hadi güzelim BÇT yarasın veee bebişleri getirsin güzelimmm dualarımdasın...Progestanı ben de çok kullandım ne yazık ki çok şişlik yapıyor. Bir de proluton depo var enjeksiyon şeklinde o da çok şişiriyordu. Ama zaten 3. aydan sonra kesiyorlar ekstra bir sorun olmazsa.
Bende yeni bir girişim yok henüz. Sadece bu ay ilk kez bçt (bal-çörekotu-tarçın) sırf meraktan yapıyorum. Medismart la da ovulasyon kontrolü yapacağım.
zorlu süreç gelecek ama sen artık minik kızına konsantre ol ve onuda ablası için üzmee..bunu atlatacaksın güzrlim bol bol dua et..merhaba ark önce cvp yazayım unutmadan dedim
nasılsınız ben kızımlamaşallah iyiyim Allah bozmasın sabırsızca bekliyorum çabuk zaman geçsin diye bir yandanda melek kızımı kaybedeli nerdeyse bir yıl olcK onun hüznüde oluyo o gün gelince ben ne halde olurum hiç bilmiyorum canım kızımı çok özledim inşallah Rabbim onunla yaşayamadığım herşeyi karnımdaki minik yavrumla yaşamayı nasip eder.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn....
CANIM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHTAN ŞİFASINI DİLİYORUM ÜZÜLME CANIM HERŞEY GÜZEL GEÇECEKkızlar .babam kalp krizi geçirdi...çok şükür iyi..pazartesi anjiyo olacak...dualarınızı eksik etmeyin
allah razı olsun eksik olma güzelim inşallah hepimiz arda arda güzel mutlu haberler verelim..Komedi dükkanı , Türk malı gibi dizileri izle güzelim Yahşi cazibe Papatya süper bende izliyorum canımın çookk sıkıldığında..Papatyaa teşekkür ederim desteğin için arkadaşım bugün biraz daha rahatım komik şeyler izlemek güzel fikir :) seninde dediğin gibi Gamze Maytap ve senden güzel haberler gelicek inşallah sabırsızlıkla bekliyorum ve dua ediyorumm
adetin gelir merak etme canım hormonların ancak oturacak daha.Bu arada o dr doğru demiştir 1 adet daha beklemek doğru olur.Bursada kim var?? Neresi daha doğrusu?? Hakkında herşeyin hayırlısı olsun..Stres yapma adetin daha gelmedi diye gelir merak etme..Stressle daha geç gelebilirpapatya canım sormuşsun selman beye gittinmi diye daha gitmedik..
istanbul ve bursa arasında gidip geliyoruzz..
daha birde adet olmadım onun stresi var en kısa zamanda gelsede rahatlasam..
birde burda tüp bebek bölümüne sülayman beye soru sordum..
kürtajdan sonra ilk adet değilde bir sonraki adette tüp bebeğe başlamamın daha sağlıklı olcağını ve pgt yöntemin bizim için daha sağlıklı olcağını söyledi..zaten sende söylemiştin bunu...
adet oliyimde bir karar verip gidicez daha fazla ertelemenin anlamı yok..
sen neler yaptın anlatsana..
amin güzelim inşallah amin arkadaşlarımız bizlere umut oldu bizde burdan diğer annelere umut oluruz ve onlarda bebeişlerini alır ve bu topikte artık bunları yazıp konuşmayız..Güzel hamişler geliyor güzel bebekler sağlıklı doğuyor ve doğacaklar sırada bekliyor..bizlerde yeni adaylara yol arkadaşı olmak için sıraya girdik allahım inşallah yüzümüzü kara çıkartmaz ve savaşımızın mufakatlarını alırız.sağol canım inşallah bu sefer hayırlısıyla hamile kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız bende sizler için cok dua ediyorum maşallah habişler cuğalıyor bu topik inşallah bize uğurlu olucaz bizde başalarına umut olucaz hayırlısı olsun canım
canım öncelikle ALLAH sabır versin öncelikle.ama kan pıhtılaşması için ilaç veeriyolarmış.9 ay kullanacakmışsın.dimi.ilk bebğini o şekilde kaybedenlerin şimdi ikinci çocukları kucaklarında:)darısı sana ve bize olsun.
tek genetik bir problem olmasında (ALLAH korusun) ben de ondan korkuyorum inş bişi çıkmaaz bizde de.daha yaptırmadık gerçi test falan.
canım çok geçmiş olsun allahım şifalar versin benimde yarın kayınvalidem anjiyo olacak allahım hepsine sağlık sıhhat nasi etsin...
canım benim nasılsın iyimisin hastanede neler yapıyorsun tolgacık nasıl..benden çok selam söyle okşa onu annesi yerim ben o fındığı hihi:)):)
ben aranızda çok yeniyim ama yinede duygularımı paylaşmak istedim.malum yaklaşık 4 ay önce ikizlerimi kaybettim 8 aylıkken.dün kayınvalideme misafir gelecekmiş.bende gittim.misafirler geldiler ordan burdan derken konu çocuklara geldi.kadının bi tanesi atladı daha gelinin bebği yokmu die.tuttum tuttum sıktım dişimi ama mani olamadım gözyaşımaaktı.sonra da mutfaga kaçtım ne yapayım.orda itce boşalltım içimi.
RABBİM tez vakit tüm isteyenlere nasip et benide içlerinden seçmeeee YA RAB....
ben aranızda çok yeniyim ama yinede duygularımı paylaşmak istedim.malum yaklaşık 4 ay önce ikizlerimi kaybettim 8 aylıkken.dün kayınvalideme misafir gelecekmiş.bende gittim.misafirler geldiler ordan burdan derken konu çocuklara geldi.kadının bi tanesi atladı daha gelinin bebği yokmu die.tuttum tuttum sıktım dişimi ama mani olamadım gözyaşımaaktı.sonra da mutfaga kaçtım ne yapayım.orda itce boşalltım içimi.
Canım çok geçmiş olsun. Allah babana acil şifalar versin.kızlar .babam kalp krizi geçirdi...çok şükür iyi..pazartesi anjiyo olacak...dualarınızı eksik etmeyin
Selencim maşallah pıt pıtları görmüşsün. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle 38-40. haftaları da görürsün inşallah. Canım bana da doktor aynını söyledi ikizlerimde birden doğum yapınca, sonrasında ameliyat histeroskopi yapılınca rahim ağzında gevşeklik var diye dikiş yaparız demişti. Geçen hafta da gittiğimizde rahim ağzı iyi tek bebek var dikişe gerek kalmayabilir dedi. Yine de 12.-13üncü haftayı bekleyecek. Senin için de karar vermek için bekler. İnşallah iyi olur.Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir keyfiniz yerindedir..Biz bugün doktora gittik çok şükür bugün kalp atışlarını gördük bebeğimizin ilk karından baktık ve göremedik nasıl korktum anlatamam alttan ultrasonla bakınca gördük neyseki ama o bi kaç dakikada yaşadığım stres çok fenaydı..zaten çok bunalımım bugünlerde çok korkuyorum kaybetmekten dün hep ağladım yaşadıklarımı düşünüp..Allah hepimizin yardımcısı olsun..kızlar bide şu dikiş konusunda kafam çok karışık rahim açıldığı için doğum yapmıştım dikiş atılabilir demişlerdi doktorumsa bu seferki tek gebelik dikişe gerek olmayabilir diyo pek dikiş taraftarı değil kafam çok karışık yanii:18:
günaydınlar,,cuma gününüz mübarek olsun dualrınız kabul olsun inş. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Tedavide olan bebek yolu gözleyen arkadaşlarada Rabbim tez zamanda bebişlerini göndersin inş.
Dün akşam kontrolüm vardı sezeryan tarihim 3 gün öne alındı yoksa kızım kendi gelecekmiş daha fazla riske atmayalım dedi gelişimideii olduğu için dışarda şansı daha yüksek dedi,11 ocak sabah 9:30 da randevumu aldım bizden dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar , sizler için özellikle doğuma girerken doğumdan çıktığımda dua edecem..Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın ..Premete bebişin 10 gün daha dayansa 35 den sonra için biraz daha rahatlayacak inş. ,ha geldi gelecek derken sende 37 yi tamalayacaksın inş. canım kalbini ferah tut.
Gamze çok sevindim haberine inşallah tez vakitte gelir bebişin.slm kızlar ben tüp bebeğe karar verdik beklemek ölüm gibi geliyor adetliyken gidicem adanaya 15 gün sürüyormuş trasver 5 tane dondurmuşlarım vardı meleğimin kardeşleri inşallah hepimiz için gönlümüzce olur dr araştırmaya gerek yok dedi kullanmam gereken ilaçlar varmış rahmin toparladıysa ve kist yoksa başlarız dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn...
tam 16 haftalık oldular.cinsiyetlerini öğrenmeye gittim herzamanki gibi tek başımaaaa.aslında merak ediyodum.ama nedense içim buruk bugün gibi hatırlıyorum.:..(o ruh halimi.ve sağlıklı olsunlar ama kız olsunlarda die de bi dileğim var.veeeeeeeee gittim dr baktı ama ses yok.çok tatlı bi kadındı dr um.canım dedi bunların uzun kemikleri kısa hemde çok kısaaaaaşok oldum ne yapmalıyım dedim.yapacak bişi yok aminiyosentez yaptır eğer kanıtlanırsa aldır.sonlandırcaz.ben şokkkkkkkkkk ağla ağla....ve bunların ikiside kız dedi annemleri aradım hem ağlıyorum anlatıyorum arayada sıkıştırıyorum annneeeeeeeeee kızmış ikiside biliomusun (((((((((((
ve ondan sonrada her gidişimde yeni hastalıklarrrrrr((((((((((((
Canım çok geçmiş olsun. Allah babana acil şifalar versin.
Selencim maşallah pıt pıtları görmüşsün. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle 38-40. haftaları da görürsün inşallah. Canım bana da doktor aynını söyledi ikizlerimde birden doğum yapınca, sonrasında ameliyat histeroskopi yapılınca rahim ağzında gevşeklik var diye dikiş yaparız demişti. Geçen hafta da gittiğimizde rahim ağzı iyi tek bebek var dikişe gerek kalmayabilir dedi. Yine de 12.-13üncü haftayı bekleyecek. Senin için de karar vermek için bekler. İnşallah iyi olur.
Özelenen Şimdi doğuma girmiş olmalısın. Rabbim seni ve kızını korusun. Bol bol dua ediyorum.
Gamze çok sevindim haberine inşallah tez vakitte gelir bebişin.
Başın sağolsun arkadaşım. Allah meleklerinle cennette kavuşmayı nasip etsin. Bende senin gibi cinsiyetlerini öğrendikten bir hafta sonra 18. haftamda kaybettim. Bu ayın 22isinde tam bir yıl olcak meleklerimden ayrılalı. Zaman hiçbirşeyi unutturmuyor. Sadece yaranın üstüne kabuk bağlatıyor. içten içten kanıyor. Çevrendekileri hiç umursama arkadaşım. Onlar konuşmalarına dikkat etmediği için senin yaranı kaşır dururlar.Allah tez zamanda meleklerinin kardeşini yollasın sana. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
sağol canım inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın yavrunu nasıl geciyor hamilelik bir sıkıntı yoktur umarım her şey rayına girdimi??
her yeni haber beni cokmutlu ediyor
Rabbim bize de aynıhaberi paylaşamyı nasip etsin
e burcu arkadaş çoktaann düşünmüş ve bebiş 4 aylık olmuş bile
Selencim maşallah pıt pıtları görmüşsün. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle 38-40. haftaları da görürsün inşallah. Canım bana da doktor aynını söyledi ikizlerimde birden doğum yapınca, sonrasında ameliyat histeroskopi yapılınca rahim ağzında gevşeklik var diye dikiş yaparız demişti. Geçen hafta da gittiğimizde rahim ağzı iyi tek bebek var dikişe gerek kalmayabilir dedi. Yine de 12.-13üncü haftayı bekleyecek. Senin için de karar vermek için bekler. İnşallah iyi olur.
Teşekkür ederim Bengisu sen ve bebeğinde iyisinizdir umarım..bu dikiş konusunda kafam karışık bnmde 12. haftada bi problem olmasada ben dikiş attırırım önlem amaçlı diyodum ilk başlarda ama şimdi hiç emin değilim çokta masum bi işlem değil dedi doktorum dikiş atılırken keseye gelme ihtimalinden fln bahsetti :18: bakalım o haftaki sonuçlara göre şekillencek herşey
İnşalllah tüm melek anneleri bir bir sağlıkla bebeklerini kucağına alırlar .Bebek iyi ama ben biraz karışığım. Cumartesi kardeşimin doktoruna gittim kafam çok karıştı. Ben daha önce miyom ameliyatı olmuştum ya. Ameliyatı yapan doktorum sürekli kontrol ediyordu ve 6 aydır hep yenilemedi diyordu. Bu doktorda bir tane 12mm lik miyom gördü. Kafam çok karıştı. Çünkü bir hafta önce hiçbirşey yoktu.Pregestanla bebe aspirini verdi. Bebe aspirinini kan pırtılaşmasında veriyorlar biliyorum. Önlem amaçlı dedi. Üç hafta sonra kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Allah hayırlısını versin
İnşalllah tüm melek anneleri bir bir sağlıkla bebeklerini kucağına alırlar .Bebek iyi ama ben biraz karışığım. Cumartesi kardeşimin doktoruna gittim kafam çok karıştı. Ben daha önce miyom ameliyatı olmuştum ya. Ameliyatı yapan doktorum sürekli kontrol ediyordu ve 6 aydır hep yenilemedi diyordu. Bu doktorda bir tane 12mm lik miyom gördü. Kafam çok karıştı. Çünkü bir hafta önce hiçbirşey yoktu.Pregestanla bebe aspirini verdi. Bebe aspirinini kan pırtılaşmasında veriyorlar biliyorum. Önlem amaçlı dedi. Üç hafta sonra kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Allah hayırlısını versin
Arkadaslar ben oglumu kaybedeli 7 ay olacak.Ama acim hic azalmiyor aksine dahada agirlasiyor sanki cok ama cok fazla üzülüyorum.Neyapacagimi, nasil yapacagimi, nasil atlatabilecegimi bilmiyorum.Kendimi cok yalniz hissediyorum...Benim gibi sizlerde bu aciyi yasadiniz acimi anliyorsunuz degilmi arkadaslar.Ben en hafifiyle nasil atlatabilirim bu günleri?Ailemden uzaktayim kendimi cok yalniz hissediyorum ve bu yük cok agir geliyor bana.Sizler banada destek olurmusunuz???
allah yar ve yardımcın olsun başın sağolsun canım bende yaşadım o acıyı 2006da bebeğim öldü karnımda çok acılar çektim bende ailemden uzaktaydım geceler geçmedi ki benim eşim uzun yol kaptanı en erken haftada bir gelebiliyordu eve çok zor çok acısı allaha inançla geçiyor ben inanıyordumki bebeğim melek oldu ve bana mahşerde peygamberimizlr birlikte şefaat edecek biliyormusun kıyamet günü bebekleriz bizi bekleyeceklermiş annemden babam gelsin diye göbek kordonuyla yakalayacaklarmış rabbim sabrını artırsın benim 4 yıl sonunda tedavilerden sonra yine hamileyim rabbimin izniyle martın ilk haftası doğacak sabrın sonu selamet inancını koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?