Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımmm ...
Güzel haberlerimizi de hep birlikte burada paylaşıcaz inşaallahh...

NESLıHAN canım bende eksiklerimi söyleyeyim 8 ekim gece 2.30 da doğdu yağmurum 1.200 gramdı 6 gün yaşadı solunum yetmezliğinden kaybettim yavrumu eksiği tamamlamak istedim şimdiden saol canım

tablo uzadıkça yazmam zorlaştığı için kısaltmalar yaptım umarım anlaşılabiliyordur...

Son düzenleyen: Moderatör:

hamile olmana çok sevindim canım.
inş. sağlıcakla kucagına alırsın canım
darısı bizleirn başına inş.

hoşgeldin canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün başınız sagolsun sen nasılsın morelin nasıl...

gerçekten çok güzel paylaşım ellerine saglık...

32+0-sezeryan-16.11.2005-Yusuf Eren-2.230 gr 42 cm- erkek-1 yıl-fulminen karaciğer yetmezliği,böbrek yetmezliği,kalp dalak büyümesi (glutarik asidüri tipII?)

Erken doğumla kaybetmedim ama etkisi olabilir belki...

geçmiş olsun başın sagolsun canım allahım bir daha yaşatmasın...

başın sagolsun canım allahım melegine okadar ömür vermiş inşallah melegin melegini gönderecek kendini toparlamaya bak yoksa melegin gelmez...

selam melek anneleri nasılsınız bakalım
neslihancım naber benim kızımın boyu 52cm di
melekcim nasıl gidiyor hamilelik
mhpt sen nasılsın bebegin büyümüş baya
premete naber
bende iyiyim valla kaynanamlar geldi evde durmuyorum pek geziyorum bu sıralar kafam yine doldu
çalışmalara devam incir kürünü uyguluyorum ateş ölçüyorum bakalım kısmet artık... hepinizi öptüm görüşürüz...

bende ii canım bildiğin gibi bir değişiklik yok , tüm gün evdeyim hiçbir faaliyet yok bu gidişin sonu nereye varacak hiç bilmiyorum ,,canım 52 cm olduğuna eminmisin..eğer öyleyse maşallahı varmış.

merhabalar kızlar...
çok güzel...kesinlikle inanıyorum ben buna....allahım kapılarını kapatmaz kullarına..bende umudu kaybetmeyelim diyorum...allahım dua edenlerin duasını geri çevirmez....

Reactions: 2k1
melekcim bebiş nasıl..maşallah büyümüşsünüz...cinsiyeti belli oldu mu??

İyiyim canım sağol. İşle güçle uğraşıp gidiyorum işte. Ohh gez valla sefan olsun ama neden kafan doldu kafanı boşaltmak için gez.

bende ii canım bildiğin gibi bir değişiklik yok , tüm gün evdeyim hiçbir faaliyet yok bu gidişin sonu nereye varacak hiç bilmiyorum ,,canım 52 cm olduğuna eminmisin..eğer öyleyse maşallahı varmış.

olsun canım öyle söyleme kendine ugraşlar bul mesele biz puzzle aldık eşimle onu yaptık çok eglenceli ve sabır isteyen bir şey ama olsun eşimle bir şeyler paylaşmak zevkli oluyor
puzzle odaklanıyorsun oan sadece onu düşünüyorsun kafandan herşey siliniyor yaparken beni çok rahalatıyor
evet canım kızımın boyu 52 cm zaten eşimde 1,95 boyu benimde uzun zaten doktorumuz hep uzun bacaklı uzun kollu diyordu size benzemiş boylu bir bebek demişti hep

İyiyim canım sağol. İşle güçle uğraşıp gidiyorum işte. Ohh gez valla sefan olsun ama neden kafan doldu kafanı boşaltmak için gez.

evet geziyorum rahatlamak için ama ev beni basıyor sıkılıyorum bu sıralar belkide gezmeye alıştıgım için kaydirigubbakcemile3

32+0-sezeryan-16.11.2005-Yusuf Eren-2.230 gr 42 cm- erkek-1 yıl-fulminen karaciğer yetmezliği,böbrek yetmezliği,kalp dalak büyümesi (glutarik asidüri tipII?)

Erken doğumla kaybetmedim ama etkisi olabilir belki...

Defalarca okudum sayfanı her okuduğumda da tekrar tekrar ağladım.Görüp, dokunup, sevip kaybetmek çok zor. Benim oğlum da periton diyalize girmişti küvezdeyken. O halleri hiç aklımdan çıkmıyor. Sen ki çok ağırlarını çok daha fazlasını görmüşsün Allah sabır versin.

Allah sabır versin. Acıları hiç eksilmiyor zaten. Daha sonra hiç doktora gittin mi. Tekrar hamilelik düşünüyor musun.

puzzle gerçekten sabır isteyen bişey ablamda almıştı 1000 parçakafamçokkarıştı,,bana çok zor geliyor..kaydirigubbakcemile3,,, evet maşallahı varmış kuzunun
bugün kızkardeşim gelecek içim kıpır kıpır ,2 aydır göremiyorum özledim bayağ ,, bide uçakla geliyor ilk defa binecekk ,,Allahım sağsalim gelmesini nasip etsinn bütün yolculara ve benim kızkardeşimede inş..:Saruboceq:

şimdiden gözün aydın olsun neslihancım sagsalim gelsin inşallah sen izmittemi oturuyorsun
bizimki 1500 parçaydı inan çok rahatlıyorsun ama herkeze tavsiye ederim

şimdiden gözün aydın olsun neslihancım sagsalim gelsin inşallah sen izmittemi oturuyorsun
bizimki 1500 parçaydı inan çok rahatlıyorsun ama herkeze tavsiye ederim

sağol canım Allah razı olsun ,, gebzedeyim ben..puzzle ben almıyım alanada mani olmıyımm:roflol:

tamam canım alma sen bilirsin :hulya: bende gölcükteyim yakınız ama daha yakın olsaydık görüşürdük ne güzel olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…