Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

iyiyim neslihancım sen nasılsın bu hafta çok yogundum giremedim pek pazartesi misafirim vardı salı kaynanamın dogum günüydü çarşamba kaynanam ameliyat oldu gözünden perşembe annemler geldi cumartesi onları istanbuldan almanyaya gönderdik bugun dinlenme günü ama dinlenemedim valla
kaynanam bugun morelini bozdu kocamda tabi... neyse sen nasılsın neler yapıyorsun...

ben yalnızca tüp bebek ile gebe kalabilen bir anne adayıydım
ilk gebeliğim 4 aylıkken amniyosentez sonrası bitti
meleğimizi kaybettikten 15 ay kadar sonra tekrar gebe kadım yine tüp bebek ve yine çok sıkıntılı bir gebelik sürecinden sonra hiçbir sorun yok denilen bebeklerimi 5 aylıkkken su gelmesi ile kaybettim
bu kez ikizdi
artık o kadar acı çektim ki.
tüp bebek yaptırmadan önce 2 değil 1000 kez düşünün, forumlarda da gördüm ki kaybedilen meleklerin çoğu ya aşılama ya da tüp bebek.

premete hoşgeldin canımm
beyazmelek cim sağol canım ,hamd olsun ii sayılırımm ,, eşim hasta 2 gündür onunla uğraşıyorum,, senin neden moralini bozdular canım ?sen sıkma canını kim ne derse desin boşver..
map allah sabırlar versin canım ,, yaşadıkların gerçekten çok zor ,,bende 4.aşılamamla oğluma hamileydim 34 haftalık doğum yaptım 24 gün yaşadı oğlumm , kaybettim ,,oğlumu kaybedeli 16 ay oldu ve ben tekrardan aşılama deneyeceğim ,senin yazdıklarını okuyuncu korkularım yeniden çoğaldı ,,Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş..

aabeyazmelek, özlenen2010 hoşbulduk. Neslihancım eşine geçmiş olsun.
Beyazmelek canım haftan çok yoğun geçmiş, neden canın sıkkın. Olumsuz düşünceleri, olumsuz kişileri bir kenara bırak bize moral lazım canım.

Map Allah sabırlar versin, tekrarını yaşatmasın inşallah. Haklısın ülkemizde yanlış tüp bebek uygulamaları yüzünden gözü yaşlı çok anne var ama eminim işini layıkıyla yapan doktorlar da vardır. Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın.

Özlenen2010 canım cesaretin kırılmasın, kötü düşünüp kötüyü çağırma. ınşallah bu sefer herşey çok güzel olacak.

Son düzenleme:
merhaba canlarımmm inşallah herkes iyidir ve sıkıntı yoktur...

ben fazla giremedim çokk şeyler var ailevi,çevrevi...vs..

asıl önemli olan şeker hastası olduğumu öğrenmek ve bundan kurtulmak için verdiğim çabadır..şokları yaşıyorumm ancak beni şeker meker yıkamaz bunuda atlatıcamm...

herkes kendine ii baksın üzülmemeye çalışsınnn içine atmasın...görüşmek üzere öpüyorum herkesii...

mrb kızlar nasılsınız.
geçiyor günler bakalım
aynı şeyler ev iş falan filan :)

evimde bir bebegim olsa
ona sarılsam koklasam
onla ilğilensem mamalar yapsam ona.

bıktım herkesin buğünlerini arıyacaksın demseinden
28 yıldır yaşıyorum bu şekil zaten
arayayım neolacakki.

Seni çok özlüyorum oğlum
Sensizliğe hala alışamadım.
sana hamile olduğumu düşlüyorum bazen.
Bendeymişin gibi kabul ediyorum.
Azkaldı gelmene diyorum hesap yapıyorum.
Hep aklımdasın.seni koklamayı sana sarılmayı ne çok isterdim.
Geziyorum,konuşuyorum ,uyuyorum,yiyorum
Aklımda hep sen varsın
Unutursun diyorlar,üzülme diyorlar
Olmuyor işte içimde bir acı var
Söz dinlemiyor ki bu acı. daha da azalmadı
Benim bir oğlum vardı şimdi mezarda.
Beni hissetmişindir sen
Ben seni hep hissettim sen çok akıllı bir bebektin.
Alınacagını bile hissettin oynamadın hiç.
Senle uyanmak çok güzeldi
Senle uyumak
Senle banyo yapmak seni yıkar gibi karnımı yıkamak
Çok güzeldi.
Şuan Karnımda oynayışını hissetmek için
Neler vermezdim.
Ben senle çok iyiydim sen beni hissetin biliyorum
Konuştuğumda tepki veriyordun oğlum dediğimde oynuyordun.
Annen o senin bildiğin annen değil oğlum
Senden sonra kendime gelemedim.
Acım dinermiş…
Acımı azımsayanlara üzülüyorum sadece
Oğlum bana kardeşini gönder
Sağlıklı olsun benle olsun
Annesini bırakmasın
Ona ihtiyacım var beni kendime getirsin.
Ama seni unutmayacagım senin yerin benim kalbimde
Sen benim ilk göz agrımsın.
Bana kardeşini gönder oğlum bana sayıp çıksın beni bırakmasın.
seni hala benimleymişin gibi seviyorum.hepte sevecegim.

Reactions: 2k1

Canım geçmiş olsun. Nasıl anlaşıldı şeker hastası olduğun. Sanırım bende de şeker var gebelik öncesi rutin taramamı yaptırayım diye kan ve idrar tahlili yaptırmıştım kan tahlilim normal ama idrarda protein ve glukoz çıktı. Bu durumda ya şeker hastasıyım ya da böbrek hastasıyım. Zaten bütüm sülalem de şeker hastası. Ama şeker hastalığı fena bir hastalık değil hatta kendine dikkat edersen ömrü uzattığı bile söyleniyor. Kurtulmak için neler yapıyorsun diyete mi başladın yoksa hap kullanmaya mı. Kendine dikkat et canım.

Son düzenleme:
Hadibakem canım insan evde yalnız kaldımı sürekli olanı biteni düşünüyor ve kendi kendine kurmaya başlıyor. Ben de doğum sonrası 4 ay işe gitmedim hergün evde oturup sabahtan akşama ağlıyordum, kimseyi görmek istemiyordu canım. Tekrar işe başlayınca, kafamı başka şeylerle meşgul ettiğim için kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Sen de kendini meşgul edecek birşeyler bulsan canım. Mesela halk eğitimlerin ücretsiz kursları falan var onlara katılmaya ne dersin. Hem bulunduğun ortamdan uzaklaşırsın hem de biraz kafan dağılır. Elbette meleklerimiz için hep üzüleceğiz ve onları asla unutmayacağız ama yeni bir bebek istiyorsak kendimizi toparlamaya ihtiyacımız var. Hadi canım biraz gayret et.

inş. canım kendimi toplarım.
genelde alıştım ama işte bazen oluyor doluyor insan.

canım sen tekrar bebek için tedaviye başladınmı
.

Ben 3 aydır b vitamini, folbiol ve asprin kullanıyorum. Bu ay da gebelikten önce yapılması gereken rutin kan ve idrar tahlilimi tekrarladım. Allah'ın izniyle Ocak'ta bebeğe hazırım.

bende bir ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim 22 haftalıktı rahim açılması nedeniyle erken doğum oldu ve yaşamadılar tabi delirmek üzereydim hala bile düşünmek istemiyorum ne yapıcamı şaşırıyorum aklıma geldikçe kendimi bir an önce toparlayıp tekrar hamile kalmak istiyorum ama kaç çocuğum olursa olsun bu yavrularımı hiç unutmicam ne hayaller kurmuştum onlar için az kaldı doğmalarına diyodum saatleri sayıyodum ama kaybettim onları allah benim gibi olanlara en kısa zamanda bu acımızı hafifleticek bebekler nasip etsin inşallah bunu sadece yaşayan bilir ne kadar üzülse karşınızdaki yaşamadıktan sonra sizi anlayamaz o yüzden kmseyle konuşmuyorum bu konuyu annem ve eşim sağolsun yetiyolar zaten bana

premetecim sağol canım ,, Ya inan napacağımı şaşırdım,,Yeniden hamile olmayı çok istiyorum ,, yeniden o güzellikleri yaşamak istiyorum ,,ama bir taraftan diğer şeyleri düşündükçe tedirgin oluyorumm ,,Rabbime yalvarıyorumm inş. bu kez tüm dileyenlere ve banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.. inş.Allahımm..En kısa zamanda gen testim için üniv. hastanesini arıyacağım inan ki onu bile erteliyorum ya çıkmadıysa diye ,,Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.

premetecim hadi hayırlısı canım ,, inş. herşey yolunda gider,hadi bakalım listemizin 3. bebeği belkide senin ki...:ecrin_bebek:

Angelhope geçmiş olsun canım ,, Herşeyin başı stres canım ,, içine at at bir yere kadar vücutta en sonunda bir yerden patlak veriyor,,Rabbim sağlık versin canım..

Rabbim sabırlar versin canım,,,malesef yaşamayan anlayamıyor ,,Rabbim böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın inş..

İlsenim Allah sabırlar versin. Hepimiz aynı yoldan geçtik acını çok iyi anlıyoruz. Allah inşallah fazla bekletmeden sana acını azaltacak yeni bir bebek yollar.

artık burda söylemeye utanıyorum ama benim gen testi sonuçlarım halaa çıkmamışş,,bugün aradım sordum ocak içinde arayıp bildireceklermiş inş...her şerde bir hayır varmışş ,, üstünden tam 1 sene geçtii...demekki zamana ihtiyacım varmış hayırlısı böyleymiş diyorum.. sanırım benim aşılama şubata kaldı... en iisi yazı beklemek olcak sanırım

Eh be anacım sizde de amma gen varmış. Neden bu kadar uzun sürüyor ki ben 3 ayda çıkanlar duydum ya ne yapsak araya adam falan mı soksak. Ocak'ta çıkar herhalde sonuçlar bak benim kafamı bozma yazı falan beklemek yok şubat iyidir.

Ben de dün başka bir doktora gittim bu gidişle ızmir'de gitmediğim doktor kalmayacak. Bu doktor da pıhtılaşma yüzünden bebeğimi kaybetmediğimi söyledi ama ağır plesantal yetmezlik geçirmişsin ve bunun da neden kaynaklandığını bilemiyoruz dedi. Bu doktorum clexan vermeyi kabul etti hatta kendi teklif etti. Tıbbi olarak kanıtlanmış bir durum yok ama elimizdeki bütün silahları kullanalım dedi. Ve ilk defa bu doktor ne bekliyorsun yap hemen bir bebek dedi. Beni en çok sevindiren bu oldu bekle demedi, erken demedi hemen yap dedi. Uçarak çıktım muayenehaneden sanırım benim için doğru zaman geldi. Allah hiçbirimizi yarı yolda bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…