Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İnşallah Esmeraycım. Ben ilk oğlumda çok kötü bir küvez süreci yaşadım o yüzden bu oğlumun da küveze girmesinden çok korkuyorum. İnşallah gerek olmaz.

inşallah premete gerek olmaz
işte korkularımız bende karnımda kaybettiğim için yine karnımda kaybetmekten korkuyorum
hepimizin imtihanı farklı işte
dün genetik hocası ile görüştük bize aynen dedi ki bir olumsuzluk yaşamanız birdaha yaşamanız anlamına gelmez rahat olun ve birdaha ki gebeliğinizde yine kaybederim korkusu yaşamayın kasmayın
gerectkende cocugun sağlığını etkiliyor anne karnında
gelişimini olumsuz etkiliyor demişti
oy yüzden diyebileceğim bak sen ciğer geliştiricinde vuruldu ne güzel
o yönden rahat ol

e postamla ilgili bi sorun olduğundan foruma giremiyodum faceden arkadaşa kazene mesaj attırdım sorun halloldu maytapcım geçmiş olsun diycem ama geçmiş zaten bundan sonrası baban için sorubsuz geçer inşallah

premete canım hiç üzülme ben 36. haftayı tamamlıyacağına inanıyorum hem 34 hafta da iyi evet biz 34 haftada kaybettik ama herşey çok ani oldu hiçbi önlem alınamadı senin iğnen vuruldu içini ferah tut gözetim altındasın allahın izniyle sağsalim bebeğini kucağına alacaksın son kollarında o mucizeyle çektirdiğin resimleri bize göstereceksin

pek iyi değilim buğünlerde ikinci kızımı kucağıma alıcaktım ilkini ocak 23 te kaybettim ogün gelince en azından bi tesellim olacaktı ama şimdi ne bi tesellim nede huzurum var çok mutsuzum herkez tarafından çok sevilen çok değer verilen bi insanım ama hiçmutlu değilim benim için hiçbişey yolunda gitmiyo bütün günlerim ağlamakla geçiyo artık gücüm kalmadı ben bi bebeğin hayatımı nasıl değiştireceğinin farkındaydım kızım olunca hiçbi zorluğu önemsemiyecektim sadece onunla ilgilenip onun için yaşayacaktım ama şimdi ne için yaşıyorum kimin için neden beni anlamayan dinlemeyen insanlara mahkumum bu sınav bana çok ağır allahım yardım et ya kusura bakma içim çok dolu

canım lütfen ne kusuru üzülme
ben de bir bunalım bir mutluyum benden önce hamile kalanlar bizim ailede teker teker almaya başladılar bnm de cok zoruma gidiyor ama Allahın takdiri
martta istiyorum demiştin cnm umudunu kaybetme lütfen bende şubat diyordum ama bir ay daha kalsın dedik dr tavisyesi üzerine inşallah hep birlikte atlatacağız
kayıplarının sebebi bellimi test filan yaptırdınızmı

herşeyi yaptırdık hiç bisorun yok herşey temiz ben hayatta herşeyi zor elde ettim iki sene kalamamıştım 2 sene sonunda kalınca bunuda zor elde edeceğim sandım ama hiç elde edemiyorum biz bi yere gideceğiz martta gidecektik şubata alındı hamilelik ona göre planlıyorum yani şubatta büyük bi ihtimalle denemeye başlıycaz ama bazen gücüm kalmıyo tekrar aynı şeyi yaşarsan tamamen biterim hiç gücüm kalmaz

hadi inş. cnm bu sefre yüzün gülecek ümidini kesme lütfen
inşallah burda beraber büyüteceğiz bebeklerimizi

canık seni cok iyi anlıyorum sanki bütün kapılar kapandı ama öyle değil allaha şükür eşinde sende sağlığınız yerinde allah bidaha yaşatmasın her olay insana dersdir herşeyde bir hayır vardır en azında cennette meleğin var oda olmasaydı acısı zor bende 2 bebeğimi kaybettim ama 2. yavrumu gördüm emzirdim o duyguyu aldık zaten o yüzden bize cok zor geliyor bün gelicek doğum zamanımızı kanuşucaz yavrularımızda bahsedicez bunlarda bizim kişiliğimiz iç,in yada farklı sebebler için yaşandı ama sonu güzel olucak allahın izniyle her şey farklı gelecek yıllar sonra anlatıcaz evlilere bu sadece sürec bunlarda gececk inşallah ..

e postamla ilgili bi sorun olduğundan foruma giremiyodum faceden arkadaşa kazene mesaj attırdım sorun halloldu maytapcım geçmiş olsun diycem ama geçmiş zaten bundan sonrası baban için sorubsuz geçer inşallah

teşekkür ederim.....sende şubatta düşünürsen , şubatta bayağı hamile haberleri olacak...inşallah tabiii:))

Allah yardımcın olsun, sonunu hayırlı etsin, gönlüne göre versin inşallah. Amin.

İnşallah bu günler geçecek, Allahım sana sabır versin inşallah. Allahım bu günleri yaşamamışa döndürecek seni. Acılar geçmişte kalacak. İnancını kaybetme. Allah büyük.

Bu liste benim içimi açıyor kızlar..daha dün gibi Eburcu ve Seblev 7 haftalık yazarken şimdi 20 ler yazıyor bu benim çoookkk mutlu ediyor..Diğer arkadaşlarımında bu haftalara sağlıklı bir şekilde gelmelerini ve alt listede sırada hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımında üst listelere gelip 6-7-derken 20-25 geçip 35-37 haftalardan sonra bebeklelerine sağlıklı sizler gibi kavuşmalarını yüce rabbimden dua ediyorum..
İnşallah bu liste hep böyle güzel dolup taşar..allahın izniyle..

Premete>>>>>>Canım benim bu sabah yazmışsın güzel haberler veririm inş. diye..Haber bekliyorum canım nasılsın??

GamzeliKızzz>>>>> Canım benim Tüp bebek görüşmen nasıl geçti..İyi haberlerini bekliyorum...

Maytap>>>>Dr. sana neden kısa protokol uygulamak istedi?Daha önce hangi protokollerden geçmiştin?

CANIM benim inanki aynı duyguları yaşadım insan sanki boş yaşıyo gibi bir hedefi yok gibi...ama zamanı gelince herşey yoluna giriyo geç olsun temiz olsun demekten başka dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.allahım yaşadığın acıların tekrarını yaşatmasın.sabret isyan etme sakın allahım inşallah senide güldürecek.

Allahim saglicakla bebegini kucagina almayi doya doya koklaya koklaya sevmeni nasip eder insallah kardesim Allah gönlünüze göre verir insallah...

allah razı olsun hepinizden dualarınızla inşallah evlat çok başka birşeymiş rabbim herkese yaşatsın hepimize anneliği yaşatsın

Merhaba arkadaşlar. Bugün doppler ultrason yapıldı aslında durum geçen seferkiyle aynı ama doktor artık daha fazla bekleyip bebeği riske atmak istemiyor bu cuma değil ama haftaya salı veya çarşamba sezeryana alacak beni. Artık üzülmüyorum o zaman 35. haftanın sonu olacak aslına bakarsanız benim için iyi bir hafta ilk başlarda 32. haftayı görsem diye dua ederken çok şükür bu haftaya kadar geldik. Oğlum 2 kilo olmuş herhalde doğuncaya kadar 200 gram falan daha alır kilosu da fena değil. Eşim bugün yenidoğancılarla görüştü doğduğunda ekstra bir sorunu çıkmazsa küveze girmez demişler. Allah'tan en büyük dileğim onun sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmek ve küveze girmeden koynumda uyutabilmek. Allah'ım inşallah dularımızı karşılıksız bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…