bugün tam 3 hafta oldu oğlumu kaybedeli. görmeme izin vermediler mezarına da götürmüyorlar. 40ım dolunca götüreceklermiş.evden kaçıp gidesim var.çiçekleri solmuştur oğlumun.papatyalar güller götüresim var...
ailem yanına giderken hep sadece çok sevdiğimi söyleyin diyordum.artık kardeşim tlf ettiğinde ne söyleyeceğini biliorsun diyorum.başucuna ayıcık koymuş kardeşim.eve gelince hep, utkumuz ayıcığınla oynamış abla çiçeklerinide hiç soldurmamış diyor.
Arkadaşlar ben hala raporluyum. Kanamam kesildi sayılır, ama birşey olacak diye diken üstündeyim. Tuvalete gidip bakmadan duramıyorum. Allahım yardımcım olsun. Bazen çok az koyu akıntı geliyor, hemen ateş basmaya başlıyor. Allahım minnoşumu hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağıma almaya nasip etsin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Allahım bütün melek annelerinin yardımcısı olsun. İşlerini rast getirsin, şansını bahtını açık etsin inşallah. Böyle acılar, başka acılar yaşatmasın. Allah büyük.
Canlar nasılsınız.Bgün ikili test için kan verdik c.tesi sonuçlanacak organlarına bakıldı ultrasonla herşey yolunda dedi ama doktorda çok temkinli daha dkkatli davranıyor.Cinsiyeti de belli oldu kuzumun Haktanımın kız kardeşi geliyo Allah nasip ederse kalp atışını sordum ilk önce doktora sesli olarak dinletti tutamadım kendimi hem ağladım hem izledim çok zor oldu çok tutuğum tam olarak sevinemiyorum hep bastırıyorum kendimi bazen oluyo ilk hamişliğim gibi yaşayım adapte olayım istiyorum sonra o ürperti hep temkinli hep tedbirliyim sevinçlerimde Rabbim bağışlasın yavrularımızı inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder Mevlam 14 haftalık olmuşuz kızlar.Dualarımdasınız sizde dualarınza katın beni.Hepinizi öpüyorum canlar.
Canlar nasılsınız.Bgün ikili test için kan verdik c.tesi sonuçlanacak organlarına bakıldı ultrasonla herşey yolunda dedi ama doktorda çok temkinli daha dkkatli davranıyor.Cinsiyeti de belli oldu kuzumun Haktanımın kız kardeşi geliyo Allah nasip ederse kalp atışını sordum ilk önce doktora sesli olarak dinletti tutamadım kendimi hem ağladım hem izledim çok zor oldu çok tutuğum tam olarak sevinemiyorum hep bastırıyorum kendimi bazen oluyo ilk hamişliğim gibi yaşayım adapte olayım istiyorum sonra o ürperti hep temkinli hep tedbirliyim sevinçlerimde Rabbim bağışlasın yavrularımızı inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder Mevlam 14 haftalık olmuşuz kızlar.Dualarımdasınız sizde dualarınza katın beni.Hepinizi öpüyorum canlar.
buğün oğlumu kokusuna doyamadığımm
sarılıp koklayamadığım oğlumu kaybettiğim günn
tam bir yıl olmuşş
kuzum benle olsaydı 9 aylık olacaktınn
belkii bana anne diyeceksin belki baba diyecektinn
şuan kardeşini bekliyorum.
seni hiç unutmadım acın hep içimde
senağlamasenağlamasenağlama
buğün oğlumu kokusuna doyamadığımm
sarılıp koklayamadığım oğlumu kaybettiğim günn
tam bir yıl olmuşş
kuzum benle olsaydı 9 aylık olacaktınn
belkii bana anne diyeceksin belki baba diyecektinn
şuan kardeşini bekliyorum.
seni hiç unutmadım acın hep içimde
senağlamasenağlamasenağlama
İnşallah güzel haberler vericeksin burdan dualarım seninle haber ver mutlaka gelişmeleri bize Maytap'cım..
kızlar selam ..dr a gittim bugün....rahim kalınlığım 12mm olmuş...6kasım cmtsi transferim var...ptsi progestana başlıyorum...birde bugün kan verdim hormonlara bakılacak.....dualarınızı bekliyorum
canım cok sevindim inşallah hayrılısıyla habiş kalırsın :CüvCüv: 6 kasım büyük gün biz kasımda doğuracaktık ama kısmet değilmiş inşlaah kasım ayında bize gelirler bebişlerimize inşallah hayrılısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz hadi canım moralin yüksek tut her şeyi güzel yorumla ki öyle olsun..... dualarım seninle canım :Saruboceq: :Saruboceq:
çok teşeşkkürle r gamze...sen nasılısn???
iyiyim canım hamdolsun dairedeyim mesai bitmesini bekliyorum bu arada kayınvaldem gelecekmiş cumartesi :sinifsinif: olsun artık değiştim artık kendimi hiç üzmücem kırdığında ben de konuşucam öyle karar aldım sonuçta cocuk değilim yeter Çok üzgünüm çoook tabi yinede korkuyorum eyvahedigeldismile
bu kadar sıkıntının arasında birde onu kafana takma...rahat ol..söylediklerini duyma..gül geç...nelere sabrettik...bunamı edemeyceksin.. sen kendini strese koyma,üzme yeter ...kendini düşün...müstakbel bebeklerini düşün...
vermez olurmuyum..daha aileme söylemeden sizlere söyler oldum zaten...istanbul nasıl buarada...ankara yağmurlu....sen tetkik yaptıracakmısın orda??
evet doğru CADIARZU görümcen doğuracak gelen giden olacak arada laf sokacak bıktırdılar beni en iyisi az gitmek misafire hizmet ederek kendimi oyalıyayım onun yanında oturmam laflarınıda duymam bu ayesinde kafamçokkarıştı kesin hemilemisin ne zaman yapıcaksın gelen giden acıyacak bana mafoldumben üff ne yapıcam ben yaa kendi derdim bana yeter boşvericem kim ne derse duymicam kimseye bell,i etmicem biri bir şey söylese duymamazlıktan -yada lafı geçiktiricem :çok üzgünüm: cnım mesai bitti ben cıkıyorum sonra görüşürüz....
Çoook güzel bi haber buhihoyyyt inan çok sevindim ve çok sabırsızlandım herşey güzel olcaka inşallah dua ediyorum bunun için..burası çook yağışlı ve bayaa soğuk adetim denk gelse burda tahlil yaptırcaktım ama hala adetle ilgili tık yokk bakalım denk gelmicek anlaşılan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?