canım dualarımız seninle canım :Saruboceq: :Saruboceq: güzel haberlerle geleceksin hep dua ediyorum had,i canım olumunekankayizsmile hayırlısıyla bebişlerimizi alıcaz ben buna inanıyorum bir bakmışsın kucağındahepimiz bunu hakediyoruz boshayallersmile ay canım ben de heyecanlandım mutlaka bizi haberdar et opuyorumnanaktan
inşallah gamzecim...bende birgün bu forumda farklı şeyler paylaşacağımıza canı gönülden inanıyorumhihoyyyt
bugün tam 3 hafta oldu oğlumu kaybedeli. görmeme izin vermediler mezarına da götürmüyorlar. 40ım dolunca götüreceklermiş.evden kaçıp gidesim var.çiçekleri solmuştur oğlumun.papatyalar güller götüresim var...
ailem yanına giderken hep sadece çok sevdiğimi söyleyin diyordum.artık kardeşim tlf ettiğinde ne söyleyeceğini biliorsun diyorum.başucuna ayıcık koymuş kardeşim.eve gelince hep, utkumuz ayıcığınla oynamış abla çiçeklerinide hiç soldurmamış diyor.
bende kendimize hamilelik formu acarız ordan devam ederiz ne dersin yerimseniben
Canlar nasılsınız.Bgün ikili test için kan verdik c.tesi sonuçlanacak organlarına bakıldı ultrasonla herşey yolunda dedi ama doktorda çok temkinli daha dkkatli davranıyor.Cinsiyeti de belli oldu kuzumun Haktanımın kız kardeşi geliyo Allah nasip ederse kalp atışını sordum ilk önce doktora sesli olarak dinletti tutamadım kendimi hem ağladım hem izledim çok zor oldu çok tutuğum tam olarak sevinemiyorum hep bastırıyorum kendimi bazen oluyo ilk hamişliğim gibi yaşayım adapte olayım istiyorum sonra o ürperti hep temkinli hep tedbirliyim sevinçlerimde Rabbim bağışlasın yavrularımızı inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder Mevlam 14 haftalık olmuşuz kızlar.Dualarımdasınız sizde dualarınza katın beni.Hepinizi öpüyorum canlar.
bugün tam 3 hafta oldu oğlumu kaybedeli. görmeme izin vermediler mezarına da götürmüyorlar. 40ım dolunca götüreceklermiş.evden kaçıp gidesim var.çiçekleri solmuştur oğlumun.papatyalar güller götüresim var...
ailem yanına giderken hep sadece çok sevdiğimi söyleyin diyordum.artık kardeşim tlf ettiğinde ne söyleyeceğini biliorsun diyorum.başucuna ayıcık koymuş kardeşim.eve gelince hep, utkumuz ayıcığınla oynamış abla çiçeklerinide hiç soldurmamış diyor.
Canlar nasılsınız.Bgün ikili test için kan verdik c.tesi sonuçlanacak organlarına bakıldı ultrasonla herşey yolunda dedi ama doktorda çok temkinli daha dkkatli davranıyor.Cinsiyeti de belli oldu kuzumun Haktanımın kız kardeşi geliyo Allah nasip ederse kalp atışını sordum ilk önce doktora sesli olarak dinletti tutamadım kendimi hem ağladım hem izledim çok zor oldu çok tutuğum tam olarak sevinemiyorum hep bastırıyorum kendimi bazen oluyo ilk hamişliğim gibi yaşayım adapte olayım istiyorum sonra o ürperti hep temkinli hep tedbirliyim sevinçlerimde Rabbim bağışlasın yavrularımızı inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder Mevlam 14 haftalık olmuşuz kızlar.Dualarımdasınız sizde dualarınza katın beni.Hepinizi öpüyorum canlar.
kızlar merhaba uzun süredir giremedim yoğunum da ama paylaşmak istediğim bişey var, çok üzdü beni .
Geçen amcamın kızı geldi onda bebeğimin fotoğrafları vardı o makinasına çekmişti,(bu arada benim bebeğim ölü doğdu) benim tel. de ed var ama onada söyledim bunlara gözün gibi bak senden alıcam sonra dedim. geçen geldiler fotoğrafları mailime atmasını istedim, bana ne gerek var çocuğu rahar bırak zaten hiç yaşamadı unut at kafandan falan dedi çok sinirlendim, herkes yok sayabilir yavrumu ama ben sayamam 8 ay benimle beraberdi o, yaşamayan bilmez ama sizler bilirsiniz sizde böyle şeyler yaşadınızmı acaba? bu düşüncesiz konuşmalar beni deli ediyor.
beyazmelekcim sonunda kararını verebilmene çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu sefer herşey yolunda gider
Başın sağ olsun canım. Ne desek boş. Allah sabır versin. Senin en azından oğlunun mezarı var. Ben oğlum için patolojik inceleme istedim ve..... Şimdi bir mezarı bile yok.bugün tam 3 hafta oldu oğlumu kaybedeli. görmeme izin vermediler mezarına da götürmüyorlar. 40ım dolunca götüreceklermiş.evden kaçıp gidesim var.çiçekleri solmuştur oğlumun.papatyalar güller götüresim var...
Ne güzel haberler bebişimiz büyümeye başlamış. 14 haftalık olmuşsunuz bile. Oğluna kız kardeş geliyormuş. Allah tamamına erdirir inşallah. Hiç problemsiz bir hamilelik geçirir ve kızını kucağına alırsın. Acaba diye düşünmeden edemiyorsun ama olumlu olmaya çalış. Eminim sen yaparsın.Canlar nasılsınız.Bgün ikili test için kan verdik c.tesi sonuçlanacak organlarına bakıldı ultrasonla herşey yolunda dedi ama doktorda çok temkinli daha dkkatli davranıyor.Cinsiyeti de belli oldu kuzumun Haktanımın kız kardeşi geliyo Allah nasip ederse kalp atışını sordum ilk önce doktora sesli olarak dinletti tutamadım kendimi hem ağladım hem izledim çok zor oldu çok tutuğum tam olarak sevinemiyorum hep bastırıyorum kendimi bazen oluyo ilk hamişliğim gibi yaşayım adapte olayım istiyorum sonra o ürperti hep temkinli hep tedbirliyim sevinçlerimde Rabbim bağışlasın yavrularımızı inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder Mevlam 14 haftalık olmuşuz kızlar.Dualarımdasınız sizde dualarınza katın beni.Hepinizi öpüyorum canlar.
canım benim seni çok iyi anlıyorum..Arada bir kayınvalidem benim oğlumun USG de çekilmiş bir profilden resmi vardı siyah beyaz olarak.Eşimden fotokopisini istemiş benim haberim yoktu.Bir gün daha hamileyken onlara gittiğimde çervenin içine koymuş hergün ordan seviyorum dedi.Aslında kızdım çünkü herkese ona gelip giderken görecek ve nazardan çekindem ama kayınvalideme söyliyemedim.
Sonra ne oldu ben bebeğimi kaybettim ve o çerceve boş kaldı.sonra oda ordan kalktı.
Şimdi de ara ara işte keremin resmine alıp bakıyorum nasıl oldu nasıl öldün inanamıyorum ağzı burnu bu kadar güzelken dedi.
Ya ben kendim o tüm USG resimlerini kaldırmışken neden söylüyorsun diyemiyorum sadece kayınvalidemin yüzüne bakmıyorum sessizce kafamla böyle evet dercesine büküp duruyorum..Ama işte kalkıp birşey diyemiyorum...Çünkü onların tarafında bebeği olan kimse yok.Görümcem evli değil.2 evladı var ve biran önce oğlundan yani benden torun istiyor.Kendi annemin 5 tane torunu var.Abim ve ablamın çocukları onlar bana birşey demiyor ama bu taraf zaman zaman canımı acıtıyor ama birşey diyemiyorum..Kimse bizi anlıyamaz..
allah bize sabır veriyor ve sınıyor..Ama üzülme bizler allah katında çok kuvvetliyiz...
Çok güzel bir yazı paylaşmışsın...tşk
Hassasiyetini anlıyorum ama kayınvaliden aslında torununu çok güzel sahiplenmiş bence bu taraftan düşün. Benimkiler(eşim, ailem ve kayınvalidemler) hiç olmamış gibi davranıyor. Bu daha çok canımı sıkıyor. Benim oğlum 6.5 ay benimle birlikteydi. Kimse bu gerçeği değiştiremez. Sen üzülüyorsun o da üzülüyor. Benim kayınvalidem ben ölü doğum yapmışken ziyaretime gelenlere eltimin 3 aylık çocuğunu anlatıyordu. Bilgisayarda onunla görüşmek istiyordu. Ben kahroluyordum. Eminim bunları yapsa daha fazla üzülürdün.
Bu arada banada kızlar herkes ya çok iyi toparlanmışsın işte biz olsaydık yapamazdık.Ya kimse anlamıyor.Ben ben değilimki?!! Yüzümdeki tebessüm sadece ve sadece biricik oğluma söz verdiğim için tebesüm ediyor..Benim içimde yangınlar depremler oluşuyor.Ciğerlerimi tüketiyor nefes alamıyorum ama bunu kimse bilmiyor.
Ben ilk 3 ay duvarlarla konuştum doktor doktor gezip sağlık ocağına gidip çay ocağında hıçkıra hıçkıra ağladığımı çacı ablanın saçımı okşiyarak teselli ettiğini...Bunları kimse bilmiyor. Ne annemler nede eşim nede arkadaşlarım kimse SAÇIMI OKŞIYARAK teselli etmedi..
Tanımadığım insanlar teselli etti..Bunu hak ettim mi BEN???
Ailemde hiç kimseyle ağlaşamadım aman üzülmesinler aman hasta olmasınlar.Eşimden bile utandım gizlice yorganın altından içime çeke çeke ağladım.
Hastanede bile feryat etmedim edemedim.Şoktayımda AMA kimse anlamadı.Geçmiş olsuna gelenler normal bir ameliyat geçirmişsizcesine geldiler...Ben yanıyorum ciğerim yanıyor nefes alamıyorum diye bağıramadım.Sessiz durudm konuşamadım sıkça tuvalete gidip sessizce gözyaşlarımı sildim aman kimse görmesin diye...
NEDEN??? Morga inip bebeğimi görmek istiyorum demedim aklıma gelmedi şurum kapanmışcasına sanki laperoskopi olmuşum gibi hastenedeydim...
Neden , çünkü taburcu olurken bebeğimi alıp mezara ellerimle vereceğimden.Ama bu hakkıda elimden aldılar..Söyleyin kızlar ben ne yapayım??? Kimi suçliyayım???Hakkım olanı elimden alanlara ne diyeyim???
Belki doğru yaptılar belki değil ama benim hakkımdı!! İşte beni kimse bu yüzden anlamıyor.
Geçer dediler GEÇMİYOR..Böyle olması daha işte DAHA İYİ DEĞİL .. ben anneyim melek annesiyim yüreği yanmış anneyim ciğeri sökülmüş bir anneyim amaa kimse bunu anlamıyor.....SİZDEN BAŞKA...
özür dilerim ama az kaldı oğlumun senesi geliyor dayanamıyorum.14 OCAK gelsin istemiyorum...Dün Face den arkadaşımıza oğlunun 1 yaş günü tessellisine saatlerce yazacak birşey bulamdım...sonra yazdım ama nasıl yazdım gözlerim kan içinde ağlmaktan boğazım ağrıdır başım tuttu..
Kimseyi üzmek istemiyorum kendimide ama işte elimde olmadı..özür dilerim arkadaşlar
Ekim ayında öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi ekim bitsin diye bakıyorum. Nihayet kurtuluyorum ekimden. Ruhum sıkılıyor diyorum herkes neyin var ne oldu ki????? diyor. Tabi hiçbir şeyim yok. 6.5 aylık bebeğim karnımda öldü, çevremde herkesin bebeği oldu bir benim kucağım boş ama bunlar üzülmeye değmez. Ne de olsa genciz yine olur. En azından hamileliği tatmışım bunu yaşayamayan ne kadar çok kadın varmış. Allah'ın bileceği işmiş. Her işte bir hayır varmış. NEFRET ediyorum beni böyle teselli etmelerinden. Beni daha çok üzüyorlar ama umurlarında mı onların nasıl olsa çocukları var? Merak ediyorum bizi teselli edenler aynı şeyleri yaşasalar ne yaparlar acaba???? Haaaa bir de en önemlisi biz çabucak toparlanmışız onların başına gelse böyle yapamazlarmış?sempatiksalakcinni
arkadaşlar yarın dr kontrolüm var..bana dua edin herşey yolunda gtsin...kesin transfer tarihim belli olacak inşallh
Onların başına gelse ne yaparlarmış acaba sölesinlerde bizde onu yapalım bizim aklımız yok akıl edemiyoz
arkadaşlar yarın dr kontrolüm var..bana dua edin herşey yolunda gtsin...kesin transfer tarihim belli olacak inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?