allah razı olsun canım benimle sevincimi paylaştınız hepiniz cok sağolun..
evet canım rahime sıvı verip bakıcam dedi ama ben daha önce duymadım.beni bilgilendirdin cok sağol hiç olmassa bilinçsiz gitmemiş olucam..
peki ağrılı bir işlemmi çünki rahim filminde canım cok yanmıştı....
Rahim filimi kadar çok acıtmıyor. Ama biraz acı oluyor. Zaten sen daha önce rahim filmi çektirmişsin. Bu onun yanında hiç kalacak gör. Yapıldıktan sonra hafif gaz sancısına benzer bir sancı oluyor. Ben yürüyerek geçirmiştim.Yanına bir ağrı kesici alırsın her ihtimale karşı.
Merhaba arkadaşlar. Bugün doppler ultrason yapıldı aslında durum geçen seferkiyle aynı ama doktor artık daha fazla bekleyip bebeği riske atmak istemiyor bu cuma değil ama haftaya salı veya çarşamba sezeryana alacak beni. Artık üzülmüyorum o zaman 35. haftanın sonu olacak aslına bakarsanız benim için iyi bir hafta ilk başlarda 32. haftayı görsem diye dua ederken çok şükür bu haftaya kadar geldik. Oğlum 2 kilo olmuş herhalde doğuncaya kadar 200 gram falan daha alır kilosu da fena değil. Eşim bugün yenidoğancılarla görüştü doğduğunda ekstra bir sorunu çıkmazsa küveze girmez demişler. Allah'tan en büyük dileğim onun sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmek ve küveze girmeden koynumda uyutabilmek. Allah'ım inşallah dularımızı karşılıksız bırakmaz.
Premete>>>>>>Canım benim bu sabah yazmışsın güzel haberler veririm inş. diye..Haber bekliyorum canım nasılsın??
GamzeliKızzz>>>>> Canım benim Tüp bebek görüşmen nasıl geçti..İyi haberlerini bekliyorum...
Maytap>>>>Dr. sana neden kısa protokol uygulamak istedi?Daha önce hangi protokollerden geçmiştin?
iyiyim canım sen nasılsın.. gün yaklaştıkca insan heyecanlanıyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun tatlım...
Selam kızlar nasılsınız??ben bayaa rahatsızım işe gitmiyorum 2 gündür ptesine kadar yatıp dinleneceğim bayaa üşütmüşüm midemde kötü hepsi bir araya gelince epey yorucu oldu.umarım sizlerde herşey yolundadırr..
hadi hayırlısı olsun canımm...ayyyy inşallahh yaa şubatta ikimizde muhteşem bir bekleyiş içinde olucazz ne güzel inş. herşey cok güzel olur...ben de adanada yaptırmıştım bidaha oraya gidicem bakalım ben dondurmuşlarla devam edicem inşallah şubatta topiki şenlendirecez
kızlar dondurmuş ebriyolarda şans azalıyor mu?? :26:
Rahim filimi kadar çok acıtmıyor. Ama biraz acı oluyor. Zaten sen daha önce rahim filmi çektirmişsin. Bu onun yanında hiç kalacak gör. Yapıldıktan sonra hafif gaz sancısına benzer bir sancı oluyor. Ben yürüyerek geçirmiştim.Yanına bir ağrı kesici alırsın her ihtimale karşı.
Bende şimdi girdim baktımki kimseler uğramamış..Nabersiniz kızlar??
sen nasıl oldun????salgın var kime sorsam grip....ben de iyiym...bugün temizlik vardı....hiç sevmiyorum bu işleri((
Ben biraz daha iyiyim ama bulantılarım beni mahvediyor bide buna rağmen kilo almışım bu nasıl iş anlamadım yaadünde bende temizlik vardı aynen bende hiç sevmiyorum o temizlik anını bide bu hafta evdeydim vakit geçmedi hiç,işe gitmeyi özledim şaşırtıcı bi şekilde..
6.haftadan sonra bulantılar başlamıştı bende de...onu bile özlüyorum((iş gerçekten vakit geçirmede bir numara..bende yoğunum buaralar malum dönem sonu..
Sendede başlıycak az kaldı inşallah o özlediğin bulantılara :)evet dönem sonu yoğunluğunun akabindede güzel bi tatil seni bekliyor tamda dinlenmen gereken zamanlar olcak süperr
inşallah:)tatil güzel olur inşallah..bazen keşke tatile getirmeseydim diyorum....bakalım inşallah iyi olur
Bol bol dinlebirsin güzel olucak inşallah herşey..ben şimdilik kaçıyorum kendine dikkat et..
premetecimmm canım benim o güzel yazın için çok tşk ederim inan çok duygulandım..Sizde hep benim yanımda oldunuz kendi acınızı yana bırakarak.Biz hepimiz içiniz..Evet bugün benim için can acıtan günüm..Keremimsiz geçen bir koskoca sene geride kaldı..Yanına gidip dua edeceğim dertleşeceğim ve onun için sabah kalkıp helva kavurdum ve dağıtmaya çıkacağım birazdan dua toplamak için...allah hepimize sabırlar versin çok zor bir gün allahım bundan sonra kimseye böyle bir sınav vermesin.başarması güç bir sınav ama veren allah alan allah sabrınıda veren yine allah.ona inacımız sonsuz ve allahım bizlere inş en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar bahşetsin..
Canım duaların için allah razı olsun her türlü zorlu yola hazırım yeterki sağlıklı bebeğim kucağıma gelsin..
Sende hayırlısınla bebeğine sağlıklı kavuşacaksın herşey sorunsuz geçecek güzelim hiç merak etme korkma küveze girmeden kollarında olacak hayırlısınla..Sen güven ve inan bizler dualarımızdan eksik etmiyoruz..
Birde birşey daha paylaşmak istiyorum..Yazmışsınki sen ne kadar iyi bir insansın...Keşke benim can dostum dediklerim arkadaşlarımda böyle düşünse..Onların her türlü kederlerinde sıkıntılarında kavgalarında ihtiyaçlarında yanlarında oldum ama gelin görünki benim en zorlu süreçlerimde en zor gecelerimde hatta en kötü günümde yanımda olmadılar.Ama hiç kimsenin yüzüne vurmadım hep sustum.
Ama şimdi ben onları aramıyorum yada sıksık görüşmüyorum diye bana tafra yapıp imalı mesaj göndermeler yapıp ve sana karşı ne yanlış ne hatta yaptım bilmiyorum eğer yaptıysam özür diliyorum ama aramıza mesafe koymak istiyorsan koy bende saygı duyarım diye mesaj atmış..Sadece güldüm.Demek ben bugüne kadar herkesin kaprislerini sineye çekerken iyidimde şimdi susunca kabuğuma girerken kötü oldum..İşte arkadaşlık yada arkadaş zannettiğim kişiler buymuş..
Ama benim yüzümü görmeyen satırlarımdan beni burdan sizler tanırken en sırdaş arkadaşım olurken diğer can dostlarım hala canımı acıtıyor..
Ama anlamalarını beklemiyorum artık bende ama eskiye silik bir çizgi atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?