Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

doğumumun üstünden sadece 6 ay geçmişti ,, kendi kendime düşündümm ,,bir üniv. hastanesine gideyim 6-7 ayda çıksa bile nasılsa acelem yok diye düşündümm ,, her şekilde 1 yılı doldurmadan başlamıyacaktım ,,, mayısta kan verdim ve eylülde sonuçlar çıkacak dediler ,, eylülden beri bekliyorum ,,Artık sabrım taşmak üzere ama onlara da kızamıyorum ,, şimdilik beklemekten başka çare yok ,, doktorumda beni kasım ayı içinde bekliyordu ona bile arayıp söyleyemedim testin çıkmadığını , Bu zamana kadar herşeyimi özel yaptırdımm maddiyatı hiç düşünmedim ,, şu gen testinide nerden yaptırdım yaa..kafamçokkarıştı,,
premetem senin adına çok sevindim canım ,, doktorun gerçektende çok güzel konuşmuş ,, bazı şeyler yaşamadan öğrenemiyor malesef,, inş. bu sefer herşey çok güzel olacakk ,,, Benim bebeğimde hayırlısıyla tedavisiz gelse keşke...
daha kalkalı 15 dk olmadı , tel çaldı ,, misafirim gelecekk ya ben ne yapcam şimdi,,, ay ne yapsamm kafamçokkarıştı

herkese merhabalar....nasılsınız..pek uğrayamadım...

premete canım hemen başla çalışmalara....çok sevindim...bu arada benim oğluşum olacakmış..melek kız ben erkek bekliyoruz...darısı sizlere canımmmmmmm

İnşallah canım bu sefer hiçbirimiz ağlamayacağız. Canım sen soğan kürünü denedin mi. Benim bir arkadaşımın ablası hamile kalamıyordu araştırıldı bir şey bulunamadı, aşılama yaptırdı dış gebelik oluştu neredeyse canından oluyordu. Sonra soğan kürü uygulamış uyguladıktan sonraki ay hamile kalmış şimdi 5 aylık hamile. Neyin vesile olacağı bilinmez bir dene bakalım ne kaybedersin ki.

Canımmmmmm yerim ben senin oğluşunu. Biz aynıyız sen nasılsın, yatmaya devam mı?

Meraba arkadaşlar...
Sizleri çok özledim...Moralim bozuk olduğu için ve okul da yoğun olduğu için girmedim nete...
Nasılsınız ? Herkes iyidir inşallah...
Bizim kontrolümüz var cumartesi günü , umarım her şey yolundadır...
Arkadaşlar bu arada bir kızım oluyormuş :) Sağlıkla gelir inşallah meleğim , onun mis kokusunu duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki...
Karnım da büyüdü artık , 5 gün sonra 5 aylık olucaz inşallah...Arkadaşlar zaman gerçekten çabuk geçiyor...ınşallah en kısa zamanda bebişleriniz göbüşlerinize konar ve birazcıkta olsun acılarımız hafifler ve bizlerde mutlu oluruz inşallah...

Melekcim canım nerelerdesin sen seni çok merak ettik. Biz de seni çok özledik. Kıyamam sana neden bu kadar moralin bozuldu. Canım iki canlısın sen sana moral bozmak yasak. Vay be demek 20 haftalık oldun burada sezeryandan sonra ne zaman hamile kalmalı diye konuştuğumuz günleri hatırlıyorum da zaman gerçekten çabuk geçiyor. Yolun yarısını geçtin sana da kızına da kocaman bir maşallah. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Lütfen bizi bu kadar uzun süre habersiz bırakma ve lütfen lütfen canını hiçbirşeye sıkma.

Canım benimmm , inan sizi merakta bırakmak istemedim...Ama gerçekten zor günler geçiriyorum Bebişimi kucağıma alıp onu koklayabilseydim , büyütebilseydimmm...Eminim o zaman hiç bişey moralimi bozamayacak...

Canım, evet yolun yarısını geçtik...Sezeryan dikişlerinden dolayı şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.İnşallah sonuna kadar da böyle gider.Bebişlerim hamileliğimde beni üzmüyorlar çok şükür,iyi bir hamilelik geçiriyorum ama ilkini son anda neden kaybettim hiç bilmiyorum Ne güzel 1 kızım 1 oğlum olacaktı...Hayatımda en çok istediğim şey bu olsa gerek...Gerçi oğlum var ama yanımda değil işte

Canım , çok sevindim , sende çalışmalara başlıyormuşsun , hayırlısıyla en kısa zamanda bebişin sağlıkla gelir inşallah...Canım ben iğneyi hala kullanıyorum.Bakalım , cumartesi kontrolde ne diyecek doktorum...İğne sakın moralini bozmasın , korkulacak bişey değil canımcımm...

Ayy ne çok özlemişim valla , baksana yazmayı bırakamıyorum Çok öpüyorum canımmm...

senin adına çok sevindim canım
inş. diğer ay hamileyim haberini alırız inş
.
inş. sonularının hemen alırsın canım
cidden bayagı uzun sürmüş .
ayy canım negüzel kızın olacakmış
Allahım hayırlısıyla kucagına
almayı nasip etsin inş.

kızlar biliyosunuz bend e 32. hftada bebğimi kaybedeli 25 gün oldu. gözümde yaş kalmadı . sizler hep sezeryanlımısınız. enim öle. cak ortası ben d edoktora gidicem. sezeryandan nekadar zaman sonra korunmayı bıraktınız. herkes yine hamilemi. sanırım bekleeyenler d evar.

evet bu soğan kürünü bende duydum hatta başladım ancak 2 gün dayanabildimm ,, midemden rahatsız olduğum için kötü oldum ,,ben burda denediklerimi saysam oo neler varki ,, En son aşılamada karar kıldım ,, insan çok yıpranıyor premetecim ,, bu ay oldu galiba diyosun sonu hüsran olunca kötü oluyor ,,Herkes kendi çektiği derdi bilir ama bende anlatsam roman olur yani...
inş. sonuçlarının hemen alırsın canım
cidden bayagı uzun sürmüş .

inş. canım inş..

melek ve mhtp hoşgeldinizz arada bizi bilgilendirin sizleri çok merak ediyoruz,,maşallah bebişlere büyümüşler bir kız bir erkek , oyy yerim ben onları ya,, Rabbim nazarlardan saklasın onları ,,inş. sağ salim alacaksınız kucağınıza hepimize umut olacaksınız burda...

canım aramızda normal doğumda var sezeryanda var ,, doktorlar sezeryandan sonra 6 ay diyor ,,melek76 da doğumdan sonra 6. ayında hamile kaldı şmdi 5 aylık oldular....çok şükür şimdilik bir sorunu yok..ben seni listeye eklemişmiydim listeye ekliyim senide bilgilerini yaz canım..

kızlar bilgisayarımı format atıldığı için tablomda gitmiş.. yeniden düzenleyeceğim ,, fakat üyeliğim yeni olduğu için tabloda ekleyemiyorum ,, en az 100 mesaj yazmam lazımmış..100 mesaj yazdıktan sonra yeni tabloyu ekleyeceğim..kaydirigubbakcemile3

başın sagolsun allah sabır versin yanlış anlama güzelim ama hiçbir şey malesef bahanesiz olmuyor allahın verdigini allahım istemedigi sürece kimse alamaz rabbim hepimize güzel yazgılar yazsın...

geçmiş olsun eşine canım bu haftamda yogun oldugu için giremedim fırsat buldum ozamanda sitede sorun vardı
aman işte hamile kalamadımya kaynanam belimi çektirecekmiş falan filan bunun gibi şeyler eşimlede biraz bozulduk olan şeyler ama hiç kimse senin psikolojini düşünmüyor
atlatmış gibi rol yapıyorum onlarda atlatmış sayıyor
beni sizden başkası anlamıyor malesef

öyle canım da insanın bazen taştıgı an geliyor hep gelinlerde sorun var ogullarında hata yok bizden dolayı olmuyor ya offff buda beni çıldırtıyor anlıyacagın

hoşgeldin ara verme gel lütfen burda insanın moreli daha iyi oluyor birbirimizn varlıgı yetiyor geçmiş olsun şimdi nasılsın sen eminim bunuda atlatıcaksın sende canını sıkma öpüyorum

Ben 3 aydır b vitamini, folbiol ve asprin kullanıyorum. Bu ay da gebelikten önce yapılması gereken rutin kan ve idrar tahlilimi tekrarladım. Allah'ın izniyle Ocak'ta bebeğe hazırım.

çok sevindim canım hayırlısıyla meleginin kardeşi gelsinkaydirigubbakcemile5

başın sagolsun canım allah sabırlar versin inşallah allahım tekrar hamile olmanı bebegini kucagına almayı nasip eder...

olsun güzelim sıkma canını inşallah saglıkla gelsinde 1 ay geç gelsin :1hug:

:sm_cool::sm_cool: sevindim canım bebeginde hemen gelir inşallah...

paşan tosunun gelicek hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin allahım bizleri haberdar et merak ediyoruz...

maşallah büyümüş prensesin yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah morelin neden bozuk güzelim kızını düşün sıkma canını lütfen
güzel dileklerin için amin diyorum..

başınsagolsun allahım sabırlar versin beklemedeyiz canım...

herkeseee günaydınnnnn canlarımmm..

isimleri tek tek yazamıcamm sizler biliosunuz zatenn herkes bebişlerine ii baksın ve gebe kalmak isteyenlerde teker teker kalsın inşallah sağlıkla beraber...

premetecim şeker hastası olduğumu ağızda aşırı kuruluk ve halsizlik ++ sık idrar sonucu şikayetleriyle öğrendim yalnız bu gizli şeker şimdi endokrinoloji doktoru bulup onada danışıcam şimdilik diyet ve hap kullanıyorum...

ve kanımda pıhtılaşma vardı istanbul tıp fakultesi (ÇAPA) da bi hematoloji doktoru buldum kanımda heterizigot var homozigot yok,homozifot tehlikelidir dedi bazen plesental yetersizlik yani plesentayı bozan heterizigot olabilirmiş yani dalının uzmanı kandaki pıhtılaşmalar plesentayı bozar dedi ancak kadın doğum doktorları bilemiyorlar ek olarak sulandırma iğneleri veriyorlar şimdi benden başka bi test daha istedi o testide yaptırdım pazartesi çıkacak ve bana anlatacakmış Allahtan çok ilgili ve şeker bi doktora rasladım beni gördüğünde aaa sen hastamasın dedi bende eet dedim güldüm

neyse p.tesi çıkacak sonucun negatif olması gerekiyormuş pozitif çıkarsa ona göre ileride gebe kalırsam ona göre yazı yazcakmış kadın doğum doktoruna...

ama heterizigot olduğu için bende kanı sulandırmaya gerek yok dedi biraz karışık sanırım mevzu hayırlısı ile p.tesi bekliyorum...

benden bu kadar arkadaşlar.görüşürüz yine.

Angelhope canım hangi testi yaptırdın. Biliyorsun biz seninle hamileliğimizde aynı problemi yaşadık o yüzden senin izlediğin yöntem benim için çok önemli. Kafam gerçekten çok karışık ben de o testten yaptırayım.

premete inş. şubat olur canım ,, artık utanıyorum inan ki gün vermiyecem ,, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ,, önce senin bebiş gelsinde ,peşinden bizde gelecez inş.
angelhope bunlar ne testi canım ya , bendede heterezigot çıktı ,, ya problem farklıysa , ayyy iice kafam karıştı ,, inş. şu gen testi kesin tanı olurda bu kadar beklediğimize değer...
beyazmelekcim inş. canım hayırlısı olsun ,, ya gerçekten şu insanları anlayamıyorum ,,psikolojik baskı ,, moral bozukluğu ,,stres bide bu milletle uğraşmak herkes kendi işine baksın ya...

Beyazmelekcim nasıl oluyor bu bel çektirmesi iyi bişeyse biz de çektirelim : ) Yahu bir kere hamile kalmışsın işte hamile kalamıyorsun da ne demek keşke hiç çalışmalara başladığını falan söylemeseydin, ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi kendi stresin yetmezmiş gibi etrafın ne oldu, oldu mu olmadı mı diye sorularıyla stres oluyorsun. Hiç üzülme he de gül geç canım hatta git belini çektir masaj niyetine iyi gelir : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…