slm arkadaşlarım nasılsınız iyisinizdir işallah melek kızımız iremin doğum günü kutlu olsun
bu gün sağı solu toplarken bir poşet geçti elime bu ne diye bakarken annemin doğumuma gelirken yanında getirdiği yağnmurumun kıyafetleri yaşıyo kızım küvezde demiştim anneme oda sağda solda ne bulduysa getirmiş ahhh bi görseniz neler yokki o anki duygularımı sizden başkası anlamaz bacılarım beni en iyi siz anlıyorsunuz be nde içimi size döküyorum o minicik kıyafetleri çoraplarını zıbının patiklerini görünce bir kez daha öldüm bir kez yağmurumu kara toprağa koydum meğer annem saklamış ben bulmayım diye giderkende götürmeyi unutmuş hep benim bulmamdan korkuyormuş ama buldum işte yağmurum kıyafetleriyle konuştum ağladım kokladım inanırmısınız sanki kızımın kokusu vardıki kızım onları hiç giymedi bazen kendi kendime konuşuyorum bi bakmışımki saatler geçmiş sonra durup düşünüyorum ben delirdimmi diye inanın bana onu çok özlüyorum yokluğunu kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor bu gün kızım yaşasaydı 40 günlük olacaktı hala başsağlığına gelenler var onlar insanlık görevini yapıyolar ama bilmiyolarki bana her sorduklarında nasıl olduda öldü diye ben yeniden ölüyorum nefesim kesiliyor sanki güçlü olmaya dayanmaya çalışıyorum onların yanında ağlamak istemiyorum bana acımalarını istemiyorum acyan gözlerele bakmalarını istemiyorum tüce rabbimden sabır diliyorum bacılarım biliyorum uzun yazdım belki içinizi kararttım ama benim sizden başka kimsem yok zaten gurbetteyim yalnızımsizi kendime kardeş bildim ve en önemlisi siz beni anlıyor acımı paylaşıyorsunuz allah hepinizden razı olsun yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
MELEK 76 sende burdasın demek seni görünce şaşırdım biraz ama sen beni en iyi anlayanlardan birisin rabbim bebişine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin kardeşi toprakta yattıkça allahım minik kuzuna ömür versin allahım sana bi daha evlat acısı yaşatmasın canım benim kendine iyi bak
selam melek anneleri nerdesiniz ya çok sıkıldım konuşmaya ihtiyacım var kimse yok ama
akşam kayınvalidemden dönerken minibuste çoçuklu bir bayanın yanında oturdum elimde poset vardı kız annesine ne var posette diye sordu aa çok ayıp kızım dedi kız yeniden tekrarladı anneside peynir varmış napıcak onu dedi kızına börek yapıcakmış kızı nerde okulda dedi kadın okadar kötü oldumki minibusten indikten sonra eve kadar agladım bogazım dügümlendi resmen nefes alamadım diyemedim benim kızım melek diye mafoldumben
Meraba ravzacım...Canım evet ben de burdayım...Ben bebeğimi erken doğumla kaybetmedim biliyosun , bebeğimi 37+5 de karnımda kaybettim...Bebeğini kaybeden anneler var burada hep...Bizi ancak bizler anlayabiliriz...O yüzden burda olmayı , acılarımı , sevinçlerimi burada paylaşmayı seviyorum...Diğer topiklerde kaybettiğim bebeğimden bahsedemiyorum , hem onları üzmek istemiyorum hem de buradaki arkadaşlardan beni daha iyi anlayabileceklerini düşünmüyorum...
Canım , dönem dönem ağama krizlerine giriyoruz , çok çok üzülüyoruz , unutamıyoruz ama güçlü olmalıyız , hayata tutunmalıyız...
Ben inanıyorumki bizlerinde sağlıklı bebekleri olacak , bir gün burada bebeklerimizin resimlerini paylaşacağız...
Bir listemiz var görmüşsündür...O listeye her baktığımda içim çok acırAllahtan tek dileğim o listenin daha fazla uzamaması...
Canım inşaallah bekleme süren dolar dolmaz bebişin göbüşüne hemen konar , sağlıkla doğar , sana ve eşine büyük mutluluklar getirir...aminnnnnn...
Aynı şeyleri düşünüyoruz canım.İçin acıdıkça burada duygularını paylaş ,bebişini seni anlayan insanlarla paylaşmak gerçekten insanı biraz da olsun rahatlıyor...meleğim canım dediğin gibi bizim topikte bu şekilde konuşmak yağmurumu anlatmak istemiyorum çünkü ordaki arkadaşlarımız sende içinde olmak üzere çoğu hamile umutları geleceğe dair planları var ama benim yağmutum hakkında konuşmaya onu anlatmaya acımı paylaşmaya ihtiyacım var çünkü böle anlatarak hem rahatlıyor hemde daha çabuk kabullenmemi sağlıyor ama orda böle konuşmak onların sadece umudunu kırar onları böle üzme istemiyorum orda farklı şeylerden bahsediyorum ama buraya gelince dökülüyorum resmen içimden neler geliyor neler doya doya ağladığım içimi boşalttığım acımı paylaştığım tek yer burası napalım unutmak mümkün değil allahtan isteğim acımın biraz hafiflemesi bana dayanma gücü vermesi aslında bu dileklerim sizin içinde inanın kendim için dua ederken sizin içinde dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım benimm , maalesef gün içersisinde bize kaybettiğimiz bebeklerimizi hatırlatacak bir çok şey yaşıyoruz , dediğin gibi boğazımız düğümleniyor , ağlamamak için kendimizi zor tutuyoruz...İnşaallah canım , en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz da acılarımız birazcık ta olsa hafifler...
güzelim öyle yaşıyoruz böylede devam edecek mutlaka ama insan ne kadarda zaman geçsede geçmesede unutamıyor ben unutamıyorum sadece unuttugumu sanıyorum herzaman kalbimin bir köşede ben yaşadıgım sürecede orda kalacak şutarafagittiopuyorumnanaktan
sana katılıyorum canım unutma olmuyor
sabah uyanıyorum aklımda gece yatıyorum aklımda.
nerde bebiş kıyafeti görsem alasım geliyor
sonra kendime geliyorum artık bebek yokk diyorumm.
rüyalarımda evimde bir oğlan çoçugu geziniyor.
doğumlara giriyorum
bende oğlumu çok özlüyorum
yine senin alaasın geliyor ben hep gördügümde gözlerim doluyor görmek bile istemiyorum :gitme:
oglan çoçugu güzel haber demek inşallah seninde melegin gelicek oyüzden görüyorsundur :teselli: dogumda içindeki sıkıntılı atıcan anlamına geliyor hayırlara çıksın
meleklerimiz orda mutlular bunu bilmek bile bazen yetiyor insana senağlama
inş. canım dediğin gibi olur.
uuff bu saatler bitip tükendiğim saatler.
evde oturuyorsun evde durma diyorlar
dışarı çıkıyorum mutluluk oyunu oynuyorum
yoruldum ama .
herkese merhabalar melek anneleri;
bende burayi daha yeni gordum bende yazmak istedim bende oglum erken dogumda kaybettim 01.11.2009 da 650 gram 31 cm olan melek yavrum ALPEREN EFE'm dunyaya geldi ve yarim saat kalbi atti ve melek oldu oglum.dort bucuk senelik evliyiz ve ilk gunden beri cocuk istiyoruz oglumdan once 3kez hamile kaldim ve dustuler sebebi kan pihtilasmasiymis sonunda ogendikki igne kullanmam gerekiyormus ogluma yani 4.ye hamile kalinca tedavi seklimiz belli insallah sorunsuz gidecek derken 23+2 de bu durumu yasadim. suyum sizinti seklinde gelmeye basladi bir hafta hastanede yattim enfeksiyon kapmisim ve sancilar acilma derken oglum dogdu aslinda daha cooooooook detayla daha cooooooook anlatacaklarim var ama simdilk ozeti bu.cooooook zor bir aci insan gercekten icinin yandigini hissediyor RABBIM kimseye yasatmasin
Allah sabırlar versin. Bir daha tekrarını yaşatmasın inşallah. İçinden ne geçiyorsa yaz bizimle paylaş. aynı yollardan geçiyoruz, acını anlıyor ve yürekten paylaşıyoruz.
Ne kusuru güzelim yaz tabi dök içinde ne var ne yoksa. Zaten derdimizi, acımızı paylaşabileceğimiz başka kim var ki. Yaşamayan anlamıyor. Birkaç kere anlatmayı denedim öyle boş boş yüzüme bakıyorlar. Gerçi onları da suçlamıyorum böyle büyük bir acı nasıl anlaşılabilir ki. Görüp de dokunup da kaybetmek çok daha zor. Ben de oğlumu 2,5 ay her gün gördüm, dokundum ona. Bazen diyorum ki keşke hiç yüzünü görmeseydim acaba o zaman daha mı kolay olurdu. Talihsiz bir olay yaşamışsın ama ne yapalım kaderin önüne geçilmiyor. Kötü şeyler hep başkalarının başına gelir sanıyoruz ama bir de bakmışız bir gün biz o başkalarından dinleyip üzüldüğümüz hikayelerin baş kahramanı oluvermişiz. İlk başlarda hep neden diye sordum kendime. Neden böyle oldu, acaba şöyle yapsam olmaz mıydı. Acabalar, belkiler, keşkelerle kendimi yedim bitirdim ama nedeni yok işte oluveriyor. Allah en kısa zamanda gönlümüzün muradını versin inşallah. Sen normal doğum yapmışsın herhalde fazla beklemene gerek yoktur. Kendini biraz toparla çalışmalara başlarsın hemen. Hayata tutunmak için bir umut gerek bize.
Ben sezeryanlıyım nisanda doğum yaptım doktorum 1 sene bekle dedi ama benim bekleyecek durumum yok 9 ay beklemeye karar verdim. Zaten son kontrolümde doktor baktı rahim falan toparlanmış. Ben de Ocak'da çalışmalar başlamaya karar verdim. Yeni yıl yeni umut. Gerçi bizim istememizle olmuyor bakalım Allah ne zaman kısmet edecek. Ben ilkinde 2. ay hamile kalmıştım inşallah bu sefer de fazla beklemem. Sen ne kadar beklemeyi düşünüyorsun. 3 ay mı bekle dedi doktorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?