Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Başın saolsun arkadaşım burda hepimiz aynı acıyı yaşadık seni çok iyi anlayabiliriz yaşadıklarımız çok zor acılarımız çok ağır bu yüzdende daha çok sabredip daha çok emek verip toparlanmamız gerekiyor ne zaman dertleşmek istersen kendini yalnız hissedersen bizler burdayız unutma..kendine dikkat et

Kendine dikkat et arkadaşım bol bol dinlen Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli getirceksin meleğini dünyaya sıkıntı stres yapmamaya çalış söylemek kolay biliyorum ama uygulamaya çalış en azından,bizede hep güzel haberler ver inşallah...

Sağlıkla sıhhatle kuzucuğuna kavuşursun inşallah arkadaşım ne güzel herşey yolundaymış hepte böyle gidicek umarım kendine dikkat et bizlerede dua et olurmu??opuyorumnanaktan

canım benim seninle nasipse aynı zamanlarda doğum yapacağız, biz de 15. haftadayız ve tabi hata payı mutlaka vardır ama bize de doktor kızımız olacağını söyledi, meleğim yaşasaydı ona ne güzel abilik yapardı. aynı duyguları yaşıyoruz, ben de kalp atışlarını duyunca gözyaşlarımı tutamadım, aklıma meleğim geldi, onun kalp atışını 7,haftada duyamamıştık ve doktor 3 gün sonra gelin yine duyulmazsa tahliye ederiz demişti, çok üzülmüştük, hele doğsun saatlerce onun kalp atışlarını dinlemek istiyorum diye düşünmüştüm ama olmadı. nasipse bu bebeklerimizin kalp atışlarını doyasıya dinleyeceğiz

buğün oğlumu kokusuna doyamadığımm
sarılıp koklayamadığım oğlumu kaybettiğim günn
tam bir yıl olmuşş
kuzum benle olsaydı 9 aylık olacaktınn
belkii bana anne diyeceksin belki baba diyecektinn
şuan kardeşini bekliyorum.
seni hiç unutmadım acın hep içimde
senağlamasenağlamasenağlama

hadibakem canım arkadaşım tekrar tekrar her yıl aynı acıları yaşayacağız bunu düşünmek beni korkutuyor
benim de yavrularım aralıkta uçup gittiler tek bebeğimde mayısta
bu iki ay yaklaşırken nası üzülüyorum
acını paylaşıyorun arkadaşım karnındaki yavrunu düşün biraz daha metanetli olmaya çalış. SENİN TEK İLACIN O ÇÜNKÜ.

kızlar selam ..dr a gittim bugün....rahim kalınlığım 12mm olmuş...6kasım cmtsi transferim var...ptsi progestana başlıyorum...birde bugün kan verdim hormonlara bakılacak.....dualarınızı bekliyorum

canım benim, onları hiç unutabilir miyiz
nasıl unuturuz ki, onlar inşallah öbür dünyada bizim en zor zamanımızda yanımızda olacaklar
annem babam olmadan cennete girmeyeceğim diyecekler
Rabbim ama onlar sizin gibi günahsız değiller görülecek hesapları var diyecek
ama onlar yine ağlayacaklar ve Rabbam de hadi annenizi babanızı alın Cennete girin diyecek
o dehşet anında kaselerle su verecekler, herkesin susuzluktan kıvrandığı anda inşallah meleklerimizin elinden su içeceğiz

benimde transferin olduğu gün oğullarımın doğacağı gündü...dr 6 -10 kasım arası alırız demişti..gerçi sonradanda 2 hafta erken olabilir demişti..

acınızı anlayabiliyorum..ama tekrara hamilesiniz.maşallah.....ve gerçekten çok şanslısınız...umarm bizlerde sizler gibi tekrardan anne olabiliriz

İnşallah güzel haberler vericeksin burdan dualarım seninle haber ver mutlaka gelişmeleri bize Maytap'cım..

vermez olurmuyum..daha aileme söylemeden sizlere söyler oldum zaten...istanbul nasıl buarada...ankara yağmurlu....sen tetkik yaptıracakmısın orda??

kızlar selam ..dr a gittim bugün....rahim kalınlığım 12mm olmuş...6kasım cmtsi transferim var...ptsi progestana başlıyorum...birde bugün kan verdim hormonlara bakılacak.....dualarınızı bekliyorum

canım cok sevindim inşallah hayrılısıyla habiş kalırsın :CüvCüv: 6 kasım büyük gün biz kasımda doğuracaktık ama kısmet değilmiş inşlaah kasım ayında bize gelirler bebişlerimize inşallah hayrılısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz hadi canım moralin yüksek tut her şeyi güzel yorumla ki öyle olsun..... dualarım seninle canım :Saruboceq: :Saruboceq:

çok teşeşkkürle r gamze...sen nasılısn???

çok teşeşkkürle r gamze...sen nasılısn???

iyiyim canım hamdolsun dairedeyim mesai bitmesini bekliyorum bu arada kayınvaldem gelecekmiş cumartesi :sinifsinif: olsun artık değiştim artık kendimi hiç üzmücem kırdığında ben de konuşucam öyle karar aldım sonuçta cocuk değilim yeter Çok üzgünüm çoook tabi yinede korkuyorum eyvahedigeldismile

bu kadar sıkıntının arasında birde onu kafana takma...rahat ol..söylediklerini duyma..gül geç...nelere sabrettik...bunamı edemeyceksin.. sen kendini strese koyma,üzme yeter ...kendini düşün...müstakbel bebeklerini düşün...

evet doğru CADIARZU görümcen doğuracak gelen giden olacak arada laf sokacak bıktırdılar beni en iyisi az gitmek misafire hizmet ederek kendimi oyalıyayım onun yanında oturmam laflarınıda duymam bu ayesinde kafamçokkarıştı kesin hemilemisin ne zaman yapıcaksın gelen giden acıyacak bana mafoldumben üff ne yapıcam ben yaa kendi derdim bana yeter boşvericem kim ne derse duymicam kimseye bell,i etmicem biri bir şey söylese duymamazlıktan -yada lafı geçiktiricem :çok üzgünüm: cnım mesai bitti ben cıkıyorum sonra görüşürüz....

vermez olurmuyum..daha aileme söylemeden sizlere söyler oldum zaten...istanbul nasıl buarada...ankara yağmurlu....sen tetkik yaptıracakmısın orda??

Çoook güzel bi haber buhihoyyyt inan çok sevindim ve çok sabırsızlandım herşey güzel olcaka inşallah dua ediyorum bunun için..burası çook yağışlı ve bayaa soğuk adetim denk gelse burda tahlil yaptırcaktım ama hala adetle ilgili tık yokk bakalım denk gelmicek anlaşılan..

Artık sadece kendini düşün arkadaşım herkese hakettikleri gibi davran seni üzmelerine izin verme herkesi boşver sen çalışmalara odaklan bence

bekleyince gelmez zatenkafamçokkarıştıankarda soğuk..akşamada düğün varr...bende ona hazırlanıyorum yavaş yavaş...dr rahim duvarına 12mm dedi ya bende onu arştryorum..araştırmazsam olmaz zaten..illaki kafamı karıştıracağım...dra kalın diilmi dedim sadece güldü..artık bana cvp bile vermiyo:umursamaz:çok bilmek ii olmuyor sanırım..herşeyi akışına bıraksak galiba herşey yolunda gtcek...senin adetinide kafandan çıkardığın gün olur bak gör:roflol:

Merhabalar Melek Anneleri,

Ben de 2 ekim 2009 da 5.5. haftalık düşük yaptım.2 Eylül 2010 da erken doğum yaptım ve 5 Eylül de kızımı akciğer yetmezliği ve kalp sorunları nedeniyle kaybettim.Sanıırm bebeğim akciğer enfeksiyonu kapmış.30 haftalıktı henüz.8 Kasımda doğumum olacaktı kısmet.Bugün yokluğunun 53. günü ben hala doğum iznindeyim.Kendimi oyalamaya çalışıyorum.

Artık ben de aranızdayım.Allah hepimize sabır versin.Rabbim hepimize bir çıkış yolu verecek inşallah.
Hamile olan arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın inşallah hayırlı bir şekilde kucaklarına alırlar.Darısı bekleyenlere.Bakalım bize ne zaman sıra gelecek . :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…