Canım bu sayfayı açıp da seblevin mesajını okuyuncaya kadar iyiydim şu an çok kötüyüm. Neslihan niye gitti bilmiyorum facebook'da melek anneleri sayfasına yazmış. Niye gittin diye sordum öyle olması gerekiyordu diye yazmış. Sen nasılsın kanamaların durdu mu, bebişimiz nasıl.
Rabbim sabırlar versin canımm ,,,arkadaşlar yaprakdökmünde yaşanana olyın aynısını ben yaşadım. fikret kendini kötü hissetti heemn doktora gitit plesanta ayrılmılş dediler bebkte bi problem yok dediler ve mutlu son. ama ben ibir problemmim yokken birden karnıma giren ani sancıalarla hastaneey gittim ve bebğimin kalbi durmuştu. plesanta bebkten ayrılmış ama aben kavuşamadım oğluma sezeryaana alındım. banada oğlumu getirdiler ama kundak gibi bişeyde sarılı gözeri kapalı. şimdi ise benim kucağımda değil kaar toprakta.ben d e32. haftada kaybettim bebişimi.
inş. canım ya ,,Rabbim tüm dileyenlere ve banada hayırlısını nasip etsin inş.. tedavi süreci çok zor bir dönemm ,, yok şaka yapıyorum bıkmaz o benden 3 senedir devamlı doktorumm.. :kedi:Canım benim demek ocakta bebiş geliyor çok sevindim. Sen ara doktorunu neden bıksın ki senden hem alışsın şimdiden dokuz ay boyunca daha çok başını ağrıtacaksın.
.
merhaba canımm hamd olsun ii sayılırımm sen nasılsınnmrb melek anneleri nasılsınız.
bende çok üzüldüm canım ya sorma..evine sağlıkla döneceğine inanıyordum ama olmadı...o da yavrularımız gibi melek oldu...(
ben aynıyım yatıyorum..kayınvaldem geldi...kanamam azaldı gibi bakalım kontrolde ne çıkacak...bebişimiz iyi...
kesinlkle boyle degil canim onlar sadece fimlerde oluyor malesefZaten o dizilere sinir oluyorum. Bu senenin konusu erken doğum galiba. Bütün dizlilerde kadınlar erken doğum yaptı. Kavak yelleri, Sonbahar, Bir bulut olsam son olarak da Yaprak Dökümü. Hepsi de sağlıkla çocuklarını kucağına aldılar hatta bazıları küvezde bile kalmadı. Sanki bu kadar kolay herşey. Kadınlar cırt diye hamile kalıyor pırt diye doğuruveriyor. Madem bu işler bu kadar kolay neden binlerce kadın çocuk sahibi olmak ve sağlıklı hamilelik geçirmek için uğraşıp duruyor ve neden yüzlerce kadın yavrum diye kara toprağı seviyor. Gerçek hayat böyle değil arkadaşlarım bunlar sadece dizilerde oluyor.
canim seninde basin sagolsun RABBIM birdaha yasatmasin insallaharkadaşlar yaprakdökmünde yaşanana olyın aynısını ben yaşadım. fikret kendini kötü hissetti heemn doktora gitit plesanta ayrılmılş dediler bebkte bi problem yok dediler ve mutlu son. ama ben ibir problemmim yokken birden karnıma giren ani sancıalarla hastaneey gittim ve bebğimin kalbi durmuştu. plesanta bebkten ayrılmış ama aben kavuşamadım oğluma sezeryaana alındım. banada oğlumu getirdiler ama kundak gibi bişeyde sarılı gözeri kapalı. şimdi ise benim kucağımda değil kaar toprakta.ben d e32. haftada kaybettim bebişimi.
bende çok üzüldüm canım ya sorma..evine sağlıkla döneceğine inanıyordum ama olmadı...o da yavrularımız gibi melek oldu...(
ben aynıyım yatıyorum..kayınvaldem geldi...kanamam azaldı gibi bakalım kontrolde ne çıkacak...bebişimiz iyi...
nezamandır bekliyorsun canım bebeğini.
arkadaşlar ben GNC firmasının folik asitini kullanıyodum bitti ,, çevremde o firmanın mağazası olmadığı için alamadım onun yerine folbiol aldım ,, siz folbiolu günde kaç kez alıyorsunuz ,,diğeri 800mcg yazıyodu günde 2 tane alıyodum folik asit yüklemesi yaptığımız için bunu kaç kez alsam acaba?
arkadaşlar yaprakdökmünde yaşanana olyın aynısını ben yaşadım. fikret kendini kötü hissetti heemn doktora gitit plesanta ayrılmılş dediler bebkte bi problem yok dediler ve mutlu son. ama ben ibir problemmim yokken birden karnıma giren ani sancıalarla hastaneey gittim ve bebğimin kalbi durmuştu. plesanta bebkten ayrılmış ama aben kavuşamadım oğluma sezeryaana alındım. banada oğlumu getirdiler ama kundak gibi bişeyde sarılı gözeri kapalı. şimdi ise benim kucağımda değil kaar toprakta.ben d e32. haftada kaybettim bebişimi.
selam melek anneleri nasılsınız canlarım iyisinizdir işallah beni sorarsanız ben pek iyi değilim
hala kanamam bitmedi
yağmurum gideli bu gün 61 gün oldu
ama hala kanamam bitmedi doktora göre strese bağlı hormon bozukluğu normal diyo
bana unut düşünme kendini başka şeylerle oyala diyo
diyoda nasıl nasıl yapıcam ben bunu bilmiyorum
işte böle kızlar ne yapacağımı bilmiyorum sürekli kanamam olduğu içinde çok halsizim
ne zaman kesilir bilmiyorum ama biran önce kesilsin diye dua ediyorum
allaha emanet olun hepinizi çok öpüyorum
doktorum dogumdan sonra eylülde başlamamı söyledi kasımda başladım geçen sene buay hamile kalmıştım oyüzden stres yaptım bu ay allahım bilir ol derse olur 29 beklyecegim
canım bende sabah akşam 1 tane tok karnına alıyorum folbiol hapını neslihancım sen en iyisi doktorunu arayıp sorman inşallah ocakta yeni senede ugurlu gelir inşallah opuyorumnanaktan
başın sagolsun canım allahım eşine ve sana sabırlar versin...
güzelim iyi olmanıza sevindim bakalım prensmi geliyor prensesmi saglıklı olsunda inşallah tamamen biter kanamanda daha güzel günler yaşarsın inşallah doktordan sonra haber ver olurmu...:1hug:
canım benimselam melek anneleri nasılsınız canlarım iyisinizdir işallah beni sorarsanız ben pek iyi değilim
hala kanamam bitmedi
işte böle kızlar ne yapacağımı bilmiyorum sürekli kanamam olduğu içinde çok halsizim
selam melek anneleri nasılsınız canlarım iyisinizdir işallah beni sorarsanız ben pek iyi değilim
hala kanamam bitmedi
hala kanamam bitmedi
Ravza,Allahtan sana sabır diliyorum.Bu acı hiç geçmeyecek bir acı bunu biliyorsun ama zamanla acıya alışıyorsun nasıl tarif etsem bilmiyorum ,alışmakmı kabullenmekmi,Allaha teslimiyetmi yada hepsi bende bilmiyorum açıkçası ama hayata kaldığımız yerden devam etmek gerekiyor.5 ay oldu ama herşey dün gibi .oğlum hep kalbimde aklımda ölene kadarda öyle olacak.başka bir alemde ona kavuşma ümidi içimi rahatlatıyor.ama acım geçmiyor bu bir gerçek.Sabredeceğiz değerli şeyler kolay kazanılmaz sabrımızın mükafatını Rabbim bize verecek inşaallah. herşeyin başı sağlık o olmadan olmuyor.
Kendine iyi bak sakin olmaya çalış.Psikolojini rahatlatmaya çalış.dışarı çık sakin yerlerde yürüyüş yap gökyüzüne bak doğayı izle.Bunlar yaşanacakmış ve bizler yaşadık .bu dünya imtihan yeri.sabır bizim cevap anahtarımız olacak.
Hergecenin bir sabahı var,o yüzden acılarımız geçmesede hafifleyecek Rabbim hayırlı sağlıklı vede uzun ömürlü bebekler nasip eder inşallah hepimize.başkalarının bizim için yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş (öyle derler )hepimiz hepimize dua edelim:Saruboceq:.Ayrıca duada bir terapidir. insanı rahatlatır. allah hepimizin yüzünü güldürür inşaallah.a.s
inş.en kısa zamanda hamile kalırsın canım
hakkında hayırlısı
banada doktur beklememi söyldi
ilkbahara kadar bekliyecegim.
canım benim
seninki gerçekten uzun sürmüş
tabi kanaman olduğu için halsiz
kalıyorsun.
biraz kendini toparlamaya çalış canım.
yeni bebeklerimiz olacak inş.
canim nasilsin gorusemedik ne zamandir benim bitti lekenlenma tarzinda 15 gun falan surdu hatta sonra edet oldum buda bitti bugun niye o kadar uzun surduki.gecen gun gittim dr bana baslayabilirsin dedi bu ay baslicam nasipse insallah olur ya fazla bekletmeden gelir yavrumun sancisini cekip onu dogrmak kucagima almak sonra yokolmasi bende deli gibi cocuk hasreti yapti zaten c ok istiyordum birde o duyguuyu yasayinca .........insallah hepimize yeniiden gelicek ALLAHim nasip et bizlere insallah
saol canim benim insallah hepimizinki fazla bekletmeden gelir ve hep bizimle kalirlar aminnnnnnnnnsagol canım hepimiz hayata bir şekilde tutunmaya çalışıyoruz mecburuz zaman oldugu yerde durmuyor malesef akıp gidiyor baya uzun sürmüs canım parça falan kalmamıştır umarım normel adet oluyorsundur belki kendine iyi bak sevdiklerin için toparlan özelliklede melegin için canım :teselli:
dualarım hepimzile arkadaşlarım :Saruboceq:
amin güzelim yazın güzel havalarda bebegin gelir inşallah canım hayırlısıyla :ecrin_bebek:
canım benim inşallah allahım gönderir bebegini hayırlı olsun çalışmaların şimdiden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
LİMBURG canım evet bu aralar görüşemedik ama verdiğin karara çok sevindim işallah hakkında hayırlısı olur meleğin seni bekletmeden gelir kollarına ama keşke biraz daha bekleseydin bacım vucudun toplansaydı biraz ama dediğim gibi çok sevindim ben en az 9 ay bekliycem benim durum biraz karıştı anca toparlanırım kendine iyi bak canım allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?