Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım benim başın sağolsun bu acılarımız hiç dinmez ama hafifliyecek.Kendine meşgül olmak için kitap oku örgü biliyorsun şallar ör yada spor için kendine vakit ayır bir yere yazıl..Belediyenin ücretsiz verdiği spor merkezleri var , yada el işi boyama el sanatları..eğer çalışmıyorsan..Ama dertlerini içini dökmen için sık sık buraya gel..içini dök rahatla bizler seni çok iyi anloyoruz..bol bol dua et..Yasın al oku ferhlarsın..insanın acısı büyük olunca kitaba dört elle sarılıyor ve insana iyi geliyor..sende yap arkadaşım sende bol dua et

hepimizin başına böylr geliyor.Geçenlerde anneme mısafir geldi çok eskiden almanyadan tanıdığımızdı çok küçük yaşta evlenip türkiye ye geldi.Tabii hal hatırlar souruldu evlendin mi diye kaç yıllıksın vs..Sonrada o soru bebek??Elden ne gelir??gözler çoookk uzaklara daldı güzelim ve kocaman bir düğüm boğazıma oturdu..bekledim derin nefes aldım göz pınarım buğulandı ama akmaması için tuttum..içime akıttım..Allah hepimizn sabırnı bol eylesin..sabrın sonu selamettir..

canım benim ALLAH sabır versin inş.bende 4 ay önce ikizlerimi kaybettim.doğdular ve öldüler.ne yapalım imtihan dünyası.RABBİM bir daha evlatlarımızla imtihan etmesin bizi inş.

bak bende kendi ailemden uzaktayım ama sana bişi diyimmi.nasrettin hoca hesabı seni en iyi bunu yaşayanlar anlar emin ol bunadoğum sonrası annem de yanımdaydı kayınvalidemde sonra bi teyze geldi.kızı da yaşamış anlatmaya başladı öle iyi geldiki.tam beni anlatıyordu.diyeceğim oki yaşamayan bilmez ailen de olsa RABBİM yaşatmasın da kimseye yaşatarak öğretmesin inşl

ark dediği gibi sen buraya yaz içini dök rahatlarsın.bak arada başka başlıkları da oku neler yaşayanlar var neler.insan onları okuyup düşününce haline hamd ediyor

seçilmiş anneleriz inş.RABBİMİZE sığınıp ona dua edelim.acısı ancak yeni meleklerimiz olunca hafifleyecek inş ben buna inanıyorum.sabret sabredelim...

canım demek hamilesin.ALLAH hayırlısıyla tamamına erdirsin inş:)inş kucağına da aldığın günleri görürsün az kalmışda zaten inş.

RABBİM mükafatlarımızı hem bu dünyada hem ahirette versin inş:)

ALLAHA EMANETSİNİZ İNŞ...

Canım benim takıldığım o kadar ameliyat oldum. Hepsi temizlendi dediler. Hamilelikten önce 6 ay sürekli kontrol tekrarlamadı. Ve bu doktordan bir hafta önce kendi doktorum görmedi. Bir haftada nasıl ortaya çıktı ona şaşırıyorum. Ve açıkcası yeniden aynı şeyleri yaşayacam diye çok korktum. Ne diyeyim bu da Allahtan. Vardır bir hayır.

Amin inşallah canım. Allah sanada tez vakitte kuzucuklarının kardeşini yollasın.

bengisucum canım kafanda hiç birşeyi dert etme boşver biraz Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz iyi düşün iyi olsun canım..
İnşallah iyi olur. İnsan ister istemez korkuyor işte.

Başın sağolsun arkadaşım. Allah yardımcın olsun. Melek annelerinin acısı hiçbir zaman azalmaz. Hep bir yerlerde kanayan bir yarası vardır. Rabbim meleğini sana ve babasına şefaatçi kılcak inşallah. Burda hepimiz birbirimize elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bu günleri en iyi Allah tevekkül ederek atlatırsın. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Meleğinin kardeşini en yakın zamanda sana yollasın inşallah.

Başın saolsun arkadaşım inan bizleri bizden başka hiç kimse anlamıyor..çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışınca zaman biraz daha hızlı geçiyor insanın kafası işle güçle meşgul oluyor en azından bi müddet ama evdeysen evet vakit çok zor geçer eminim bunun içinde kendine uğraşlar bulabilirsin ben sürekli kitap okuyodum başka dünyalara gidip kendi dünyamdan uzaklaşıyodum uğraşcak bişiler bul yani kendine..tekrar başın saolsun bizler ne zmn istersen burdayız

Canım kendini yalnız hissetme, düşündüklerini hissettiklerini içine atıp büyütme. Biz her zaman seni dinlemeye hazırız. Arkadaşların dediği gibi kendine yeni uğraşlar bul, halk eğitimin ücretsiz kursları var onlara katıl, seni tanımayan yeni arkadaşlar edin, onlarla farklı konularda muhabbet et, evde yalnız kalıp kendini dinleme.

Özlenencimin kızı kollarındadır şimdi, Hadibakem kaçta girecekti sezeryana bilmiyorum ama belki o da şimdi oğlunu kucaklamıştır. İki bebeğimiz daha dünyaya geldi, iki arkadaşımız daha muradına kavuştu. Allah onlara hep birlikte güzel, sağlıklı bir ömür versin ve bütün arkadaşlarımıza bu güzel duyguyu tattırsın.

Kızlar bugün canım çok sıkıldı. Sabah vizitinde uzman artık 34. haftayı dolduruyorsun seni cuma günü sezeryana alabiliriz kendini hazırla dedi. Hergün NST reaktif çıkıyor, bebek hareketleri iyi, en son dopplerde yeni bir direnç artışı yoktu buna rağmen ilk bebeğimi kaybettiğim için riske girmemek adına beni doğuma almak istiyorlar. 34. haftayı bir dönüm noktası olarak görüyorlar, bu haftayı doldurunca bir problemle karşılaşmaz hatta küveze bile girmez diye düşünüyorlar ama aramızda 34. haftada hatta daha sonra doğum yapıp bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız var. Yarın yine doppler yapılacak sonuca göre doğum kararı verilecek, doppler iyi çıkarsa beni en fazla bir hafta daha bekletirler daha fazla duracaklarını hiç sanmıyorum, kötü çıkarsa da cumaya yolcuyum. Ne olur benim için dua edin arkadaşlar bu hafta sezeryana girmeyi hiç istemiyorum, Allah'ım ne olur bebeğim küveze girmesin. Bu yavrumu da küvezde görmeye dayanamayacağım.

İnşallah bebeğin 36. haftayı bekler. İnşallah sonuçların güzel çıkar. Canını sıkmamaya çalış. Demesi kolay biliyorum ama bebeğin için rahat olmaya bak. Bol bol dua etcem senin için inşallah bebeğin küveze girmeden kollarında olcak.

inşalalh herşey güzel olucak arkadaşım bebeğin beklicektir braz daha sen stres yapmamaya çalış elinden geldiğince bizler sana dua ediyoruz sağsalim bebeğini kucağına alacaksın

babam için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara çook teşşekkürler....tek damar tıkalı çıktı...stent takıldı..durumu çook iyi çok şükür..bugün taburcu oldu....

premete hiç stres yapma...bebeğini de üzme....30 u bi geçsek derken 34 olmuşun..gör bak 36 biile olursun...hem 34te bile olsa küveze bile girmez demişler..bak gör hiç bişi olmayacak....sende buna inan ..inanki öyle olsun...senin içinm çok dua ediyorum..herşey gönlünce olsun inşallah..............

Son düzenleme:

yalnız değilsin..aynı şeyleri bizlerde yaşadık maalesef...Allah beterinden korusun....biz burdayız...nezaman istersen yükünü seve seve paylaşırız....beim doktoruma göre çivi çiviyi sökermiş...bende buna inanıyorum artık ...eğer imkanın varsa en kısa zamanda tekrar anne olmak galiba en iyisi....

canım benim dualarımız seninle allahım sağlıkla kucağına alabileceğin vakitte doğum yapmanı nasip etsin stres yapmamaya çalış allaha sığın canım...allahım yardımcımız olsun hepimizin..

arkadaşım moralini bozma bebeğin inşallah 2 hafta daha sabredecek ve küveze gerek kalmayacak dualarımız seninle ve bebeğinle

hepimiz aynı şeyleri yaşadık bu acı inanki hiç bitmiyor birşeylerle oyalanman lazım ve en iyi ilaçta yeni bir bebek galiba

maytap cım babanin iyi olmasına cok sevindim cnm gecmiş olsun
hatice ve rüyacım yalnız değilsiniz diyebileceğim size sadece
hannemcim öyle şeyler olabiliyor malesef insanlar hemen cocuk varmı diye soruyorlar hemen ona da diyecek bişeyim yok
ben annemlerdeydim bikaç gündür
bugünde genetik testi için kan verdik eşimle
genetikte görüştüğümüz doktor bi olumsuzluk yaşamışsınız yine aynı şeyler olacak diye korkmayın skın
birdaha gebe kaldıgınızda sakın buna da bişi olursa korkusu filan yaşamayın sakın çocugun sağlığı olumsuz etkilenebilir hiç korkmayın gibi telkinlerde bulundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…