her acıyı yaşayan bilir ve herkesin acısı kendine zordur canım ,, ne dersek diyelim ateş düştüğü yeri yakıyor ,, bizim imtihanımızda böyleymiş elde gelen bişey yok Rabbim bu acımızı unutturacak başka acılar yaşatmasın inş.. bugün oğluma gittim, birisi mezarının üstüne şeker bırakmış onu görünce içim eridi eridi mahvoldum annem eşim ve babam vardı yanımda ,gözyaşlarımı göstermemek için içime akıttım resmen ,,
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum ,, Bu mübarek Kurban Bayramımız hayırlara vesile olsun inş.
bayram gelmiş neyime
içimde hiç sönmeyen bir ateş var bayram dinelmiyor.
keşke benle olsaydın
isyan etmiyorum kabul ettim hayırlısı böyleymiş
ama
demedende duramıyorum keşke yanımda olsaydın
keşke ilk bayramımız böyle geçmeseydi.
yerin dolmuyorr oğlum.
senağlamasenağlamasenağlama
bu lafin cok guzel bayram gelmis neyime ustume bir kiyafeti zor giydim mecbur buyuklerimize gittik ama hic bayram gelmis gibi degil oglum orda yatarken bayramda neymissmafoldumbenmafoldumben.bende kendimi cok sucluyorum gorumcemin eltimin ucer tane cocuklari var eltim aylik kontrollerine bile gitmedigi olurdu yedikleri,e hic ozenmezdi bile ben herseyime dikkat ettim yavrum iyimi diye 15de bir giderdim kontrollere yedigim herseyin besin vitamin degerlerine bakar bio urunler alirdim sutu sevmeyen hayatta icemeyen ben yavrum kalsiyum alsin kemikleri saglam olsun diye herCanlarım elim, dilim varıp size iyi bayramlar dileyemedim. Hadibakemin de dediği gibi bayram gelmiş neyimize. Herkes yavrularına bayramlık alırken, onları kucaklayıp gezmelere giderken bizim kaderimize de kara toprakla bayramlaşmak düştü. Ben de bugün oğlumun mezarındaydım. Babasıyla beraber gözyaşlarımızı tutamadık yine o küçücük mezarı görünce. Yanında annemin mezarı var. 19 yaşında annemi kaybettim oğlumu kaybedinceye kadar 10 sene boyunca anneme ağladım şimdi oğlumun acısı onun acısını unutturdu. Allah oğlumun acısını da unutturacak başka acı vermesin bize diye dua ettim mezarında. Limburg ne kadar şanslısın canım oğlun rüyana girmiş. 5 ay oldu bir kere bile göremedim oğlumu rüyamda. Bugün yine yalvardım çok özledim ne olur rüyama gel diye. Sanki bana kızgın, küskün gibi geliyor onu koruyup kollayamadım yaşatamadım diye. Köyümüze gittik akrabamızın oğlu evlenmişti yazın gelin 16 yaşında 2 aylık hamileymiş. Onları görünce kendimi işe yaramaz hissediyorum. Herşeyime dikkat etmeme rağmen bir bebeği taşıyıp sağlıkla doğurmayı beceremedim. Eğer tekrar çocuk sahibi olamayacağımı bilsem şu an şuracıkta ölmeyi tercih ederim. Oğlum gittiğinden beri hayatın benim için bir anlamı yok yaşamıyorum sadece nefes alıp veriyorum. Bugün iyice anladım ben onunla beraber ölmüş, gömülmüşüm.
Canlarım elim, dilim varıp size iyi bayramlar dileyemedim. Hadibakemin de dediği gibi bayram gelmiş neyimize. Herkes yavrularına bayramlık alırken, onları kucaklayıp gezmelere giderken bizim kaderimize de kara toprakla bayramlaşmak düştü. Ben de bugün oğlumun mezarındaydım. Babasıyla beraber gözyaşlarımızı tutamadık yine o küçücük mezarı görünce. Yanında annemin mezarı var. 19 yaşında annemi kaybettim oğlumu kaybedinceye kadar 10 sene boyunca anneme ağladım şimdi oğlumun acısı onun acısını unutturdu. Allah oğlumun acısını da unutturacak başka acı vermesin bize diye dua ettim mezarında. Limburg ne kadar şanslısın canım oğlun rüyana girmiş. 5 ay oldu bir kere bile göremedim oğlumu rüyamda. Bugün yine yalvardım çok özledim ne olur rüyama gel diye. Sanki bana kızgın, küskün gibi geliyor onu koruyup kollayamadım yaşatamadım diye. Köyümüze gittik akrabamızın oğlu evlenmişti yazın gelin 16 yaşında 2 aylık hamileymiş. Onları görünce kendimi işe yaramaz hissediyorum. Herşeyime dikkat etmeme rağmen bir bebeği taşıyıp sağlıkla doğurmayı beceremedim. Eğer tekrar çocuk sahibi olamayacağımı bilsem şu an şuracıkta ölmeyi tercih ederim. Oğlum gittiğinden beri hayatın benim için bir anlamı yok yaşamıyorum sadece nefes alıp veriyorum. Bugün iyice anladım ben onunla beraber ölmüş, gömülmüşüm.
bu lafin cok guzel bayram gelmis neyime ustume bir kiyafeti zor giydim mecbur buyuklerimize gittik ama hic bayram gelmis gibi degil oglum orda yatarken bayramda neymissmafoldumbenmafoldumben.bende kendimi cok sucluyorum gorumcemin eltimin ucer tane cocuklari var eltim aylik kontrollerine bile gitmedigi olurdu yedikleri,e hic ozenmezdi bile ben herseyime dikkat ettim yavrum iyimi diye 15de bir giderdim kontrollere yedigim herseyin besin vitamin degerlerine bakar bio urunler alirdim sutu sevmeyen hayatta icemeyen ben yavrum kalsiyum alsin kemikleri saglam olsun diye her
gece sut ictim yapmadigim kalmadi onlarin cocuklari masallah sapasaglam ve hayatta benim yok bir cocugu zamaninda dogurup buyutmeyi beceremedim
Kizlar burayi ravzadan ögrendim ve okuyunca göz yaslarimi tutamiyorum.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Ravzayi ve Limburgu kan pihtilasmasi bölümünden taniyorum zaten.
Onlarla sevindim onlarla yikildim. En yakin Arkadaslarimdan dahada yakinlar bana.
Ben bu Siteyei kk daki meleklerin Anneleri diye kayit ettim PC ye.
Evet sizlerin melekleri cennetin kapisinin önünde Anne ve babalarini bekliyor.
Neden iceriye girmiyorsunuz diye soruldugunda " bizler Anne va Babamiz olmadan iceri girmeyiz onlari bekliyoruz " diyecekler.
Dert veren Rabbim dermaninida verecektir birgün Insallah.
Sabir.....
Bende 11 mart 2008 de oğlumu kaybetmişdim bu sene bayramda eşim ben ve karnmda kardeşiyle birlikte gittik agbisini ziyarete eşim aslan oğlum diye seslendi ona ağlamamak için cok zor tuttum kendimi unutulmuyormus.Allah kimseye yasatmasın onu unutturacak başka acıda yasatmasın Rabbim banada sizlerede.Daha fazla yazarsam ağlarım
Ravzam, limburgum ve diğer can arkadaşlarım, allah kendi sabrından versin inşallah. ben de şans eseri buldum burayı, kan pıhtılaşması forumundan tanıyorum ravzayla limburgu. acıları benim de acım, acılarınız benim de acım...allah yar ve yardımcınız olsun kurban olduğum.
Ravzam, limburgum ve diğer can arkadaşlarım, allah kendi sabrından versin inşallah. ben de şans eseri buldum burayı, kan pıhtılaşması forumundan tanıyorum ravzayla limburgu. acıları benim de acım, acılarınız benim de acım...allah yar ve yardımcınız olsun kurban olduğum.
basin saolunsun canim MART 2008 DE kaybetmissin nasipse MART 2010 ANNESI olacaksin insallah hayirla saglikla ve zamaninda alirsin yavrunu kucagina bizler icin de dualarini eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?