İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımmm ...Tekrar merhaba,
Allah sana da sabır versin. Hamileliğine çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin İnşallah bebeğini sağlıklı kucağına alırsın. Analı babalı büyütürsün ve çoookk mutlu olursun.
Meraba canım ,
Bende senden 1 gün önce , 15.03.2009 sezeryanla 37+5 de ölü doğum yaptım
Canım seni çok iyi anlıyorum...
Allah hepimize sabır versin.Unutulmuyor , unutulmayacakta...
Şimdi hamileyim , Allahın da izniyle sağlıkla bebeğimi kuacağıma alıp büyütürüm inşaallah...
Umarın en kısa zaman da hepimizin kucağı sağlıklı bebeklerle dolar ...Bizler de mutlu olmayı hakediyoruz...Gerçekten çok zor bir imtihandan geçiyoruz...
merhaba umarım herkesin hayatında herşey pozitif yönde devam etmektedir..
ben hala oldum erkek kardeşimin bi kızı oldu çok tatlı :) hastane falan.+++ cenazemiz oldu+++evimin dekor işlerii++grip oldum inş.kötü denilen gripten değilimdir doktora gitmedim :S şiddetlenirse gidicem elbetbunların hepsii üst üste geldi...+++ailemden ve eşimin ailesinden inanılmaz bi baskı var tedavi konusunda :S tekrar başlamamı istiyorlar ancak ben düşünmüyorum...
kısaca haberler benden böyle detaylara girerek kimseyi sıkmak istemiyorummm...
RAVZA SEN DE ÇOK SABIRLISIN ALLAH SABRININ MÜKAFATINI VERİR İNŞALLAH BENDE 2 DEFA ERKEN DOĞUM YAPTIM ÇOK YIPRATICI BİR DÖNEM RABBİM İNŞALLAH NASİP EDER HEPİMİZE BİŞEY ANLATMAK İSTİYORUM
Hz.MUSA döneminde bir çiftin çocuğu olmuyomuş ve çok istiyolarmış.Hz.Musa da Allah.ın elçisi olduğu için onun yanına gelmişler bizim çocuğumuz olmuyo diye.HZ.MUSA da allah a sormuş bunların çocuğu olacakmı diye Allah da onların çocuğu olmayacak hiç bir zaman demiş.HZ MUSA sizin çocuğunuz olmayacak demiş ve çok üzülmüşler ve gitmişler.aradan zaman geçmiş ve yolda görmüş HZ.MUSA yanında da çocuk varmış.gidip sormuş bizim çocuğumuz demişler.HZ.MUSA Allah.a sormuş hani çocukları olmayacaktı diye Allah da demiş onlar hiç umudunu kaybetmedi öyle dememe rağmen bana dua ettiler bende verdim demiş.UMUTLARINIZI KAYBETMEYİN ARKADAŞLARIM.....
32+0-sezeryan-16.11.2005-Yusuf Eren-2.230 gr 42 cm- erkek-1 yıl-fulminen karaciğer yetmezliği,böbrek yetmezliği,kalp dalak büyümesi (glutarik asidüri tipII?)
Erken doğumla kaybetmedim ama etkisi olabilir belki...
merhaba
bende 30 hafta 3 günlük 16.03.2009 da preeklemsi nedeniyle sezeryanla erken doğum yaptım. ölümden döndüm. bebeğimin ciğerleri gelişmemişti. 1.670 gr dı 42 cm di. kuzumun elini tutamadım koruyamadım 6 gün yaşayabildi tunam oğlum. benim doğum günümde melek oldu malesef( 7 ay oldu ama hala içim yanıyor bebeklere bakamıyor sevemiyorum. artık ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
selam melek anneleri nasılsınız bakalım
neslihancım naber benim kızımın boyu 52cm di
melekcim nasıl gidiyor hamilelik
mhpt sen nasılsın bebegin büyümüş baya
premete naber
bende iyiyim valla kaynanamlar geldi evde durmuyorum pek geziyorum bu sıralar kafam yine doldu
çalışmalara devam incir kürünü uyguluyorum ateş ölçüyorum bakalım kısmet artık... hepinizi öptüm görüşürüz...
RAVZA SEN DE ÇOK SABIRLISIN ALLAH SABRININ MÜKAFATINI VERİR İNŞALLAH BENDE 2 DEFA ERKEN DOĞUM YAPTIM ÇOK YIPRATICI BİR DÖNEM RABBİM İNŞALLAH NASİP EDER HEPİMİZE BİŞEY ANLATMAK İSTİYORUM
Hz.MUSA döneminde bir çiftin çocuğu olmuyomuş ve çok istiyolarmış.Hz.Musa da Allah.ın elçisi olduğu için onun yanına gelmişler bizim çocuğumuz olmuyo diye.HZ.MUSA da allah a sormuş bunların çocuğu olacakmı diye Allah da onların çocuğu olmayacak hiç bir zaman demiş.HZ MUSA sizin çocuğunuz olmayacak demiş ve çok üzülmüşler ve gitmişler.aradan zaman geçmiş ve yolda görmüş HZ.MUSA yanında da çocuk varmış.gidip sormuş bizim çocuğumuz demişler.HZ.MUSA Allah.a sormuş hani çocukları olmayacaktı diye Allah da demiş onlar hiç umudunu kaybetmedi öyle dememe rağmen bana dua ettiler bende verdim demiş.UMUTLARINIZI KAYBETMEYİN ARKADAŞLARIM.....
selam melek anneleri nasılsınız bakalım
neslihancım naber benim kızımın boyu 52cm di
melekcim nasıl gidiyor hamilelik
mhpt sen nasılsın bebegin büyümüş baya
premete naber
bende iyiyim valla kaynanamlar geldi evde durmuyorum pek geziyorum bu sıralar kafam yine doldu
çalışmalara devam incir kürünü uyguluyorum ateş ölçüyorum bakalım kısmet artık... hepinizi öptüm görüşürüz...
bende ii canım bildiğin gibi bir değişiklik yok , tüm gün evdeyim hiçbir faaliyet yok bu gidişin sonu nereye varacak hiç bilmiyorum ,,canım 52 cm olduğuna eminmisin..eğer öyleyse maşallahı varmış.
İyiyim canım sağol. İşle güçle uğraşıp gidiyorum işte. Ohh gez valla sefan olsun ama neden kafan doldu kafanı boşaltmak için gez.
32+0-sezeryan-16.11.2005-Yusuf Eren-2.230 gr 42 cm- erkek-1 yıl-fulminen karaciğer yetmezliği,böbrek yetmezliği,kalp dalak büyümesi (glutarik asidüri tipII?)
Erken doğumla kaybetmedim ama etkisi olabilir belki...
merhaba
bende 30 hafta 3 günlük 16.03.2009 da preeklemsi nedeniyle sezeryanla erken doğum yaptım. ölümden döndüm. bebeğimin ciğerleri gelişmemişti. 1.670 gr dı 42 cm di. kuzumun elini tutamadım koruyamadım 6 gün yaşayabildi tunam oğlum. benim doğum günümde melek oldu malesef( 7 ay oldu ama hala içim yanıyor bebeklere bakamıyor sevemiyorum. artık ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
olsun canım öyle söyleme kendine ugraşlar bul mesele biz puzzle aldık eşimle onu yaptık çok eglenceli ve sabır isteyen bir şey ama olsun eşimle bir şeyler paylaşmak zevkli oluyor
puzzle odaklanıyorsun oan sadece onu düşünüyorsun kafandan herşey siliniyor yaparken beni çok rahalatıyor
evet canım kızımın boyu 52 cm zaten eşimde 1,95 boyu benimde uzun zaten doktorumuz hep uzun bacaklı uzun kollu diyordu size benzemiş boylu bir bebek demişti,
amin amin.yüce allahım bugun bütün sana elini acan insanların dualarını kabul et yarabbim.biz biliyoruz ki gücün ve kudretin her şeye kadir.cumanız mübarek olsun yapılan dualrınız kabul olsun inşallah ..
şimdiden gözün aydın olsun neslihancım sagsalim gelsin inşallah sen izmittemi oturuyorsun
bizimki 1500 parçaydı inan çok rahatlıyorsun ama herkeze tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?