Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sagol canim dogru nekadar ailen bile olsa sadece ayni aciyi yasayanlar anliyorlar birbirlerini...
Bengisu canim yaa; yanlis bilmiyorsam hamilesin insallah Allah gönlünüze göre verir.Allahim bu dönemleri kolaylikla atlatip saglicakla bebisini kucagina almayi nasip eder insallah...
Selen cim sagol evet ben calisiyorum dogum iznim bittikten sonra büyük bir kararsizliktan sonra son gün calismaya devam dedim. Iyiki calisiyorum calismak iyi geldi ama ama ama...Sizleri hep takip ediyorum insallah Allahim bu sefer anneligi sana nasip edecek canim kendine dikkat et ...
Premete ben bu siteyi ilk senin yazinla tanidim canim ilk sayfasindan itibaren hep okudum.Hamilelerle,bebegi doganlarla sevindim.sizleri okudukca bazen agladim bazen üzüldüm...anladimki bizler birbirimizin acisini gercekten anliyoruz.Tesekkürler...
maytap cim üzüntümü paylastiginiz icin gercekten tesekkürler..iyiki sizi tanidim...Baban icin tekrar gecmis olsun.
hepimiz aynı şeyleri yaşadık bu acı inanki hiç bitmiyor birşeylerle oyalanman lazım ve en iyi ilaçta yeni bir bebek galiba

canim sizlerinde basi sogolsun Allahim sabir versin. Benim hamileliyim coook zor gecti 9.haftamda baslayan siddetli kanamalarim siddetli kasik ve bel agrilarim hic dinmeden 26.haftaya kadar sürdü.ara ara toplam 9 hafta hastanede yattim.Bebegim cok saglikli diye hic bir sey yapilamadi.Verdikleri ilaclarda fayda etmedi 25.haftama kadar progesteron kullandim sadece yattim tuvalet harici sadece yatak erken dogum riskim vardi ve öylede oldu 26.haftada sezaryanla acil dogum yaptim..Simdi cok korkuyorum tekrar ayni seyler olurmu tekrar yasarmiyim diye...

iyi geceler kızlarrrrr...
ben yarın tüp bebek için girişimlerde bulunuyorum allah izin verirse benim için yarın büyük günn...
inşallah ilk görüşmem güzel gecerr cok ama cok heyecanlıyım..
allahım bana inş. tüp bebekle nasip etsin yavrumu..

valla canım daha hala gelmedii nasıl stres oldum..gerci hamilelik yok test yaptım tek cizgi cıkıyo..
canım bursada acıbadem şahin zeteroğlu var en yakın orası ve methini cok duydum bakalım yarın allah izin verirse ilk görüşmeyi yapıcaz...cokk ama cok heyecanlıyım canımmm ellerim titriyo şimdiden bakalım hayırlısı yarın ne dircek dr. cok merak ediyorum...
yarın muhakak gelince yazarım sizee..

Premete benim cok zor gecti hamileliyim. Doktorum 36. hafta süper ama hedefimiz 34. haftayi görmek demisti 34.haftada bile bebegin durumu iyiyse küveze bile gerek kalmaz demisti. ben yurt disinda yasiyorum ve doktorum prof.du sakin korkma Allahin izniyle oglunu kucagina alacaksin insallah.34.hafta korkulcak bir hafta degil demisti doktorum. dogumdan üc gün önce ciger gelistirici ignemiz yapilmisti25+2 de bebegim 26 da dogdu ve hic makinaya baglanmadi .Ilk andan itiberen hep kendi nefes aldi hic makinaya baglamadilar.hic korkma neolur korkulacak haftalari geride biraktin insallah.....

Insallah yarin güzel sevindirici olumlu sonuclarla dönersin evine canim Allahim insallah nasip eder fazla heyecanlanma yoksa heyecandan uyuyamazsin ...

sen nasılsın???dikiş konusu ne oldu...?bir başka doktorada sor bakalım o ne diyecek??

Ben iyiyim çok şükür,bugün halsizim biraz işede yarım gün gittim sonra geldim yattım evde havalar çok soğudu..dikiş konusunda bi gelişme yok hala sürekli düşünüyorum doktorlar bu konuda 2ye ayrılmış durumda ne yapacağımı şaşırdım inşallah verdiğimiz karar en doğru karar olur..sen ayın 20si gibimi gidicektin yanlışmı hatırlıyorum?

hadi hayırlısı olsun güzelim çok güzel haberler dön bize..allahım inşallah tüp bebek ile sana bebeğini sağ sağlım kucağına nasip eder..Ama dr. mutlaka PGT yöntemini danış olurmu..İyi haberlerle dön güzelim

canım benim lütfen kendini strese koyma hemen..Bak senin bebeğini çok güçlü ve kuvvetli ve o 1 hafta daha dayanacak merak etme.Doppler iyi çıkacak.Ve şunu da söyliyeyim.Face den Buse arkadaş 30 haftalık doğum yaptı küvezde durdu şimdi ele avuca geliyor..Yani hiç sıkma o tatlı canını.Ama senin oğluşun girmeyecek küve belki doğar doğmaz kontrollerinde alırlar ama sonra sana verecekler güzelim ve sende şapur şapur emzireceksin...Ama ben buna eminim 1 hafta daha dayanacak..
Sana tüm bildiğim dualarım göndericem bugünden itibaren ve yanındayım hepimiz yanında olacağız canım benim...Sen yeterki stres yapma üzme o tatlı canını

babam için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara çook teşşekkürler....tek damar tıkalı çıktı...stent takıldı..durumu çook iyi çok şükür..bugün taburcu oldu....
oo çok sevindim canım benim..allah uzun ömürlü sağlıklı sıhhatlı günler diliyorum

yok güzelim hamile değilim ama inşallah tedavimin sonunda olurum..allah mı söyletiyor :)):

Canım. Allah yardımcın olsun hep aklımdasın her gece kendim için senin için dua ediyorum. Sen hiç korkma Allah yardımcın olsun. Hep aklımızdasın. İnşallah herşey yolunda gider.

babam için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara çook teşşekkürler....tek damar tıkalı çıktı...stent takıldı..durumu çook iyi çok şükür..bugün taburcu oldu....

Kusura bakma geç farkettim. Geçmiş olsun baban rahatsızlanmış ama şükür sevindim iyi olmasına.

canım gözünüz aydın maşşallah babanın iyi olmasına sevindim :))

canım hayırlısıyla bebişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah zor haftalar geride kaldı insan yine korkuyor ama ben küveze gireceğini sanmıyorum önlem amcalı belki ama az kaldı bebeişinle kavuşucaksın allah her keze tatdırsın inşallahhh

canım öncelikle başın sağolsun anladığım kadarıyla bursada oturuyorsun işine karışmak istemem ama bide prof.gürkan uncuyu dene derim kendisi hem üniversitede fsm bulmarıda muayehanesi var ve acıbademde de doğumlara giriyor.

gamzeli kız
hayırlı olsun bakalım inşallah bu kez 40. haftayı da göreceksin:)

inşalalh herşey güzel olucak arkadaşım bebeğin beklicektir braz daha sen stres yapmamaya çalış elinden geldiğince bizler sana dua ediyoruz sağsalim bebeğini kucağına alacaksın

canım benim dualarımız seninle allahım sağlıkla kucağına alabileceğin vakitte doğum yapmanı nasip etsin stres yapmamaya çalış allaha sığın canım...allahım yardımcımız olsun hepimizin..

arkadaşım moralini bozma bebeğin inşallah 2 hafta daha sabredecek ve küveze gerek kalmayacak dualarımız seninle ve bebeğinle

Canım. Allah yardımcın olsun hep aklımdasın her gece kendim için senin için dua ediyorum. Sen hiç korkma Allah yardımcın olsun. Hep aklımızdasın. İnşallah herşey yolunda gider.

Canlarım benim sizi çok seviyorum. Bu zor günleri sizin desteğiniz olmadan nasıl atlatırdım bilmiyorum. İnşallah bugün size güzel haberler verebilirim.

Canım babanın iyi olmasınaçok sevindim. Gözünüz aydın.

Haydi Gamzelim gazan mübarek olsun. İnşallah ilk görüşmen de, tedavi sürecin de, sonucu da çooooook güzel olur.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Premete|35|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|33|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|26|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|23|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|20|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|20||06.06.2011
|Cici_22|19|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|10||13.08.2011
|Selen_k|7||02.09.2011
|Nihsav|7||02.09.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|17.01.2011
2009Papatya|13.02.2011
Maytap|20.02.2011
Gamze81|25.02.2011[/table]

Bu arada Kardanadam, Seblev, Alicim nerelerdesiniz. Bebişlerinizden güzel haberler bekliyoruz kızlar.

premete bu kez sağlıklı alacaksın kucağına içini ferah tut
bir olumsuzluk yaşadık diye tekrar olumsuzluk yaşayacağız diye bişi yok
dualarımız senle
sonuçta ciğer geliştirici iğne vurulmuş
bişi olmayacak Allah ın izniyle

İnşallah Esmeraycım. Ben ilk oğlumda çok kötü bir küvez süreci yaşadım o yüzden bu oğlumun da küveze girmesinden çok korkuyorum. İnşallah gerek olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…