmasada.....sen ne yaptin dondunmu istanbuldan??

peki neden öldü???4ay yaşamış...sorun neydiİ???

merhaba güzel melek anneleri nasılsınız?
eburcu o kadar çok sevindim ki anlatamam Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım...

kızlar ne var ne yok diye baktım da herkes iyi hele hamiş listesi çoğalmışda çoğalmış inşallah bende böyle güzel bir haber veririm yakında size ve tüm isteyenler de bu mutlu duyguyu tekrardan yaşatır Rabbim.
herkes kendine iyi baksın....

hamişler dahada iyi baksın öptüm hepiniziii..

gelinciğim bitanem çok sevindim kızın olcakmış Allah uzun ömür versin.biliyosun ben kızımı kaybettim ve kızlara karşı çok hassasım çok mutlu oluyorum duyunca Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canım bende öyle bir oluşmadı cok ilginç ilk defa duyuyorum bilmiyorumkismile

bende şaşırdım ama okuyuna makaleyi sizlerede sorayım dedim

allah kimseye evlat acısı vermesin ama umuduznuzuda tüketmeyin..allah bize sağlıklı bebeği birgün kucağımıza verecek bu günü sabırla bekleyeceğiz

maytapcım nasılsın herşey yolundamı??stres yapma herşey çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…