İnşallah Esmeraycım. Ben ilk oğlumda çok kötü bir küvez süreci yaşadım o yüzden bu oğlumun da küveze girmesinden çok korkuyorum. İnşallah gerek olmaz.
pek iyi değilim buğünlerde ikinci kızımı kucağıma alıcaktım ilkini ocak 23 te kaybettim ogün gelince en azından bi tesellim olacaktı ama şimdi ne bi tesellim nede huzurum var çok mutsuzum herkez tarafından çok sevilen çok değer verilen bi insanım ama hiçmutlu değilim benim için hiçbişey yolunda gitmiyo bütün günlerim ağlamakla geçiyo artık gücüm kalmadı ben bi bebeğin hayatımı nasıl değiştireceğinin farkındaydım kızım olunca hiçbi zorluğu önemsemiyecektim sadece onunla ilgilenip onun için yaşayacaktım ama şimdi ne için yaşıyorum kimin için neden beni anlamayan dinlemeyen insanlara mahkumum bu sınav bana çok ağır allahım yardım et ya kusura bakma içim çok dolu
canım lütfen ne kusuru üzülme
ben de bir bunalım bir mutluyum benden önce hamile kalanlar bizim ailede teker teker almaya başladılar bnm de cok zoruma gidiyor ama Allahın takdiri
martta istiyorum demiştin cnm umudunu kaybetme lütfen bende şubat diyordum ama bir ay daha kalsın dedik dr tavisyesi üzerine inşallah hep birlikte atlatacağız
kayıplarının sebebi bellimi test filan yaptırdınızmı
herşeyi yaptırdık hiç bisorun yok herşey temiz ben hayatta herşeyi zor elde ettim iki sene kalamamıştım 2 sene sonunda kalınca bunuda zor elde edeceğim sandım ama hiç elde edemiyorum biz bi yere gideceğiz martta gidecektik şubata alındı hamilelik ona göre planlıyorum yani şubatta büyük bi ihtimalle denemeye başlıycaz ama bazen gücüm kalmıyo tekrar aynı şeyi yaşarsan tamamen biterim hiç gücüm kalmaz
pek iyi değilim buğünlerde ikinci kızımı kucağıma alıcaktım ilkini ocak 23 te kaybettim ogün gelince en azından bi tesellim olacaktı ama şimdi ne bi tesellim nede huzurum var çok mutsuzum herkez tarafından çok sevilen çok değer verilen bi insanım ama hiçmutlu değilim benim için hiçbişey yolunda gitmiyo bütün günlerim ağlamakla geçiyo artık gücüm kalmadı ben bi bebeğin hayatımı nasıl değiştireceğinin farkındaydım kızım olunca hiçbi zorluğu önemsemiyecektim sadece onunla ilgilenip onun için yaşayacaktım ama şimdi ne için yaşıyorum kimin için neden beni anlamayan dinlemeyen insanlara mahkumum bu sınav bana çok ağır allahım yardım et ya kusura bakma içim çok dolu
iyi geceler kızlarrrrr...
ben yarın tüp bebek için girişimlerde bulunuyorum allah izin verirse benim için yarın büyük günn...
inşallah ilk görüşmem güzel gecerr cok ama cok heyecanlıyım..
allahım bana inş. tüp bebekle nasip etsin yavrumu..
e postamla ilgili bi sorun olduğundan foruma giremiyodum faceden arkadaşa kazene mesaj attırdım sorun halloldu maytapcım geçmiş olsun diycem ama geçmiş zaten bundan sonrası baban için sorubsuz geçer inşallah
teşekkür ederim.....sende şubatta düşünürsen , şubatta bayağı hamile haberleri olacak...inşallah tabiii:))
iyi geceler kızlarrrrr...
ben yarın tüp bebek için girişimlerde bulunuyorum allah izin verirse benim için yarın büyük günn...
inşallah ilk görüşmem güzel gecerr cok ama cok heyecanlıyım..
allahım bana inş. tüp bebekle nasip etsin yavrumu..
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010
|Özlemimsin|Eylül|Kız|14.12.2010
|Sweetbaby|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Denizim16|Yağmur|Kız|15.12.2010
|Hadibakem||Erkek|11.01.2011
|Özlenen2010|Yaren|Kız|11.01.2011[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Premete|35|ERKEK|22.02.2011
|Kardanadam11|33|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|26|KIZ|27.04.2011
|Gelincik37_34|23|KIZ|30.04.2011
|Eburcu|20|ERKEK|06.06.2011
|Seblev|20||06.06.2011
|Cici_22|19|KIZ|11.06.2011
|Bengisu82|10||13.08.2011
|Selen_k|7||02.09.2011
|Nihsav|7||02.09.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|17.01.2011
2009Papatya|13.02.2011
Maytap|20.02.2011
Gamze81|25.02.2011[/table]
Allahim saglicakla bebegini kucagina almayi doya doya koklaya koklaya sevmeni nasip eder insallah kardesim Allah gönlünüze göre verir insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?