kızlar .babam kalp krizi geçirdi...çok şükür iyi..pazartesi anjiyo olacak...dualarınızı eksik etmeyin
kızlar .babam kalp krizi geçirdi...çok şükür iyi..pazartesi anjiyo olacak...dualarınızı eksik etmeyin
Seleenn, pıtpıtlar duyulmuş ne güzel. Haftana göre karından duyamaması normal. Bir sonraki kontrolde karından da duyulur. Vitamin falan alıyorsun değil mi?
Özlenen ciğim bak ne sıkıntılar çektin ama değecek çok az kalmış doğuma. Şİmdiden tebrikler arkadaşım.
Başın sağolsun arkadaşım. Benim bebeklerimde sorun yoktu. İlk bebeğimi amniyosentez sonrası ikizlerimi de 21. haftada enfeksiyon nedeni ile kaybettim.
ciciiiii, tebrik ederim arkadaşım.Yılaşından önce işten ayrılacağını ifade ettiğinde herhalde hamile diye düşndüm bir an. Şüphelenmekte haklıymışım. İnşallah güzel günler 2011 de gelecek güzel kızının kız kardeşine kavuşacaksın canım.
cici seni tebrik ediyorum inşallah rabbim kucağına aldığın günlerinde göstersin maşşallah sana büyük bi başarı iyi saklamışsın bende map gibi işten çıkınca şüphelenmiştim ama söylemeyince yoktur heralde dedim
slm kızlar ben tüp bebeğe karar verdik beklemek ölüm gibi geliyor adetliyken gidicem adanaya 15 gün sürüyormuş trasver 5 tane dondurmuşlarım vardı meleğimin kardeşleri inşallah hepimiz için gönlümüzce olur dr araştırmaya gerek yok dedi kullanmam gereken ilaçlar varmış rahmin toparladıysa ve kist yoksa başlarız dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn...
ya bu arada aklımdayken sorayım hadi bakemden haberi olan varmı ne durumda bebek geldide haberimiz yokmu acaba bilen ark varsa bana da bilgi verirse çok çok sevinirim merak ettim....
hadi bakemin ayılı günleri vardı cnm iki gün önce görüştük
herşey yolunda normal yapıcam diyordu
kader arkadaşım evlilik topiğinden tanışmıştık onuna lda sonra bu ortak acıyı yasadık
Allah bebeğini ve kendisini kazasız kurtarsın
bize de nasip etsin inş.
esmeraycım ben kaçıyorum kızımı doyurayım acıktık artık teyzesi sonra gene görüşürüz inş iyi hafta sonları kendine iyi bak
ya bu arada aklımdayken sorayım hadi bakemden haberi olan varmı ne durumda bebek geldide haberimiz yokmu acaba bilen ark varsa bana da bilgi verirse çok çok sevinirim merak ettim....
merhaba ark önce cvp yazayım unutmadan dedim
nasılsınız ben kızımlamaşallah iyiyim Allah bozmasın sabırsızca bekliyorum çabuk zaman geçsin diye bir yandanda melek kızımı kaybedeli nerdeyse bir yıl olcK onun hüznüde oluyo o gün gelince ben ne halde olurum hiç bilmiyorum canım kızımı çok özledim inşallah Rabbim onunla yaşayamadığım herşeyi karnımdaki minik yavrumla yaşamayı nasip eder.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn....
Maytapcım geçmiş olsun. Allah babana acil şifalar versin.
Hadibakemin çatısı dar olduğu için doktor normal doğum önermemiş, 11 ocakta sezeryan için gün vermiş. Özlenen ve Hadibakem aynı gün doğum yapacaklar bizim de iki yeğenimiz birden olacak.
Vitamin alıyorum arkadaşım bide düşük engelleyici progestan kullanıyorum günde 3 tane ancak beni çok şişirdi bir an önce bitsin istiyorum.sen nasılsın herşey yolundadır umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?