canım benim başın sağolsun bu acılarımız hiç dinmez ama hafifliyecek.Kendine meşgül olmak için kitap oku örgü biliyorsun şallar ör yada spor için kendine vakit ayır bir yere yazıl..Belediyenin ücretsiz verdiği spor merkezleri var , yada el işi boyama el sanatları..eğer çalışmıyorsan..Ama dertlerini içini dökmen için sık sık buraya gel..içini dök rahatla bizler seni çok iyi anloyoruz..bol bol dua et..Yasın al oku ferhlarsın..insanın acısı büyük olunca kitaba dört elle sarılıyor ve insana iyi geliyor..sende yap arkadaşım sende bol dua etArkadaslar ben oglumu kaybedeli 7 ay olacak.Ama acim hic azalmiyor aksine dahada agirlasiyor sanki cok ama cok fazla üzülüyorum.Neyapacagimi, nasil yapacagimi, nasil atlatabilecegimi bilmiyorum.Kendimi cok yalniz hissediyorum...Benim gibi sizlerde bu aciyi yasadiniz acimi anliyorsunuz degilmi arkadaslar.Ben en hafifiyle nasil atlatabilirim bu günleri?Ailemden uzaktayim kendimi cok yalniz hissediyorum ve bu yük cok agir geliyor bana.Sizler banada destek olurmusunuz???
hepimizin başına böylr geliyor.Geçenlerde anneme mısafir geldi çok eskiden almanyadan tanıdığımızdı çok küçük yaşta evlenip türkiye ye geldi.Tabii hal hatırlar souruldu evlendin mi diye kaç yıllıksın vs..Sonrada o soru bebek??Elden ne gelir??gözler çoookk uzaklara daldı güzelim ve kocaman bir düğüm boğazıma oturdu..bekledim derin nefes aldım göz pınarım buğulandı ama akmaması için tuttum..içime akıttım..Allah hepimizn sabırnı bol eylesin..sabrın sonu selamettir..ben aranızda çok yeniyim ama yinede duygularımı paylaşmak istedim.malum yaklaşık 4 ay önce ikizlerimi kaybettim 8 aylıkken.dün kayınvalideme misafir gelecekmiş.bende gittim.misafirler geldiler ordan burdan derken konu çocuklara geldi.kadının bi tanesi atladı daha gelinin bebği yokmu die.tuttum tuttum sıktım dişimi ama mani olamadım gözyaşımaaktı.sonra da mutfaga kaçtım ne yapayım.orda itce boşalltım içimi.
RABBİM tez vakit tüm isteyenlere nasip et benide içlerinden seçmeeee YA RAB....
Canım kayınvalidene geçmiş olsun. İnşallah anjiyosu başarılı geçer.
Sağol canım iyiyim. Hastanede bol bol yatıp uyuyorum. Kavun karpuz bile yata yata büyürmüş ben de Tolga'yı yata yata büyütüyorum. Biraz canım sıkılıyor hastanenin bahçesine bile çıkmama izin vermiyorlar ama sağlık olsun oğlum için herşeye değer. Her gün bir çentik daha atıyorum takvime, askerler gibi teskereye gün sayıyorum ama onların aksine ben teskere mümkün olduğunca geç gelsin istiyorum. Tolga'nın keyfi yerinde teyzesi bol bol annesini tepiklemekle meşgul. Selamını söylerim doğunca birlikte ıssıralım bu yaramazın popişini.
QUOTE]ahhh canım ısırmazmıyız onun popişini..iyi olduğuna sevindim canım..kavun karpuz iyidir güzelim herşeye değer..Bakıyorum çizelgen iyi gidiyor hayırlısınla 34 e girmişsin..36 dan önce gelmicek sen hiç merak etme..Ayrıca nette bu çiğer geliştiricileri okudum ve 30 haftasında bu iğneyi olupta erken doğum yapan 32 - 34 - 36 - 37 haftalarda herhangi probşem yaşamamışlar güzelim...Doğum sonra bebeklerin kontrolleri yapılıp bebekleri annelere teslim edilimiş bazılarında ise tedbir amaçli bir kaç saatlik küvezden sonra çıkarılmışlar...Ama genelde tüm bebekler hepsi iyimiş..Paylaşanları okudum..Onun için içini ferah tut güzelim..Bende mutlaka bu iğneyi herşeye rağmen yaptıracağım..Hamile kalınca tabii:)))hayırlısınla çok öpüyorum sevgiyle kal allaha emanet ol
Arkadaslar ben oglumu kaybedeli 7 ay olacak.Ama acim hic azalmiyor aksine dahada agirlasiyor sanki cok ama cok fazla üzülüyorum.Neyapacagimi, nasil yapacagimi, nasil atlatabilecegimi bilmiyorum.Kendimi cok yalniz hissediyorum...Benim gibi sizlerde bu aciyi yasadiniz acimi anliyorsunuz degilmi arkadaslar.Ben en hafifiyle nasil atlatabilirim bu günleri?Ailemden uzaktayim kendimi cok yalniz hissediyorum ve bu yük cok agir geliyor bana.Sizler banada destek olurmusunuz???
Canım benim takıldığım o kadar ameliyat oldum. Hepsi temizlendi dediler. Hamilelikten önce 6 ay sürekli kontrol tekrarlamadı. Ve bu doktordan bir hafta önce kendi doktorum görmedi. Bir haftada nasıl ortaya çıktı ona şaşırıyorum. Ve açıkcası yeniden aynı şeyleri yaşayacam diye çok korktum. Ne diyeyim bu da Allahtan. Vardır bir hayır.Bengisucuğum kafanı bu kadar meşgul etme bence. 12 mm lik miyom sana da bebeğe de hiçbir zarar vermez. Gebelikte miyomlar oluşabilir var olanlar büyüyebilir demişlerdi benim de 2 cm lik var. Gebeliklerde 3 cm ye çıkıyordu. Bebe aspirinini bazı dr. lar pıhtılaşma olmasa da veriyor. Rahimde kan dolaşımına yardımcı oluyor diye. İki doktora gitmekle de iyi etmişsin canım.
Amin inşallah canım. Allah sanada tez vakitte kuzucuklarının kardeşini yollasın.canım benim RABBİM tamamına erdirsin inşallah.sağlıklı bi şekilde kucağına alamyıda nasip etsin inşallah.benim bi ark da da vardı kist ve hamileliğinin ilk zamanları bebkle birlikte oda büyüdü.oluyomuş böle.sonra ne oldu bilmem kalmadı gitti sanırım ki konusu olmadı bi daha.ALLAH şifalar versin inşallah...
İnşallah iyi olur. İnsan ister istemez korkuyor işte.bengisucum canım kafanda hiç birşeyi dert etme boşver biraz Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz iyi düşün iyi olsun canım..
Arkadaslar ben oglumu kaybedeli 7 ay olacak.Ama acim hic azalmiyor aksine dahada agirlasiyor sanki cok ama cok fazla üzülüyorum.Neyapacagimi, nasil yapacagimi, nasil atlatabilecegimi bilmiyorum.Kendimi cok yalniz hissediyorum...Benim gibi sizlerde bu aciyi yasadiniz acimi anliyorsunuz degilmi arkadaslar.Ben en hafifiyle nasil atlatabilirim bu günleri?Ailemden uzaktayim kendimi cok yalniz hissediyorum ve bu yük cok agir geliyor bana.Sizler banada destek olurmusunuz???
Kızlar bugün canım çok sıkıldı. Sabah vizitinde uzman artık 34. haftayı dolduruyorsun seni cuma günü sezeryana alabiliriz kendini hazırla dedi. Hergün NST reaktif çıkıyor, bebek hareketleri iyi, en son dopplerde yeni bir direnç artışı yoktu buna rağmen ilk bebeğimi kaybettiğim için riske girmemek adına beni doğuma almak istiyorlar. 34. haftayı bir dönüm noktası olarak görüyorlar, bu haftayı doldurunca bir problemle karşılaşmaz hatta küveze bile girmez diye düşünüyorlar ama aramızda 34. haftada hatta daha sonra doğum yapıp bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız var. Yarın yine doppler yapılacak sonuca göre doğum kararı verilecek, doppler iyi çıkarsa beni en fazla bir hafta daha bekletirler daha fazla duracaklarını hiç sanmıyorum, kötü çıkarsa da cumaya yolcuyum. Ne olur benim için dua edin arkadaşlar bu hafta sezeryana girmeyi hiç istemiyorum, Allah'ım ne olur bebeğim küveze girmesin. Bu yavrumu da küvezde görmeye dayanamayacağım.
Kızlar bugün canım çok sıkıldı. Sabah vizitinde uzman artık 34. haftayı dolduruyorsun seni cuma günü sezeryana alabiliriz kendini hazırla dedi. Hergün NST reaktif çıkıyor, bebek hareketleri iyi, en son dopplerde yeni bir direnç artışı yoktu buna rağmen ilk bebeğimi kaybettiğim için riske girmemek adına beni doğuma almak istiyorlar. 34. haftayı bir dönüm noktası olarak görüyorlar, bu haftayı doldurunca bir problemle karşılaşmaz hatta küveze bile girmez diye düşünüyorlar ama aramızda 34. haftada hatta daha sonra doğum yapıp bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız var. Yarın yine doppler yapılacak sonuca göre doğum kararı verilecek, doppler iyi çıkarsa beni en fazla bir hafta daha bekletirler daha fazla duracaklarını hiç sanmıyorum, kötü çıkarsa da cumaya yolcuyum. Ne olur benim için dua edin arkadaşlar bu hafta sezeryana girmeyi hiç istemiyorum, Allah'ım ne olur bebeğim küveze girmesin. Bu yavrumu da küvezde görmeye dayanamayacağım.
babam için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara çook teşşekkürler....tek damar tıkalı çıktı...stent takıldı..durumu çook iyi çok şükür..bugün taburcu oldu....
arkadaşım moralini bozma bebeğin inşallah 2 hafta daha sabredecek ve küveze gerek kalmayacak dualarımız seninle ve bebeğinleKızlar bugün canım çok sıkıldı. Sabah vizitinde uzman artık 34. haftayı dolduruyorsun seni cuma günü sezeryana alabiliriz kendini hazırla dedi. Hergün NST reaktif çıkıyor, bebek hareketleri iyi, en son dopplerde yeni bir direnç artışı yoktu buna rağmen ilk bebeğimi kaybettiğim için riske girmemek adına beni doğuma almak istiyorlar. 34. haftayı bir dönüm noktası olarak görüyorlar, bu haftayı doldurunca bir problemle karşılaşmaz hatta küveze bile girmez diye düşünüyorlar ama aramızda 34. haftada hatta daha sonra doğum yapıp bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız var. Yarın yine doppler yapılacak sonuca göre doğum kararı verilecek, doppler iyi çıkarsa beni en fazla bir hafta daha bekletirler daha fazla duracaklarını hiç sanmıyorum, kötü çıkarsa da cumaya yolcuyum. Ne olur benim için dua edin arkadaşlar bu hafta sezeryana girmeyi hiç istemiyorum, Allah'ım ne olur bebeğim küveze girmesin. Bu yavrumu da küvezde görmeye dayanamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?