Merhaba arkadaşlar. Bugün doppler ultrason yapıldı aslında durum geçen seferkiyle aynı ama doktor artık daha fazla bekleyip bebeği riske atmak istemiyor bu cuma değil ama haftaya salı veya çarşamba sezeryana alacak beni. Artık üzülmüyorum o zaman 35. haftanın sonu olacak aslına bakarsanız benim için iyi bir hafta ilk başlarda 32. haftayı görsem diye dua ederken çok şükür bu haftaya kadar geldik. Oğlum 2 kilo olmuş herhalde doğuncaya kadar 200 gram falan daha alır kilosu da fena değil. Eşim bugün yenidoğancılarla görüştü doğduğunda ekstra bir sorunu çıkmazsa küveze girmez demişler. Allah'tan en büyük dileğim onun sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmek ve küveze girmeden koynumda uyutabilmek. Allah'ım inşallah dularımızı karşılıksız bırakmaz.
Merhaba arkadaşlar. Bugün doppler ultrason yapıldı aslında durum geçen seferkiyle aynı ama doktor artık daha fazla bekleyip bebeği riske atmak istemiyor bu cuma değil ama haftaya salı veya çarşamba sezeryana alacak beni. Artık üzülmüyorum o zaman 35. haftanın sonu olacak aslına bakarsanız benim için iyi bir hafta ilk başlarda 32. haftayı görsem diye dua ederken çok şükür bu haftaya kadar geldik. Oğlum 2 kilo olmuş herhalde doğuncaya kadar 200 gram falan daha alır kilosu da fena değil. Eşim bugün yenidoğancılarla görüştü doğduğunda ekstra bir sorunu çıkmazsa küveze girmez demişler. Allah'tan en büyük dileğim onun sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmek ve küveze girmeden koynumda uyutabilmek. Allah'ım inşallah dularımızı karşılıksız bırakmaz.
canım iyi dileklerin için cok teşekkürler....evet canım öyle heyecan yapmışımki gece hiç uyku uyumadım desem yeri..Insallah yarin güzel sevindirici olumlu sonuclarla dönersin evine canim Allahim insallah nasip eder fazla heyecanlanma yoksa heyecandan uyuyamazsin ...
canım cok güzel haberlerle döndümmm cok ama cok mutluyum...hadi hayırlısı olsun güzelim çok güzel haberler dön bize..allahım inşallah tüp bebek ile sana bebeğini sağ sağlım kucağına nasip eder..Ama dr. mutlaka PGT yöntemini danış olurmu..İyi haberlerle dön güzelim
canım allah razı hepimizim başı sağolsun...allahım kaybettiğimiz evlatlarımızın yerini sağlıklı evlatlar nasip etsinn onların yeri dolmasada acımız hafifleyecek hiç olmassa...
canım öncelikle başın sağolsun anladığım kadarıyla bursada oturuyorsun işine karışmak istemem ama bide prof.gürkan uncuyu dene derim kendisi hem üniversitede fsm bulmarıda muayehanesi var ve acıbademde de doğumlara giriyor.
aminn canım inş. cümlemize nasip etsin allahım 40. haftayı inş..gamzeli kız
hayırlı olsun bakalım inşallah bu kez 40. haftayı da göreceksin:)
sağol canım teşekkürlerrr...inşallahhhhhhhhh..Haydi Gamzelim gazan mübarek olsun. İnşallah ilk görüşmen de, tedavi sürecin de, sonucu da çooooook güzel olur.
hadi hayırlısı..sonu güzel olsun inşallah
aminnnnn canım inşalahhhhhh...Allah yardımcın olsun, sonunu hayırlı etsin, gönlüne göre versin inşallah. Amin.
GamzeliKızzz>>>>> Canım benim Tüp bebek görüşmen nasıl geçti..İyi haberlerini bekliyorum...
nasılsın gamzelikız mutlu gördüm sanki seni
canım sonunda geldim...yorucu birgündü gidip gelmek mahvetti beni ama güzel şeyler bunlar herşeye değer..
kızlarrrrrr şubat adetimde pgt,li tüp bebeğe başlıyoruz allah izin verirse...
cokk mutluyumm anlatamam....
görüşmem cok güzel gecti şahin bey cok iyi ve anlayışlı bir dr. cok memnun kaldım...
umarım tedavim boyuncada böyle gider...
dr. benden guatır testi istedi başkada bişiy istemedi zaten diğer testlerimizin hep var..eşimden sperm testi istedi...adetim gelince ve bittikten sonra kontrole gidicem..rahime sıvı verip rahmin durumuna bakıcam dedi ama hiç duymadım öyle bişiy neyse gidince öğrnicez...
dr. uzun uzun konuştu nerdeyse 45 dakika...
yani demem kızlarrrr allahım izin verisee şubat benim ayım olucakk inşallah hayırlısıylıda allahım bu dafe sağlıklı nasip eder....
:26:
evet canım cokk mutluyumm allahım bu mutluluğumu hep daim eder...
pek iyi değilim buğünlerde ikinci kızımı kucağıma alıcaktım ilkini ocak 23 te kaybettim ogün gelince en azından bi tesellim olacaktı ama şimdi ne bi tesellim nede huzurum var çok mutsuzum herkez tarafından çok sevilen çok değer verilen bi insanım ama hiçmutlu değilim benim için hiçbişey yolunda gitmiyo bütün günlerim ağlamakla geçiyo artık gücüm kalmadı ben bi bebeğin hayatımı nasıl değiştireceğinin farkındaydım kızım olunca hiçbi zorluğu önemsemiyecektim sadece onunla ilgilenip onun için yaşayacaktım ama şimdi ne için yaşıyorum kimin için neden beni anlamayan dinlemeyen insanlara mahkumum bu sınav bana çok ağır allahım yardım et ya kusura bakma içim çok dolu
Bu liste benim içimi açıyor kızlar..daha dün gibi Eburcu ve Seblev 7 haftalık yazarken şimdi 20 ler yazıyor bu benim çoookkk mutlu ediyor..Diğer arkadaşlarımında bu haftalara sağlıklı bir şekilde gelmelerini ve alt listede sırada hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımında üst listelere gelip 6-7-derken 20-25 geçip 35-37 haftalardan sonra bebeklelerine sağlıklı sizler gibi kavuşmalarını yüce rabbimden dua ediyorum..
İnşallah bu liste hep böyle güzel dolup taşar..allahın izniyle..
Tedavin hayırlı olsun inşallah sonucuda seni başlagıcı gibi çok mutlu eder...
kıslar bende şubatta genetik test yaptıracaktım.üç meleğim var inş.öncesinde arkadaşın eşi çocuk dr.u onla bir görüşeyim dedim.düşüğümden ve ikiz bebklerimi kaybetme nedenlerimden bahsettim.bilmiyorum sevineyimmi üzüleyyimi.ben genetik bir problem olmasından çok korkuyordum.dr ise bu testi şuan size uygulamazlar.sonucu belli olmaz dedi.çok küçük bir olasılık sizi bulmuş dedi.bu çok çok düşük bir ihtimal dedi.(((trisomy18)))))tekararlamaz ama diğer hamilelere görede sizde risk 5 fazlasıdır dedi(((
ancak yine hamile kalacaksınız.ikili üçlü test yapılacak o şekilde anlaşılır dedi((ne yapacağımı bilemedim.ve tekrardan anladım ki RABBİME kalmışız.Ona emanetiz.bol bol dua etmeketen başka çaremiz yok.
hamile kalmak istiyorum kucağıma almak istiyorum ama ama bebişi takip sürecini düşününce sil başa dön yapıyorum(((((((
ALLAHIM NE OLUR NE OLUR TEKRAR BİR EVLAT ACISI GÖSTERMEEEEEEEE.AÇILAN ELLERİ KATINDAN BOŞ ÇEVİRMEEEEE.SANA SIĞINIYORUZ YA RABBBBBBB...
Amin eburcumnnn aminn inş. cümlemize isteyen herkese sağlıklı nasip etsin.Hep dualarımdasınız sizde bizlere dua edin çookkkAllah sanada nasip etsin inşallah. Dularını eksik etme. Darısı senin başına inşallah senide göreceğiz listede sonra inşallah yeni anneler listesinde tabiki. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnş hannem inş. allah söyletmiştir.Allah hepimize hamilelikler sğlıklı bebekler nasip etsin..GAMZELİ KIZ:canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırız.RABBİM muradını tez vakit hayırlısıyla versin inşallah:)
PREMETE:CANIM BENİM inşallah bu kez sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu:)hiç üzülme umudunu kesme mevlamdan.:)
2009PAPATYA:inşallah RABBİM söyletmiştir.tez vakit hamile kalırsın inş.sağlıcakla kucağına alırsın canım benim:)
SİNANNURAY:canım ne olur sende üzme kendini.bende seninle aynı durumdayım.ama kesmeyelim umudumuzu.bebişlerimiz gelecek inş.yıpratmayalım kendimizi.onlara sağlıklı dayanıklı anneler gerekecek inş:)
ESMERAYYYYYYYY sen neler yapıyosun.dr la görüşmüşsün inş dahada rahatlarsın öptüm arkadaşım:)
allah inş. bir daha aynı acılarla sınamaz ve bu sefer hayırlısınla sağlıklı gebelik süreciyle sağlıklı bebeğini kucağına almanı nasip eder.Ama genetik testleri çok önemli yaptır derim..kıslar bende şubatta genetik test yaptıracaktım.üç meleğim var inş.öncesinde arkadaşın eşi çocuk dr.u onla bir görüşeyim dedim.düşüğümden ve ikiz bebklerimi kaybetme nedenlerimden bahsettim.bilmiyorum sevineyimmi üzüleyyimi.ben genetik bir problem olmasından çok korkuyordum.dr ise bu testi şuan size uygulamazlar.sonucu belli olmaz dedi.çok küçük bir olasılık sizi bulmuş dedi.bu çok çok düşük bir ihtimal dedi.(((trisomy18)))))tekararlamaz ama diğer hamilelere görede sizde risk 5 fazlasıdır dedi(((
ancak yine hamile kalacaksınız.ikili üçlü test yapılacak o şekilde anlaşılır dedi((ne yapacağımı bilemedim.ve tekrardan anladım ki RABBİME kalmışız.Ona emanetiz.bol bol dua etmeketen başka çaremiz yok.
hamile kalmak istiyorum kucağıma almak istiyorum ama ama bebişi takip sürecini düşününce sil başa dön yapıyorum(((((((
ALLAHIM NE OLUR NE OLUR TEKRAR BİR EVLAT ACISI GÖSTERMEEEEEEEE.AÇILAN ELLERİ KATINDAN BOŞ ÇEVİRMEEEEE.SANA SIĞINIYORUZ YA RABBBBBBB...
işte bu haber çok güzel gamzeli kızzzz PGT yöntemi tam sana uygun olacak ve hayırlısınla sağlıklı bir gebelik süreciyle sağlıklı bebeğini kucağına alırsın..hadi gözün aydın diyeyim ve hayırlı uğurlu olsun tez zamanda adetin gelsin artık gönül rahatlıylacanım sonunda geldim...yorucu birgündü gidip gelmek mahvetti beni ama güzel şeyler bunlar herşeye değer..
kızlarrrrrr şubat adetimde pgt,li tüp bebeğe başlıyoruz allah izin verirse...
cokk mutluyumm anlatamam....
görüşmem cok güzel gecti şahin bey cok iyi ve anlayışlı bir dr. cok memnun kaldım...
umarım tedavim boyuncada böyle gider...
dr. benden guatır testi istedi başkada bişiy istemedi zaten diğer testlerimizin hep var..eşimden sperm testi istedi...adetim gelince ve bittikten sonra kontrole gidicem..rahime sıvı verip rahmin durumuna bakıcam dedi ama hiç duymadım öyle bişiy neyse gidince öğrnicez...
dr. uzun uzun konuştu nerdeyse 45 dakika...
yani demem kızlarrrr allahım izin verisee şubat benim ayım olucakk inşallah hayırlısıylıda allahım bu dafe sağlıklı nasip eder....
canım cok ama cok teşekkrü ederim iyi dileklrin için....
sana gelince başın sağolsun üç meleğini kaybetmişsin allahım birdaha yaşatmasın aynı acıları tekrar hamiş kaldığında sağlıklı kucaklamak nasip olsun...
bende senin gibi üçüncü gebelikten sonra genetik ve kromozon testlerimiz yapıldı dr. dediği gibi bişiy cıkmadı ama cıkadabilir bunu yaptırmadan bilemyiz..tüp bebek bölümünde bir arkadaşta yaptırmaya gerek görmemiş ve kac tane yavrusunu kaybetmiş..
ama sonra kromozon testinde eşinde 11 kromozonda sorun olduğu anlaşılıyo bence yaptırki aklındaki soru işaretleride kalksın..
benim ikinci gebeliğinde gebelik sonlanmadan önce sıvı alınmıştı ve sıvının sonucunda 69.xxx triploidi cıktı ve bebeğim doğsaydı özürlü olcaktı ve bugün gittiğimiz dr. daha öncki kayıplarda bu şekilde kromozon sorunundan kaybetmiş olabilrisiniz dedi ama kromozonlarda sorunda yok....
şimdide yapılıcak şey pgt yöntemii umuyorum sağlıklı kucaklarımm...
yani uzun lafın kısasııı yaptır derimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?