Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canim benim tesellisi olmaz cok iyi biliyorum RABBIM den tek dilegim bol bol sabir ve dayanma gucu versin cunku gercekten cok zormus bunu yasayarak ogrendim insallah kendini hemen toparlarsin ve saglikla hayirla kardesi gelir oglunun
kızlar buğün konturola gittim
doktur en az 6 ay bekle dedi
benim planlarım hiç böyle değildi
6 ay nasıl geçer bilmiyorum
.
niye oyle dedi cok bence canim ya
hosgeldin canim hayirli olsun yeni nickin listemizi yenilersin umarim
evet canim insallah RABBIM onlara ebediyen kavusturacak bizi.az once yaprak dokumunu izledim fikret 7aylik dogum yapti cok ozendim yaaaaaaa.agla agla yine hep oglum aklimda ALLAHim bize dayanma gucu ver ne olur RABBIM cok zor kizlar ya cok ozledim ben oglumu onu kucaklamak SIMSIKI SARILMAK ISTIORUM
Rarkadaslar gecen günde yazmıştı
arkadasım iki oğlunuda kaybetmiş
cok uzuldum canim ya basiniz saolsun keske hayata tutunabilseydi ama hersey ALLAH tan nasibimiz boyleymis bizlerin de

nasılsınızz kızlar giremedim hastalık falan..herkes iidir inşallah...premete mhtp vs..

seblev çok üzgünüm şok oldum şuan ama yapacak bişi yokkk Allah sabırların en büyüğünü versin

yeni arkadaşlar gelmişş hoşgeldinizzz arkadaşlar Allah sizlerede sabır versin...

hepimiz aynı yoldan geçtik ve geçiyoruzz..inş.sondur bu yol.

Angelhope sen de hoşgeldin geçmiş olsun şimdi iysindir inşallah. Bende durumlar aynı braktığın gibiyim.

hoşgeldin canımm,, bende yeni geldim hoşbuldummyerimseniben

iyiyim canım yaa ...bende bıraktığınız gibiyim ...devam nefes almaya..

hoşbuldumm ozlenen2010 seni tanır gibiyim ama nerdenn bir dost

kayınvalidemin evei ayrı arada gidip geliyoruz canım evet güzel geçti inşallah ama bu ay stres yaptım biraz geçen sene buaya ögrenmiştim hamile oldugumu oyüzden sanırım mafoldumben

yani rahimde falan birşey yok dedi
ama bünyen çok zayıf dedi
kendini anca toplarsın dedi.
bekliyecegiz bakalım hayırlısı artık
.

anladım canım birşeyin yokya mühim o bence zaman geçiyor birşekilde inşallah 6 ay sonra hemen bebegine kavuşursun..

iyiyim canım yaa ...bende bıraktığınız gibiyim ...devam nefes almaya..

hoşbuldumm ozlenen2010 seni tanır gibiyim ama nerdenn bir dost

hoşgeldin iyiyiz bizlerde sende rahatsızmışsın geçmiş olsun canım ..:1hug:

bilmiyorumki niye öyle dedi
bekliyecegim mecburen
ikinci bir kayıbı kaldırmam çok zor olur.
inş. canım çabucak geçer
zaman
yeniden anne olma şansını elde edeyim.
inş. tekrar hamile kalır inş. bu sefer sağlılklı bir bebegim olur.

sorma limburg 85 bende sel oldu gözyaşı oğlumun adı da umut du benım gerisini sen düşün artık

benimde oğlumun ismi umut olacaktııı
akşam yaprak dökümünde çok kötü oldum
dedim o umudunu aldı koynuna
ama ben alamadım.

olur canım inşallah sen kendini yeterki toparla kendini hazırla ama hazır olsanda bebegin hemen gelmiyor mesela ben.. oyüzden hemen hayata dört elle sarılmaya bak mecburuz buna ..

Umutzeycım canım tahmın edebılıyorum bende cok agladım o kucakladı yavrusunu kavustu keske bızde ayrılmasaydık ınsallah rabbım bızede nasıp edecek benım tam 40 gun oldu oglumdan ayrılalı

hadı bakem canım herseyın hayırlısı ınsallah ıstedıgın zaman da beklemeden hamıle kalırsın ve mutlu sona ulasırsın

Zaten o dizilere sinir oluyorum. Bu senenin konusu erken doğum galiba. Bütün dizlilerde kadınlar erken doğum yaptı. Kavak yelleri, Sonbahar, Bir bulut olsam son olarak da Yaprak Dökümü. Hepsi de sağlıkla çocuklarını kucağına aldılar hatta bazıları küvezde bile kalmadı. Sanki bu kadar kolay herşey. Kadınlar cırt diye hamile kalıyor pırt diye doğuruveriyor. Madem bu işler bu kadar kolay neden binlerce kadın çocuk sahibi olmak ve sağlıklı hamilelik geçirmek için uğraşıp duruyor ve neden yüzlerce kadın yavrum diye kara toprağı seviyor. Gerçek hayat böyle değil arkadaşlarım bunlar sadece dizilerde oluyor.

evet haklısınız aynı şey benimde dikkatimi çekti ,, bu yıl dizilerde erken doğum moda oldu,,, Yaprak dökümünü izlerken bende ağladım ağladım kapattım sonra tv yi devam edemedim ,bende apar topar sezeryana girmiştim yaşadıklarım film şeridi geçti bir anda.,, bebekler 7 aylık doğuyo maşallah bir kucak oluyolar ,, dizi saçmalığı işte herkes işini yapıyor..

arkadaşlar ben GNC firmasının folik asitini kullanıyodum bitti ,, çevremde o firmanın mağazası olmadığı için alamadım onun yerine folbiol aldım ,, siz folbiolu günde kaç kez alıyorsunuz ,,diğeri 800mcg yazıyodu günde 2 tane alıyodum folik asit yüklemesi yaptığımız için bunu kaç kez alsam acaba?

Canım ben folbioli sadece haftada 2 kere kullanıyorum ama hergün bemiks kullanıyorum onun içinde de folik asit var. Doktorum çok fazla miktarda folik asit almanın da zararlı olduğunu nörolojik problemlere sebep olduğunu söyledi o nedenle mutlaka b vitaminiyle takviye edilmesi gerekiyormuş. ıstersen sen de b vitamini kullan belli bir yaştan sonra zaten b vitamini öneriliyor alzheimeri falan önlüyormuş bir de kan akışını düzenliyormuş , vitamin olduğu için hiçbir zararı da yok zaten fazlası da idrarla vücuttan atılıyor.

doktor aşırı folik asit eksikliği nedeniyle başlattı folik asite, 2 ay önce bu ay folik asit yükleyelim gelecek ay , aşılama yaparız demişti ,, benim test sonucum çıkmadığı için hala gidemedimm bu ayın sonunda çıkacak inş.. nasip olursa ocak ayında aşılamam olcak,, benim şimdi kafam karıştı napsam acaba doktorumudu arayack yüzüm kalmadı artık o da bıktı benden ...:sinifsinif:

arkadaşlar yaprakdökmünde yaşanana olyın aynısını ben yaşadım. fikret kendini kötü hissetti heemn doktora gitit plesanta ayrılmılş dediler bebkte bi problem yok dediler ve mutlu son. ama ben ibir problemmim yokken birden karnıma giren ani sancıalarla hastaneey gittim ve bebğimin kalbi durmuştu. plesanta bebkten ayrılmış ama aben kavuşamadım oğluma sezeryaana alındım. banada oğlumu getirdiler ama kundak gibi bişeyde sarılı gözeri kapalı. şimdi ise benim kucağımda değil kaar toprakta.ben d e32. haftada kaybettim bebişimi.

Canım benim demek ocakta bebiş geliyor çok sevindim. Sen ara doktorunu neden bıksın ki senden hem alışsın şimdiden dokuz ay boyunca daha çok başını ağrıtacaksın.

Dedim ya mutlu sonlar ancak dizilerde oluyor bize deancak ağlamak, üzülmek kısmet oluyor. Allah sabrını versin, tekrarını yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…