Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah canım inşallah yaptıracağım.inşallah sonuç güzel çıkar.benim sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamamı engelleyen bir durum çıkmaz.

ne diyelim dua dua dua...

sen çaılışıyomusun.

Cnım İnşallah herşey güzel olcak.Bebeğini sağlıkla doğuracaksın. Dediğin gibi 35. haftanın sonuna geliyor. Tehlikeli günleri atlattın Allahın izniyle. İnşallah nur topu gibi oğlunuda kucağına alcaksın.
Haberine çok sevindim. İnşallah herşey güzel olur. Bir an önce bebişn karnına konu verir. Anladığım kadarıyla Doktor rahimin yapısını görmek için rahime sıvı vercek, tüpler açıkmı, miyom,kist,polip varmı.Rahimin şekli düzgün mü diye bakcak. Bir nevi rahim filmi çeker gibi inceleyecek. Tek farkı bu işlemi ultrasonla bakarken yapması. Ben de ameliyat olmadan bunu yaptırmıştım. İnşallah herşey iyi olacak.

canım bebek 2 kiloyu actıktan sonra allahın izniyle bir şey olmicaktır dediğim gibi belki kontrol amaçlı 2-3 gün küveze alırlar benim kardeşime o şekilde olur inşallah senin oğluşun girmez dualarımız seninle canım..

canım hayırlı olsun sen nerde yaptıryorsun tüp bebeği allahın izniyle inşallah şşubatta habişizdir hamileler artıyor maşallah ..

merhaba arkadaşlar.
yine güzel haberler var.iki bebegimiz daha doğmuş.darısı hepimizin başına inşalllah.hamile olmayan arkadaşlarıda daha iyimser gördüm. umarım böyle devam edersiniz.
premeteciğim seninde az kalmış,çok şükür olumsuzluklara ragmen bu günlere kadar gelebildin.bundan sonra tehlikeli bir durum yaşayacağını zannetmiyorum.inşallah sağlıklı bir şekilde oğlunu kucağına alacaksın canım.32 lerden sonra çok tehlike kalmıyor diye biliyorum.ki sen 35-36lara geldin canım melek 86 nın bebeğide bu haftalarda doğmuştu sanırım.beni doğum sırasında biraz erken birinci sıraya oturtacak gibisin
bize gelince 32.haftaları gördük.dün kontrolüm vardı,daha önceki gidişimizde böbreklerde idrar birikmesi olduğu söylenmişti,bu beni korkutuyordu.çok şükür bu geçmiş,normale dönmüş durumu.bebeğin gelişimi yine önde çıktı.herhangi bir problemimiz yok.marta kalmadan doğumun olacağını söyledi doktorum.artık hayırlısı.....

Selam kızlar nasılsınız??ben bayaa rahatsızım işe gitmiyorum 2 gündür ptesine kadar yatıp dinleneceğim bayaa üşütmüşüm midemde kötü hepsi bir araya gelince epey yorucu oldu.umarım sizlerde herşey yolundadırr..

hannemcim amin inş. engelleyici birşey çıkmaz rabbim raporlarını temiz çıkarsın.Yok ben doğumdan beri çalışmıyorum.Çalışırken hamile kaldım ve yoğun tempoya dayanamadım kanama ve düşük tehditi yaşıyordum ikizlerimden birini kaybettim 7 haftalık diğer bebeğimle devam ediyordum ama oda olmadı.Bu nedenlede tekrar işe girmedim stresli ortama girmeden hamile kalayım diye ama bugüne kadar nasip omadı.İnş. bu tedavimde olur hayırlısınla

kardanadam hayırlısınıla sağlıklı bebeğine kavuşman dileğiyle...herşey daha iyi olacak..
Güzel haberlere ihtiyacımız var ne mutlu anneler yavrularına kavuştu.allah hepimize nasip etsin

canım çok geçmiş olsun güzelim ya biraz dikkat et kendine.bol bol portakal sık tam mevsimi ya bak bebiş kızacak sana hadi sıkı sıkı giyin bol bol vitamin taze portakal greyfut iç güzelim..

canım cok sağoll allah razı olsun..
ben daha söylmeden dr. hemen bu yöntemin daha uygun olacağını söyledim daha sonra bende araştırdım deyince şaşırdı bilgili bir hastasın dedi..
evet canım ya adetim hala gelmedi gelsede rahatlasım bari....

canım en güzelini düşünmüşsün biz askeri hastanede yaptırmıştık...
ama 3 gebelikten sonra devlat hastaneleri otomatik yapıyo bildiğim kadarıyla..
hem illa hamile olmak gerekmiyo bu testte...
sende cok acılar cekmiş ama allahım bize bunu hayırlı görmüşş inş. cennette yavrularımızı kucaklayıp öpüp koklayacağız..
allahım sabır versin...

allah razı olsun canım benimle sevincimi paylaştınız hepiniz cok sağolun..
evet canım rahime sıvı verip bakıcam dedi ama ben daha önce duymadım.beni bilgilendirdin cok sağol hiç olmassa bilinçsiz gitmemiş olucam..
peki ağrılı bir işlemmi çünki rahim filminde canım cok yanmıştı....

canım hayırlı olsun sen nerde yaptıryorsun tüp bebeği allahın izniyle inşallah şşubatta habişizdir hamileler artıyor maşallah ..
sağol canımm cok teşekkür ederim..
ben acıbadem bursa şahin zeteroğlu,da yaptırıcam...
yanlış hatırlamıyosam seninde tüp bebekti sen nerde yaptırıyosun..
ayyy inşallah canımm şubat listesine benide yazarsınız artıkın...

canım ya az kalmış bencede 35 hafta çok iyi.sakın üzülme erken diye hayırlı zaman olsun doktorlar bizden daha bilgili sonuçta maşallah bebişin kilosuda iyi allahım sağ salim kucağına alıp öpüp kokladığın günleri görmeni nasip etsin.maşallah metenin kardeşine...öptüm sizi...

inşallah premete çok sevindim

İnşallah herşey yolunda gider canım. Artık tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor elimden.

Canım inşallah sen de sağlıklı bir şekilde, zamanında bebeğini kucağına alırsın hem de benim yaşadığım hiçbir sıkıntıyı yaşamadan. Kayıptan sonra yaşanan hamilelik çok stresli geçiyor ama eninde sonunda geçiyor işte. Allah'a sığın, kafandan olumsuz düşünceleri atmaya çalış

Canım gözün aydın görüşmenizin güzel geçmesine çok sevindim. Bebişin ayak sesleri bile seni bu kadar mutlu ettiğine göre kimbilir gelişi seni ne kadar mutlu edecek, nasıl hayata bağlayacak.

Rüyacım dediğin gibi bugünümüze çok şükür. İnşallah oğlumu hemen kucağıma alabilirim.

Canım bizim oğlana kalsa o 36'yı da bekler, 37'i de ama doktorun beklemeye hiç niyeti yok. Artık karnında durmasının bize bir faydası yok diyor. Aslında ilk bebeğimi kaybetmemiş olsam 37. haftaya kadar beklerdi ama şu an hiçbir riske girmek istemiyor benim de ona güvenmekten başka çarem yok. Aslında gönlümden geçen ocağın son haftası doğum yapmaktı ama kısmet böyleymiş.

canım allahım ettiğin dualrını geri cevirmesin inşallahh..
inş. sağlıklı bir şekilde kucağına almayı koynunda uyutmayı nasip etsinn...
dualarım sizinle allahım sizi korusunn...

Amin canım. Allah hiçbirmizin dualarını karşılıksız bırakmasın, artık bizim de yüzümüzü güldürsün.

PREMETE:CANIM BENİM inşallah bu kez sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu:)hiç üzülme umudunu kesme mevlamdan.:)

İnşallah canım.

Canım benim sen ne kadar iyi bir insansın. Biliyorum şu an için çok yanıyor, acının senesi geldi ama yine de sen kendi derdini bir kenara bırakarak bana moral vermeye çalışıyorsun. Allah senin melek kalbine göre hayrlı, iyi huylu bir evlat nasip etsin sana. Artık ben maratonun sonuna geldim, bugüne kadar elimden gelen herşeyi yaptım her ne kadar hamileliğimi bir iki hafta daha devam ettirmek istesem de doktoruma güvenmek zorundayım. Kendimi ve oğlumu önce Allah'a sonra da doktorlara emanet ediyorum. Cuma günü sezeryana alabiliriz deyince ağlamıştım ama arada hepi topu birkaç gün olmasına rağmen doğumun haftaya olacak olması beni nedense rahatlattı. Sanki oğlum küveze ihtiyaç duymayacak gibi hissediyorum.Senin için dua etmez miyim hiç, hep ettim doğuma girerken de hepiniz için dua edeceğim. İnşallah senin bebeğin de önümüzdeki aydan itibaren seninle olacak ve inşallah sen hiçbir sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alacaksın.

İnşallah canım. Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Sağol canım benim de dualarım sizinle.

Canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Ben birinci sıranın sefasını çok fazla süremedim inşallah sen uzun uzun tadını çıkarırsın. Daha sık uğra, habersiz bırakma bizi.

Canım çooooooook geçmiş olsun.

Aslında erken doğum yapacağım için biraz üzülüyorum, gönlümden geçen 36. haftayı bitirmekti ama buna da çok şükür. Ben de sizi öpüyorum canım.

canımmmm evet yaaa cok ama cok sevindimm içimde başka heyecanlar var...
inşallah allahım bu defa bebişimi sağlıklı nasip eder hayata bağlamam için bana umut kayna olur..hele bir gelseeee allahımmmmmmm dünyalar benim olur düşünmesi bile o kadar güzelkii kollarıma aldığımda ne yaparım bilmiyorum.....

canımmm inşallah sende bebeğini sağlıklı kucağına alacaksınn ben buna yürekten inanıyorum ve bebişin doğduğunda burda gazını,kakasını herşeyini konuşucaz..
güzel haberlerini beklicem..

canım gecmiş olsun mideni de üşüymüşsen bir kaşık türkkafvesine limon sık iç iyi geliyor tatlım bol bol dinlen canım

ben de adanada yaptırmıştım bidaha oraya gidicem bakalım ben dondurmuşlarla devam edicem inşallah şubatta topiki şenlendirecez

Aslında erken doğum yapacağım için biraz üzülüyorum, gönlümden geçen 36. haftayı bitirmekti ama buna da çok şükür. Ben de sizi öpüyorum canım.

Evet canım şükürler olsun. Tek sağlıklı olsun varsın biraz erken doğsun üzülme. Vallahi Allah bizede sağlıklı sıhatli bebeğimize kavuşmayı nasip etsin. Bezen aklıma geliyor 34. hftayı görebilirmiyim diyorum, inan çok korkuyorum. Allahım bana da sağlıkla 38.haftala gelmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…