Ben de sürekli rol yapmaktan bıktım. Ben bile kendi kendime şaşıyorum nasıl hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam edebiliyorum diye. Herşeyi içime atıyorum ve merak ediyorum bütün bu içime attıklarım ne zaman ve ne şekilde patlak verecek diye. Bazen olur olmaz şeye gözlerim doluyor, eşim görüyor ne oldu diye soruyor. Ne olduğunu anlamak bu kadar mı zor. Ben aylardır ne için ağlıyorum ki. Ona göre hala bu kadar çok üzülmem, her gün ağlamam normal değilmiş sende uzamış yas sendromu var bir psikoloğa gidelim diyor. Bilmiyor ki ben bundan sonra ne olursa olsun, ne yaşarsam yaşayayım hergün oğlum için ağlıyacağım. En mutlu günümde bile bir yanım hep ağlıyor olacak.
kızlar merhabalar...nasılsınız....
meleklerimiz cennetten izliyor bizi...bende kızımı özleyip ağlama krizlerine giriyorum..sonra kardeşine zarar vericem diye korkup susuyorum...
bu arada hala yatıyorum..kanama devam ediyor.2 ay oldu valla bende hal kalmadı...tutuldum iyice...biraz ayağa kalksam acillik oluyorum...yarın ikili test ve bebeğin durumunu görmek için dr gidicem..inşallah herşey yolundadır....
allahım hepimizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlısıyla....
bu sıralar misafirler çok geliyor pek giremiyorum nete...
cok tesekkurler PREMETE ne kadar zor bi durum nasil dayanilir bilemiyorum tarifi cok zor yavrumu icimde hissettim onun sancisini cektim onu dogurdum kucakladim ona dokundum onu aralikli olarak 4 kez kucagima almak istedim ben yurt disindayim bence burda daha br saygiyla anlayisla yaklasiyorlar insana 4kez getirdiler bana yavrumu aldigim ilk 2 keresinde yasiyordu oglum sonraki 2sinde ise melek olmustu minicik bedeni buz gibiydi ebeler fotolarini istermisiniz dediler evet dedik ir suru fotosnu cekip cd yapmislar her gun bakiyorum o minicik ellerinin ayaklarinin izini cikarmislar siir yazmislar bizim icin yavrumu sarmalari icin cesit cesit cicili bicili kucucuk battaniyeler getirdiler sec begen buna saracagiz dediler sectim birini yavrumu onunla getirdiler bana en son artik morga koyacaklarinda cikarmislar bunlarin hepsini bana getirdiler tek odadada kaliyordum o battaniyeyi kokladim kokladim agladim agladim sanki her yer o kokuyordu uzerim ellerim her yer yaaa simdi hala bakiyorum onlara hala mis gibi yavrum kokuyor sanki ya kizlar hepimizinki birer melek ama yavrumun herseyi tamdi hicbir eksigi yoktu bebegimi drlarda incelemis ama otopsi degil onu istemedim onlarda cok saglikli gelisimi ilerde cok guzel bir bebek dediler nasil olurda sapasaglim yavrum boyle dogar dogumdan yarim saat oncesi kalp atislarini dinlettiler hala cok kuvvetliydi ben dogum sancisi cekerken o beni tekmeliyordu sanki annecim bak ben hala yasiyorum der gibi bir dusunsenize yavrum yasiyor gaet saglikli ama biraz sonra dogacak ve yasama sansi hic yok dodu ve yarim saat kalbi atti pazar dogum yaptim sali gunu yikadik kefenledik gomduk yavrumu eviimiz 3 katli yatak odalari ustte salon birinci kat hep derdimki uyuyunca ben kiyamam onu yukari yatirmaya hep gozumun onunde dursun hep ona bakayim diye asagiyada yatak kuracaktim ama ben onu gozumden ayri uyutmaya kiyamazken kara topraga koydum geldim yavrumu icim daraliyor bazen nefes almasi cok zor geliyor YUCE RABBIM bizi bu sinkintilardan tez zamanda kurtarsin hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallah en kisa zamanda KUSURA BAKMAYIN COK UZUN YAZDIM
LİMBURG canım hoşgeldin duygularınnı o kadar güzel anlatmışsınki ağlaya ağlaya okudum senin en güzel şansın ne biliyormusun doğumdan sonra yaşıyorken yavrunu görmüş olman ben onuda göremedim babası gördü kızımı ben yavrumu nerde gördüm biliyormusun teneşir tahtasında yıkanırken o minicik bedeniyle karşımda cansız yatıyordu dayanamadım o yıkanıncaya kadar yarısında çıktım dışarı meleğimi kefenlediler koydular tabuta verdiler elimize ben gurbetteyim biliyorsun koyduk yavrumu bagaja götürdük abisinin yanına şimdi iki kardeş yan yana yatıyor ne hayaller kurmuştum yavrum doğunca gidecektim memlekete kucağımda gidecekti onu bir an bile bırakmayacaktım zaten kıyamazdımki ya araba fren falan yapınca kızım sarsılırsa ama kader ben yavrumu koltuğa koymaya kıyamazken meleğim tabutta bagajın içinde gitti 9 saatlik yola neye pişmanım biliyormusun onu bir kez neden öpmedim niye koklamadım bana mani olduklarında niye onlara karşı çıkmadım o benim yavrum koklamaya hakkım yokmu niye demedim pişmanım hemde çok bacım ben burda o kadar huzurluyumki burdaki arkadaşlarım beni anlıyor çünkü acılarımız aynı bizim topikte bunları konuşamıyorum diğer hamile kardeşlerimin moralini bozmak istemiyorum sende geldin şimdi burda bol bol dertleşiriz bacım rabbim hepimize sabır versin dayanma gücü versin
LİMBURG canım hoşgeldin duygularınnı o kadar güzel anlatmışsınki ağlaya ağlaya okudum senin en güzel şansın ne biliyormusun doğumdan sonra yaşıyorken yavrunu görmüş olman ben onuda göremedim babası gördü kızımı ben yavrumu nerde gördüm biliyormusun teneşir tahtasında yıkanırken o minicik bedeniyle karşımda cansız yatıyordu dayanamadım o yıkanıncaya kadar yarısında çıktım dışarı meleğimi kefenlediler koydular tabuta verdiler elimize ben gurbetteyim biliyorsun koyduk yavrumu bagaja götürdük abisinin yanına şimdi iki kardeş yan yana yatıyor ne hayaller kurmuştum yavrum doğunca gidecektim memlekete kucağımda gidecekti onu bir an bile bırakmayacaktım zaten kıyamazdımki ya araba fren falan yapınca kızım sarsılırsa ama kader ben yavrumu koltuğa koymaya kıyamazken meleğim tabutta bagajın içinde gitti 9 saatlik yola neye pişmanım biliyormusun onu bir kez neden öpmedim niye koklamadım bana mani olduklarında niye onlara karşı çıkmadım o benim yavrum koklamaya hakkım yokmu niye demedim pişmanım hemde çok bacım ben burda o kadar huzurluyumki burdaki arkadaşlarım beni anlıyor çünkü acılarımız aynı bizim topikte bunları konuşamıyorum diğer hamile kardeşlerimin moralini bozmak istemiyorum sende geldin şimdi burda bol bol dertleşiriz bacım rabbim hepimize sabır versin dayanma gücü versin
insallah guzel haberler veririz yeni yil bize yeni umutlar yeni mucizeler getirir insallahhhİnşallah canım ben de umudumu yitirmiyorum. Biz de o mutluluğu tadacağız. Doktor sana 2 ay bekle dediyse sen de Ocakta başlayabilirsin. Beraber startı verelim canım.
hosbulduk canim ben burayi gec buldum aslinda ilk ve herseyimi anlatacagim yer burasiymis orada bosuna umutlarini kirdim belkide bazi arkadaslarin bizim topikte de konusuyoruz bazen ama buradaki gibi kilse bizi anlayamaz canim benim ya icim titredi okurken hepimizin sinavi bu eminim RABBIM bu sinavi gecebilenlerden eylesin ve bize bebeklerimizi eli ayagi duzgun saglikli sihhatli kalbi iman dolu hayirli bir evlat olarak kucagimiza almayi nasip etsin eslerimizle birlikte onlari buyutup yetistirmeyide bizler nasip eylesin insallah bitanemLİMBURG canım hoşgeldin duygularınnı o kadar güzel anlatmışsınki ağlaya ağlaya okudum senin en güzel şansın ne biliyormusun doğumdan sonra yaşıyorken yavrunu görmüş olman ben onuda göremedim babası gördü kızımı ben yavrumu nerde gördüm biliyormusun teneşir tahtasında yıkanırken o minicik bedeniyle karşımda cansız yatıyordu dayanamadım o yıkanıncaya kadar yarısında çıktım dışarı meleğimi kefenlediler koydular tabuta verdiler elimize ben gurbetteyim biliyorsun koyduk yavrumu bagaja götürdük abisinin yanına şimdi iki kardeş yan yana yatıyor ne hayaller kurmuştum yavrum doğunca gidecektim memlekete kucağımda gidecekti onu bir an bile bırakmayacaktım zaten kıyamazdımki ya araba fren falan yapınca kızım sarsılırsa ama kader ben yavrumu koltuğa koymaya kıyamazken meleğim tabutta bagajın içinde gitti 9 saatlik yola neye pişmanım biliyormusun onu bir kez neden öpmedim niye koklamadım bana mani olduklarında niye onlara karşı çıkmadım o benim yavrum koklamaya hakkım yokmu niye demedim pişmanım hemde çok bacım ben burda o kadar huzurluyumki burdaki arkadaşlarım beni anlıyor çünkü acılarımız aynı bizim topikte bunları konuşamıyorum diğer hamile kardeşlerimin moralini bozmak istemiyorum sende geldin şimdi burda bol bol dertleşiriz bacım rabbim hepimize sabır versin dayanma gücü versin
canım ne demişler cennet annelerin ayakları altında baba işte annelik duygusu nedir bilemezler ana farklı herşeyi yaşayan bizleriz taşıdık teklemedi zıpladı herşeyi bir tadıyoruz onlardan çok şey beklemek yanlış bizi biz anlarız aglarız güleriz dertleşiriz yani:teselli:
aman canım üzmememeye çalış kendini yeni bebegin için nekadar devam edermiş bu kanama doktorun ne diyor sen bolbol dinlen bebegine iyi bak.. güzel haberlerle gelirsin inşallah...
çok üzüldüm canım başınsagolsun allahım sabırlar versin bebegini melegin en kısa zamanda gönderir inşallah..:Saruboceq:
canım ya beni mahvettiniz valla senağlamaseninle yaşadıgımız durum benziyor kendim gözümün önüne geldi yaaa:teselli:
ahh canım benim aglıyarak okudum
seni çok ama çok iyi anlıyorum.
Allahım sabır versin.
buğünlerde bende çok iyi değilim
unutma yokk asla.
canım allah hepimize sabır versin öyle bi pişmanlığım vardı içimde saklıyordum hep size anlatmak rahatlamak istedim saolun paylaştığınız için sen niye iyi değilsin tatlım neyin var oğlunu çok özledin değilmi onun yokluğuna alışmak varlığına alışmaktan daha zor değilmi ama bacım yapacak bişeyimiz yok ne kadarda ağlasak giden meleklerimiz geri gelmiyo metanetli ol bacım sabır sabır sabır diyeceğim tek şey bu allahım hepimizin yardımcısı olsun
herkese merhabalar melek anneleri;
bende burayi daha yeni gordum bende yazmak istedim bende oglum erken dogumda kaybettim 01.11.2009 da 650 gram 31 cm olan melek yavrum ALPEREN EFE'm dunyaya geldi ve yarim saat kalbi atti ve melek oldu oglum.dort bucuk senelik evliyiz ve ilk gunden beri cocuk istiyoruz oglumdan once 3kez hamile kaldim ve dustuler sebebi kan pihtilasmasiymis sonunda ogendikki igne kullanmam gerekiyormus ogluma yani 4.ye hamile kalinca tedavi seklimiz belli insallah sorunsuz gidecek derken 23+2 de bu durumu yasadim. suyum sizinti seklinde gelmeye basladi bir hafta hastanede yattim enfeksiyon kapmisim ve sancilar acilma derken oglum dogdu aslinda daha cooooooook detayla daha cooooooook anlatacaklarim var ama simdilk ozeti bu.cooooook zor bir aci insan gercekten icinin yandigini hissediyor RABBIM kimseye yasatmasin
HADİBAKEM canım git oğlunun mezarına keşke bende gidebilsem ama kızımla aramda 9 saatlik yol var o yüzden bu bayramım buruk geçecek gerçi her bayramım buruk ve eksik hep bişeyler yarım ne zaman tamalanır bilmiyorum ama meleğim gelinceye kadar bu böle olacak ama 5 meleğimin acısını hiç unutmuycam onların yeri hep ayrı olacak git bacım git mezarına inanki kendi yavrularımın mezarına gitmiş gibi mutlu olacam hem biliyormusun benim 2 oğlumun mezarıda istanbulda top kapı mezarlığında yatıyor yavrularım tam 4 senedir gidemedim yavrularıma oraya gidince benim yavrularımaa okurmusun oğluna söle burda sizin gibi olan iki kardeş varmış onların anası babası uzaktaymış gelemiyolarmış sana emanetlermiş de benim yavrularımada oku orda sahipsiz kalmasınlar unutulduk sanmasınlar allahım sabır ver bana dayanma gücü ver bana
bacım bunları seni üzmek için yazmadım madem sen istanbuldasın benim yavrularımıda kendinin bil onlarada bi fatiha oku diye yazdım eğer üzdüysemde özür dilerim
canım aramıza hoşgeldin , burası en güzel topik cennet meleklerinin anneleri var burada ,acılarımızı paylaştıkça azaltıyoruz inş.Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versin canımm,,Alperen Efe'n seni ve babasını cennette bekliyor inş..seni de en kısa zamanda listeye ekliyorum canım
canim hosbulduk ayy iyiki varmis burasi yaaaaa nasil icim birikmis herseyimi anlatip dokuyorum biliorum ki bu kadar detayli ve icten anlattigim icin kimse beni kanayip yadirgamiycak suclayip ayiplamiycak ALLAH hepinizden razi olsun meleklerimiz bizi bir araya getirdi hepinizin acisini icimde hissedebiliyorum insallah yeniden bebeklerimiz bizlere gelirler hayirla saglikla canim
canim ya okudukca mahvoluyorum burada benim oglumlada aram 10DAK yoktur gomuldugu gun gittim bende birdaha gidemedim hep gitmek istedim ama esim hep bahaneler cikardi bence uzulmeyeyim diye ama bayramda gidicem nasipse.ya kizlar bana kizmayin nolur ama bazen ne dusunuyorum biliyormusunuz orada yatan sadece bebeklerimizin cansiz bedenleri onlar simdi melek ve RABBIMin yanindalar onlar melek olduklari icin duaya bile ihtiyaclari yoktur heralde kizmayin nolur.
neredesiniz kızlar
gelin sohbet edelim biraz.
ben bayramda oğlumun mezarına gitmeyi çok
istiyorum ama eşim pek istemiyor
üzülürüm diye.
ama ben gidecegim inş.
BEYAZMELEK bacım sendemi meleğinin ruhu cennete gittikten sonra cansız bedenini gördün benim gibi ahh bacım hangisi daha zor bilmiyorum onu öpüp kokladıktan sonra kaybetmekmi yoksa hiç kokusunu duymadan cansız bedenini görmekmi bir kere öpseydim yavrum diye kollarıma alsaydım bir kere kokusunu duysandım bir kere nefes aldığını görseydim ben meleğimi hep eşimden babasından dinledim<< simsiyah saçları vardı upuzun bacakları vardı tombul yüzlüydü sanırım beyaz tenli olacak ve çok oynak bi kızımız olacak << derdi eşim taki kızımı kaybedene kadar belki 100 kere anlatırdım böle o anlatmaktan ben dinlemekten sıkılmadım hiç bir zamanda sıkılmıycamam onu hatırlamak artık bana acı vermiyor kızlar inanki mutluyum çünkü ben sizler gibi meleklerimin annesiyim 5 meleğin annesiyim
evet canim hepiniz saolui gecmen bende anlattikca daha rahatliorum sanki.biz meleklerimizi yavrularimizi asla unutamayiz asla acilari gecmze bizde ama burada rahatladikca bu aciyla yasamayi ogrenicezCanım biraz olsun rahatlamana çok sevindim. Ben de burada çok huzur buluyorum grup terapisi gibi herkes içini döküp rahatlıyor üstelik herkes aynı dertten yaralı olduğu için herkes birbirini anlıyor. Benim hayata tutunmamda burada tanıştığım arkadaşlarımın çok faydası oldu. Allah onlardan ve senden razı olsun.
kesinlikle canim onlarin bize muhtacligi yok onlar gunahsiz tertemiz melekler anne ve babalarini bekliyorlar insallah bize sefaatci olacak yavrularimizBen de bu konuda senin gibi düşünüyorum. O melekleri toprağın altına yakıştıramıyorum. Zaten oğlumu toprak altında diye düşünsem delirirdim herhalde. Onlarla birlikte olmak için illa mezarlarına gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. Onlar bizim her anımızda zaten. Onların bize hiçbir muhtaçlığı yok biz onlara muhtacız.
cok tesekkurler PREMETE ne kadar zor bi durum nasil dayanilir bilemiyorum tarifi cok zor yavrumu icimde hissettim onun sancisini cektim onu dogurdum kucakladim ona dokundum onu aralikli olarak 4 kez kucagima almak istedim ben yurt disindayim bence burda daha br saygiyla anlayisla yaklasiyorlar insana 4kez getirdiler bana yavrumu aldigim ilk 2 keresinde yasiyordu oglum sonraki 2sinde ise melek olmustu minicik bedeni buz gibiydi ebeler fotolarini istermisiniz dediler evet dedik ir suru fotosnu cekip cd yapmislar her gun bakiyorum o minicik ellerinin ayaklarinin izini cikarmislar siir yazmislar bizim icin yavrumu sarmalari icin cesit cesit cicili bicili kucucuk battaniyeler getirdiler sec begen buna saracagiz dediler sectim birini yavrumu onunla getirdiler bana en son artik morga koyacaklarinda cikarmislar bunlarin hepsini bana getirdiler tek odadada kaliyordum o battaniyeyi kokladim kokladim agladim agladim sanki her yer o kokuyordu uzerim ellerim her yer yaaa simdi hala bakiyorum onlara hala mis gibi yavrum kokuyor sanki ya kizlar hepimizinki birer melek ama yavrumun herseyi tamdi hicbir eksigi yoktu bebegimi drlarda incelemis ama otopsi degil onu istemedim onlarda cok saglikli gelisimi ilerde cok guzel bir bebek dediler nasil olurda sapasaglim yavrum boyle dogar dogumdan yarim saat oncesi kalp atislarini dinlettiler hala cok kuvvetliydi ben dogum sancisi cekerken o beni tekmeliyordu sanki annecim bak ben hala yasiyorum der gibi bir dusunsenize yavrum yasiyor gaet saglikli ama biraz sonra dogacak ve yasama sansi hic yok dodu ve yarim saat kalbi atti pazar dogum yaptim sali gunu yikadik kefenledik gomduk yavrumu eviimiz 3 katli yatak odalari ustte salon birinci kat hep derdimki uyuyunca ben kiyamam onu yukari yatirmaya hep gozumun onunde dursun hep ona bakayim diye asagiyada yatak kuracaktim ama ben onu gozumden ayri uyutmaya kiyamazken kara topraga koydum geldim yavrumu icim daraliyor bazen nefes almasi cok zor geliyor YUCE RABBIM bizi bu sinkintilardan tez zamanda kurtarsin hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallah en kisa zamanda KUSURA BAKMAYIN COK UZUN YAZDIM
canım orda ki hastaneler de durum daha farklı sanırım ve de güzelmiş.. Burda nerdee yoğun bakımın kapısında ağlardım nolurr gösterin 5 dk bakayım diye ,,almazlardı beni yanına ,telefonumu verirdim resmini içerdeki görevliler çekerdi,20 günlük olduktan sonra yavaş yavaş ümidi kestiler ve beni daha sık almaya başladılar yani sık dediysem günde 5 dk görebiliyordum,hatta en son görüşümde içim daha bir yandı doktoruna hiç iyi görmedim oğlumu dedim yok annesi sana öle gelmiştir dedi , yok dedim bugün kötü ve o gece 12 de yattım ve yatarken allahımdedim hakkında hayırlısı neyse onu nasip et dedim dualr ettim ağladım ve uyumuşum,, telefon çalmasıyla uyandık eşim hemen tel i açtı gece 3 e 10 var,, hemen gelin dediler,,o an herşey durdu ,, allahım diyorum bu rüyamı yoksa dünyamı ,, anlayamıyorum hiçbişeyi nefes alamadım , dondum kaldım, neyse hastaneye vardık doktor biz elimizden geleni yaptık ama allahtan ümit kesilmez dediler,, beni ve babasını yanına aldılar, kollarını yanına düzeltmişler bembeyazdı meleğim hızlıca inip kalkan göğsü hiç hareket etmiyordu .. O an öle bir an ki dünya duruyor sanki nefes bile alamıyorsun ,,,,,,,,,,rabbim düşmanıma bile yaşatmasın evlat acısnı içinde kanayan bir yara.. Yarın oğlumun yanına gideceğim ,, sizde gidin konuşun toprağını elleyin rahatlarsınız,, tabi onlar melek sizinde dediğiniz gibi onlar her an bizimle beraber ,,bayramlar daha bir acı hüzünlü ,,,
allah'ım ya okurken butun vucudum dıken dıken oldu ıcım tıtredı hepımız yavrularımızı kaybettık ama ben sancı cekerkende dogururkende yasama sansının olmadıgını bılıordum ınsan kabullenmek ıstemıyor elbette ama yınede az co bılıorsun gercegı ama sızınkıler daha zor be bıtanem her gecen gun ınsan yenı bır umıt beslıyor kıyamam sızlere rabbım bır gun bızımde yuzumuze gulecek ınsallah yavrularımız asla unutulmazlar ama yınede bıze merhem olacak kardeslerını hayırla saglıkla gondersın mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?