Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Limburgcum canım biz iyiyiz sen nasılsın. Ne zamandır uğramıyorsun. Konu açmışsın orada gördüm hamile misin canım. ınşallah hamilesindir. Bu arada ravza da ne zamandır uğramıyor sen görüştün mü o nasıl.

dogruda işte napıcaksın milletin agızını kapatamıyorsun malesef

hamile kalamayanlar için hocaya gidiyorsun bakıyor sana beli çekilecekse çekiyor elerinden ayaklarından tutup bir nevi beli oturtuyor canım ama ben hamile kalıyorum çok şükür böyle şeylerle ugraşmak istemiyorum ya sakat kalırsan yani
kimse bilmiyor istedigimi sadece kk biliyor :enbuyukkk: kimseye söylemem ben
kaynanamada öyle dedim zaten daha düşünmüyoruz diye ben söyledim o lafı bir kere hamile kalıyorum diye..

MERHABA HANIMLAR NASILSINIZ INSALLAH HERKESIN KEYFI YERINDEDIRa.s.

iyiyiz canım sen nasılsın keyfin nasıl..

Hoşbulduk canım .Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...En kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

kızlar , dün randevum vardı...Çok şükür her şey yolundaymış.Doktor ayrıntılıda bütün oganlarınada baktı...Her şey istediğimiz gibi dedi...plesentanın yerleşimide çok iyi dedi...Bebişim 300 gr olmuş teyzeleri...Bu arada iğneye devam dedi...

Allahım hepimize sabırlar versin.bende 32..haftalık doğum yaptım bebeğim 10 gün kaldı solunum cihazında yavrum daha fazla dayanamadı.çok acı nasıl baş edeceğimi bende bilmiyorummm..7 gün oldu yavrumu kaybedelii...

Acın çok tazeymiş canım Allah sabrını versin. Unutulmuyor, acın azalmıyor ama birşekilde alışıyorsun işte, yeni umutların peşine düşüyorsun, istemesek de hayat devam ediyor bizi de katıp gidiyor önüne.

Maşallah güzel kızımıza. Hep böyle uslu kız olsun annesini de, teyzelerini de hiç üzmesin.

canım benim ben buralardayım ama pc başına çok geçemiyordum çünkü benim kociş yıllık izindeydi onun yanında buraya giremiyorum çok üzülüyor o yüzden neyseki işe başladı rahat rahar girerim artık canım
sen nasılsın bacım herşey yolundadır işallah sen bebiş çalışmalarına başladınmı seni çok öpüyorum canım allaha emanet ol

Ravzacım alıştık birbirimize birini aramızda göremedik mi özlüyoruz. Ben iyiyim canım kısmetse Ocak'ta çalışmalara başlıyorum. Bu aradada kan tahlili, idrar tahlili gibi ön hazırlıkları yapıyorum. Yalnız sıkıldı sanırım böbreklerde problem var 2 haftadır böbreğim ağrıyor idrar testinde de protein ve glukoz çıktı. ınşallah önemli birşey değildir çalışmaları ertelemek istemiyorum. Bir de doğumdan sonra 6 kilo falan kaldı üzerimde doktor onları vermeye çalış dedi. Ya zaten ben doğru dürüst bişey yemiyorum ama metabolizmam çok yavaş çalışıyor. Şimdi spor yapmaya başladım inşallah verebilirim. Oğlum gideli 6 ay oldu ilk defa bu ay kendimi daha iyi hissediyorum. Sanırım bekleme süremin dolmasıyla ilgili bir durum. Allah kısmet ederse yeni yavrularımız bize ilaç gibi gelecek, yaralarımızı saracak. Sen de Alla emanet ol canım öpüyorum.

canım senin bebginin iyi olmasına çok sevindim inşallah hep böyle güzel gidecek güzelim maşşallah

başın sagolsun canım zaman herşeyin ilacıdır ilk önceleri insan kendini çok kötü hissediyor zamanla herşeye alışıyorsun mecburuz çünkü ama unutulmuyor yaşıyoruz bir şekilde allahım yar yardımcınız olsun...

hoşgeldin tekrar ara verecegin zaman haber ver mrek ediyoruz hepimiz birbirimize ihtiyac duyuyoruz çünkü...

daha iyi olmana sevindim inşallah 2010 meleklerimiz kardeşlerini hepimize gönderecek allahım dualarımızı kabul edicek bizde bu yürek sevgi sabır oldukça vereliniortak inşallah..

günaydınlar olsun ,, nasılsınız bakalımm ,, premetecim senin 6 kilo azmış ,, toplamda kaç aldın bilmiyorum ama verirsen daha rahat edersin canım ,, son aylarda ağırlaştıkça hareketler kısıtlanıyo ,, gerçi herkes ben gibi dğeildir herhalde ,, ben 20 kilo aldım ve 94 le doğuma girdim ,, şu an 76 falanım,, bende bugün lahana suyuna başladım kafamçokkarıştı,,70 e insem daha ii olcak sanırım ,,çünkü tedavi aşamasındada kilo alıyorum ,,

oyy maşallahh kuzuma ,,

Rabbim sabırlar versin canım ,,,Zaman herşeyin ilacı canım unutulmuyorda böyle yaşamaya alışıyor insan ,, O artık melek, cennette anne ve babasını bekliyor ,,

Ben son zamanlarda hastanede yattığım için ne kadar kilo aldığımı bilmiyorum ama fazla kilo almamıştım en fazla 10 kilo almışımdır. 66 kiloyla hamile kalmıştım şu an 72 kiloyum boyum 1.75. Ben de 65'e inmek istiyorum ama sanırım artık hayal.

aslında öle fazla kilon yok ,, yani boyuna göre iisin ,, ama daha doğum yapalı 6 ay olmuş ,, ben aldığım kiloyu tam bir yılda verdim ,, sen kilolara fazla takılma sağlıcakla bebiş gelsinde toptan veririz kiloları :)

merhaba melek anneleri,
bebeklerimi daha doğrusu meleklerimi kaybedeli yaklaşık 20 gün oluyor ancak:1closedeyes: acı ve depresyon artıyor galiba.
birazdan arkadaşlar gelecek ama ben bu acıyı tatmayan hiçkimsenin beni anlayamayacağını biliyorum ve kimseyi görmek istemiyorum aslında birtek eşim ve bu forum beni rahatlatıyor.

canım bacım evet çok alıştık birbirimize bende sizleri özledim demek çalışmalara başlıyorsun senin adına çok sevindim ama neden böbreklerin ağrıyoki canım idrarda protein çıkması bildiğim kadarıyla pek iç açıcı değil denemelere başlamadan önce tedavilerini tamamla sonra gebelikte çok zor oluyo bende şiddetli derecede enfeksiyon vardı erken doğum sebeplerinden biri olabilirmiş yani dikkat et canım işallah meleğin seni fazla bekletmez hemencecik gelir önce göbüşüne sonrada kollarına konar bacım dualarım seninle çokk öpüyorum canım kendine iyi bak

hoşbulduk canım bidaha haber vericem söz:kedi:habersiz bırakmıyacam ben iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun sende bebiş çalışmaları varmı işallah 2010 hepimize uğurlu gelir hepimizde yavrularımıza kavuşuruz allaha emanet ol canım öptümŞeniz

canım eni çok iyi anlıyorum benim yağmutum gideli 68 gün oldu ama inan bana sanki bugün gibi unutmak imkansız acısı hafifler diye bekleme hafiflemiyo onun verdiği boşluk bir çığ gibi büyüyo içinde bende kimseyle görüşmüyorum zaten kimsede beni anlamıyor anlamalarınıda beklemiyorum çünkü bu acıyı yaşayan bilir o yüzden fazla kafana takma buraya gel bizimle konuş dışardan gelen her türlü konuşma yada tepkilere kulağını tıka biliyorum çok zor ama bunu yaparsan daha rahat olucaksın allaha emanet ol dilerim allahtan hepimizin yüzünü güldürsün giden meleklerimizin yerine yenileri gelsin

canım allah sabırlar versin daha çok yeni acın işallah bu acın son olur seninde yüzün güler allah yardımcın olsun

elbetteki kimse anlamıyor bana göre yeri geldiginde eşim bile anlamıyor beni
çünkü bebeklrimiz bizimleydi biz taşıdık bizim canımızdan parça kopuyor herşeyi biz tatıyoruz yaşıyoruz yaşayan çeken bilir çok dogru iyiyki burdayım buraya gelmişim diyorum yoksa ne yapardım iyiyki varsınız arkadaşlarım :1hug:a.s.

bende iyiyim sagol güzelim evet çalışmalar var buay olmadı yeni yıla bakıcaz hayırlısyla
sende allaha emanet ol canım bende öptüm...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…