ben komşuma gidiyorum görüşürüz kahve içmeye..
puzzle gerçekten sabır isteyen bişey ablamda almıştı 1000 parçakafamçokkarıştı,,bana çok zor geliyor..kaydirigubbakcemile3,,, evet maşallahı varmış kuzunun
bugün kızkardeşim gelecek içim kıpır kıpır ,2 aydır göremiyorum özledim bayağ ,, bide uçakla geliyor ilk defa binecekk ,,Allahım sağsalim gelmesini nasip etsinn bütün yolculara ve benim kızkardeşimede inş..:Saruboceq:
Meraba canım , bebiş iyi çok şükür...bu salı , andevum var.Cinsiyeti o zaman netleştirecek doktorum.11+0 da kıza benziyor demişti , bakalım tahmini tutacak mı? Canım sen nasılsın ? bebiş nasıl ? cinsiyet tahmini yapıldı mı? Kanaman tamamen durdu mu canım?melekcim bebiş nasıl..maşallah büyümüşsünüz...cinsiyeti belli oldu mu??
inşaallah canımm...İnşallah dualarım sizlerle. ve inşallah bende güzel haberlerimi paylaşabilirim buradan,
canım çok teşekkür ederim...Darısı en kısa zamanda sizlere olsun canım...hamile olmana çok sevindim canım.
inş. sağlıcakla kucagına alırsın canım
darısı bizleirn başına inş.
Canım çok şükür hamilelik iyi gidiyor...Salı günü kontrolüm var , son gelişmeleri yazarım canım...melekcim nasıl gidiyor hamilelik
bende iyiyim valla kaynanamlar geldi evde durmuyorum pek geziyorum bu sıralar kafam yine doldu
çalışmalara devam incir kürünü uyguluyorum ateş ölçüyorum bakalım kısmet artık... hepinizi öptüm görüşürüz...
Gözün aydın canım.
premete selam canım nasılsın,, hayırlı cumalar..
Ne Mutlu bizeki Bedenimizden bir parça,canımızdan bir Can şuanda Rabbimizin en güzel mekanında...Biliyorumki beni duyuyor ve görüyorsun bebeğim...Doğum günün kutlu olsun kuzucuğum..yanımda yoksun ama ben iyiki doğurmuşum seni iyiki görmüşüm o güzel yüzünü
İrem meleğin doğum günü kutlu olsun. Rabbim onu annesi, babası ve gelecek kardeşleriyle Cennetinde kavuştursun. Ne güzel ki mübarek gün cumaya gelmiş doğum günü. Benden de bir fatiha olsun doğum günü hediyesi.
Sana da hayırlı cumalar canım. Ne yapayım işteyim bir yandan işleri yetiştirmeye çalışıyorum bir yandan da buraya bakıyorum. Elim işte gözüm kk'da anlayacağın :)
Ne Mutlu bizeki Bedenimizden bir parça,canımızdan bir Can şuanda Rabbimizin en güzel mekanında...Biliyorumki beni duyuyor ve görüyorsun bebeğim...Doğum günün kutlu olsun kuzucuğum..yanımda yoksun ama ben iyiki doğurmuşum seni iyiki görmüşüm o güzel yüzünü
Allah razı olsun canım,ogüzel dileklerin hepimiz için olsun inşallah..kuzucum perşembe günü dünyaya geldi,yine perşembe günü toprağa girdi.ama ben onu kaybettiğim günü
(4 şubat 2009 )değil, dünyaya getirdiğim günü(20.11.2008) kutlucam hep.
ohh ne güzel,,, afiyet olsun canım keyfine bak...a.s.
Meraba canım , bebiş iyi çok şükür...bu salı , andevum var.Cinsiyeti o zaman netleştirecek doktorum.11+0 da kıza benziyor demişti , bakalım tahmini tutacak mı? Canım sen nasılsın ? bebiş nasıl ? cinsiyet tahmini yapıldı mı? Kanaman tamamen durdu mu canım?
inşaallah canımm...
canım çok teşekkür ederim...Darısı en kısa zamanda sizlere olsun canım...
Canım çok şükür hamilelik iyi gidiyor...Salı günü kontrolüm var , son gelişmeleri yazarım canım...
Canım çalışmalar devam ediyormuş , en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsin inşaallah...
slm arkadaşlarım nasılsınız iyisinizdir işallah melek kızımız iremin doğum günü kutlu olsun
bu gün sağı solu toplarken bir poşet geçti elime bu ne diye bakarken annemin doğumuma gelirken yanında getirdiği yağnmurumun kıyafetleri yaşıyo kızım küvezde demiştim anneme oda sağda solda ne bulduysa getirmiş ahhh bi görseniz neler yokki o anki duygularımı sizden başkası anlamaz bacılarım beni en iyi siz anlıyorsunuz be nde içimi size döküyorum o minicik kıyafetleri çoraplarını zıbının patiklerini görünce bir kez daha öldüm bir kez yağmurumu kara toprağa koydum meğer annem saklamış ben bulmayım diye giderkende götürmeyi unutmuş hep benim bulmamdan korkuyormuş ama buldum işte yağmurum kıyafetleriyle konuştum ağladım kokladım inanırmısınız sanki kızımın kokusu vardıki kızım onları hiç giymedi bazen kendi kendime konuşuyorum bi bakmışımki saatler geçmiş sonra durup düşünüyorum ben delirdimmi diye inanın bana onu çok özlüyorum yokluğunu kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor bu gün kızım yaşasaydı 40 günlük olacaktı hala başsağlığına gelenler var onlar insanlık görevini yapıyolar ama bilmiyolarki bana her sorduklarında nasıl olduda öldü diye ben yeniden ölüyorum nefesim kesiliyor sanki güçlü olmaya dayanmaya çalışıyorum onların yanında ağlamak istemiyorum bana acımalarını istemiyorum acyan gözlerele bakmalarını istemiyorum tüce rabbimden sabır diliyorum bacılarım biliyorum uzun yazdım belki içinizi kararttım ama benim sizden başka kimsem yok zaten gurbetteyim yalnızımsizi kendime kardeş bildim ve en önemlisi siz beni anlıyor acımı paylaşıyorsunuz allah hepinizden razı olsun yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
slm arkadaşlarım nasılsınız iyisinizdir işallah melek kızımız iremin doğum günü kutlu olsun
bu gün sağı solu toplarken bir poşet geçti elime bu ne diye bakarken annemin doğumuma gelirken yanında getirdiği yağnmurumun kıyafetleri yaşıyo kızım küvezde demiştim anneme oda sağda solda ne bulduysa getirmiş ahhh bi görseniz neler yokki o anki duygularımı sizden başkası anlamaz bacılarım beni en iyi siz anlıyorsunuz be nde içimi size döküyorum o minicik kıyafetleri çoraplarını zıbının patiklerini görünce bir kez daha öldüm bir kez yağmurumu kara toprağa koydum meğer annem saklamış ben bulmayım diye giderkende götürmeyi unutmuş hep benim bulmamdan korkuyormuş ama buldum işte yağmurum kıyafetleriyle konuştum ağladım kokladım inanırmısınız sanki kızımın kokusu vardıki kızım onları hiç giymedi bazen kendi kendime konuşuyorum bi bakmışımki saatler geçmiş sonra durup düşünüyorum ben delirdimmi diye inanın bana onu çok özlüyorum yokluğunu kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor bu gün kızım yaşasaydı 40 günlük olacaktı hala başsağlığına gelenler var onlar insanlık görevini yapıyolar ama bilmiyolarki bana her sorduklarında nasıl olduda öldü diye ben yeniden ölüyorum nefesim kesiliyor sanki güçlü olmaya dayanmaya çalışıyorum onların yanında ağlamak istemiyorum bana acımalarını istemiyorum acyan gözlerele bakmalarını istemiyorum tüce rabbimden sabır diliyorum bacılarım biliyorum uzun yazdım belki içinizi kararttım ama benim sizden başka kimsem yok zaten gurbetteyim yalnızımsizi kendime kardeş bildim ve en önemlisi siz beni anlıyor acımı paylaşıyorsunuz allah hepinizden razı olsun yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?