Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sonuç inşallah güzel olur ama hakkına hayırlısı ne ise o olsun Allah herşeyin hayırlısını versin emeklerimizide boşa çıkarmasın inşallahh

Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Kontrollerde sıklaşmış hem kızını daha çok göreceksin hem için rahat edecek. Ben de 28. haftadan itibaren ciğer geliştiricilere başlamak istiyorum inşallah doktor da uygun görür.

Fericim Allah emeklerini karşılıksız çıkarmasın. İnşallah yakında hamilelik haberini alırız. Hamilelerimiz çoğaldı inşallah bu topikteki herkes 2010 yılı içinde hamilelerimiz listesine girer.

kızlar inşallah ben de 2011 e hamile olarak girmek istiyorum, Allahım hepimize sağlıkla gelmelerini nasip etsin,

evet herşey normal dedi, gel bu ay korunmaya bırak dedi :)
bu kadar çabuk beklemiyordum ama rahim güzel toparlanmış kalınlığı falan iii , hamile kalırsan progestan da başlarız dedi, bakalım hayırlsı artık , folik asite başladım bu arada

analdım..hadi hayırlısı..benimde 6kasımda transfer var...ne yazıkki ben doğal yolla hamile kalamıyorum....inşallh burdan güzel haberler paylaşırız...bende bugün başladım progestana.bakalım hayırlısı

kasım ayı inş. hepimize uğur getirir, 7sinde doğum günüm, şöylee bebişş haberli sürprizler almak ne güzel olurdu, yeniden hamile kalan birilerini duyduğumda çok seviniyorum snaki kendim hamile kalmış gibi

ay inşallah...bende sonucu 18kasım gibi öğreneceğimm..buarada gelecek doğum gününz kutlu olsun...belki birgün tolga hocada karşılaşırız..tabi hamile olarak:))

Bugun ayrılıgın dogumgunu
yavrumun dogdugu ve melek oldugu gun kocaman bır sene gectı ustunden yavrum cıger parem oglum cok ozluyorum senı canımmmm yoksun....

canım bugün gelecek 19. günüm ama ben düzensiz oluyom ama düzenli ilişlkiye dirdik takdir allahtan....

canım benimde kasım 20 doğum günüm inşallah doğum günümde hamile kaldığımı öğrenirim inşallah kasım ayı hepimize uğur getirr.

yavrumun dogdugu ve melek oldugu gun kocaman bır sene gectı ustunden yavrum cıger parem oglum cok ozluyorum senı canımmmm yoksun....

çok üzülüdüm...demek 1 sene geçsede unutamayacağız....benim 11 ağustos..üstelik 13 ağustosta benim doğum günüm...gelmesi,ni hiç istemiyorum...doğum günüde kutlamayacağım artık...Allah hepimize sabır versin

canım sana da çok geçmiş olsun, hiçbi zaman unuutlmayack ,doktorum da böyle söylüoyr, hayatımızda her zaman güzel anılarımız yok, geçmişe dönüp hüzünlendiğimiz anılarımız da olacak diyor, bunu gerçekten yaşayan anlayabiliyor, inşallah sen de tekrar yavruna kavuşursun

biliyorum cok zor canım tekrar her şey aklına gelip üzülüyorsun ama leden gelen bir şey yok hayat devam ed,iypr sen üzüldükce oda üzülüyor sonuçta hepimiz ölücez inşallah orda onlara allah kavuşmayı nasip etsin ...

canım benim allah sabrını bol eylesin..meleğini cennet bahçesinde çoştursun...meleğinin yıl dönümü çok acı geçiyordur ama annesine babasına şefaatçi olacağını düşün huzurun olsun...arkadaşım tekrar tekrar sabrın bol olsun...

yamanas hayırlı bir çalışma nasip ediyorum..inşallah bu ay güzel haberler verirsin...bol şans iyi çalışın..

canım dualarımız seninle..çoook iyi geçecek transeferin ve yumoşlarında büyük bir heyecanla annesini bekliyorlar ve annesini hiç bırakmicak...allahım hayırlısını versin..

teşekkür ederim...çok şükür herşey yolunda cmtsi transfer var..heyecanla bekliyorum

bizde heyecanını paylaşıyoruz..

Amerikan Hastanesi Dr. Cengiz Alataş.
Tşk ederim canım

maytapcım sende yasadın bu durumu bızı ancak bırbırımız anlarız hanı ıcım yanıyor derler ya gercekten oyle yuregımın kalbımın boyle acıdıgı sızladıgı yandıgını hıssedıyorum psıkolojık degıl yanı yanıyor sankı;hayat devam edıyor yıyıyor ıcıyor gezıyoruz tabı ama oglumu yavrumu anmadıgım adının gecmedıgı tek bır gun olmadı daha hele bugun hep saate baktım durdum su saatte sancı cekıyordum,su saatte dogum oldu, su saatte yavrum kollarımdaydı dıye bugun cok kotuyum
canım benimde kasım 20 doğum günüm inşallah doğum günümde hamile kaldığımı öğrenirim inşallah kasım ayı hepimize uğur getirr.
ınsallah gonlundekıne hayırlısıyla kavusursun
saol canım evet gecmıyor asla da gecmıycek.bazen hafıfledı sankı daha ıyıyım dıyorsun ama hemen ardından acın resmen azıyor bunun baska bır acıklması yok sanırım.duydugum kadarıyla yapılan bır arastırmada ınsanın dayanamayacgı en buyuk acısı evlat acısıymıs ınsallah hepımız melek yavrularımızın kardesılerını saglıkla zamanında ve tez zamanda hayırlısıyla kucaklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…