Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

premete canım merhabalar nasılsın?

neslihan nie gitmişki???

melekcim canını ne sıktıysa umarım geçip gitmiştir...

seni çok iyi anlıyorum canım.
inş. bundan sonra evlat acısı yaşamayız
kimsede yaşamasınn.
sabır diliyorum.

kızlar buğün konturola gittim
doktur en az 6 ay bekle dedi
benim planlarım hiç böyle değildi
6 ay nasıl geçer bilmiyorum
.

Canım benim inanamıyorum bu yazıyı okuduğuma. Oysa ne kadar emindim seninle aynı kaderi yaşamayacağımızdan. Diyecek söz bulamıyorum çok kötü oldum şu an ağlıyorum. Arda benim de oğlumdu. Acını yürekten paylaşıyorum. Allah size sabırlar versin.

premete canım merhabalar nasılsın?

neslihan nie gitmişki???

melekcim canını ne sıktıysa umarım geçip gitmiştir...

Canım bu sayfayı açıp da seblevin mesajını okuyuncaya kadar iyiydim şu an çok kötüyüm. Neslihan niye gitti bilmiyorum facebook'da melek anneleri sayfasına yazmış. Niye gittin diye sordum öyle olması gerekiyordu diye yazmış. Sen nasılsın kanamaların durdu mu, bebişimiz nasıl.

.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de 6 ay beklemeliyim derken doktor bana 1 sene bekle demişti, çok kötü olmuştum doktordan ağlayarak çıkmıştım. Zaman bir şekilde geçiyor benim dokuz ay olmak üzere daha fazla da beklemeyeceğim. Sen normal doğum yaptın 3 ay yeterli diye biliyorum istersen başka doktorlarla da görüş belki farklı görüşler de duyabilirsin ve en önemlisi de sen kendini ne zaman rahat ve hazır hissedersen tekrar çocuk sahbi ol.

seninde az kalmış canım
haklısın zaman bir şekl geçeçek.

zaten dokturun yanınd abende çok iyi değildim
o hastaneye hep oğlumu görmeye
gidiyordum
şimdi boş bir göbekle gitmek çok
zoruma gitti.
şuan bilmiyorum neyapacagımı.
bakıyorum bazı arkadaşlar korunurken hamile kalıyor.Allahım yeterki
vermek istesin.

buğün birde hastaneden çıkarken bir tanıdıkta doğum yapmış
eşimle yanına çıktık.bebek doğalı 1 saat falan olmuş
ayıp oldu ama dayanamadım agladım
nasıl birşeydi tatlımı tatlı
mis gibiydi.

merhaba arkadaşlar...
ben geldim ..sebebini burda açıklayamıyacağım bir sebepten dolayı nickimi değişmek ve geçmiş konularımın silinmesini istedim ,,çünkü geçmiş konularım ,, tedavi süreçlerimdi ,süreklii geçmişe takılıp kaldığım için değişiklik yapmak istemiştim ,, bu isteğim için mesaj yazdım ve mesajıma cevap üyeliğiniz silinmiştir istediğiniz nickle yeniden üye olabilirsiniz oldu..

seblevcim inan çok üzüldüm mesajını okuyunca içim yandıı ,,umut ,acı ,endişe, hasret korku ,özlem yani bütün duyguların olduğu koskoca 90 gün ,,,Rabbim çok sevmiş Arda nı ve yanına aldı , onlar melek ,cennetin melekleri ,,ne acı çekti ne üzüldü sadece gününü doldurdu meleğin ,, ve 90. günde uçup gitti, Rabbim cennetin kapısında buluşmayı nasip etsin inş.. size ve tüm melek anne ve babalarına...Rabbim sabırlar versin gönlüne ferahlık versin inş..senağlama

Son düzenleme:
Seblev,başın sağolsun,çok üzüldüm aynı acıyı tadan biri olarak kelimelerin ,tesellilerin anlamsız kaldığını çok iyi biliyorum,ama ne çare.Allah sabır versin kardeş kaderde bu acıları tadmak da varmış ki bizler bunları yaşıyoruz.Allahın takdiri.Oğlumun küvözden elini uzatışı onunla konuştukça heyecanlanışı hala gözlerimin önünde hatırladıkça için yanıyo gözyaşlarım sel oluyo bir müddet ağlıyorum :çok üzgünüm:sonra derin bir nefes alıp çok şükür Allahım diyorum onada bizede daha büyük acılar yaşatmadan tertemiz günahsız aldın yanına diyorum.Ne mutlu ki evlatlarımız cennete layıklarmış.Çok şükür deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum .çünkü bir teselli edenim bile yok .herkes bir şey olmamış gibi lafını bile etmiyorlar dost sandığım bir çok kişi değil yanıma gelmek bir telefon dahi açmadı.En yakınlarım ailem eşim dahi konuşmuyorlar sanki onlar konuşmayıp söz açmadıkça ban hatırlamayıp üzülmeyeceğim ama yanılıyorlar.oğlum hiç aklımdan çıkmıyorki onu unutabilmem mümkün değil tam tersine oğlumu hatırlamak beni mutlu ediyor evet ağlıyorum üzülüyorum ama 6 ay onu karnımda hissetmiş olmak yaşayamayacağını bildiğim halde doğurmak(zorunda kalmak) onu görmek Allahımın lütfu.
Sabretmekten başka yapacak hiç bir şey yok.iyi şeyler için nasıl şükrediyorsak bize göre kötü olan şeyler içinde şükretmeliyiz mutlaka bu da bizim ve evladımız için daha hayırlıki Rabbim bunu uygun gördü.bu bizim henüz anlayabileceğimiz bir şey değil.Çünkü Allah kullarının acı çekmesinden mutlu olan bir varlık değil.
Allah bu acıyı tadan herkese sabır versin.Bu acıları unutturacak daha büyük acılar yaşatmasın Rabbim.

Reactions: 2k1
selam cennet anneleri naıslsınız bayadır giremedim bayramda ailemin yanına gittim geldim sitede sorun vardı giremedim daha sonrada arkadaşlarla falan görüştük öyle bende bu ayda bir şey olmadı yeni ay yeni yıl umutları başladı çalışmalarada başladım inşallah bu ay gelir cennet kokulum sizde ne var ne yok.. özledim sizlerigeçmişe bakayım bi kimsede yok gerçi ...

allah sabırlar versin ne mutluki sana melegin melek kardeşini göndermiş allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin..

dün gece kötü oldum tansiyınum düştü
hastanedeydik akşam.
hala kendime gelemedim.
halsizim güçsüzümm
:gitme::gitme:

geçmiş olsun canım kendini toparlamaya çalış bitanem zaman durmuyor akıp gidiyor...:teselli:

çok haklısın canım allahım sabırlar versin hepimize...

güzelim başın sagolsun allah sabırlar versin oglunun yanına gideceksin iyi gelicek onunla konuşmak rahatlatıcak seni kafamızı şişirmedim lütfen öyle düşünme heppimiz burda benzer durumları yaşanlar insanlarız biz asla böyle şeyler düşünmeyiz :teselli:

ben degilim galiba melek gel artık merak ettik seni...

canım allah sabırlar versin çok üzüldüm melek kardeşlerinin yanında sizi bekleyecek başınız sagolsun... senağlama

.

neden 6 ay dediki bana 3 ay vermişti doktorum rahimde bir sorun yok dimi güzelim
açıklama yapmadımıCADIARZU

anladım canım ttekrar hoşgeldin aramızdan ayrılmamana sevindim Şeniz

Hoşgeldin canım ben de kayınvaliden gelmişti ya o yüzden giremiyorsun sanmıştım. Ne güzel bayramı ailenle geçirmişsin moral olmuştur sana. Bu moralle inşallah bu ay güzel heberi bekliyoruz.

Canım ya çok sevindim gitmemene. Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun uğur getirsin sana.

yani rahimde falan birşey yok dedi
ama bünyen çok zayıf dedi
kendini anca toplarsın dedi.
bekliyecegiz bakalım hayırlısı artık
.

ARDA larmız METE lerimiz UMUT larımız adını sayamadım butun çocuklarımız..oğulllarımız kızlarımız bırgun mutlaka onlara kavuşacağız arkadaşlar bızımkısı geçıcı ayrılık ebedı hayatımızda onlar bızım ebedı çocuklarımız olarak kalıcaklar....

Reactions: 2k1
Rarkadaslar gecen günde yazmıştı
arkadasım iki oğlunuda kaybetmiş

Kavuşmak ümidiyle yaşıyoruz arkadaşım. Ben eskiden ölümden korkardım şimdi o kadar soğuk, o kadar kötü gelmiyor ölüm bana. Ne de olsa beni bekleyen bir oğlum var. Her sevdiğimizi kaybedişimizde bu dünyadan uzaklaşıp ebedi hayata yaklaşıyoruz.

Rarkadaslar gecen günde yazmıştı
arkadasım iki oğlunuda kaybetmiş
çok üzüldüm canım başınız saolsun.

buğün bir ortamdada bu konu konuşuldu.
arkadaşımda bebegini keybetti.
o seni bekliyecek dedi
seni kokundan tanıyacak dedi.
çok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…