Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kaydirigubbakcemile3 :hulya: :hulya: ben de böyleyimm tığ şiş ne bulursam bişeyler yapıyorumm ,, gerçi pc başından kalkabilsemm çok şeyler yapacamda fırsatım olmuyor..kaydirigubbakcemile3
evet canım yakın sayılırız..

Gözün aydın canım.

melekcim bebiş nasıl..maşallah büyümüşsünüz...cinsiyeti belli oldu mu??
Meraba canım , bebiş iyi çok şükür...bu salı , andevum var.Cinsiyeti o zaman netleştirecek doktorum.11+0 da kıza benziyor demişti , bakalım tahmini tutacak mı? Canım sen nasılsın ? bebiş nasıl ? cinsiyet tahmini yapıldı mı? Kanaman tamamen durdu mu canım?
İnşallah dualarım sizlerle. ve inşallah bende güzel haberlerimi paylaşabilirim buradan,
inşaallah canımm...

hamile olmana çok sevindim canım.
inş. sağlıcakla kucagına alırsın canım
darısı bizleirn başına inş.
canım çok teşekkür ederim...Darısı en kısa zamanda sizlere olsun canım...

Canım çok şükür hamilelik iyi gidiyor...Salı günü kontrolüm var , son gelişmeleri yazarım canım...
Canım çalışmalar devam ediyormuş , en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsin inşaallah...

Ne Mutlu bizeki Bedenimizden bir parça,canımızdan bir Can şuanda Rabbimizin en güzel mekanında...Biliyorumki beni duyuyor ve görüyorsun bebeğim...Doğum günün kutlu olsun kuzucuğum..yanımda yoksun ama ben iyiki doğurmuşum seni iyiki görmüşüm o güzel yüzünü

Reactions: 2k1

İrem meleğin doğum günü kutlu olsun. Rabbim onu annesi, babası ve gelecek kardeşleriyle Cennetinde kavuştursun. Ne güzel ki mübarek gün cumaya gelmiş doğum günü. Benden de bir fatiha olsun doğum günü hediyesi.

Allah razı olsun canım,ogüzel dileklerin hepimiz için olsun inşallah..kuzucum perşembe günü dünyaya geldi,yine perşembe günü toprağa girdi.ama ben onu kaybettiğim günü
(4 şubat 2009 )değil, dünyaya getirdiğim günü(20.11.2008) kutlucam hep.

Sana da hayırlı cumalar canım. Ne yapayım işteyim bir yandan işleri yetiştirmeye çalışıyorum bir yandan da buraya bakıyorum. Elim işte gözüm kk'da anlayacağın :)

ii yapıyorsun canım ,,kk siz olmuyor ,,, bende temizlik yapıyorumkafamçokkarıştı arada dinlenme molası veriyorum.. kk başına koşuyorum.,, çok işim olsada mutlaka 5 dk bakarım ne var ne yok diye.kaydirigubbakcemile3

irem meleğin doğum günü kutlu olsun..O bir melek Rabbim en güzel hediyeyi vermiş ona cennetinde melek yapmış ,,Rabbim anne ve babasına sabırlar versin..:Saruboceq:

Canım , irem meleğimizin doğum günü kutlu olsun , Allah hepinizi cennetinde kavuşturmayı nasip etsin...Amiiinnn...

slm arkadaşlarım nasılsınız iyisinizdir işallah melek kızımız iremin doğum günü kutlu olsun
bu gün sağı solu toplarken bir poşet geçti elime bu ne diye bakarken annemin doğumuma gelirken yanında getirdiği yağnmurumun kıyafetleri yaşıyo kızım küvezde demiştim anneme oda sağda solda ne bulduysa getirmiş ahhh bi görseniz neler yokki o anki duygularımı sizden başkası anlamaz bacılarım beni en iyi siz anlıyorsunuz be nde içimi size döküyorum o minicik kıyafetleri çoraplarını zıbının patiklerini görünce bir kez daha öldüm bir kez yağmurumu kara toprağa koydum meğer annem saklamış ben bulmayım diye giderkende götürmeyi unutmuş hep benim bulmamdan korkuyormuş ama buldum işte yağmurum kıyafetleriyle konuştum ağladım kokladım inanırmısınız sanki kızımın kokusu vardıki kızım onları hiç giymedi bazen kendi kendime konuşuyorum bi bakmışımki saatler geçmiş sonra durup düşünüyorum ben delirdimmi diye inanın bana onu çok özlüyorum yokluğunu kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor bu gün kızım yaşasaydı 40 günlük olacaktı hala başsağlığına gelenler var onlar insanlık görevini yapıyolar ama bilmiyolarki bana her sorduklarında nasıl olduda öldü diye ben yeniden ölüyorum nefesim kesiliyor sanki güçlü olmaya dayanmaya çalışıyorum onların yanında ağlamak istemiyorum bana acımalarını istemiyorum acyan gözlerele bakmalarını istemiyorum tüce rabbimden sabır diliyorum bacılarım biliyorum uzun yazdım belki içinizi kararttım ama benim sizden başka kimsem yok zaten gurbetteyim yalnızımsizi kendime kardeş bildim ve en önemlisi siz beni anlıyor acımı paylaşıyorsunuz allah hepinizden razı olsun yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

MELEK 76 sende burdasın demek seni görünce şaşırdım biraz ama sen beni en iyi anlayanlardan birisin rabbim bebişine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin kardeşi toprakta yattıkça allahım minik kuzuna ömür versin allahım sana bi daha evlat acısı yaşatmasın canım benim kendine iyi bak

ohh ne güzel,,, afiyet olsun canım keyfine bak...a.s.

sagol canım :lepi:

aman canım dikkat et kendine inşallah güzel haberlerle geliceksin cinsiyetinide ögreniceksin oh maşallah prensmi CADIARZU prensesmi bakalım kaydirigubbakcemile5
inşallah 10 gün kaldı adetime ...

irem melegimizin dogum günü kutlu olsun bir dahaki yaş gününü kardeşiyle kutlarsın inşallah bugun melegime kuan okudum ve melek annelerin bebeklerinede gönderdim allah kabul etsin :Saruboceq:

yok canım olurmu oyle şey tabikide anlatacaksın emin ol bizlerde aynı duygular içersindeyiz ben kızımın bütün kıyafetlerini karton kutuya doldurdum oyuncaklarıda vardı eşim kaldırmıyalım dedi ama yüregim dayanmaz diye onlarıda istemedim konuşmak insana inan çok iyi geliyor bende yanına gittigimde konuşuyorum beni dinledigini bilmek bile iyi geliyor bizi bizden başkası anlamaz..allahım enkısa zamanda melek kardeşini gönderir inşallah.allah yar ve yardımcımız olsun...

Canım benim kıyamam ben sana. Benim oğlumun odası olduğu gibi duruyor ben de giriyorum eşyalarıyla konuşuyorum. Ne yaparsın bunlardan kaçabilmemiz mümkün değil zaten hayat yaşadığımız acıyı sürekli gözümüze gözümüze sokuyor. Bir gün bu eşyaları meleğimin kardeşi kullanacak diye avutuyorum kendimi. Sana o acıyan gözlerle bakan insanlar senin yaşadıklarının onda birini yaşasalardı dayanabilirler miydi acaba. Hiç utanma bacım, eğme başını gözlerinin içine içine bak sen o kadar güçlü bir kadınsın ki Allah muhakkak bunun mükafatını vermek için öbür dünyayı beklemeyecektir.

BEYAZMELEK PREMETE canlarım ve diğer arkadaşlarım iyiki varsınız iyiki yanımdasınız hepimizin çektiği acı aynı bizi bizden başkası anlamaz bunu biliyorum ama insanlardan bu acımıza karşılık biraz saygı bekliyorum çok şey istemiyorum aslında neyse bacılarım allah hepinizden razı olsun bizde yavrularımıza kavuşuruz bir gün işallah hepinizi çookk öpüyorum allaha emanet olun

selam melek anneleri nerdesiniz ya çok sıkıldım konuşmaya ihtiyacım var kimse yok ama
akşam kayınvalidemden dönerken minibuste çoçuklu bir bayanın yanında oturdum elimde poset vardı kız annesine ne var posette diye sordu aa çok ayıp kızım dedi kız yeniden tekrarladı anneside peynir varmış napıcak onu dedi kızına börek yapıcakmış kızı nerde okulda dedi kadın okadar kötü oldumki minibusten indikten sonra eve kadar agladım bogazım dügümlendi resmen nefes alamadım diyemedim benim kızım melek diye mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…