Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım inşallah hayırlısıyla sorunsuzca bebişine kavuşacaksın.Bizde 25. haftayı devirdik ama endişeler korkular dizboyu hayırlısıyla zamanında sağlıcakla kavuşalım inşallah.
İnşallah güzel haberlerini alırız premetecim her zaman dualarımdasınız tüm melek anneleri

Son düzenleme:
Canlar nasılsınız 2 bebiş daha gelmiş 11 ocakta Rabbim anne ve babalarına bağışlasın inşallah.12 ocak doğum günümdü ve ben doktor kontrolündeydim herşey yolunda şükürler olsun nisan 20- 23 arası diyo doktor inşallah sorunsuzca hayırlısıyla geliriz o günlere 25 haftalık olduk zaman çabuk geçmiyo sanki oyalanacak şeyler bulmaya çalışıyorum devamlı onlarda yetmiyor.Herkese hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Hayırlısıyla zamanında kavuşalım kuzularımıza inşallah.

bana bir önceki de kısaydı...hiç bilmiyorum neye göre kısa neye göre uzun:)

premetecimmm canım benim o güzel yazın için çok tşk ederim inan çok duygulandım..Sizde hep benim yanımda oldunuz kendi acınızı yana bırakarak.Biz hepimiz içiniz..Evet bugün benim için can acıtan günüm..Keremimsiz geçen bir koskoca sene geride kaldı..Yanına gidip dua edeceğim dertleşeceğim ve onun için sabah kalkıp helva kavurdum ve dağıtmaya çıkacağım birazdan dua toplamak için...allah hepimize sabırlar versin çok zor bir gün allahım bundan sonra kimseye böyle bir sınav vermesin.başarması güç bir sınav ama veren allah alan allah sabrınıda veren yine allah.ona inacımız sonsuz ve allahım bizlere inş en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar bahşetsin..

Canım duaların için allah razı olsun her türlü zorlu yola hazırım yeterki sağlıklı bebeğim kucağıma gelsin..
Sende hayırlısınla bebeğine sağlıklı kavuşacaksın herşey sorunsuz geçecek güzelim hiç merak etme korkma küveze girmeden kollarında olacak hayırlısınla..Sen güven ve inan bizler dualarımızdan eksik etmiyoruz..

Birde birşey daha paylaşmak istiyorum..Yazmışsınki sen ne kadar iyi bir insansın...Keşke benim can dostum dediklerim arkadaşlarımda böyle düşünse..Onların her türlü kederlerinde sıkıntılarında kavgalarında ihtiyaçlarında yanlarında oldum ama gelin görünki benim en zorlu süreçlerimde en zor gecelerimde hatta en kötü günümde yanımda olmadılar.Ama hiç kimsenin yüzüne vurmadım hep sustum.
Ama şimdi ben onları aramıyorum yada sıksık görüşmüyorum diye bana tafra yapıp imalı mesaj göndermeler yapıp ve sana karşı ne yanlış ne hatta yaptım bilmiyorum eğer yaptıysam özür diliyorum ama aramıza mesafe koymak istiyorsan koy bende saygı duyarım diye mesaj atmış..Sadece güldüm.Demek ben bugüne kadar herkesin kaprislerini sineye çekerken iyidimde şimdi susunca kabuğuma girerken kötü oldum..İşte arkadaşlık yada arkadaş zannettiğim kişiler buymuş..
Ama benim yüzümü görmeyen satırlarımdan beni burdan sizler tanırken en sırdaş arkadaşım olurken diğer can dostlarım hala canımı acıtıyor..
Ama anlamalarını beklemiyorum artık bende ama eskiye silik bir çizgi atıyorum

ççoook geçmiş olsun....bol bol dinlen...iyileştim haberlerini bekliyorum...

ben de adanada yaptırmıştım bidaha oraya gidicem bakalım ben dondurmuşlarla devam edicem inşallah şubatta topiki şenlendirecez
hadi hayırlısı olsun canımm...ayyyy inşallahh yaa şubatta ikimizde muhteşem bir bekleyiş içinde olucazz ne güzel inş. herşey cok güzel olur...
kızlar dondurmuş ebriyolarda şans azalıyor mu?? :26:

canım bu konuda ben hiçbişiy bilmiyorum ilk deneme olunca cok tecrübesizim ama papatya cok bilgili bu konuşarda banada cok bilgi verdi sağolsun..

hımm anladım canım cok sağol..ağrı kesicimi alıyımda ne olur ne olmaz diye...teşekkürler canım allah razı olsun....

canım allah razı hepimizim başı sağolsun...allahım kaybettiğimiz evlatlarımızın yerini sağlıklı evlatlar nasip etsinn onların yeri dolmasada acımız hafifleyecek hiç olmassa...
canım ben çanakkalede ikamet ediyorum..
gürkan uncuyu hiç duymadım canım eğer duymuş olsaydım ona gitmeyi isterdim ama şahin beyde başladım inş. onunla güzel sonuclar almak nasip olur..

amin inşallah canım tedavin hayırlı olsun allahım tez zamanda kucağını doldursun

sen nasıl oldun????salgın var kime sorsam grip....ben de iyiym...bugün temizlik vardı....hiç sevmiyorum bu işleri((

Ben biraz daha iyiyim ama bulantılarım beni mahvediyor bide buna rağmen kilo almışım bu nasıl iş anlamadım yaa dünde bende temizlik vardı aynen bende hiç sevmiyorum o temizlik anını bide bu hafta evdeydim vakit geçmedi hiç,işe gitmeyi özledim şaşırtıcı bi şekilde..

6.haftadan sonra bulantılar başlamıştı bende de...onu bile özlüyorum((iş gerçekten vakit geçirmede bir numara..bende yoğunum buaralar malum dönem sonu..

6.haftadan sonra bulantılar başlamıştı bende de...onu bile özlüyorum((iş gerçekten vakit geçirmede bir numara..bende yoğunum buaralar malum dönem sonu..

Sendede başlıycak az kaldı inşallah o özlediğin bulantılara :)evet dönem sonu yoğunluğunun akabindede güzel bi tatil seni bekliyor tamda dinlenmen gereken zamanlar olcak süperr

Sendede başlıycak az kaldı inşallah o özlediğin bulantılara :)evet dönem sonu yoğunluğunun akabindede güzel bi tatil seni bekliyor tamda dinlenmen gereken zamanlar olcak süperr

inşallah:)tatil güzel olur inşallah..bazen keşke tatile getirmeseydim diyorum....bakalım inşallah iyi olur

Tekrar başın sağ olsun. Koca bir sene böyle acılar içinde nasılda bitip gidiyor. Allahım bugünleri yaşamamışa döndürsün. Senide en kısa zamanda bebişine kavuştursun. Allahım inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verecek.Meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alır vatana, millete, anasına, babasına hayırlı evlatlar olarak hayırlısıyla yetiştiririz. Meleklerimizide inşallah cennete seveceğiz. Herkeze nasip olmayan bir lütüf olacak bu bizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…