canim benim tesellisi olmaz cok iyi biliyorum RABBIM den tek dilegim bol bol sabir ve dayanma gucu versin cunku gercekten cok zormus bunu yasayarak ogrendim insallah kendini hemen toparlarsin ve saglikla hayirla kardesi gelir oglununArdam Melek Oldu!((
Evet melek kalpli teyzeleri Ardam Melek Oldu!
Burada bu yazıyı yazacağım günü beklerdim hep ama böyle değil... kavuşma mesajıydı hayal ettiğim
04 Eylül Cuma günü dünyaya geldi, 04 Aralık Cuma günü aramızdan ayrıldı... tam 90 gün!
ne acı tesadüf yada başka bir şey ne derseniz diyin artık yokluğuna alışmak, kurulan hayallere gem vurmak zamanı... çok sıcak cok güzel anılar bıraktı bize... 90 gün bir ağlattı bir üzdü... keşke keşke keşke... diyerek onu yaşatabilmeyi o kadar çok isterdimki ama nafile artık biliyorum... soğuk alnına sıcak ama sımsıcak bir buseyle uğurladım oğlumu kavuşmak üzere.... ve şükrettim sonra Rabbim'e 90 günde olsa bana annelik duygusunu tattırdığı için!
Oğlumu babaannesinin yanına ugurladık... bu acıya dayanmak çok zor, ama önce onun için sonra ailemiz ve sevdiklerimiz için ayakta kalacağız!
Neyse artık zor tutuyorum kendimi,,oğluma söz verdim ağlamak yok...
burada sevgisini paylaşan, yüreğini açan, özellikle dualrını eksik etmeyen melek teyzeleri sizlere kocaman teşekkürler... Allah'ım önce hepinize mutlu sağlıklı bir yuva sonrada sizin gibi melek kalpli bebişler nasip etsin sizlere, cocuklarınızı size bağışlasın!
ben hiçbirinizi unutmayacağım... tıpkı Arda gibi!
niye oyle dedi cok bence canim yakızlar buğün konturola gittim
doktur en az 6 ay bekle dedi
benim planlarım hiç böyle değildi
6 ay nasıl geçer bilmiyorum.
hosgeldin canim hayirli olsun yeni nickin listemizi yenilersin umarimmerhaba arkadaşlar...
yine ben geldim neslihan1983..sebebini burda açıklayamıyacağım bir sebepten dolayı nickimi değişmek ve geçmiş konularımın silinmesini istedim ,,çünkü geçmiş konularım ,, tedavi süreçlerimdi ,süreklii geçmişe takılıp kaldığım için değişiklik yapmak istemiştim ,, bu isteğim için mesaj yazdım ve mesajıma cevap üyeliğiniz silinmiştir istediğiniz nickle yeniden üye olabilirsiniz oldu..
seblevcim inan çok üzüldüm mesajını okuyunca içim yandıı ,,umut ,acı ,endişe, hasret korku ,özlem yani bütün duyguların olduğu koskoca 90 gün ,,,Rabbim çok sevmiş Arda nı ve yanına aldı , onlar melek ,cennetin melekleri ,,ne acı çekti ne üzüldü sadece gününü doldurdu meleğin ,, ve 90. günde uçup gitti, Rabbim cennetin kapısında buluşmayı nasip etsin inş.. size ve tüm melek anne ve babalarına...Rabbim sabırlar versin gönlüne ferahlık versin inş..senağlama
evet canim insallah RABBIM onlara ebediyen kavusturacak bizi.az once yaprak dokumunu izledim fikret 7aylik dogum yapti cok ozendim yaaaaaaa.agla agla yine hep oglum aklimda ALLAHim bize dayanma gucu ver ne olur RABBIM cok zor kizlar ya cok ozledim ben oglumu onu kucaklamak SIMSIKI SARILMAK ISTIORUMARDA larmız METE lerimiz UMUT larımız adını sayamadım butun çocuklarımız..oğulllarımız kızlarımız bırgun mutlaka onlara kavuşacağız arkadaşlar bızımkısı geçıcı ayrılık ebedı hayatımızda onlar bızım ebedı çocuklarımız olarak kalıcaklar....
cok uzuldum canim ya basiniz saolsun keske hayata tutunabilseydi ama hersey ALLAH tan nasibimiz boyleymis bizlerin deRarkadaslar gecen günde yazmıştı
arkadasım iki oğlunuda kaybetmiş
nasılsınızz kızlar giremedim hastalık falan..herkes iidir inşallah...premete mhtp vs..
seblev çok üzgünüm şok oldum şuan ama yapacak bişi yokkk Allah sabırların en büyüğünü versin
yeni arkadaşlar gelmişş hoşgeldinizzz arkadaşlar Allah sizlerede sabır versin...
hepimiz aynı yoldan geçtik ve geçiyoruzz..inş.sondur bu yol.
Hoşgeldin canım ben de kayınvaliden gelmişti ya o yüzden giremiyorsun sanmıştım. Ne güzel bayramı ailenle geçirmişsin moral olmuştur sana. Bu moralle inşallah bu ay güzel heberi bekliyoruz.
Canım ya çok sevindim gitmemene. Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun uğur getirsin sana.
yani rahimde falan birşey yok dedi
ama bünyen çok zayıf dedi
kendini anca toplarsın dedi.
bekliyecegiz bakalım hayırlısı artık.
iyiyim canım yaa ...bende bıraktığınız gibiyim ...devam nefes almaya..
hoşbuldumm ozlenen2010 seni tanır gibiyim ama nerdennbir dost
bilmiyorumki niye öyle dedicanim benim tesellisi olmaz cok iyi biliyorum RABBIM den tek dilegim bol bol sabir ve dayanma gucu versin cunku gercekten cok zormus bunu yasayarak ogrendim insallah kendini hemen toparlarsin ve saglikla hayirla kardesi gelir oglunun
niye oyle dedi cok bence canim ya
hosgeldin canim hayirli olsun yeni nickin listemizi yenilersin umarim
evet canim insallah RABBIM onlara ebediyen kavusturacak bizi.az once yaprak dokumunu izledim fikret 7aylik dogum yapti cok ozendim yaaaaaaa.agla agla yine hep oglum aklimda ALLAHim bize dayanma gucu ver ne olur RABBIM cok zor kizlar ya cok ozledim ben oglumu onu kucaklamak SIMSIKI SARILMAK ISTIORUM
cok uzuldum canim ya basiniz saolsun keske hayata tutunabilseydi ama hersey ALLAH tan nasibimiz boyleymis bizlerin de
inş. canım çabucak geçerkayınvalidemin evei ayrı arada gidip geliyoruz canım evet güzel geçti inşallah ama bu ay stres yaptım biraz geçen sene buaya ögrenmiştim hamile oldugumu oyüzden sanırım mafoldumben
anladım canım birşeyin yokya mühim o bence zaman geçiyor birşekilde inşallah 6 ay sonra hemen bebegine kavuşursun..
hoşgeldin iyiyiz bizlerde sende rahatsızmışsın geçmiş olsun canım ..:1hug:
sorma limburg 85 bende sel oldu gözyaşı oğlumun adı da umut du benım gerisini sen düşün artık
olur canım inşallah sen kendini yeterki toparla kendini hazırla ama hazır olsanda bebegin hemen gelmiyor mesela ben.. oyüzden hemen hayata dört elle sarılmaya bak mecburuz buna ..
Umutzeycım canım tahmın edebılıyorum bende cok agladım o kucakladı yavrusunu kavustu keske bızde ayrılmasaydık ınsallah rabbım bızede nasıp edecek benım tam 40 gun oldu oglumdan ayrılalı
hadı bakem canım herseyın hayırlısı ınsallah ıstedıgın zaman da beklemeden hamıle kalırsın ve mutlu sona ulasırsın
evet haklısınız aynı şey benimde dikkatimi çekti ,, bu yıl dizilerde erken doğum moda oldu,,, Yaprak dökümünü izlerken bende ağladım ağladım kapattım sonra tv yi devam edemedim ,bende apar topar sezeryana girmiştim yaşadıklarım film şeridi geçti bir anda.,, bebekler 7 aylık doğuyo maşallah bir kucak oluyolar ,, dizi saçmalığı işte herkes işini yapıyor..
doktor aşırı folik asit eksikliği nedeniyle başlattı folik asite, 2 ay önce bu ay folik asit yükleyelim gelecek ay , aşılama yaparız demişti ,, benim test sonucum çıkmadığı için hala gidemedimm bu ayın sonunda çıkacak inş.. nasip olursa ocak ayında aşılamam olcak,, benim şimdi kafam karıştı napsam acaba doktorumudu arayack yüzüm kalmadı artık o da bıktı benden ...:sinifsinif:
arkadaşlar yaprakdökmünde yaşanana olyın aynısını ben yaşadım. fikret kendini kötü hissetti heemn doktora gitit plesanta ayrılmılş dediler bebkte bi problem yok dediler ve mutlu son. ama ben ibir problemmim yokken birden karnıma giren ani sancıalarla hastaneey gittim ve bebğimin kalbi durmuştu. plesanta bebkten ayrılmış ama aben kavuşamadım oğluma sezeryaana alındım. banada oğlumu getirdiler ama kundak gibi bişeyde sarılı gözeri kapalı. şimdi ise benim kucağımda değil kaar toprakta.ben d e32. haftada kaybettim bebişimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?