Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bayram gelmiş neyime
içimde hiç sönmeyen bir ateş var bayram dinelmiyor.
keşke benle olsaydın
isyan etmiyorum kabul ettim hayırlısı böyleymiş
ama
demedende duramıyorum keşke yanımda olsaydın
keşke ilk bayramımız böyle geçmeseydi.
yerin dolmuyorr oğlum.
senağlamasenağlamasenağlama

Reactions: 2k1

bizde gittik bugun babasiyla ogluma.ilk ziyaretimiz orasi oldu biz yurtdisindayiz butun vefat edenlerimiz tr ye goturulurdu yavrum kucucuk oldugu icin buraya gomduk.buradaki mezarligin yerini bilmezdik bir adresimiz daha oldu ogluummmmmmmm!!!

yavrumun kucucuk yerini gorunce mahvoldum eridim bittim aglamaktan bir fatiha zor okudum o topragi eseleyip yavruma bakmak istedim.dun gece yavrum hep ruyamdaydi yine bebekti ama daha bir buyumustu herkes sevincten deliriyordu herkes yavrumu kucaklayip fotograf cektirmek istiyordu ve neredeyse dun gece hic uyuyamadim kan ter icindeydim uyanip uyandigimda sanki reklam girmis araya her defasinda ruyam kaldigi yerden devam ediyordu dun arafe aksami ya belkide YUCE MEVLAM yavrumu ruyama yolladi.daha gecen bayram icimdeydin oglummmmmmmmm bu bayram yoktun............

bugun mezarliktan cikarken bir kadin gordum karni burnunda dogurdu doguracak elinde bir buket cicek arkama donup baktim oda cocuklarin oldugu bolume gidiyordu onunda bir yavrusu orda galiba cok kotu oldum yaaaaaaa

Serdar Ortaç Sana Uzandım Şarkı Sözü

bu sabah sensiz actim ellerimi
kara bir bulutun orda sen vardin
uyan uykudan uyanda gel yanima
getir Allahim

soramam seni hazan gülüm nerde
yaradan onu ayirdi cennetine
seni beklerdim gurbet elde bile
neden Allahim

sana uzandım yine varamadım
veren Allah aldıda doyamadım
seni göğsüme sarıpta uyuyamadım
neden Allahım

birini aldın
beni ne bıraktın
bu can onsuz yaşarmı sandın
yağmur oldum kapına dayandım
götür Allahım

BU SARKIYI HEPINIZ DINLEYIN KENDINIZI BULACAKSINIZ BENIM OYLE OLUYOR ARKADASLAR

Kizlar burayi ravzadan ögrendim ve okuyunca göz yaslarimi tutamiyorum.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Ravzayi ve Limburgu kan pihtilasmasi bölümünden taniyorum zaten.
Onlarla sevindim onlarla yikildim. En yakin Arkadaslarimdan dahada yakinlar bana.
Ben bu Siteyei kk daki meleklerin Anneleri diye kayit ettim PC ye.
Evet sizlerin melekleri cennetin kapisinin önünde Anne ve babalarini bekliyor.
Neden iceriye girmiyorsunuz diye soruldugunda " bizler Anne va Babamiz olmadan iceri girmeyiz onlari bekliyoruz " diyecekler.
Dert veren Rabbim dermaninida verecektir birgün Insallah.
Sabir.....

Bende suanda çok kotuyum yazdıklarınızı okudum inşallah Allah en kısa zamanda yeni bebekler versinler sizlere Allah bunları unutturacak acılar yaşatmaz sizlere inşallah

allah hepinize kendi sabrından versin canlarım.öok zor yaşadıklarınız.ağlamaktan mahvoldum yazdıklarınızı okurken.inşallah güzel haberlerinizi okuruz artık yeni bebişleriniz olur.

Çalıkuşu1978, gulencim, cagancuk acımızı paylaştığınız için teşekkürler. Allah sizlerden razı olsun.

Canlarım elim, dilim varıp size iyi bayramlar dileyemedim. Hadibakemin de dediği gibi bayram gelmiş neyimize. Herkes yavrularına bayramlık alırken, onları kucaklayıp gezmelere giderken bizim kaderimize de kara toprakla bayramlaşmak düştü. Ben de bugün oğlumun mezarındaydım. Babasıyla beraber gözyaşlarımızı tutamadık yine o küçücük mezarı görünce. Yanında annemin mezarı var. 19 yaşında annemi kaybettim oğlumu kaybedinceye kadar 10 sene boyunca anneme ağladım şimdi oğlumun acısı onun acısını unutturdu. Allah oğlumun acısını da unutturacak başka acı vermesin bize diye dua ettim mezarında. Limburg ne kadar şanslısın canım oğlun rüyana girmiş. 5 ay oldu bir kere bile göremedim oğlumu rüyamda. Bugün yine yalvardım çok özledim ne olur rüyama gel diye. Sanki bana kızgın, küskün gibi geliyor onu koruyup kollayamadım yaşatamadım diye. Köyümüze gittik akrabamızın oğlu evlenmişti yazın gelin 16 yaşında 2 aylık hamileymiş. Onları görünce kendimi işe yaramaz hissediyorum. Herşeyime dikkat etmeme rağmen bir bebeği taşıyıp sağlıkla doğurmayı beceremedim. Eğer tekrar çocuk sahibi olamayacağımı bilsem şu an şuracıkta ölmeyi tercih ederim. Oğlum gittiğinden beri hayatın benim için bir anlamı yok yaşamıyorum sadece nefes alıp veriyorum. Bugün iyice anladım ben onunla beraber ölmüş, gömülmüşüm.

bu lafin cok guzel bayram gelmis neyime ustume bir kiyafeti zor giydim mecbur buyuklerimize gittik ama hic bayram gelmis gibi degil oglum orda yatarken bayramda neymissmafoldumbenmafoldumben.bende kendimi cok sucluyorum gorumcemin eltimin ucer tane cocuklari var eltim aylik kontrollerine bile gitmedigi olurdu yedikleri,e hic ozenmezdi bile ben herseyime dikkat ettim yavrum iyimi diye 15de bir giderdim kontrollere yedigim herseyin besin vitamin degerlerine bakar bio urunler alirdim sutu sevmeyen hayatta icemeyen ben yavrum kalsiyum alsin kemikleri saglam olsun diye her
gece sut ictim yapmadigim kalmadi onlarin cocuklari masallah sapasaglam ve hayatta benim yok bir cocugu zamaninda dogurup buyutmeyi beceremedim

sizleri okadar iyi anlıyorumki.

bayram gelmiş neyime
herkes çoluğuyla çoğuyla ben evd etek başıma geçiriyorum.

buğün haberlerde 70 yaşında anne oldu diyor.
ben 28 yaşındayım okadar dikkat ettiğim halde bir anne olamadım
isyan değil bu
ama içim acıyor hala kendime gelemedim
yoruldumm neye yanacagımı şaşırdım.
senağlamasenağlamasenağlama

bacım canım kuşum sende benim için çok önemlisin en yakın arkadaşımsın dert ortağımsın saol bacım allahım hepimize bir gün anne olmayı nasip etsin sen çok iyi yürekli bi insansın inenıyorumki bir gün sende anne olacaksın bacım rabbim gönlünün muradını versin

CANIM BACILARIM MELEK ANNELERı nasılsınız diye sormıycam bayramınız nasıl geçiyo demiycem biliyorumki hep yarım bir tarafı eksik kızım yaşasaydı bugün 51 günlük olacaktı normal gününde doğsaydı 10 günü vardı yavrumun doğmasına doktor 9 . cu ayına girsin yeterli çok beklemez küçük hanım diyordu o yüzden gününden erken olacaktı ama bu kadar erken değildi yavrum sensiz bayram buruk yarım be kuzum
neyse eşimin zoruylada olsa bayram gezmelerine gittik herkesin ağzında aynı söz başın sağolsun üzülme tekrar olur tesselli sözleri yazık diyen diller bunlar bana çok acı veriyor insanlar başın sağolsun derken bile gülüyolar bu gün gittiğimiz bi evde bebek konusu konuşuyolardı ben dinledim işte bebeksiz olmaz bebek evin gülü neşesi işte onların sevgisine doyum olmaz çok tatlılar ahhh nasıl bi duygu bilseniz v.s v.s ev sahibi benim bebeğimi yeni kaybettiğimi biliyor bayanlara işaret ediyor susun diye ben kalktım mutfağa su içme bahanesine gittim arkamdan sölemiş o bebeğini kaybetti diye ondan sonrada teselli sözleri başladı bende hemen kalktım zaten oturamadım içim hep buruk bana darılıyorlarmış ben arkadaşlık etmiyormuşum gidip gelmiyormuşum içimden benim konuşmak dahi gelmiyor kaldiki gezmeye gidicem gülüp eğlenecem aman bacılarım keyfim yok canım hiç bişey istemiyor bayram benim neyime yazamıyorum kızlar oysaki içimde ne fırtınalar kopuyo ama anlatamıyorum tıkandım kaldım dışarı çıkıp bunları yaşamak beni mahvediyo neyse bacılarım allaha emanet olun ruyalarınızda meleklerinizi görün işallah hepinizi çoookkk öpüyorum

Ravzacım seni çok ii anlıyorum canım ,, duygular sıkışıp kalıyor belli bir zamandan sonra , ağzı olan konuşuyor işte ..
benimde nedense bu bayram daha bir zor geçti ,, bayram boyunca gözümün ucunda yaşlarla dolaştım ,, ne zaman yanlız kalsam boşalıverdi gözyaşlarım ,herkes herşey üstüme geliyor sanki , insanların tuhaf hareketleri ,sözleri ,yaptıkları herşey daha da incitiyor artık beni bu durumun sonu nereye varır bilmiyorum..

melek anneleri merhabalar...
duygularımız hep aynı...yazılacak biçok şeyi yazmışsınız..
birçoğunuz meleğinizi ziyaret etmişsiniz ben 2 bayramdır gitmedim kızıma...uzakta yavrum...

canlari hepimizin gecirdikleri ayniymis napalim RABBIM bizlere gecici degil kalici evlat verdi unutmayalim cocuklarimiz bizi sonsuz dunya olan yerde bekliyorlar hep onlarla olucaz insallah RABBIM yerleri dolmaz ama kardeslerini yollar bizlere insallah

Bende 11 mart 2008 de oğlumu kaybetmişdim bu sene bayramda eşim ben ve karnmda kardeşiyle birlikte gittik agbisini ziyarete eşim aslan oğlum diye seslendi ona ağlamamak için cok zor tuttum kendimi unutulmuyormus.Allah kimseye yasatmasın onu unutturacak başka acıda yasatmasın Rabbim banada sizlerede.Daha fazla yazarsam ağlarım

basin saolunsun canim MART 2008 DE kaybetmissin nasipse MART 2010 ANNESI olacaksin insallah hayirla saglikla ve zamaninda alirsin yavrunu kucagina bizler icin de dualarini eksik etme

Ravzam, limburgum ve diğer can arkadaşlarım, allah kendi sabrından versin inşallah. ben de şans eseri buldum burayı, kan pıhtılaşması forumundan tanıyorum ravzayla limburgu. acıları benim de acım, acılarınız benim de acım...allah yar ve yardımcınız olsun kurban olduğum.

CANIM BENIM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN opuyorumnanaktan

canımmm lidyam allah hepimizin yardımcısı olsun senin acın benimde acım acılarımızı hepimizin bizi bizden başka anlayanda yok zaten bacım kendine iyi bak

basin saolunsun canim MART 2008 DE kaybetmissin nasipse MART 2010 ANNESI olacaksin insallah hayirla saglikla ve zamaninda alirsin yavrunu kucagina bizler icin de dualarini eksik etme

Dualarım her zaman sizlerle inşallah Rabbim bir an önce sizede Meleklerinizi gondersin ve sağlıkla kucagınızda gormeyi nasip etsin.Banada bu sefer sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…