- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Eh be anacım sizde de amma gen varmış. Neden bu kadar uzun sürüyor ki ben 3 ayda çıkanlar duydum ya ne yapsak araya adam falan mı soksak. Ocak'ta çıkar herhalde sonuçlar bak benim kafamı bozma yazı falan beklemek yok şubat iyidir.
Ben de dün başka bir doktora gittim bu gidişle İzmir'de gitmediğim doktor kalmayacak. Bu doktor da pıhtılaşma yüzünden bebeğimi kaybetmediğimi söyledi ama ağır plesantal yetmezlik geçirmişsin ve bunun da neden kaynaklandığını bilemiyoruz dedi. Bu doktorum clexan vermeyi kabul etti hatta kendi teklif etti. Tıbbi olarak kanıtlanmış bir durum yok ama elimizdeki bütün silahları kullanalım dedi. Ve ilk defa bu doktor ne bekliyorsun yap hemen bir bebek dedi. Beni en çok sevindiren bu oldu bekle demedi, erken demedi hemen yap dedi. Uçarak çıktım muayenehaneden sanırım benim için doğru zaman geldi. Allah hiçbirimizi yarı yolda bırakmasın.
doğumumun üstünden sadece 6 ay geçmişti ,, kendi kendime düşündümm ,,bir üniv. hastanesine gideyim 6-7 ayda çıksa bile nasılsa acelem yok diye düşündümm ,, her şekilde 1 yılı doldurmadan başlamıyacaktım ,,, mayısta kan verdim ve eylülde sonuçlar çıkacak dediler ,, eylülden beri bekliyorum ,,Artık sabrım taşmak üzere ama onlara da kızamıyorum ,, şimdilik beklemekten başka çare yok ,, doktorumda beni kasım ayı içinde bekliyordu ona bile arayıp söyleyemedim testin çıkmadığını , Bu zamana kadar herşeyimi özel yaptırdımm maddiyatı hiç düşünmedim ,, şu gen testinide nerden yaptırdım yaa..kafamçokkarıştı,,
premetem senin adına çok sevindim canım ,, doktorun gerçektende çok güzel konuşmuş ,, bazı şeyler yaşamadan öğrenemiyor malesef,, inş. bu sefer herşey çok güzel olacakk ,,, Benim bebeğimde hayırlısıyla tedavisiz gelse keşke...
daha kalkalı 15 dk olmadı , tel çaldı ,, misafirim gelecekk ya ben ne yapcam şimdi,,, ay ne yapsamm kafamçokkarıştı
herkese merhabalar....nasılsınız..pek uğrayamadım...
premete canım hemen başla çalışmalara....çok sevindim...bu arada benim oğluşum olacakmış..melek kız ben erkek bekliyoruz...darısı sizlere canımmmmmmm
Canım benimmm , inan sizi merakta bırakmak istemedim...Ama gerçekten zor günler geçiriyorumMelekcim canım nerelerdesin sen seni çok merak ettik. Biz de seni çok özledik. Kıyamam sana neden bu kadar moralin bozuldu. Canım iki canlısın sen sana moral bozmak yasak. Vay be demek 20 haftalık oldun burada sezeryandan sonra ne zaman hamile kalmalı diye konuştuğumuz günleri hatırlıyorum da zaman gerçekten çabuk geçiyor. Yolun yarısını geçtin sana da kızına da kocaman bir maşallah. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Lütfen bizi bu kadar uzun süre habersiz bırakma ve lütfen lütfen canını hiçbirşeye sıkma.
senin adına çok sevindim canımEh be anacım sizde de amma gen varmış. Neden bu kadar uzun sürüyor ki ben 3 ayda çıkanlar duydum ya ne yapsak araya adam falan mı soksak. Ocak'ta çıkar herhalde sonuçlar bak benim kafamı bozma yazı falan beklemek yok şubat iyidir.
Ben de dün başka bir doktora gittim bu gidişle İzmir'de gitmediğim doktor kalmayacak. Bu doktor da pıhtılaşma yüzünden bebeğimi kaybetmediğimi söyledi ama ağır plesantal yetmezlik geçirmişsin ve bunun da neden kaynaklandığını bilemiyoruz dedi. Bu doktorum clexan vermeyi kabul etti hatta kendi teklif etti. Tıbbi olarak kanıtlanmış bir durum yok ama elimizdeki bütün silahları kullanalım dedi. Ve ilk defa bu doktor ne bekliyorsun yap hemen bir bebek dedi. Beni en çok sevindiren bu oldu bekle demedi, erken demedi hemen yap dedi. Uçarak çıktım muayenehaneden sanırım benim için doğru zaman geldi. Allah hiçbirimizi yarı yolda bırakmasın.
inş. sonularının hemen alırsın canımdoğumumun üstünden sadece 6 ay geçmişti ,, kendi kendime düşündümm ,,bir üniv. hastanesine gideyim 6-7 ayda çıksa bile nasılsa acelem yok diye düşündümm ,, her şekilde 1 yılı doldurmadan başlamıyacaktım ,,, mayısta kan verdim ve eylülde sonuçlar çıkacak dediler ,, eylülden beri bekliyorum ,,Artık sabrım taşmak üzere ama onlara da kızamıyorum ,, şimdilik beklemekten başka çare yok ,, doktorumda beni kasım ayı içinde bekliyordu ona bile arayıp söyleyemedim testin çıkmadığını , Bu zamana kadar herşeyimi özel yaptırdımm maddiyatı hiç düşünmedim ,, şu gen testinide nerden yaptırdım yaa..kafamçokkarıştı,,
premetem senin adına çok sevindim canım ,, doktorun gerçektende çok güzel konuşmuş ,, bazı şeyler yaşamadan öğrenemiyor malesef,, inş. bu sefer herşey çok güzel olacakk ,,, Benim bebeğimde hayırlısıyla tedavisiz gelse keşke...
daha kalkalı 15 dk olmadı , tel çaldı ,, misafirim gelecekk ya ben ne yapcam şimdi,,, ay ne yapsamm kafamçokkarıştı
ayy canım negüzel kızın olacakmışMeraba arkadaşlar...
Sizleri çok özledim...Moralim bozuk olduğu için ve okul da yoğun olduğu için girmedim nete...
Nasılsınız ? Herkes iyidir inşallah...
Bizim kontrolümüz var cumartesi günü , umarım her şey yolundadır...
Arkadaşlar bu arada bir kızım oluyormuş :) Sağlıkla gelir inşallah meleğim , onun mis kokusunu duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki...
Karnım da büyüdü artık , 5 gün sonra 5 aylık olucaz inşallah...Arkadaşlar zaman gerçekten çabuk geçiyor...İnşallah en kısa zamanda bebişleriniz göbüşlerinize konar ve birazcıkta olsun acılarımız hafifler ve bizlerde mutlu oluruz inşallah...
ayy canım negüzel kızın olacakmış
Allahım hayırlısıyla kucagına
almayı nasip etsin inş
evet bu soğan kürünü bende duydum hatta başladım ancak 2 gün dayanabildimm ,, midemden rahatsız olduğum için kötü oldum ,,ben burda denediklerimi saysam oo neler varki ,, En son aşılamada karar kıldım ,, insan çok yıpranıyor premetecim ,, bu ay oldu galiba diyosun sonu hüsran olunca kötü oluyor ,,Herkes kendi çektiği derdi bilir ama bende anlatsam roman olur yani...İnşallah canım bu sefer hiçbirimiz ağlamayacağız. Canım sen soğan kürünü denedin mi. Benim bir arkadaşımın ablası hamile kalamıyordu araştırıldı bir şey bulunamadı, aşılama yaptırdı dış gebelik oluştu neredeyse canından oluyordu. Sonra soğan kürü uygulamış uyguladıktan sonraki ay hamile kalmış şimdi 5 aylık hamile. Neyin vesile olacağı bilinmez bir dene bakalım ne kaybedersin
inş. sonuçlarının hemen alırsın canım
cidden bayagı uzun sürmüş .
kızlar biliyosunuz bend e 32. hftada bebğimi kaybedeli 25 gün oldu. gözümde yaş kalmadı . sizler hep sezeryanlımısınız. enim öle. cak ortası ben d edoktora gidicem. sezeryandan nekadar zaman sonra korunmayı bıraktınız. herkes yine hamilemi. sanırım bekleeyenler d evar.
evet bu soğan kürünü bende duydum hatta başladım ancak 2 gün dayanabildimm ,, midemden rahatsız olduğum için kötü oldum ,,ben burda denediklerimi saysam oo neler varki ,, En son aşılamada karar kıldım ,, insan çok yıpranıyor premetecim ,, bu ay oldu galiba diyosun sonu hüsran olunca kötü oluyor ,,Herkes kendi çektiği derdi bilir ama bende anlatsam roman olur yani...QUOTE]
Haklısın canım olsun da hangi yöntemle olduğu önemli değil, gelsin de nasıl gelirse gelsin. Ama bak beklemek yok tamam mı. Şubatta anlaştık.
Canım, evet yolun yarısını geçtik...Sezeryan dikişlerinden dolayı şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.İnşallah sonuna kadar da böyle gider.Bebişlerim hamileliğimde beni üzmüyorlar çok şükür,iyi bir hamilelik geçiriyorum ama ilkini son anda neden kaybettim hiç bilmiyorumNe güzel 1 kızım 1 oğlum olacaktı...Hayatımda en çok istediğim şey bu olsa gerek...Gerçi oğlum var ama yanımda değil işte
Canım , çok sevindim , sende çalışmalara başlıyormuşsun , hayırlısıyla en kısa zamanda bebişin sağlıkla gelir inşallah...Canım ben iğneyi hala kullanıyorum.Bakalım , cumartesi kontrolde ne diyecek doktorum...İğne sakın moralini bozmasın , korkulacak bişey değil canımcımm...
Ayy ne çok özlemişim valla , baksana yazmayı bırakamıyorumÇok öpüyorum canımmm...
Canım benim ya üzülme yine olur bi kızın bi oğlun daha önünde uzun yıllar var. İlkinde oldu bir bahtsızlık. Cidden seninkinin pıhtılaşmayla ilgili olduğunu falan düşünmüyorum çünkü gebeliğin normal seyrinde ilerlemiş ama kader işte önüne geçilmiyor. Ben de iğne kullanmayı istiyorum hatta hangi doktora gitmeye kara verirsem bu konuda ciddi baskı yapacağım çünkü kullanırsam psikolojik olarak kendimi daha iyi hissedeceğim.
senin adına çok sevindim canım
inş. diğer ay hamileyim haberini alırız inş.
Amin canım inşallah sırayla herkesin hamilelik haberini alırız. İnan hepinizi o kadar çok seviyorum ki kimin çocuğu olsa kendi çocuğum olmuş gibi sevinirim.
kızlar biliyosunuz bend e 32. hftada bebğimi kaybedeli 25 gün oldu. gözümde yaş kalmadı . sizler hep sezeryanlımısınız. enim öle. cak ortası ben d edoktora gidicem. sezeryandan nekadar zaman sonra korunmayı bıraktınız. herkes yine hamilemi. sanırım bekleeyenler d evar.
Maalesef canım yarımız sezeryanlıyız ve çoğumuz bekliyoruz (hatta hemen hemen hepimiz çünkü sadece 2 kişi hamile). Doktorlar en az 1 yıl diyor ama bence 6 ay yeterli. Mesela benim Ocak'ta 9 ay dolacak ilk defa bu ay gittiğim bir doktor beklememe gerek olmadığını zaten bu ay hamile kalsam bile doğuncaya kadar 1 seneyi geçeceğini söyledi. Herşeyden önemlisi psikolojinin yeni bir hamileliğe uygun olması. Biraz kendini toparla canım inan ondan sonrası zaten kendiliğinden geliyor.
ben yalnızca tüp bebek ile gebe kalabilen bir anne adayıydım
ilk gebeliğim 4 aylıkken amniyosentez sonrası bitti
meleğimizi kaybettikten 15 ay kadar sonra tekrar gebe kadım yine tüp bebek ve yine çok sıkıntılı bir gebelik sürecinden sonra hiçbir sorun yok denilen bebeklerimi 5 aylıkkken su gelmesi ile kaybettim
bu kez ikizdi
artık o kadar acı çektim ki.
tüp bebek yaptırmadan önce 2 değil 1000 kez düşünün, forumlarda da gördüm ki kaybedilen meleklerin çoğu ya aşılama ya da tüp bebek.
premete hoşgeldin canımm
beyazmelek cim sağol canım ,hamd olsun ii sayılırımm ,, eşim hasta 2 gündür onunla uğraşıyorum,, senin neden moralini bozdular canım ?sen sıkma canını kim ne derse desin boşver..
map allah sabırlar versin canım ,, yaşadıkların gerçekten çok zor ,,bende 4.aşılamamla oğluma hamileydim 34 haftalık doğum yaptım 24 gün yaşadı oğlumm , kaybettim ,,oğlumu kaybedeli 16 ay oldu ve ben tekrardan aşılama deneyeceğim ,senin yazdıklarını okuyuncu korkularım yeniden çoğaldı ,,Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş..
aabeyazmelek, özlenen2010 hoşbulduk. Neslihancım eşine geçmiş olsun.
Beyazmelek canım haftan çok yoğun geçmiş, neden canın sıkkın. Olumsuz düşünceleri, olumsuz kişileri bir kenara bırak bize moral lazım canım.
Map Allah sabırlar versin, tekrarını yaşatmasın inşallah. Haklısın ülkemizde yanlış tüp bebek uygulamaları yüzünden gözü yaşlı çok anne var ama eminim işini layıkıyla yapan doktorlar da vardır. Allah hayırlılarıyla karşılaştırsın.
Özlenen2010 canım cesaretin kırılmasın, kötü düşünüp kötüyü çağırma. İnşallah bu sefer herşey çok güzel olacak.
merhaba canlarımmm inşallah herkes iyidir ve sıkıntı yoktur...
ben fazla giremedim çokk şeyler var ailevi,çevrevi...vs..
asıl önemli olan şeker hastası olduğumu öğrenmek ve bundan kurtulmak için verdiğim çabadır..şokları yaşıyorumm ancak beni şeker meker yıkamaz bunuda atlatıcamm...
herkes kendine ii baksın üzülmemeye çalışsınnn içine atmasın...görüşmek üzere öpüyorum herkesii...
Ben 3 aydır b vitamini, folbiol ve asprin kullanıyorum. Bu ay da gebelikten önce yapılması gereken rutin kan ve idrar tahlilimi tekrarladım. Allah'ın izniyle Ocak'ta bebeğe hazırım.
bende bir ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim 22 haftalıktı rahim açılması nedeniyle erken doğum oldu ve yaşamadılar tabi delirmek üzereydim hala bile düşünmek istemiyorum ne yapıcamı şaşırıyorum aklıma geldikçe kendimi bir an önce toparlayıp tekrar hamile kalmak istiyorum ama kaç çocuğum olursa olsun bu yavrularımı hiç unutmicam ne hayaller kurmuştum onlar için az kaldı doğmalarına diyodum saatleri sayıyodum ama kaybettim onları allah benim gibi olanlara en kısa zamanda bu acımızı hafifleticek bebekler nasip etsin inşallah bunu sadece yaşayan bilir ne kadar üzülse karşınızdaki yaşamadıktan sonra sizi anlayamaz o yüzden kmseyle konuşmuyorum bu konuyu annem ve eşim sağolsun yetiyolar zaten bana
artık burda söylemeye utanıyorum ama benim gen testi sonuçlarım halaa çıkmamışş,,bugün aradım sordum ocak içinde arayıp bildireceklermiş inş...her şerde bir hayır varmışş ,, üstünden tam 1 sene geçtii...demekki zamana ihtiyacım varmış hayırlısı böyleymiş diyorum.. sanırım benim aşılama şubata kaldı... en iisi yazı beklemek olcak sanırım
Eh be anacım sizde de amma gen varmış. Neden bu kadar uzun sürüyor ki ben 3 ayda çıkanlar duydum ya ne yapsak araya adam falan mı soksak. Ocak'ta çıkar herhalde sonuçlar bak benim kafamı bozma yazı falan beklemek yok şubat iyidir.
herkese merhabalar....nasılsınız..pek uğrayamadım...
premete canım hemen başla çalışmalara....çok sevindim...bu arada benim oğluşum olacakmış..melek kız ben erkek bekliyoruz...darısı sizlere canımmmmmmm
Meraba arkadaşlar...
Sizleri çok özledim...Moralim bozuk olduğu için ve okul da yoğun olduğu için girmedim nete...
Nasılsınız ? Herkes iyidir inşallah...
Bizim kontrolümüz var cumartesi günü , umarım her şey yolundadır...
Arkadaşlar bu arada bir kızım oluyormuş :) Sağlıkla gelir inşallah meleğim , onun mis kokusunu duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki...
Karnım da büyüdü artık , 5 gün sonra 5 aylık olucaz inşallah...Arkadaşlar zaman gerçekten çabuk geçiyor...İnşallah en kısa zamanda bebişleriniz göbüşlerinize konar ve birazcıkta olsun acılarımız hafifler ve bizlerde mutlu oluruz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?