Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

hadi güzelim BÇT yarasın veee bebişleri getirsin güzelimmm dualarımdasın...

zorlu süreç gelecek ama sen artık minik kızına konsantre ol ve onuda ablası için üzmee..bunu atlatacaksın güzrlim bol bol dua et..

kızlar .babam kalp krizi geçirdi...çok şükür iyi..pazartesi anjiyo olacak...dualarınızı eksik etmeyin
CANIM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHTAN ŞİFASINI DİLİYORUM ÜZÜLME CANIM HERŞEY GÜZEL GEÇECEK

allah razı olsun eksik olma güzelim inşallah hepimiz arda arda güzel mutlu haberler verelim..Komedi dükkanı , Türk malı gibi dizileri izle güzelim Yahşi cazibe Papatya süper bende izliyorum canımın çookk sıkıldığında..

adetin gelir merak etme canım hormonların ancak oturacak daha.Bu arada o dr doğru demiştir 1 adet daha beklemek doğru olur.Bursada kim var?? Neresi daha doğrusu?? Hakkında herşeyin hayırlısı olsun..Stres yapma adetin daha gelmedi diye gelir merak etme..Stressle daha geç gelebilir

amin güzelim inşallah amin arkadaşlarımız bizlere umut oldu bizde burdan diğer annelere umut oluruz ve onlarda bebeişlerini alır ve bu topikte artık bunları yazıp konuşmayız..Güzel hamişler geliyor güzel bebekler sağlıklı doğuyor ve doğacaklar sırada bekliyor..bizlerde yeni adaylara yol arkadaşı olmak için sıraya girdik allahım inşallah yüzümüzü kara çıkartmaz ve savaşımızın mufakatlarını alırız.

canım benim nasılsın iyimisin hastanede neler yapıyorsun tolgacık nasıl..benden çok selam söyle okşa onu annesi yerim ben o fındığı hihi:)):)

ben aranızda çok yeniyim ama yinede duygularımı paylaşmak istedim.malum yaklaşık 4 ay önce ikizlerimi kaybettim 8 aylıkken.dün kayınvalideme misafir gelecekmiş.bende gittim.misafirler geldiler ordan burdan derken konu çocuklara geldi.kadının bi tanesi atladı daha gelinin bebği yokmu die.tuttum tuttum sıktım dişimi ama mani olamadım gözyaşımaaktı.sonra da mutfaga kaçtım ne yapayım.orda itce boşalltım içimi.

RABBİM tez vakit tüm isteyenlere nasip et benide içlerinden seçmeeee YA RAB....

sağollasın canım allah sanada sabır versin evet kan pıhtılaşmasında 9 ay iğne kullanılıyomuş inşallah sende bir problem çıkmaz allah hepimize güzel günleri yaşatsın.

kızlar .babam kalp krizi geçirdi...çok şükür iyi..pazartesi anjiyo olacak...dualarınızı eksik etmeyin

maytapcım geçmiş olsun canım.

canım çok geçmiş olsun allahım şifalar versin benimde yarın kayınvalidem anjiyo olacak allahım hepsine sağlık sıhhat nasi etsin...

Canım kayınvalidene geçmiş olsun. İnşallah anjiyosu başarılı geçer.

canım benim nasılsın iyimisin hastanede neler yapıyorsun tolgacık nasıl..benden çok selam söyle okşa onu annesi yerim ben o fındığı hihi:)):)

Sağol canım iyiyim. Hastanede bol bol yatıp uyuyorum. Kavun karpuz bile yata yata büyürmüş ben de Tolga'yı yata yata büyütüyorum. Biraz canım sıkılıyor hastanenin bahçesine bile çıkmama izin vermiyorlar ama sağlık olsun oğlum için herşeye değer. Her gün bir çentik daha atıyorum takvime, askerler gibi teskereye gün sayıyorum ama onların aksine ben teskere mümkün olduğunca geç gelsin istiyorum. Tolga'nın keyfi yerinde teyzesi bol bol annesini tepiklemekle meşgul. Selamını söylerim doğunca birlikte ıssıralım bu yaramazın popişini.

Canım Allah bol sabırlar versin. İnsanlar başkalarının hayatını öğrenmeye çok meraklı ve bu merakları yüzünden çoğu zaman acını tokat gibi yüzüne çarpıyorlar. Bazen insan içine çıkmamak bir çözüm gibi görünse de ne kadar zaman, nereye kadar kaçabilirsin ki. Hem başka insanlardan kaçsan bile insan kendinden kaçamıyor, acını hep yanında taşıyorsun. İnşallah yakın zamanda yeniden çocuğun olur. Çocuk sahibi olmak yaşanan acıları yok etmese de azaltıyor, yeniden yaşama tutunacak güç veriyor.

canım hepimiz aynı şeyleri yaşadık bilerek yada bilmeyerek bu soruları soran o kadar düşüncesiz insanlar varki ilk zamanlar bu konuda çok üzülürdüm ama artık o kişilerle görüşmüyorum böylesi benim için daha iyi
rabbim bu defa bizim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün

Canım çok geçmiş olsun. Allah babana acil şifalar versin.

Selencim maşallah pıt pıtları görmüşsün. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle 38-40. haftaları da görürsün inşallah. Canım bana da doktor aynını söyledi ikizlerimde birden doğum yapınca, sonrasında ameliyat histeroskopi yapılınca rahim ağzında gevşeklik var diye dikiş yaparız demişti. Geçen hafta da gittiğimizde rahim ağzı iyi tek bebek var dikişe gerek kalmayabilir dedi. Yine de 12.-13üncü haftayı bekleyecek. Senin için de karar vermek için bekler. İnşallah iyi olur.

Özelenen Şimdi doğuma girmiş olmalısın. Rabbim seni ve kızını korusun. Bol bol dua ediyorum.

Gamze çok sevindim haberine inşallah tez vakitte gelir bebişin.

Başın sağolsun arkadaşım. Allah meleklerinle cennette kavuşmayı nasip etsin. Bende senin gibi cinsiyetlerini öğrendikten bir hafta sonra 18. haftamda kaybettim. Bu ayın 22isinde tam bir yıl olcak meleklerimden ayrılalı. Zaman hiçbirşeyi unutturmuyor. Sadece yaranın üstüne kabuk bağlatıyor. içten içten kanıyor. Çevrendekileri hiç umursama arkadaşım. Onlar konuşmalarına dikkat etmediği için senin yaranı kaşır dururlar. Allah tez zamanda meleklerinin kardeşini yollasın sana. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

sağol canım inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın yavrunu nasıl geciyor hamilelik bir sıkıntı yoktur umarım her şey rayına girdimi??

sağol canım inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın yavrunu nasıl geciyor hamilelik bir sıkıntı yoktur umarım her şey rayına girdimi??

İnşalllah tüm melek anneleri bir bir sağlıkla bebeklerini kucağına alırlar .Bebek iyi ama ben biraz karışığım. Cumartesi kardeşimin doktoruna gittim kafam çok karıştı. Ben daha önce miyom ameliyatı olmuştum ya. Ameliyatı yapan doktorum sürekli kontrol ediyordu ve 6 aydır hep yenilemedi diyordu. Bu doktorda bir tane 12mm lik miyom gördü. Kafam çok karıştı. Çünkü bir hafta önce hiçbirşey yoktu.Pregestanla bebe aspirini verdi. Bebe aspirinini kan pırtılaşmasında veriyorlar biliyorum. Önlem amaçlı dedi. Üç hafta sonra kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Allah hayırlısını versin

her yeni haber beni cokmutlu ediyor
Rabbim bize de aynıhaberi paylaşamyı nasip etsin
e burcu arkadaş çoktaann düşünmüş ve bebiş 4 aylık olmuş bile

Doktor istirahat verdiği için çok fazla giremiyorum internete. Cicinin hamileliğini sonradan farkettim. Allahım sanada inşallah tez zamanda versin bebişi. Allah bütün melek annlerinin yüzünü güldürsün. Kimseyi gözü yaşlı, barı yanık bırakmasın inşallah. Kimsenin içinde evlat hasreti kalmasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Başın saolsun Hannem bende temmuzda kaybetmiştim ikizlerimi hepimiz çok iyi biliyoruz nasıl bi acı olduğunu yaşadıklarının Allah hepimize sabır versin..en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

BENGİSU,SELEN K,TUANA,PREMETE ALLAH razı olsun kardeşlerim destekleriniz için.inşallah hepimiz seçilmiş kullarız.birbirimize dua edelim.birimizinki kabul olmassa diğerinin ki kabul olacak ALLAHIN izniyle.sağolun arkadaşlar eksik olmayın.

EYYYY SEVDİKLERİNİ SEVİNDİRMEKTEN HOŞALNAN RABBİM SANA AÇILAN BU ELLERİ SEN BOŞ ÇEVİRME:))))

canım benim RABBİM tamamına erdirsin inşallah.sağlıklı bi şekilde kucağına alamyıda nasip etsin inşallah.benim bi ark da da vardı kist ve hamileliğinin ilk zamanları bebkle birlikte oda büyüdü.oluyomuş böle.sonra ne oldu bilmem kalmadı gitti sanırım ki konusu olmadı bi daha.ALLAH şifalar versin inşallah...

Bengisucuğum kafanı bu kadar meşgul etme bence. 12 mm lik miyom sana da bebeğe de hiçbir zarar vermez. Gebelikte miyomlar oluşabilir var olanlar büyüyebilir demişlerdi benim de 2 cm lik var. Gebeliklerde 3 cm ye çıkıyordu. Bebe aspirinini bazı dr. lar pıhtılaşma olmasa da veriyor. Rahimde kan dolaşımına yardımcı oluyor diye. İki doktora gitmekle de iyi etmişsin canım.

Son düzenleme:
bengisucum canım kafanda hiç birşeyi dert etme boşver biraz Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz iyi düşün iyi olsun canım..

Son düzenleme:
Arkadaslar ben oglumu kaybedeli 7 ay olacak.Ama acim hic azalmiyor aksine dahada agirlasiyor sanki cok ama cok fazla üzülüyorum.Neyapacagimi, nasil yapacagimi, nasil atlatabilecegimi bilmiyorum.Kendimi cok yalniz hissediyorum...Benim gibi sizlerde bu aciyi yasadiniz acimi anliyorsunuz degilmi arkadaslar.Ben en hafifiyle nasil atlatabilirim bu günleri?Ailemden uzaktayim kendimi cok yalniz hissediyorum ve bu yük cok agir geliyor bana.Sizler banada destek olurmusunuz???

allah yar ve yardımcın olsun başın sağolsun canım bende yaşadım o acıyı 2006da bebeğim öldü karnımda çok acılar çektim bende ailemden uzaktaydım geceler geçmedi ki benim eşim uzun yol kaptanı en erken haftada bir gelebiliyordu eve çok zor çok acısı allaha inançla geçiyor ben inanıyordumki bebeğim melek oldu ve bana mahşerde peygamberimizlr birlikte şefaat edecek biliyormusun kıyamet günü bebekleriz bizi bekleyeceklermiş annemden babam gelsin diye göbek kordonuyla yakalayacaklarmış rabbim sabrını artırsın benim 4 yıl sonunda tedavilerden sonra yine hamileyim rabbimin izniyle martın ilk haftası doğacak sabrın sonu selamet inancını koru

Allahim saglicakla bebegini kucagina almayi doya doya koklaya koklaya sevmeni nasip eder insallah kardesim Allah gönlünüze göre verir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…