iyiyim canım sen nasılsın.. gün yaklaştıkca insan heyecanlanıyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun tatlım...gamze nasılsın?????
Cnım İnşallah herşey güzel olcak.Bebeğini sağlıkla doğuracaksın. Dediğin gibi 35. haftanın sonuna geliyor. Tehlikeli günleri atlattın Allahın izniyle. İnşallah nur topu gibi oğlunuda kucağına alcaksın.Merhaba arkadaşlar. Bugün doppler ultrason yapıldı aslında durum geçen seferkiyle aynı ama doktor artık daha fazla bekleyip bebeği riske atmak istemiyor bu cuma değil ama haftaya salı veya çarşamba sezeryana alacak beni. Artık üzülmüyorum o zaman 35. haftanın sonu olacak aslına bakarsanız benim için iyi bir hafta ilk başlarda 32. haftayı görsem diye dua ederken çok şükür bu haftaya kadar geldik. Oğlum 2 kilo olmuş herhalde doğuncaya kadar 200 gram falan daha alır kilosu da fena değil. Eşim bugün yenidoğancılarla görüştü doğduğunda ekstra bir sorunu çıkmazsa küveze girmez demişler. Allah'tan en büyük dileğim onun sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmek ve küveze girmeden koynumda uyutabilmek. Allah'ım inşallah dularımızı karşılıksız bırakmaz.
Haberine çok sevindim. İnşallah herşey güzel olur. Bir an önce bebişn karnına konu verir.canım sonunda geldim...yorucu birgündü gidip gelmek mahvetti beni ama güzel şeyler bunlar herşeye değer..
kızlarrrrrr şubat adetimde pgt,li tüp bebeğe başlıyoruz allah izin verirse...
cokk mutluyumm anlatamam....
görüşmem cok güzel gecti şahin bey cok iyi ve anlayışlı bir dr. cok memnun kaldım...
umarım tedavim boyuncada böyle gider...
dr. benden guatır testi istedi başkada bişiy istemedi zaten diğer testlerimizin hep var..eşimden sperm testi istedi...adetim gelince ve bittikten sonra kontrole gidicem..rahime sıvı verip rahmin durumuna bakıcam dedi ama hiç duymadım öyle bişiy neyse gidince öğrnicez...
dr. uzun uzun konuştu nerdeyse 45 dakika...
yani demem kızlarrrr allahım izin verisee şubat benim ayım olucakk inşallah hayırlısıylıda allahım bu dafe sağlıklı nasip eder....
Merhaba arkadaşlar. Bugün doppler ultrason yapıldı aslında durum geçen seferkiyle aynı ama doktor artık daha fazla bekleyip bebeği riske atmak istemiyor bu cuma değil ama haftaya salı veya çarşamba sezeryana alacak beni. Artık üzülmüyorum o zaman 35. haftanın sonu olacak aslına bakarsanız benim için iyi bir hafta ilk başlarda 32. haftayı görsem diye dua ederken çok şükür bu haftaya kadar geldik. Oğlum 2 kilo olmuş herhalde doğuncaya kadar 200 gram falan daha alır kilosu da fena değil. Eşim bugün yenidoğancılarla görüştü doğduğunda ekstra bir sorunu çıkmazsa küveze girmez demişler. Allah'tan en büyük dileğim onun sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmek ve küveze girmeden koynumda uyutabilmek. Allah'ım inşallah dularımızı karşılıksız bırakmaz.
canım sonunda geldim...yorucu birgündü gidip gelmek mahvetti beni ama güzel şeyler bunlar herşeye değer..
görüşmem cok güzel gecti şahin bey cok iyi ve anlayışlı bir dr. cok memnun kaldım...
dr. benden guatır testi istedi başkada bişiy istemedi zaten diğer testlerimizin hep var..eşimden sperm testi istedi...adetim gelince ve bittikten sonra kontrole gidicem..rahime sıvı verip rahmin durumuna bakıcam dedi ama hiç duymadım öyle bişiy neyse gidince öğrnicez...
yani demem kızlarrrr allahım izin verisee şubat benim ayım olucakk inşallah hayırlısıylıda allahım bu dafe sağlıklı nasip eder....
inşallah canım inşallah yaptıracağım.inşallah sonuç güzel çıkar.benim sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamamı engelleyen bir durum çıkmaz.
ne diyelim dua dua dua...
sen çaılışıyomusun.
kardanadam hayırlısınıla sağlıklı bebeğine kavuşman dileğiyle...herşey daha iyi olacak..merhaba arkadaşlar.
yine güzel haberler var.iki bebegimiz daha doğmuş.darısı hepimizin başına inşalllah.hamile olmayan arkadaşlarıda daha iyimser gördüm. umarım böyle devam edersiniz.
premeteciğim seninde az kalmış,çok şükür olumsuzluklara ragmen bu günlere kadar gelebildin.bundan sonra tehlikeli bir durum yaşayacağını zannetmiyorum.inşallah sağlıklı bir şekilde oğlunu kucağına alacaksın canım.32 lerden sonra çok tehlike kalmıyor diye biliyorum.ki sen 35-36lara geldin canım melek 86 nın bebeğide bu haftalarda doğmuştu sanırım.beni doğum sırasında biraz erken birinci sıraya oturtacak gibisin
bize gelince 32.haftaları gördük.dün kontrolüm vardı,daha önceki gidişimizde böbreklerde idrar birikmesi olduğu söylenmişti,bu beni korkutuyordu.çok şükür bu geçmiş,normale dönmüş durumu.bebeğin gelişimi yine önde çıktı.herhangi bir problemimiz yok.marta kalmadan doğumun olacağını söyledi doktorum.artık hayırlısı.....
canım çok geçmiş olsun güzelim ya biraz dikkat et kendine.bol bol portakal sık tam mevsimi ya bak bebiş kızacak sana hadi sıkı sıkı giyin bol bol vitamin taze portakal greyfut iç güzelim..Selam kızlar nasılsınız??ben bayaa rahatsızım işe gitmiyorum 2 gündür ptesine kadar yatıp dinleneceğim bayaa üşütmüşüm midemde kötü hepsi bir araya gelince epey yorucu oldu.umarım sizlerde herşey yolundadırr..
Saol Papatyacım elimden geldiğince dikkat ediyorum dediğin gibi bol bol port.suyu içiyorum ama oda mideme hiç iyi gelmiyor napalım dayanıcam iyileşene kadar
canım cok sağoll allah razı olsun..işte bu haber çok güzel gamzeli kızzzz PGT yöntemi tam sana uygun olacak ve hayırlısınla sağlıklı bir gebelik süreciyle sağlıklı bebeğini kucağına alırsın..hadi gözün aydın diyeyim ve hayırlı uğurlu olsun tez zamanda adetin gelsin artık gönül rahatlıyla
canım en güzelini düşünmüşsün biz askeri hastanede yaptırmıştık...hımmm ilgilendiğin için sağol canım benim.ALLAH sana bana tüm isteyenlere tez vakit hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
eğer yapılıyorsa zaten yaptırma istiyorum kalbim mutmain olsun diye.ama dr bu durumda yapılamaz dedi yapılsada anlaşılmaz dedi ama yaptırmakta fayda var dediğin gibi.inşallah profa gidip yaptırmak istediğimi söyleyeceğim.gerekirse özelde parayla.
afffffff ALLAHIM affffffff benim ikizlerimde yaşasaydı bize göre çok sorunlu olacaklardı ama kimbilir RABBİM katında ne sevimlilerdir.bana da dr alınacak dedi aminiyosentez dediler ben ve eşim istemedik.onları taşıyabileceğim son ana kadar taşıdım hamdolsun.çok acı çektim doğumda ve sonrasında ikizlerin biri normal doğumla ikincisi sezeryanla oldu.ama hiççç pişman değilim değiliz hamdolsun.RABBİM sağlıklılaruyla ve cennetiyle mükafatlandırsın inşallah:)))
allah razı olsun canım benimle sevincimi paylaştınız hepiniz cok sağolun..Haberine çok sevindim. İnşallah herşey güzel olur. Bir an önce bebişn karnına konu verir.Anladığım kadarıyla Doktor rahimin yapısını görmek için rahime sıvı vercek, tüpler açıkmı, miyom,kist,polip varmı.Rahimin şekli düzgün mü diye bakcak. Bir nevi rahim filmi çeker gibi inceleyecek. Tek farkı bu işlemi ultrasonla bakarken yapması. Ben de ameliyat olmadan bunu yaptırmıştım. İnşallah herşey iyi olacak.
sağol canımm cok teşekkür ederim..canım hayırlı olsun sen nerde yaptıryorsun tüp bebeği allahın izniyle inşallah şşubatta habişizdir hamileler artıyor maşallah ..
Merhaba arkadaşlar. Bugün doppler ultrason yapıldı aslında durum geçen seferkiyle aynı ama doktor artık daha fazla bekleyip bebeği riske atmak istemiyor bu cuma değil ama haftaya salı veya çarşamba sezeryana alacak beni. Artık üzülmüyorum o zaman 35. haftanın sonu olacak aslına bakarsanız benim için iyi bir hafta ilk başlarda 32. haftayı görsem diye dua ederken çok şükür bu haftaya kadar geldik. Oğlum 2 kilo olmuş herhalde doğuncaya kadar 200 gram falan daha alır kilosu da fena değil. Eşim bugün yenidoğancılarla görüştü doğduğunda ekstra bir sorunu çıkmazsa küveze girmez demişler. Allah'tan en büyük dileğim onun sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmek ve küveze girmeden koynumda uyutabilmek. Allah'ım inşallah dularımızı karşılıksız bırakmaz.
inşallah premete çok sevindim
canım hikayeni biliyorum bu sefer bebişin sağlıcakla kucağında olcak inşallah tedirginliğini çok iyi anlıyorum benim bebeğimi de 18 haftalıkken doğumla aldılar benden. şimdi 8 haftalık hamileyim ama aklımdan soru işaretleri hiç eksik olmuyo bazen düşünürken kafayı yedim heralde diyorum inşallah senin gibi bende senin gibi bebeğimi kucağıma alırım. senin artık rahat bir doğum dilemek kalıyo geriye, bebeğinle birlikte sağlıcakla hemen evinize dönersiniz inşallah
canım sonunda geldim...yorucu birgündü gidip gelmek mahvetti beni ama güzel şeyler bunlar herşeye değer..
Premetecim kalbini ferah tut inanki Allahin izniyne bebegini insallah küveze bile gerek kalmadan kucagina alicaksin. Bak seninde dedigin gibi 32. hafta derken 35 ide gördün cok sükür. Desene nasip olursa haftaya bir bebegimiz daha dogacakBelkide haftaya bugün bebisin koynunda uyuyor olacak INSALLAH canim herzaman dualarimiz seninle ...
Allah gönlüne göre versin.Herşey yolunda gidecek ben inanıyorum. Gün doğmadan neler doğar bir bakmışsın 36. hafta olmuş. Dualarımız seninle. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yüzümüzü güldürsün inşallah. Amin.
canım allahım ettiğin dualrını geri cevirmesin inşallahh..
inş. sağlıklı bir şekilde kucağına almayı koynunda uyutmayı nasip etsinn...
dualarım sizinle allahım sizi korusunn...
PREMETE:CANIM BENİM inşallah bu kez sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu:)hiç üzülme umudunu kesme mevlamdan.:)
canım benim allahıma binlerce şükürler olsun binlerce kez şükürler olsun premetecim bebeğini tolgacığını sağlıklı kucağına alacak...Bu haberine çok sevindim.Kara bulutlar üzerinde gitti ve haftaya tolgacık seninle..inan kalbim deli gibi çarpıyor güzelim çok sevindim allahım dualarımızı kabul etti ve sağlıklı bebeğini kucağına nasip edecek.Annesi onu benim yerimede sev öp kokla olurmu..Benim için çok ama çok dua et canımın için..Çok güzel haber bunlar.Bak görürsün Bebeğin 2500 gr. doğacak. Çağla Şikel bile 2500 gr. doğurdu oğlunu sapa sağlam nur topu gibiydi..Hiiççç merak etme çok iyi geçecek...Hadi haftaya zorlu savaş hayırlısınla bitecek azcık daha sık dişini..Ne yalan söyliyeyim ben hiç istemedim 14 ocak cuma günü doğum yapmanı ne yalan söyliyeyim içim hiç istemedi..Ama Salıya Çarşambaya engel yok rahat raht ferah ferah doğum yap güzelim..sevgiler
Cnım İnşallah herşey güzel olcak.Bebeğini sağlıkla doğuracaksın. Dediğin gibi 35. haftanın sonuna geliyor. Tehlikeli günleri atlattın Allahın izniyle. İnşallah nur topu gibi oğlunuda kucağına alcaksın.
canım bebek 2 kiloyu actıktan sonra allahın izniyle bir şey olmicaktır dediğim gibi belki kontrol amaçlı 2-3 gün küveze alırlar benim kardeşime o şekilde olur inşallah senin oğluşun girmez dualarımız seninle canım..
merhaba arkadaşlar.
yine güzel haberler var.iki bebegimiz daha doğmuş.darısı hepimizin başına inşalllah.hamile olmayan arkadaşlarıda daha iyimser gördüm. umarım böyle devam edersiniz.
premeteciğim seninde az kalmış,çok şükür olumsuzluklara ragmen bu günlere kadar gelebildin.bundan sonra tehlikeli bir durum yaşayacağını zannetmiyorum.inşallah sağlıklı bir şekilde oğlunu kucağına alacaksın canım.32 lerden sonra çok tehlike kalmıyor diye biliyorum.ki sen 35-36lara geldin canım melek 86 nın bebeğide bu haftalarda doğmuştu sanırım.beni doğum sırasında biraz erken birinci sıraya oturtacak gibisin
bize gelince 32.haftaları gördük.dün kontrolüm vardı,daha önceki gidişimizde böbreklerde idrar birikmesi olduğu söylenmişti,bu beni korkutuyordu.çok şükür bu geçmiş,normale dönmüş durumu.bebeğin gelişimi yine önde çıktı.herhangi bir problemimiz yok.marta kalmadan doğumun olacağını söyledi doktorum.artık hayırlısı.....
Selam kızlar nasılsınız??ben bayaa rahatsızım işe gitmiyorum 2 gündür ptesine kadar yatıp dinleneceğim bayaa üşütmüşüm midemde kötü hepsi bir araya gelince epey yorucu oldu.umarım sizlerde herşey yolundadırr..
canım ya az kalmış bencede 35 hafta çok iyi.sakın üzülme erken diye hayırlı zaman olsun doktorlar bizden daha bilgili sonuçta maşallah bebişin kilosuda iyi allahım sağ salim kucağına alıp öpüp kokladığın günleri görmeni nasip etsin.maşallah metenin kardeşine...öptüm sizi...
Canım gözün aydın görüşmenizin güzel geçmesine çok sevindim. Bebişin ayak sesleri bile seni bu kadar mutlu ettiğine göre kimbilir gelişi seni ne kadar mutlu edecek, nasıl hayata bağlayacak.
Amin canım. Allah hiçbirmizin dualarını karşılıksız bırakmasın, artık bizim de yüzümüzü güldürsün.
Selam kızlar nasılsınız??ben bayaa rahatsızım işe gitmiyorum 2 gündür ptesine kadar yatıp dinleneceğim bayaa üşütmüşüm midemde kötü hepsi bir araya gelince epey yorucu oldu.umarım sizlerde herşey yolundadırr..
canım cok sağoll allah razı olsun..
ben daha söylmeden dr. hemen bu yöntemin daha uygun olacağını söyledim daha sonra bende araştırdım deyince şaşırdı bilgili bir hastasın dedi..
evet canım ya adetim hala gelmedi gelsede rahatlasım bari....
canım en güzelini düşünmüşsün biz askeri hastanede yaptırmıştık...
ama 3 gebelikten sonra devlat hastaneleri otomatik yapıyo bildiğim kadarıyla..
hem illa hamile olmak gerekmiyo bu testte...
sende cok acılar cekmiş ama allahım bize bunu hayırlı görmüşş inş. cennette yavrularımızı kucaklayıp öpüp koklayacağız..
allahım sabır versin...
allah razı olsun canım benimle sevincimi paylaştınız hepiniz cok sağolun..
evet canım rahime sıvı verip bakıcam dedi ama ben daha önce duymadım.beni bilgilendirdin cok sağol hiç olmassa bilinçsiz gitmemiş olucam..
peki ağrılı bir işlemmi çünki rahim filminde canım cok yanmıştı....
sağol canımm cok teşekkür ederim..
ben acıbadem bursa şahin zeteroğlu,da yaptırıcam...
yanlış hatırlamıyosam seninde tüp bebekti sen nerde yaptırıyosun..
ayyy inşallah canımm şubat listesine benide yazarsınız artıkın...
Aslında erken doğum yapacağım için biraz üzülüyorum, gönlümden geçen 36. haftayı bitirmekti ama buna da çok şükür. Ben de sizi öpüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?