amın allah razı olsun canım ınsallah saglıkla zamanında kucaklarsın yavrunudualarım her zaman sizlerle inşallah rabbim bir an önce sizede meleklerinizi gondersin ve sağlıkla kucagınızda gormeyi nasip etsin.banada bu sefer sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin.
Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürürsün. Maşallah senin de çoğu gitmiş azı kalmış. Allah sizi sağlıkla kavuştursun. Sen de ilk bebeğini erken doğumla mı kaybetmiştin. Erken doğum sebebin neydi.
Insallah canim Insallah Anneligi Rabbim bizlerede nasip eder. Birgün bizimde yüzümüzü güldürür Yaradan.bacım canım kuşum sende benim için çok önemlisin en yakın arkadaşımsın dert ortağımsın saol bacım allahım hepimize bir gün anne olmayı nasip etsin sen çok iyi yürekli bi insansın inenıyorumki bir gün sende anne olacaksın bacım rabbim gönlünün muradını versin
CANIM BACILARIM MELEK ANNELERİ nasılsınız diye sormıycam bayramınız nasıl geçiyo demiycem biliyorumki hep yarım bir tarafı eksik kızım yaşasaydı bugün 51 günlük olacaktı normal gününde doğsaydı 10 günü vardı yavrumun doğmasına doktor 9 . cu ayına girsin yeterli çok beklemez küçük hanım diyordu o yüzden gününden erken olacaktı ama bu kadar erken değildi yavrum sensiz bayram buruk yarım be kuzum
neyse eşimin zoruylada olsa bayram gezmelerine gittik herkesin ağzında aynı söz başın sağolsun üzülme tekrar olur tesselli sözleri yazık diyen diller bunlar bana çok acı veriyor insanlar başın sağolsun derken bile gülüyolar bu gün gittiğimiz bi evde bebek konusu konuşuyolardı ben dinledim işte bebeksiz olmaz bebek evin gülü neşesi işte onların sevgisine doyum olmaz çok tatlılar ahhh nasıl bi duygu bilseniz v.s v.s ev sahibi benim bebeğimi yeni kaybettiğimi biliyor bayanlara işaret ediyor susun diye ben kalktım mutfağa su içme bahanesine gittim arkamdan sölemiş o bebeğini kaybetti diye ondan sonrada teselli sözleri başladı bende hemen kalktım zaten oturamadım içim hep buruk bana darılıyorlarmış ben arkadaşlık etmiyormuşum gidip gelmiyormuşum içimden benim konuşmak dahi gelmiyor kaldiki gezmeye gidicem gülüp eğlenecem aman bacılarım keyfim yok canım hiç bişey istemiyor bayram benim neyime yazamıyorum kızlar oysaki içimde ne fırtınalar kopuyo ama anlatamıyorum tıkandım kaldım dışarı çıkıp bunları yaşamak beni mahvediyo neyse bacılarım allaha emanet olun ruyalarınızda meleklerinizi görün işallah hepinizi çoookkk öpüyorum
calikusum canim benim boyle insanlara deli oluyorum bilmiyorlar sanki bizim derdimizi bazen inadinami yapiolar diye dusunuyorum dedigin gibi o yavruyu onalara RABBIM verdi istediginde verir istediginde alir ama bunu bilmiorlar neyse canim insallah RABBIM bizimde yuzumuzu guldurecek ben inaniyorum canimInsallah canim Insallah Anneligi Rabbim bizlerede nasip eder. Birgün bizimde yüzümüzü güldürür Yaradan.
Bazi kadinlar neden böyle acimasiz ben anlamiyorum.
Dogurdugu cocuklari " ben yaptim " diyerek gururlaniyorlar, bilmezlermiki verende alanda odur. O istemese bir yaprak bile kimildamaz, peki niye hala ben yaptim derler. Bu cocugu iyiki dogurmusum bu benim hersesim evimizin nesesi ay gec kalma sende yap dediklerinde yüregimdeki firtinayi neden hissetmezler bogazimdaki dügümleri neden görmezler.
Dün bir arkadasim bendeydi durup dururken esime ve bana, ay benim kizin ismi gecince esimin gözleri doluyo önceden ögle degildi kizim dogduktan sonra ögle duygusal olduki kocam anlatamam. Annelik babalik cok güzel bir duygu... Ben esime baktim o an aklindan gecenleri birer birer okudum. Ben istemezmiydim oda babaligi tadsin ama nasip olmadi iste benim elimden ne gelir. Rabbim böyle nasip etdiyse ben ne yapabilirimki.
Hani birde 4 düsügüm oldugunu bile bile cocuk icin yanip tutusdugumuzu bile bile bu laflar söylenirmi.. Onun yerine kendimi koydum acaba dedim bende onun gibi söylermiydim arkadasima , düsündüm o an ,ve aslaaa kimseyi heleki bebek özlemiyle tutusan bir insana bunlari degil söylemek cocuk konusunu hatirlatmak bile aklimin ucundan gecmezdi.
Ama onlar söylüyorlar söylemeyede devam edecekler. Onun icin böyle insanlardan uzak durmaya ve kendime gercek dost aramaya ben coktan basladim bile.
4 seneden beri cevremdeki böyle insanlari yavas yavas uzaklastirdim cünkü onlar bana aci veriyo. Bu derdi ancak ceken bilir onun icin bu gibi kisilerden baska birseyde beklemiyom zaten. Sabredip bekliyorum derdi veren Rabbim elbette dermaninida verecektir, yeterki sabredelim, sükredelim. Allah bu yolda hepimizin yardimcisi olsunda daha fazla aci cekmeden bizde cilemizi dolduralim.
Canlarım elim, dilim varıp size iyi bayramlar dileyemedim. Hadibakemin de dediği gibi bayram gelmiş neyimize. Herkes yavrularına bayramlık alırken, onları kucaklayıp gezmelere giderken bizim kaderimize de kara toprakla bayramlaşmak düştü. Ben de bugün oğlumun mezarındaydım. Babasıyla beraber gözyaşlarımızı tutamadık yine o küçücük mezarı görünce. Yanında annemin mezarı var. 19 yaşında annemi kaybettim oğlumu kaybedinceye kadar 10 sene boyunca anneme ağladım şimdi oğlumun acısı onun acısını unutturdu. Allah oğlumun acısını da unutturacak başka acı vermesin bize diye dua ettim mezarında. Limburg ne kadar şanslısın canım oğlun rüyana girmiş. 5 ay oldu bir kere bile göremedim oğlumu rüyamda. Bugün yine yalvardım çok özledim ne olur rüyama gel diye. Sanki bana kızgın, küskün gibi geliyor onu koruyup kollayamadım yaşatamadım diye. Köyümüze gittik akrabamızın oğlu evlenmişti yazın gelin 16 yaşında 2 aylık hamileymiş. Onları görünce kendimi işe yaramaz hissediyorum. Herşeyime dikkat etmeme rağmen bir bebeği taşıyıp sağlıkla doğurmayı beceremedim. Eğer tekrar çocuk sahibi olamayacağımı bilsem şu an şuracıkta ölmeyi tercih ederim. Oğlum gittiğinden beri hayatın benim için bir anlamı yok yaşamıyorum sadece nefes alıp veriyorum. Bugün iyice anladım ben onunla beraber ölmüş, gömülmüşüm.
canim ya estagfurullah basimizi sisirmek ne demek hepimiz ayni acilari yasadik canim keske hicbirimizin cani boyle birseyde yanmasaydi ama RABBIM bize bu sinavi uygun gormus insalah hayirlisiyla atlatiriz yeniden yavrularimizi zamaninda saglikla hayirlisiyla kucaklariz sen ne anlatmak istersen anlat rahatlikla sakin sikma kendini dinleriz canimslm arkadaşlar
Bende meleğimi 30 gün önce uçurdum ıçım yanıyor kalbım kanıyor henuz mezarına gıdemedım oğlumun kırkından sonra gıdersın dedı buyukler pazartesiyı ıple çekıyorum sankı oğluma sarılıp koklucakmışım onu kucağıma alıcakmışım gıbı hepimizin acısı çok buyuk ben oğluma 5 tup bebek denemesıyle kavuşmuştum 10 yıldır evlat özlemının ardından tek emrıyoyla mucize yaşıyorduk dualarım kabul olmuştu dr ların umut etme tek embrıyo şansın %10 dedıler ama ben ona oyle bı bağlandımkı 12 gun sonra bızımle beraber olduğunu öğrendık ogun delırecek gıbıydık sevınçten,herşey çok iyi gidıyordu ki takı 20 haftaya gırene kadar illet bı tanı kondu preeklamsi gunler geçmek bılmıyodu.Oğlum buyuyeceğine gerı gıdıodu( IUGG)hergun acılde hergun dr ları gezdık tansıyonum düşmek bılmıyordu 18/12 dr um hastaneye aldı ama hıçbışey yolunda gıtmıyordu ıdrarda proteın atımı karaciğer fonksıyonla
rında bozulmalar en son kandakı trombosit 30.000 e düşünce dr buraya kadarmış deyıp benı acıl sezeryana aldı.Oğlum doğdu kuçucuktu 26 hafta olarak yıllardır özlemını çektığımın yavrumu sadece kuvezden görebılıyordum 10 dk kuçuk oğlum UMUT um bızımle ongun kaldı bana hayat bağışladı
kendı uçtu gıttı herşey o kadar boşkı ama genede şükür etmekten başka yapcak bişeyımız yok şu an herşeyı tekrar yaşıyor gıbıyım o yuzden kafanızı şişirmış olabılrım ALLAH butun meleklerın annelerıne sabır ve dayanma gucu versın
LİMBURG canım nasılsın neler yapıyorsun bi süre size ulaşamadım çok korktum bi daha sizi bulamıycam diye seni çoookkk öpüyorum canım allaha emanet ol
Canımmm nasıl içim gitti yazdıklarını okuyunca.Allah sabırlar versin... Zor bir imtihandan geçmişsin.Rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin inş.
dün gece kötü oldum tansiyınum düştü
hastanedeydik akşam.
hala kendime gelemedim.
halsizim güçsüzümm
:gitme::gitme:
slm arkadaşlar
Bende meleğimi 30 gün önce uçurdum ıçım yanıyor kalbım kanıyor henuz mezarına gıdemedım oğlumun kırkından sonra gıdersın dedı buyukler pazartesiyı ıple çekıyorum sankı oğluma sarılıp koklucakmışım onu kucağıma alıcakmışım gıbı hepimizin acısı çok buyuk ben oğluma 5 tup bebek denemesıyle kavuşmuştum 10 yıldır evlat özlemının ardından tek emrıyoyla mucize yaşıyorduk dualarım kabul olmuştu dr ların umut etme tek embrıyo şansın %10 dedıler ama ben ona oyle bı bağlandımkı 12 gun sonra bızımle beraber olduğunu öğrendık ogun delırecek gıbıydık sevınçten,herşey çok iyi gidıyordu ki takı 20 haftaya gırene kadar illet bı tanı kondu preeklamsi gunler geçmek bılmıyodu.Oğlum buyuyeceğine gerı gıdıodu( IUGG)hergun acılde hergun dr ları gezdık tansıyonum düşmek bılmıyordu 18/12 dr um hastaneye aldı ama hıçbışey yolunda gıtmıyordu ıdrarda proteın atımı karaciğer fonksıyonla
rında bozulmalar en son kandakı trombosit 30.000 e düşünce dr buraya kadarmış deyıp benı acıl sezeryana aldı.Oğlum doğdu kuçucuktu 26 hafta olarak yıllardır özlemını çektığımın yavrumu sadece kuvezden görebılıyordum 10 dk kuçuk oğlum UMUT um bızımle ongun kaldı bana hayat bağışladı
kendı uçtu gıttı herşey o kadar boşkı ama genede şükür etmekten başka yapcak bişeyımız yok şu an herşeyı tekrar yaşıyor gıbıyım o yuzden kafanızı şişirmış olabılrım ALLAH butun meleklerın annelerıne sabır ve dayanma gucu versın
Canım geçmiş olsun. Ne olur kendine dikkat et. Bizler iyi olmalıyız ki ilerde sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.
Allah sabırlar versin.Sana teselli verebilecek sözler söylemek isterdim ama maalesef o içimizdeki yangın üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin azalmıyor. Allah katlanabilecek, kabullenebilecek güç versin.
ÇALIKUŞUMMMMMMMMMMM
CANIMMMMMMMMMMM
NASILSINNNNNNN
NERDESİNNNNNNNN sen kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?