Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah premete çok sevindim

canım hikayeni biliyorum bu sefer bebişin sağlıcakla kucağında olcak inşallah tedirginliğini çok iyi anlıyorum benim bebeğimi de 18 haftalıkken doğumla aldılar benden. şimdi 8 haftalık hamileyim ama aklımdan soru işaretleri hiç eksik olmuyo bazen düşünürken kafayı yedim heralde diyorum inşallah senin gibi bende senin gibi bebeğimi kucağıma alırım. senin artık rahat bir doğum dilemek kalıyo geriye, bebeğinle birlikte sağlıcakla hemen evinize dönersiniz inşallah

Insallah yarin güzel sevindirici olumlu sonuclarla dönersin evine canim Allahim insallah nasip eder fazla heyecanlanma yoksa heyecandan uyuyamazsin ...
canım iyi dileklerin için cok teşekkürler....evet canım öyle heyecan yapmışımki gece hiç uyku uyumadım desem yeri..
canım cok güzel haberlerle döndümmm cok ama cok mutluyum...
canım allah razı hepimizim başı sağolsun...allahım kaybettiğimiz evlatlarımızın yerini sağlıklı evlatlar nasip etsinn onların yeri dolmasada acımız hafifleyecek hiç olmassa...
canım ben çanakkalede ikamet ediyorum..
gürkan uncuyu hiç duymadım canım eğer duymuş olsaydım ona gitmeyi isterdim ama şahin beyde başladım inş. onunla güzel sonuclar almak nasip olur..

gamzeli kız
hayırlı olsun bakalım inşallah bu kez 40. haftayı da göreceksin:)
aminn canım inş. cümlemize nasip etsin allahım 40. haftayı inş..
Haydi Gamzelim gazan mübarek olsun. İnşallah ilk görüşmen de, tedavi sürecin de, sonucu da çooooook güzel olur.
sağol canım teşekkürlerrr...inşallahhhhhhhhh..
hadi hayırlısı..sonu güzel olsun inşallah

Allah yardımcın olsun, sonunu hayırlı etsin, gönlüne göre versin inşallah. Amin.
aminnnnn canım inşalahhhhhh...

GamzeliKızzz>>>>> Canım benim Tüp bebek görüşmen nasıl geçti..İyi haberlerini bekliyorum...

canım sonunda geldim...yorucu birgündü gidip gelmek mahvetti beni ama güzel şeyler bunlar herşeye değer..
kızlarrrrrr şubat adetimde pgt,li tüp bebeğe başlıyoruz allah izin verirse...
cokk mutluyumm anlatamam....
görüşmem cok güzel gecti şahin bey cok iyi ve anlayışlı bir dr. cok memnun kaldım...
umarım tedavim boyuncada böyle gider...
dr. benden guatır testi istedi başkada bişiy istemedi zaten diğer testlerimizin hep var..eşimden sperm testi istedi...adetim gelince ve bittikten sonra kontrole gidicem..rahime sıvı verip rahmin durumuna bakıcam dedi ama hiç duymadım öyle bişiy neyse gidince öğrnicez...
dr. uzun uzun konuştu nerdeyse 45 dakika...
yani demem kızlarrrr allahım izin verisee şubat benim ayım olucakk inşallah hayırlısıylıda allahım bu dafe sağlıklı nasip eder....

Tedavin hayırlı olsun inşallah sonucuda seni başlagıcı gibi çok mutlu eder...

Premetecim kalbini ferah tut inanki Allahin izniyne bebegini insallah küveze bile gerek kalmadan kucagina alicaksin. Bak seninde dedigin gibi 32. hafta derken 35 ide gördün cok sükür. Desene nasip olursa haftaya bir bebegimiz daha dogacak Belkide haftaya bugün bebisin koynunda uyuyor olacak INSALLAH canim herzaman dualarimiz seninle ...

Sinanuray hepimiz gibi çok dolu senin için de. Sen de benim gibi ilk kaybından sonra çok üzgün ama umutluydyn ikinci kayıptan sonra ise herşey çok daha zor geliyor sana da. Ben seni gerçekten çok iyi anlıyorum. İkinci kayıp insanı tamamen bir umutsuzluğa itiyor. Şubata kadar lütfen biraz moral depola arkadaşım. Yeni bir gebelik yeni bir bebek seni hayata işte bu bağlayacak.

Allah sanada nasip etsin inşallah. Dularını eksik etme. Darısı senin başına inşallah senide göreceğiz listede sonra inşallah yeni anneler listesinde tabiki. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah gönlüne göre versin.Herşey yolunda gidecek ben inanıyorum. Gün doğmadan neler doğar bir bakmışsın 36. hafta olmuş. Dualarımız seninle. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yüzümüzü güldürsün inşallah. Amin.

canım allahım ettiğin dualrını geri cevirmesin inşallahh..
inş. sağlıklı bir şekilde kucağına almayı koynunda uyutmayı nasip etsinn...
dualarım sizinle allahım sizi korusunn...

GAMZELİ KIZ:canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırız.RABBİM muradını tez vakit hayırlısıyla versin inşallah:)

PREMETE:CANIM BENİM inşallah bu kez sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu:)hiç üzülme umudunu kesme mevlamdan.:)

2009PAPATYA:inşallah RABBİM söyletmiştir.tez vakit hamile kalırsın inş.sağlıcakla kucağına alırsın canım benim:)

SİNANNURAY:canım ne olur sende üzme kendini.bende seninle aynı durumdayım.ama kesmeyelim umudumuzu.bebişlerimiz gelecek inş.yıpratmayalım kendimizi.onlara sağlıklı dayanıklı anneler gerekecek inş:)

ESMERAYYYYYYYY sen neler yapıyosun.dr la görüşmüşsün inş dahada rahatlarsın öptüm arkadaşım:)

kıslar bende şubatta genetik test yaptıracaktım.üç meleğim var inş.öncesinde arkadaşın eşi çocuk dr.u onla bir görüşeyim dedim.düşüğümden ve ikiz bebklerimi kaybetme nedenlerimden bahsettim.bilmiyorum sevineyimmi üzüleyyimi.ben genetik bir problem olmasından çok korkuyordum.dr ise bu testi şuan size uygulamazlar.sonucu belli olmaz dedi.çok küçük bir olasılık sizi bulmuş dedi.bu çok çok düşük bir ihtimal dedi.(((trisomy18)))))tekararlamaz ama diğer hamilelere görede sizde risk 5 fazlasıdır dedi(((

ancak yine hamile kalacaksınız.ikili üçlü test yapılacak o şekilde anlaşılır dedi((ne yapacağımı bilemedim.ve tekrardan anladım ki RABBİME kalmışız.Ona emanetiz.bol bol dua etmeketen başka çaremiz yok.

hamile kalmak istiyorum kucağıma almak istiyorum ama ama bebişi takip sürecini düşününce sil başa dön yapıyorum(((((((

ALLAHIM NE OLUR NE OLUR TEKRAR BİR EVLAT ACISI GÖSTERMEEEEEEEE.AÇILAN ELLERİ KATINDAN BOŞ ÇEVİRMEEEEE.SANA SIĞINIYORUZ YA RABBBBBBB...

canım cok ama cok teşekkrü ederim iyi dileklrin için....

sana gelince başın sağolsun üç meleğini kaybetmişsin allahım birdaha yaşatmasın aynı acıları tekrar hamiş kaldığında sağlıklı kucaklamak nasip olsun...
bende senin gibi üçüncü gebelikten sonra genetik ve kromozon testlerimiz yapıldı dr. dediği gibi bişiy cıkmadı ama cıkadabilir bunu yaptırmadan bilemyiz..tüp bebek bölümünde bir arkadaşta yaptırmaya gerek görmemiş ve kac tane yavrusunu kaybetmiş..
ama sonra kromozon testinde eşinde 11 kromozonda sorun olduğu anlaşılıyo bence yaptırki aklındaki soru işaretleride kalksın..
benim ikinci gebeliğinde gebelik sonlanmadan önce sıvı alınmıştı ve sıvının sonucunda 69.xxx triploidi cıktı ve bebeğim doğsaydı özürlü olcaktı ve bugün gittiğimiz dr. daha öncki kayıplarda bu şekilde kromozon sorunundan kaybetmiş olabilrisiniz dedi ama kromozonlarda sorunda yok....
şimdide yapılıcak şey pgt yöntemii umuyorum sağlıklı kucaklarımm...

yani uzun lafın kısasııı yaptır derimmm...

Allah sanada nasip etsin inşallah. Dularını eksik etme. Darısı senin başına inşallah senide göreceğiz listede sonra inşallah yeni anneler listesinde tabiki. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin eburcumnnn aminn inş. cümlemize isteyen herkese sağlıklı nasip etsin.Hep dualarımdasınız sizde bizlere dua edin çookkk

İnş hannem inş. allah söyletmiştir.Allah hepimize hamilelikler sğlıklı bebekler nasip etsin..

allah inş. bir daha aynı acılarla sınamaz ve bu sefer hayırlısınla sağlıklı gebelik süreciyle sağlıklı bebeğini kucağına almanı nasip eder.Ama genetik testleri çok önemli yaptır derim..

işte bu haber çok güzel gamzeli kızzzz PGT yöntemi tam sana uygun olacak ve hayırlısınla sağlıklı bir gebelik süreciyle sağlıklı bebeğini kucağına alırsın..hadi gözün aydın diyeyim ve hayırlı uğurlu olsun tez zamanda adetin gelsin artık gönül rahatlıyla

hımmm ilgilendiğin için sağol canım benim.ALLAH sana bana tüm isteyenlere tez vakit hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

eğer yapılıyorsa zaten yaptırma istiyorum kalbim mutmain olsun diye.ama dr bu durumda yapılamaz dedi yapılsada anlaşılmaz dedi ama yaptırmakta fayda var dediğin gibi.inşallah profa gidip yaptırmak istediğimi söyleyeceğim.gerekirse özelde parayla.

afffffff ALLAHIM affffffff benim ikizlerimde yaşasaydı bize göre çok sorunlu olacaklardı ama kimbilir RABBİM katında ne sevimlilerdir.bana da dr alınacak dedi aminiyosentez dediler ben ve eşim istemedik.onları taşıyabileceğim son ana kadar taşıdım hamdolsun.çok acı çektim doğumda ve sonrasında ikizlerin biri normal doğumla ikincisi sezeryanla oldu.ama hiççç pişman değilim değiliz hamdolsun.RABBİM sağlıklılaruyla ve cennetiyle mükafatlandırsın inşallah:)))

canım benim allahıma binlerce şükürler olsun binlerce kez şükürler olsun premetecim bebeğini tolgacığını sağlıklı kucağına alacak...Bu haberine çok sevindim.Kara bulutlar üzerinde gitti ve haftaya tolgacık seninle..inan kalbim deli gibi çarpıyor güzelim çok sevindim allahım dualarımızı kabul etti ve sağlıklı bebeğini kucağına nasip edecek.Annesi onu benim yerimede sev öp kokla olurmu..Benim için çok ama çok dua et canımın için..Çok güzel haber bunlar.Bak görürsün Bebeğin 2500 gr. doğacak. Çağla Şikel bile 2500 gr. doğurdu oğlunu sapa sağlam nur topu gibiydi..Hiiççç merak etme çok iyi geçecek...Hadi haftaya zorlu savaş hayırlısınla bitecek azcık daha sık dişini..Ne yalan söyliyeyim ben hiç istemedim 14 ocak cuma günü doğum yapmanı ne yalan söyliyeyim içim hiç istemedi..Ama Salıya Çarşambaya engel yok rahat raht ferah ferah doğum yap güzelim..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…