premete canım merhabalar nasılsın?Melekcim canım nerelerdesin. Başka bir bölümde gördüm canının sıkkın olduğunu yazmışsın. Umarım canını sıkan neyse düzelmiştir. Gel artık özledik seni.
Kızlar bu arada Neslihan1983 Kadınlar kulübünden üyeliğini sildirmiş. Çok üzüldüm burada hepimiz birbirimize kenetlendik, bir aile gibi olduk, birbirimizden güç alıyoruz. Ben sizlere çok alıştım. Listemizi Neslihan tutuyordu var mı başka gönüllü.
Ardam Melek Oldu!((
Evet melek kalpli teyzeleri Ardam Melek Oldu!
Burada bu yazıyı yazacağım günü beklerdim hep ama böyle değil... kavuşma mesajıydı hayal ettiğim
04 Eylül Cuma günü dünyaya geldi, 04 Aralık Cuma günü aramızdan ayrıldı... tam 90 gün!
ne acı tesadüf yada başka bir şey ne derseniz diyin artık yokluğuna alışmak, kurulan hayallere gem vurmak zamanı... çok sıcak cok güzel anılar bıraktı bize... 90 gün bir ağlattı bir üzdü... keşke keşke keşke... diyerek onu yaşatabilmeyi o kadar çok isterdimki ama nafile artık biliyorum... soğuk alnına sıcak ama sımsıcak bir buseyle uğurladım oğlumu kavuşmak üzere.... ve şükrettim sonra Rabbim'e 90 günde olsa bana annelik duygusunu tattırdığı için!
Oğlumu babaannesinin yanına ugurladık... bu acıya dayanmak çok zor, ama önce onun için sonra ailemiz ve sevdiklerimiz için ayakta kalacağız!
Neyse artık zor tutuyorum kendimi,,oğluma söz verdim ağlamak yok...
burada sevgisini paylaşan, yüreğini açan, özellikle dualrını eksik etmeyen melek teyzeleri sizlere kocaman teşekkürler... Allah'ım önce hepinize mutlu sağlıklı bir yuva sonrada sizin gibi melek kalpli bebişler nasip etsin sizlere, cocuklarınızı size bağışlasın!
ben hiçbirinizi unutmayacağım... tıpkı Arda gibi!
Ardam Melek Oldu!((
Burada bu yazıyı yazacağım günü beklerdim hep ama böyle değil... kavuşma mesajıydı hayal ettiğim
04 Eylül Cuma günü dünyaya geldi, 04 Aralık Cuma günü aramızdan ayrıldı... tam 90 gün!
ne acı tesadüf yada başka bir şey ne derseniz diyin artık yokluğuna alışmak, kurulan hayallere gem vurmak zamanı... çok sıcak cok güzel anılar bıraktı bize... 90 gün bir ağlattı bir üzdü... keşke keşke keşke... diyerek onu yaşatabilmeyi o kadar çok isterdimki ama nafile artık biliyorum... soğuk alnına sıcak ama sımsıcak bir buseyle uğurladım oğlumu kavuşmak üzere.... ve şükrettim sonra Rabbim'e 90 günde olsa bana annelik duygusunu tattırdığı için!
Oğlumu babaannesinin yanına ugurladık... bu acıya dayanmak çok zor, ama önce onun için sonra ailemiz ve sevdiklerimiz için ayakta kalacağız!
burada sevgisini paylaşan, yüreğini açan, özellikle dualrını eksik etmeyen melek teyzeleri sizlere kocaman teşekkürler... Allah'ım önce hepinize mutlu sağlıklı bir yuva sonrada sizin gibi melek kalpli bebişler nasip etsin sizlere, cocuklarınızı size bağışlasın!
premete canım merhabalar nasılsın?
neslihan nie gitmişki???
melekcim canını ne sıktıysa umarım geçip gitmiştir...
kızlar buğün konturola gittim
doktur en az 6 ay bekle dedi
benim planlarım hiç böyle değildi
6 ay nasıl geçer bilmiyorum.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de 6 ay beklemeliyim derken doktor bana 1 sene bekle demişti, çok kötü olmuştum doktordan ağlayarak çıkmıştım. Zaman bir şekilde geçiyor benim dokuz ay olmak üzere daha fazla da beklemeyeceğim. Sen normal doğum yaptın 3 ay yeterli diye biliyorum istersen başka doktorlarla da görüş belki farklı görüşler de duyabilirsin ve en önemlisi de sen kendini ne zaman rahat ve hazır hissedersen tekrar çocuk sahbi ol.
Bende 11 mart 2008 de oğlumu kaybetmişdim bu sene bayramda eşim ben ve karnmda kardeşiyle birlikte gittik agbisini ziyarete eşim aslan oğlum diye seslendi ona ağlamamak için cok zor tuttum kendimi unutulmuyormus.Allah kimseye yasatmasın onu unutturacak başka acıda yasatmasın Rabbim banada sizlerede.Daha fazla yazarsam ağlarım
dün gece kötü oldum tansiyınum düştü
hastanedeydik akşam.
hala kendime gelemedim.
halsizim güçsüzümm
:gitme::gitme:
Insallah canim Insallah Anneligi Rabbim bizlerede nasip eder. Birgün bizimde yüzümüzü güldürür Yaradan.
Bazi kadinlar neden böyle acimasiz ben anlamiyorum.
Dogurdugu cocuklari " ben yaptim " diyerek gururlaniyorlar, bilmezlermiki verende alanda odur. O istemese bir yaprak bile kimildamaz, peki niye hala ben yaptim derler. Bu cocugu iyiki dogurmusum bu benim hersesim evimizin nesesi ay gec kalma sende yap dediklerinde yüregimdeki firtinayi neden hissetmezler bogazimdaki dügümleri neden görmezler.
Dün bir arkadasim bendeydi durup dururken esime ve bana, ay benim kizin ismi gecince esimin gözleri doluyo önceden ögle degildi kizim dogduktan sonra ögle duygusal olduki kocam anlatamam. Annelik babalik cok güzel bir duygu... Ben esime baktim o an aklindan gecenleri birer birer okudum. Ben istemezmiydim oda babaligi tadsin ama nasip olmadi iste benim elimden ne gelir. Rabbim böyle nasip etdiyse ben ne yapabilirimki.
Hani birde 4 düsügüm oldugunu bile bile cocuk icin yanip tutusdugumuzu bile bile bu laflar söylenirmi.. Onun yerine kendimi koydum acaba dedim bende onun gibi söylermiydim arkadasima , düsündüm o an ,ve aslaaa kimseyi heleki bebek özlemiyle tutusan bir insana bunlari degil söylemek cocuk konusunu hatirlatmak bile aklimin ucundan gecmezdi.
Ama onlar söylüyorlar söylemeyede devam edecekler. Onun icin böyle insanlardan uzak durmaya ve kendime gercek dost aramaya ben coktan basladim bile.
4 seneden beri cevremdeki böyle insanlari yavas yavas uzaklastirdim cünkü onlar bana aci veriyo. Bu derdi ancak ceken bilir onun icin bu gibi kisilerden baska birseyde beklemiyom zaten. Sabredip bekliyorum derdi veren Rabbim elbette dermaninida verecektir, yeterki sabredelim, sükredelim. Allah bu yolda hepimizin yardimcisi olsunda daha fazla aci cekmeden bizde cilemizi dolduralim.
slm arkadaşlar
Bende meleğimi 30 gün önce uçurdum ıçım yanıyor kalbım kanıyor henuz mezarına gıdemedım oğlumun kırkından sonra gıdersın dedı buyukler pazartesiyı ıple çekıyorum sankı oğluma sarılıp koklucakmışım onu kucağıma alıcakmışım gıbı hepimizin acısı çok buyuk ben oğluma 5 tup bebek denemesıyle kavuşmuştum 10 yıldır evlat özlemının ardından tek emrıyoyla mucize yaşıyorduk dualarım kabul olmuştu dr ların umut etme tek embrıyo şansın %10 dedıler ama ben ona oyle bı bağlandımkı 12 gun sonra bızımle beraber olduğunu öğrendık ogun delırecek gıbıydık sevınçten,herşey çok iyi gidıyordu ki takı 20 haftaya gırene kadar illet bı tanı kondu preeklamsi gunler geçmek bılmıyodu.Oğlum buyuyeceğine gerı gıdıodu( IUGG)hergun acılde hergun dr ları gezdık tansıyonum düşmek bılmıyordu 18/12 dr um hastaneye aldı ama hıçbışey yolunda gıtmıyordu ıdrarda proteın atımı karaciğer fonksıyonla
rında bozulmalar en son kandakı trombosit 30.000 e düşünce dr buraya kadarmış deyıp benı acıl sezeryana aldı.Oğlum doğdu kuçucuktu 26 hafta olarak yıllardır özlemını çektığımın yavrumu sadece kuvezden görebılıyordum 10 dk kuçuk oğlum UMUT um bızımle ongun kaldı bana hayat bağışladı
kendı uçtu gıttı herşey o kadar boşkı ama genede şükür etmekten başka yapcak bişeyımız yok şu an herşeyı tekrar yaşıyor gıbıyım o yuzden kafanızı şişirmış olabılrım ALLAH butun meleklerın annelerıne sabır ve dayanma gucu versın
Melekcim canım nerelerdesin. Başka bir bölümde gördüm canının sıkkın olduğunu yazmışsın. Umarım canını sıkan neyse düzelmiştir. Gel artık özledik seni.
Kızlar bu arada Neslihan1983 Kadınlar kulübünden üyeliğini sildirmiş. Çok üzüldüm burada hepimiz birbirimize kenetlendik, bir aile gibi olduk, birbirimizden güç alıyoruz. Ben sizlere çok alıştım. Listemizi Neslihan tutuyordu var mı başka gönüllü.
Ardam Melek Oldu!((
kızlar buğün konturola gittim
doktur en az 6 ay bekle dedi
benim planlarım hiç böyle değildi
6 ay nasıl geçer bilmiyorum.
merhaba arkadaşlar...
yine ben geldim neslihan1983..sebebini burda açıklayamıyacağım bir sebepten dolayı nickimi değişmek ve geçmiş konularımın silinmesini istedim ,,çünkü geçmiş konularım ,, tedavi süreçlerimdi ,süreklii geçmişe takılıp kaldığım için değişiklik yapmak istemiştim ,, bu isteğim için mesaj yazdım ve mesajıma cevap üyeliğiniz silinmiştir istediğiniz nickle yeniden üye olabilirsiniz oldu..
seblevcim inan çok üzüldüm mesajını okuyunca içim yandıı ,,umut ,acı ,endişe, hasret korku ,özlem yani bütün duyguların olduğu koskoca 90 gün ,,,Rabbim çok sevmiş Arda nı ve yanına aldı , onlar melek ,cennetin melekleri ,,ne acı çekti ne üzüldü sadece gününü doldurdu meleğin ,, ve 90. günde uçup gitti, Rabbim cennetin kapısında buluşmayı nasip etsin inş.. size ve tüm melek anne ve babalarına...Rabbim sabırlar versin gönlüne ferahlık versin inş..senağlama
selam cennet anneleri naıslsınız bayadır giremedim bayramda ailemin yanına gittim geldim sitede sorun vardı giremedim daha sonrada arkadaşlarla falan görüştük öyle bende bu ayda bir şey olmadı yeni ay yeni yıl umutları başladı çalışmalarada başladım inşallah bu ay gelir cennet kokulum sizde ne var ne yok.. özledim sizlerigeçmişe bakayım bi kimsede yok gerçi ...
merhaba arkadaşlar...
yine ben geldim neslihan1983..sebebini burda açıklayamıyacağım bir sebepten dolayı nickimi değişmek ve geçmiş konularımın silinmesini istedim ,,çünkü geçmiş konularım ,, tedavi süreçlerimdi ,süreklii geçmişe takılıp kaldığım için değişiklik yapmak istemiştim ,, bu isteğim için mesaj yazdım ve mesajıma cevap üyeliğiniz silinmiştir istediğiniz nickle yeniden üye olabilirsiniz oldu..
yani rahimde falan birşey yok dediallah sabırlar versin ne mutluki sana melegin melek kardeşini göndermiş allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin..
geçmiş olsun canım kendini toparlamaya çalış bitanem zaman durmuyor akıp gidiyor...:teselli:
çok haklısın canım allahım sabırlar versin hepimize...
güzelim başın sagolsun allah sabırlar versin oglunun yanına gideceksin iyi gelicek onunla konuşmak rahatlatıcak seni kafamızı şişirmedim lütfen öyle düşünme heppimiz burda benzer durumları yaşanlar insanlarız biz asla böyle şeyler düşünmeyiz :teselli:
ben degilim galiba melek gel artık merak ettik seni...
canım allah sabırlar versin çok üzüldüm melek kardeşlerinin yanında sizi bekleyecek başınız sagolsun... senağlama
neden 6 ay dediki bana 3 ay vermişti doktorum rahimde bir sorun yok dimi güzelim
açıklama yapmadımıCADIARZU
anladım canım ttekrar hoşgeldin aramızdan ayrılmamana sevindim Şeniz
ARDA larmız METE lerimiz UMUT larımız adını sayamadım butun çocuklarımız..oğulllarımız kızlarımız bırgun mutlaka onlara kavuşacağız arkadaşlar bızımkısı geçıcı ayrılık ebedı hayatımızda onlar bızım ebedı çocuklarımız olarak kalıcaklar....
Rarkadaslar gecen günde yazmıştı
arkadasım iki oğlunuda kaybetmiş
çok üzüldüm canım başınız saolsun.Rarkadaslar gecen günde yazmıştı
arkadasım iki oğlunuda kaybetmiş
Kavuşmak ümidiyle yaşıyoruz arkadaşım. Ben eskiden ölümden korkardım şimdi o kadar soğuk, o kadar kötü gelmiyor ölüm bana. Ne de olsa beni bekleyen bir oğlum var. Her sevdiğimizi kaybedişimizde bu dünyadan uzaklaşıp ebedi hayata yaklaşıyoruz.
Canım ya çok sevindim gitmemene. Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun uğur getirsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?