düğün güzeldi...ben pek sevmem düğünleri.sırf çok yakın die gttim...kalabalıktan nefret ederim yoksa...çocuklar memnundur kesin ..bazıları hariç...çüünkü önlerinde kocaaman sbs var...bu sne kendimi düşüneceğim zaten...bakalım sonuç ne olacak
seblevcim tebrikler canım.Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş.
maytap az kalmış yakında bebeğine kavuşacaksın inş. umarım herşey yolunda gider.
premete gözün aydın için biraz olsun rahatlamış sağlıcakla kucağına alacaksın inş.
bende 2 gün önce kontrole gittim maşallah herşey yolunda dedi.15 günde bir gel dedi sık sık gidecem artık.pazartesi 2 doz salıda 2 doz olmak üzere toplam 4 tane celestone ciğer geliştirici iğnelerimi olacam önlem amaçlı inş. vaktinde sağlıcakla gelirler bebişlerimiz..
Kizlar herkese merhabalar..
Hamile arkadaslar,hamileliginizin iyi gitmesine cok seviniyorum..sag salim alacaksiniz tosuncuklari kucaginiza
Calisma safasindaki arkadaslarad bok sanslar..
Topigi her actigimda korkuya kapiliyorum ama cok sükürki hep iyi haberler okuyorum..Allahim hep iyilik versin insallah...hicbir arkadasimizin bu topige yolu düsmesin,burdakilere yeni bebekleriyle güzel haberleri eksik ettirmesin..
Bende 3 düsük,1 kimyasal ve son miyom amelyatindan sonra calismalara basladim..Insallah bende tez zamanda hamile kalip ,kan sulandirici ignelerle bebgimi kucagina alirim...Tüm arkadaslara bol sans..
hepinizi cok öpüyorum...Bu arada MAP neden artik gelmiyor,kendisini uzun zamandir göremiyorum,insallah iyidir..
kızlar inşallah ben de 2011 e hamile olarak girmek istiyorum, Allahım hepimize sağlıkla gelmelerini nasip etsin,
evet herşey normal dedi, gel bu ay korunmaya bırak dedi :)
bu kadar çabuk beklemiyordum ama rahim güzel toparlanmış kalınlığı falan iii , hamile kalırsan progestan da başlarız dedi, bakalım hayırlsı artık , folik asite başladım bu arada
kasım ayı inş. hepimize uğur getirir, 7sinde doğum günüm, şöylee bebişş haberli sürprizler almak ne güzel olurdu, yeniden hamile kalan birilerini duyduğumda çok seviniyorum snaki kendim hamile kalmış gibi
Ben bi kaç kişiden çok kötü oluyo hiç içilmiyo diye duymuştum bana o kadar kötü gelmedi içtim gitti tabii süper bi lezzet diyemem ama mecbur olunca içiliyor işte..senin şimdi kaçıncı günü test günlerini kaçırmazsın inşallah gelene kadar
kasım ayı inş. hepimize uğur getirir, 7sinde doğum günüm, şöylee bebişş haberli sürprizler almak ne güzel olurdu, yeniden hamile kalan birilerini duyduğumda çok seviniyorum snaki kendim hamile kalmış gibi
Bugun ayrılıgın dogumgunu
yavrumun dogdugu ve melek oldugu gun kocaman bır sene gectı ustunden yavrum cıger parem oglum cok ozluyorum senı canımmmm yoksun....
yavrumun dogdugu ve melek oldugu gun kocaman bır sene gectı ustunden yavrum cıger parem oglum cok ozluyorum senı canımmmm yoksun....
canım benimde kasım 20 doğum günüm inşallah doğum günümde hamile kaldığımı öğrenirim inşallah kasım ayı hepimize uğur getirr.
evet herşey normal dedi, gel bu ay korunmaya bırak dedi :)
bu kadar çabuk beklemiyordum ama rahim güzel toparlanmış kalınlığı falan iii , hamile kalırsan progestan da başlarız dedi, bakalım hayırlsı artık , folik asite başladım bu arada
analdım..hadi hayırlısı..benimde 6kasımda transfer var...ne yazıkki ben doğal yolla hamile kalamıyorum....inşallh burdan güzel haberler paylaşırız...bende bugün başladım progestana.bakalım hayırlısı
teşekkür ederim...çok şükür herşey yolunda cmtsi transfer var..heyecanla bekliyorum
Tşk ederim canımAmerikan Hastanesi Dr. Cengiz Alataş.
maytapcım sende yasadın bu durumu bızı ancak bırbırımız anlarız hanı ıcım yanıyor derler ya gercekten oyle yuregımın kalbımın boyle acıdıgı sızladıgı yandıgını hıssedıyorum psıkolojık degıl yanı yanıyor sankı;hayat devam edıyor yıyıyor ıcıyor gezıyoruz tabı ama oglumu yavrumu anmadıgım adının gecmedıgı tek bır gun olmadı daha hele bugun hep saate baktım durdum su saatte sancı cekıyordum,su saatte dogum oldu, su saatte yavrum kollarımdaydı dıye bugun cok kotuyumçok üzülüdüm...demek 1 sene geçsede unutamayacağız....benim 11 ağustos..üstelik 13 ağustosta benim doğum günüm...gelmesi,ni hiç istemiyorum...doğum günüde kutlamayacağım artık...allah hepimize sabır versin
ınsallah gonlundekıne hayırlısıyla kavusursuncanım benimde kasım 20 doğum günüm inşallah doğum günümde hamile kaldığımı öğrenirim inşallah kasım ayı hepimize uğur getirr.
saol canım evet gecmıyor asla da gecmıycek.bazen hafıfledı sankı daha ıyıyım dıyorsun ama hemen ardından acın resmen azıyor bunun baska bır acıklması yok sanırım.duydugum kadarıyla yapılan bır arastırmada ınsanın dayanamayacgı en buyuk acısı evlat acısıymıs ınsallah hepımız melek yavrularımızın kardesılerını saglıkla zamanında ve tez zamanda hayırlısıyla kucaklarızcanım sana da çok geçmiş olsun, hiçbi zaman unuutlmayack ,doktorum da böyle söylüoyr, hayatımızda her zaman güzel anılarımız yok, geçmişe dönüp hüzünlendiğimiz anılarımız da olacak diyor, bunu gerçekten yaşayan anlayabiliyor, inşallah sen de tekrar yavruna kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?