Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Vitamin alıyorum arkadaşım bide düşük engelleyici progestan kullanıyorum günde 3 tane ancak beni çok şişirdi bir an önce bitsin istiyorum.sen nasılsın herşey yolundadır umarım..

kızlar .babam kalp krizi geçirdi...çok şükür iyi..pazartesi anjiyo olacak...dualarınızı eksik etmeyin

geçmiş olsun öncelikle .RaBBİM acil şifalar versin inş.sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin ki RABBİM sağlıklı sıhhatli hayırlı torunlarını görsün:)))

Başın sağolsun arkadaşım. Benim bebeklerimde sorun yoktu. İlk bebeğimi amniyosentez sonrası ikizlerimi de 21. haftada enfeksiyon nedeni ile kaybettim.

Kardesim seninde basin sogolsun sende enfeksiyondanmi kaybettin bebislerini. Maalesef bende enfeksiyondan...

teşekkür ederim mapcım inşallah canım bu sefer yarım kalan mutluluğumuz tamammlanır kızımla büşramın kıyafetleri olduğu gibi duruyo onları kaldıramamamın kimselere veremememin demek bir sebebi varmış kardeşine nasipmiş demekki inş öle olur Rabbim bu sefer mutlu olmayı nasip edr hepimize.veeee inş sende en kısa zamanda tüm csaretini toplayıp yeniden dener ve yüzün sonuna kadar gülerek sona ulaşırsın canım....

sağol nuraycım.amiiin inşallah.ne yapayım sakladım işte bende ama söylememk için sabırsızlanarak sakladım sonrada dedm cinsiyetini öğrenince ikisini beraber söylerim.inş seninde tekrardan yüzün güler ve öyle devam eder canım.

hadi hayırlı olsunn canım Allah fazla bekletmeden nasip eder inş..

kızlar .babam kalp krizi geçirdi...çok şükür iyi..pazartesi anjiyo olacak...dualarınızı eksik etmeyin

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...

özlenencim ayyy ne kadar güzel çok az kalmış bebeğine kavuşmana Allah kavuştursun canım o hastaneden artık mutlu mutlu çık çünkü biz bunları hakettik inş bende o günlere gelir ve elim kucağım dolu çıkarım....

merhaba ark önce cvp yazayım unutmadan dedim
nasılsınız ben kızımla maşallah iyiyim Allah bozmasın sabırsızca bekliyorum çabuk zaman geçsin diye bir yandanda melek kızımı kaybedeli nerdeyse bir yıl olcK onun hüznüde oluyo o gün gelince ben ne halde olurum hiç bilmiyorum canım kızımı çok özledim inşallah Rabbim onunla yaşayamadığım herşeyi karnımdaki minik yavrumla yaşamayı nasip eder.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn....

ya bu arada aklımdayken sorayım hadi bakemden haberi olan varmı ne durumda bebek geldide haberimiz yokmu acaba bilen ark varsa bana da bilgi verirse çok çok sevinirim merak ettim....

ya bu arada aklımdayken sorayım hadi bakemden haberi olan varmı ne durumda bebek geldide haberimiz yokmu acaba bilen ark varsa bana da bilgi verirse çok çok sevinirim merak ettim....

hadi bakemin ayılı günleri vardı cnm iki gün önce görüştük
herşey yolunda normal yapıcam diyordu
kader arkadaşım evlilik topiğinden tanışmıştık onuna lda sonra bu ortak acıyı yasadık
Allah bebeğini ve kendisini kazasız kurtarsın
bize de nasip etsin inş.

amin canım amin aman iyi sevindim herşey gönlünce olsun onunda burda hepimiz bebek konusunda bir mutluluğu hakediyoruz inş mutluda oluruz hepimiz ve bu sene hepimizin bebişlerin kavuştuğu sene olur inş.özelden msjnı aldıma am 10dk ir yazılıyomuş o yüzden cvp atamadım sen aklını rahat tutu canım hiç bir soru kalmasın aklında

esmeraycım ben kaçıyorum kızımı doyurayım acıktık artık teyzesi sonra gene görüşürüz inş iyi hafta sonları kendine iyi bak

Maytapcım geçmiş olsun. Allah babana acil şifalar versin.

Hadibakemin çatısı dar olduğu için doktor normal doğum önermemiş, 11 ocakta sezeryan için gün vermiş. Özlenen ve Hadibakem aynı gün doğum yapacaklar bizim de iki yeğenimiz birden olacak.

amin canım inşallah yaşayacaksın.allahıım çok büyük güldürüyo bizi tekrardan...hayırlısı olsun canım senin içinde günler çabucak geçsin sende yaşa bu güzel duyguları doya doya...

allahım ne güzel bebişlerimiz çoğaldı ve çoğalacakta...bu güzel liste artsın ve bekleyenlere umut olsun bu arada premeteciğim sonra sıra sende oğlumuza söyle sırasını beklesin hiç aceleye gerek yok...

Vitamin alıyorum arkadaşım bide düşük engelleyici progestan kullanıyorum günde 3 tane ancak beni çok şişirdi bir an önce bitsin istiyorum.sen nasılsın herşey yolundadır umarım..

Progestanı ben de çok kullandım ne yazık ki çok şişlik yapıyor. Bir de proluton depo var enjeksiyon şeklinde o da çok şişiriyordu. Ama zaten 3. aydan sonra kesiyorlar ekstra bir sorun olmazsa.
Bende yeni bir girişim yok henüz. Sadece bu ay ilk kez bçt (bal-çörekotu-tarçın) sırf meraktan yapıyorum. Medismart la da ovulasyon kontrolü yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…