Babanın iyi olmasına sevindim tekrar çok geçmiş olsun..
Sagol canim dogru nekadar ailen bile olsa sadece ayni aciyi yasayanlar anliyorlar birbirlerini...canım benim ALLAH sabır versin inş.bende 4 ay önce ikizlerimi kaybettim.doğdular ve öldüler.ne yapalım imtihan dünyası.RABBİM bir daha evlatlarımızla imtihan etmesin bizi inş.
bak bende kendi ailemden uzaktayım ama sana bişi diyimmi.nasrettin hoca hesabı seni en iyi bunu yaşayanlar anlar emin ol bunadoğum sonrası annem de yanımdaydı kayınvalidemde sonra bi teyze geldi.kızı da yaşamış anlatmaya başladı öle iyi geldiki.tam beni anlatıyordu.diyeceğim oki yaşamayan bilmez ailen de olsa RABBİM yaşatmasın da kimseye yaşatarak öğretmesin inşl
ark dediği gibi sen buraya yaz içini dök rahatlarsın.bak arada başka başlıkları da oku neler yaşayanlar var neler.insan onları okuyup düşününce haline hamd ediyor
seçilmiş anneleriz inş.RABBİMİZE sığınıp ona dua edelim.acısı ancak yeni meleklerimiz olunca hafifleyecek inş ben buna inanıyorum.sabret sabredelim...
Bengisu canim yaa; yanlis bilmiyorsam hamilesin insallah Allah gönlünüze göre verir.Allahim bu dönemleri kolaylikla atlatip saglicakla bebisini kucagina almayi nasip eder insallah...Başın sağolsun arkadaşım. Allah yardımcın olsun. Melek annelerinin acısı hiçbir zaman azalmaz. Hep bir yerlerde kanayan bir yarası vardır. Rabbim meleğini sana ve babasına şefaatçi kılcak inşallah. Burda hepimiz birbirimize elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bu günleri en iyi Allah tevekkül ederek atlatırsın. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Meleğinin kardeşini en yakın zamanda sana yollasın inşallah.
Selen cim sagol evet ben calisiyorum dogum iznim bittikten sonra büyük bir kararsizliktan sonra son gün calismaya devam dedim. Iyiki calisiyorum calismak iyi geldi ama ama ama...Sizleri hep takip ediyorum insallah Allahim bu sefer anneligi sana nasip edecek canim kendine dikkat et ...Başın saolsun arkadaşım inan bizleri bizden başka hiç kimse anlamıyor..çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışınca zaman biraz daha hızlı geçiyor insanın kafası işle güçle meşgul oluyor en azından bi müddet ama evdeysen evet vakit çok zor geçer eminim bunun içinde kendine uğraşlar bulabilirsin ben sürekli kitap okuyodum başka dünyalara gidip kendi dünyamdan uzaklaşıyodum uğraşcak bişiler bul yani kendine..tekrar başın saolsun bizler ne zmn istersen burdayız
Premete ben bu siteyi ilk senin yazinla tanidim canim ilk sayfasindan itibaren hep okudum.Hamilelerle,bebegi doganlarla sevindim.sizleri okudukca bazen agladim bazen üzüldüm...anladimki bizler birbirimizin acisini gercekten anliyoruz.Tesekkürler...Canım kendini yalnız hissetme, düşündüklerini hissettiklerini içine atıp büyütme. Biz her zaman seni dinlemeye hazırız. Arkadaşların dediği gibi kendine yeni uğraşlar bul, halk eğitimin ücretsiz kursları var onlara katıl, seni tanımayan yeni arkadaşlar edin, onlarla farklı konularda muhabbet et, evde yalnız kalıp kendini dinleme.
maytap cim üzüntümü paylastiginiz icin gercekten tesekkürler..iyiki sizi tanidim...Baban icin tekrar gecmis olsun.yalnız değilsin..aynı şeyleri bizlerde yaşadık maalesef...Allah beterinden korusun....biz burdayız...nezaman istersen yükünü seve seve paylaşırız....beim doktoruma göre çivi çiviyi sökermiş...bende buna inanıyorum artık ...eğer imkanın varsa en kısa zamanda tekrar anne olmak galiba en iyisi....
hepimiz aynı şeyleri yaşadık bu acı inanki hiç bitmiyor birşeylerle oyalanman lazım ve en iyi ilaçta yeni bir bebek galiba
adetin gelir merak etme canım hormonların ancak oturacak daha.Bu arada o dr doğru demiştir 1 adet daha beklemek doğru olur.Bursada kim var?? Neresi daha doğrusu?? Hakkında herşeyin hayırlısı olsun..Stres yapma adetin daha gelmedi diye gelir merak etme..Stressle daha geç gelebilir
Kızlar bugün canım çok sıkıldı. Sabah vizitinde uzman artık 34. haftayı dolduruyorsun seni cuma günü sezeryana alabiliriz kendini hazırla dedi. Hergün NST reaktif çıkıyor, bebek hareketleri iyi, en son dopplerde yeni bir direnç artışı yoktu buna rağmen ilk bebeğimi kaybettiğim için riske girmemek adına beni doğuma almak istiyorlar. 34. haftayı bir dönüm noktası olarak görüyorlar, bu haftayı doldurunca bir problemle karşılaşmaz hatta küveze bile girmez diye düşünüyorlar ama aramızda 34. haftada hatta daha sonra doğum yapıp bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız var. Yarın yine doppler yapılacak sonuca göre doğum kararı verilecek, doppler iyi çıkarsa beni en fazla bir hafta daha bekletirler daha fazla duracaklarını hiç sanmıyorum, kötü çıkarsa da cumaya yolcuyum. Ne olur benim için dua edin arkadaşlar bu hafta sezeryana girmeyi hiç istemiyorum, Allah'ım ne olur bebeğim küveze girmesin. Bu yavrumu da küvezde görmeye dayanamayacağım.
iyi geceler kızlarrrrr...
ben yarın tüp bebek için girişimlerde bulunuyorum allah izin verirse benim için yarın büyük günn...
inşallah ilk görüşmem güzel gecerr cok ama cok heyecanlıyım..
allahım bana inş. tüp bebekle nasip etsin yavrumu..
sen nasılsın???dikiş konusu ne oldu...?bir başka doktorada sor bakalım o ne diyecek??
valla canım daha hala gelmedii nasıl stres oldum..gerci hamilelik yok test yaptım tek cizgi cıkıyo..
canım bursada acıbadem şahin zeteroğlu var en yakın orası ve methini cok duydum bakalım yarın allah izin verirse ilk görüşmeyi yapıcaz...cokk ama cok heyecanlıyım canımmm ellerim titriyo şimdiden bakalım hayırlısı yarın ne dircek dr. cok merak ediyorum...
yarın muhakak gelince yazarım sizee..
Kızlar bugün canım çok sıkıldı. Sabah vizitinde uzman artık 34. haftayı dolduruyorsun seni cuma günü sezeryana alabiliriz kendini hazırla dedi. Hergün NST reaktif çıkıyor, bebek hareketleri iyi, en son dopplerde yeni bir direnç artışı yoktu buna rağmen ilk bebeğimi kaybettiğim için riske girmemek adına beni doğuma almak istiyorlar. 34. haftayı bir dönüm noktası olarak görüyorlar, bu haftayı doldurunca bir problemle karşılaşmaz hatta küveze bile girmez diye düşünüyorlar ama aramızda 34. haftada hatta daha sonra doğum yapıp bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız var. Yarın yine doppler yapılacak sonuca göre doğum kararı verilecek, doppler iyi çıkarsa beni en fazla bir hafta daha bekletirler daha fazla duracaklarını hiç sanmıyorum, kötü çıkarsa da cumaya yolcuyum. Ne olur benim için dua edin arkadaşlar bu hafta sezeryana girmeyi hiç istemiyorum, Allah'ım ne olur bebeğim küveze girmesin. Bu yavrumu da küvezde görmeye dayanamayacağım.
oo çok sevindim canım benim..allah uzun ömürlü sağlıklı sıhhatlı günler diliyorumbabam için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara çook teşşekkürler....tek damar tıkalı çıktı...stent takıldı..durumu çook iyi çok şükür..bugün taburcu oldu....
yok güzelim hamile değilim ama inşallah tedavimin sonunda olurum..allah mı söyletiyor :)):canım demek hamilesin.ALLAH hayırlısıyla tamamına erdirsin inş:)inş kucağına da aldığın günleri görürsün az kalmışda zaten inş.
RABBİM mükafatlarımızı hem bu dünyada hem ahirette versin inş:)
ALLAHA EMANETSİNİZ İNŞ...
babam için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara çook teşşekkürler....tek damar tıkalı çıktı...stent takıldı..durumu çook iyi çok şükür..bugün taburcu oldu....
babam için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara çook teşşekkürler....tek damar tıkalı çıktı...stent takıldı..durumu çook iyi çok şükür..bugün taburcu oldu....
valla canım daha hala gelmedii nasıl stres oldum..gerci hamilelik yok test yaptım tek cizgi cıkıyo..
canım bursada acıbadem şahin zeteroğlu var en yakın orası ve methini cok duydum bakalım yarın allah izin verirse ilk görüşmeyi yapıcaz...cokk ama cok heyecanlıyım canımmm ellerim titriyo şimdiden bakalım hayırlısı yarın ne dircek dr. cok merak ediyorum...
yarın muhakak gelince yazarım sizee..
ben yarın tüp bebek için girişimlerde bulunuyorum allah izin verirse benim için yarın büyük günn...
İnşallah bebeğin 36. haftayı bekler. İnşallah sonuçların güzel çıkar. Canını sıkmamaya çalış. Demesi kolay biliyorum ama bebeğin için rahat olmaya bak. Bol bol dua etcem senin için inşallah bebeğin küveze girmeden kollarında olcak.
inşalalh herşey güzel olucak arkadaşım bebeğin beklicektir braz daha sen stres yapmamaya çalış elinden geldiğince bizler sana dua ediyoruz sağsalim bebeğini kucağına alacaksın
premete hiç stres yapma...bebeğini de üzme....30 u bi geçsek derken 34 olmuşun..gör bak 36 biile olursun...hem 34te bile olsa küveze bile girmez demişler..bak gör hiç bişi olmayacak....sende buna inan ..inanki öyle olsun...senin içinm çok dua ediyorum..herşey gönlünce olsun inşallah..............
canım benim dualarımız seninle allahım sağlıkla kucağına alabileceğin vakitte doğum yapmanı nasip etsin stres yapmamaya çalış allaha sığın canım...allahım yardımcımız olsun hepimizin..
arkadaşım moralini bozma bebeğin inşallah 2 hafta daha sabredecek ve küveze gerek kalmayacak dualarımız seninle ve bebeğinle
Premete benim cok zor gecti hamileliyim. Doktorum 36. hafta süper ama hedefimiz 34. haftayi görmek demisti 34.haftada bile bebegin durumu iyiyse küveze bile gerek kalmaz demisti. ben yurt disinda yasiyorum ve doktorum prof.du sakin korkma Allahin izniyle oglunu kucagina alacaksin insallah.34.hafta korkulcak bir hafta degil demisti doktorum. dogumdan üc gün önce ciger gelistirici ignemiz yapilmisti25+2 de bebegim 26 da dogdu ve hic makinaya baglanmadi .Ilk andan itiberen hep kendi nefes aldi hic makinaya baglamadilar.hic korkma neolur korkulacak haftalari geride biraktin insallah.....
canım benim lütfen kendini strese koyma hemen..Bak senin bebeğini çok güçlü ve kuvvetli ve o 1 hafta daha dayanacak merak etme.Doppler iyi çıkacak.Ve şunu da söyliyeyim.Face den Buse arkadaş 30 haftalık doğum yaptı küvezde durdu şimdi ele avuca geliyor..Yani hiç sıkma o tatlı canını.Ama senin oğluşun girmeyecek küve belki doğar doğmaz kontrollerinde alırlar ama sonra sana verecekler güzelim ve sende şapur şapur emzireceksin...Ama ben buna eminim 1 hafta daha dayanacak..
Sana tüm bildiğim dualarım göndericem bugünden itibaren ve yanındayım hepimiz yanında olacağız canım benim...Sen yeterki stres yapma üzme o tatlı canını
Canım. Allah yardımcın olsun hep aklımdasın her gece kendim için senin için dua ediyorum. Sen hiç korkma Allah yardımcın olsun. Hep aklımızdasın. İnşallah herşey yolunda gider.
canım hayırlısıyla bebişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah zor haftalar geride kaldı insan yine korkuyor ama ben küveze gireceğini sanmıyorum önlem amcalı belki ama az kaldı bebeişinle kavuşucaksın allah her keze tatdırsın inşallahhh
premete bu kez sağlıklı alacaksın kucağına içini ferah tutKızlar bugün canım çok sıkıldı. Sabah vizitinde uzman artık 34. haftayı dolduruyorsun seni cuma günü sezeryana alabiliriz kendini hazırla dedi. Hergün NST reaktif çıkıyor, bebek hareketleri iyi, en son dopplerde yeni bir direnç artışı yoktu buna rağmen ilk bebeğimi kaybettiğim için riske girmemek adına beni doğuma almak istiyorlar. 34. haftayı bir dönüm noktası olarak görüyorlar, bu haftayı doldurunca bir problemle karşılaşmaz hatta küveze bile girmez diye düşünüyorlar ama aramızda 34. haftada hatta daha sonra doğum yapıp bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız var. Yarın yine doppler yapılacak sonuca göre doğum kararı verilecek, doppler iyi çıkarsa beni en fazla bir hafta daha bekletirler daha fazla duracaklarını hiç sanmıyorum, kötü çıkarsa da cumaya yolcuyum. Ne olur benim için dua edin arkadaşlar bu hafta sezeryana girmeyi hiç istemiyorum, Allah'ım ne olur bebeğim küveze girmesin. Bu yavrumu da küvezde görmeye dayanamayacağım.
premete bu kez sağlıklı alacaksın kucağına içini ferah tut
bir olumsuzluk yaşadık diye tekrar olumsuzluk yaşayacağız diye bişi yok
dualarımız senle
sonuçta ciğer geliştirici iğne vurulmuş
bişi olmayacak Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?