premete inş. şubat olur canım ,, artık utanıyorum inan ki gün vermiyecem ,, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ,, önce senin bebiş gelsinde ,peşinden bizde gelecez inş.
angelhope bunlar ne testi canım ya , bendede heterezigot çıktı ,, ya problem farklıysa , ayyy iice kafam karıştı ,, inş. şu gen testi kesin tanı olurda bu kadar beklediğimize değer...
beyazmelekcim inş. canım hayırlısı olsun ,, ya gerçekten şu insanları anlayamıyorum ,,psikolojik baskı ,, moral bozukluğu ,,stres bide bu milletle uğraşmak herkes kendi işine baksın ya...
Beyazmelekcim nasıl oluyor bu bel çektirmesi iyi bişeyse biz de çektirelim : ) Yahu bir kere hamile kalmışsın işte hamile kalamıyorsun da ne demek keşke hiç çalışmalara başladığını falan söylemeseydin, ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi kendi stresin yetmezmiş gibi etrafın ne oldu, oldu mu olmadı mı diye sorularıyla stres oluyorsun. Hiç üzülme he de gül geç canım hatta git belini çektir masaj niyetine iyi gelir : )
MERHABA HANIMLAR NASILSINIZ INSALLAH HERKESIN KEYFI YERINDEDIRa.s.
Hoşbulduk canım .Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...En kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...melek ve mhtp hoşgeldinizz arada bizi bilgilendirin sizleri çok merak ediyoruz,,maşallah bebişlere büyümüşler bir kız bir erkek , oyy yerim ben onları ya,,Rabbim nazarlardan saklasın onları ,,inş. sağ salim alacaksınız kucağınıza hepimize umut olacaksınız burda...
Canım benim ya üzülme yine olur bi kızın bi oğlun daha önünde uzun yıllar var. İlkinde oldu bir bahtsızlık. Cidden seninkinin pıhtılaşmayla ilgili olduğunu falan düşünmüyorum çünkü gebeliğin normal seyrinde ilerlemiş ama kader işte önüne geçilmiyor. Ben de iğne kullanmayı istiyorum hatta hangi doktora gitmeye kara verirsem bu konuda ciddi baskı yapacağım çünkü kullanırsam psikolojik olarak kendimi daha iyi hissedeceğim.
İnşallah canım , inşallah...Canım benim sadece mthfr hetorozigot .Buna rağmen iğne kullanıyorum.Dünki kontrolümde doktor kan akışı çok iyi , bebeğe besin akışı çok güzel gidiyor dedi.O yüzden iğneye devam edecekmişim...
maşallah büyümüş prensesinyarın güzel haberlerle gelirsin inşallah morelin neden bozuk güzelim kızını düşün sıkma canını lütfen
güzel dileklerin için amin diyorum...Çok teşekkür ederim canımcımm , inşallah herkes buraya hep güzel haberlerle gelir...
herkeseee günaydınnnnn canlarımmm..
isimleri tek tek yazamıcamm sizler biliosunuz zatenn herkes bebişlerine ii baksın ve gebe kalmak isteyenlerde teker teker kalsın inşallah sağlıkla beraber...
premetecim şeker hastası olduğumu ağızda aşırı kuruluk ve halsizlik ++ sık idrar sonucu şikayetleriyle öğrendim yalnız bu gizli şeker şimdi endokrinoloji doktoru bulup onada danışıcam şimdilik diyet ve hap kullanıyorum...
ve kanımda pıhtılaşma vardı istanbul tıp fakultesi (ÇAPA) da bi hematoloji doktoru buldum kanımda heterizigot var homozigot yok,homozifot tehlikelidir dedi bazen plesental yetersizlik yani plesentayı bozan heterizigot olabilirmiş yani dalının uzmanı kandaki pıhtılaşmalar plesentayı bozar dedi ancak kadın doğum doktorları bilemiyorlar ek olarak sulandırma iğneleri veriyorlar şimdi benden başka bi test daha istedi o testide yaptırdım pazartesi çıkacak ve bana anlatacakmış Allahtan çok ilgili ve şeker bi doktora rasladım beni gördüğünde aaa sen hastamasın dedibende eet dedim güldüm
neyse p.tesi çıkacak sonucun negatif olması gerekiyormuş pozitif çıkarsa ona göre ileride gebe kalırsam ona göre yazı yazcakmış kadın doğum doktoruna...
ama heterizigot olduğu için bende kanı sulandırmaya gerek yok dedi biraz karışık sanırım mevzu hayırlısı ile p.tesi bekliyorum...
benden bu kadar arkadaşlar.görüşürüz yine.
Meraba canım ,öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...Canım bende mthfr heterozigotum.Bendede kanı sulandırmaya gerek yokmuş ama yinede kadın doğumcumda hemetoloğumda önlem amaçlı iğne verdiler.Aklında bulunsun canım.
Allahım hepimize sabırlar versin.bende 32..haftalık doğum yaptım bebeğim 10 gün kaldı solunum cihazında yavrum daha fazla dayanamadı.çok acı nasıl baş edeceğimi bende bilmiyorummm..7 gün oldu yavrumu kaybedelii...
kızlar , dün randevum vardı...Çok şükür her şey yolundaymış.Doktor ayrıntılıda bütün oganlarınada baktı...Her şey istediğimiz gibi dedi...plesentanın yerleşimide çok iyi dedi...Bebişim 300 gr olmuş teyzeleri...Bu arada iğneye devam dedi...
Limburgcum canım biz iyiyiz sen nasılsın. Ne zamandır uğramıyorsun. Konu açmışsın orada gördüm hamile misin canım. İnşallah hamilesindir. Bu arada ravza da ne zamandır uğramıyor sen görüştün mü o nasıl.
kızlar , dün randevum vardı...Çok şükür her şey yolundaymış.Doktor ayrıntılıda bütün oganlarınada baktı...Her şey istediğimiz gibi dedi...plesentanın yerleşimide çok iyi dedi...Bebişim 300 gr olmuş teyzeleri...Bu arada iğneye devam dedi...
Allahım hepimize sabırlar versin.bende 32..haftalık doğum yaptım bebeğim 10 gün kaldı solunum cihazında yavrum daha fazla dayanamadı.çok acı nasıl baş edeceğimi bende bilmiyorummm..7 gün oldu yavrumu kaybedelii...
canım benim ben buralardayım ama pc başına çok geçemiyordum çünkü benim kociş yıllık izindeydi onun yanında buraya giremiyorum çok üzülüyor o yüzden neyseki işe başladı rahat rahar girerim artık canım
sen nasılsın bacım herşey yolundadır işallah sen bebiş çalışmalarına başladınmı seni çok öpüyorum canım allaha emanet ol
Ravzacım alıştık birbirimize birini aramızda göremedik mi özlüyoruz. Ben iyiyim canım kısmetse Ocak'ta çalışmalara başlıyorum. Bu aradada kan tahlili, idrar tahlili gibi ön hazırlıkları yapıyorum. Yalnız sıkıldı sanırım böbreklerde problem var 2 haftadır böbreğim ağrıyor idrar testinde de protein ve glukoz çıktı. İnşallah önemli birşey değildir çalışmaları ertelemek istemiyorum. Bir de doğumdan sonra 6 kilo falan kaldı üzerimde doktor onları vermeye çalış dedi. Ya zaten ben doğru dürüst bişey yemiyorum ama metabolizmam çok yavaş çalışıyor. Şimdi spor yapmaya başladım inşallah verebilirim. Oğlum gideli 6 ay oldu ilk defa bu ay kendimi daha iyi hissediyorum. Sanırım bekleme süremin dolmasıyla ilgili bir durum. Allah kısmet ederse yeni yavrularımız bize ilaç gibi gelecek, yaralarımızı saracak. Sen de Alla emanet ol canım öpüyorum.
oyy maşallahh kuzuma ,,kızlar , dün randevum vardı...Çok şükür her şey yolundaymış.Doktor ayrıntılıda bütün oganlarınada baktı...Her şey istediğimiz gibi dedi...plesentanın yerleşimide çok iyi dedi...Bebişim 300 gr olmuş teyzeleri...Bu arada iğneye devam dedi...
Ben son zamanlarda hastanede yattığım için ne kadar kilo aldığımı bilmiyorum ama fazla kilo almamıştım en fazla 10 kilo almışımdır. 66 kiloyla hamile kalmıştım şu an 72 kiloyum boyum 1.75. Ben de 65'e inmek istiyorum ama sanırım artık hayal.
Ravzacım alıştık birbirimize birini aramızda göremedik mi özlüyoruz. Ben iyiyim canım kısmetse Ocak'ta çalışmalara başlıyorum. Bu aradada kan tahlili, idrar tahlili gibi ön hazırlıkları yapıyorum. Yalnız sıkıldı sanırım böbreklerde problem var 2 haftadır böbreğim ağrıyor idrar testinde de protein ve glukoz çıktı. İnşallah önemli birşey değildir çalışmaları ertelemek istemiyorum. Bir de doğumdan sonra 6 kilo falan kaldı üzerimde doktor onları vermeye çalış dedi. Ya zaten ben doğru dürüst bişey yemiyorum ama metabolizmam çok yavaş çalışıyor. Şimdi spor yapmaya başladım inşallah verebilirim. Oğlum gideli 6 ay oldu ilk defa bu ay kendimi daha iyi hissediyorum. Sanırım bekleme süremin dolmasıyla ilgili bir durum. Allah kısmet ederse yeni yavrularımız bize ilaç gibi gelecek, yaralarımızı saracak. Sen de Alla emanet ol canım öpüyorum.
canım senin bebginin iyi olmasına çok sevindim inşallah hep böyle güzel gidecek güzelim maşşallah
başın sagolsun canım zaman herşeyin ilacıdır ilk önceleri insan kendini çok kötü hissediyor zamanla herşeye alışıyorsun mecburuz çünkü ama unutulmuyor yaşıyoruz bir şekilde allahım yar yardımcınız olsun...
hoşgeldin tekrar ara verecegin zaman haber ver mrek ediyoruz hepimiz birbirimize ihtiyac duyuyoruz çünkü...
daha iyi olmana sevindim inşallah 2010 meleklerimiz kardeşlerini hepimize gönderecek allahım dualarımızı kabul edicek bizde bu yürek sevgi sabır oldukça vereliniortak inşallah..
merhaba melek anneleri,
bebeklerimi daha doğrusu meleklerimi kaybedeli yaklaşık 20 gün oluyor ancak:1closedeyes: acı ve depresyon artıyor galiba.
birazdan arkadaşlar gelecek ama ben bu acıyı tatmayan hiçkimsenin beni anlayamayacağını biliyorum ve kimseyi görmek istemiyorum aslında birtek eşim ve bu forum beni rahatlatıyor.
merhaba melek anneleri,
bebeklerimi daha doğrusu meleklerimi kaybedeli yaklaşık 20 gün oluyor ancak:1closedeyes: acı ve depresyon artıyor galiba.
birazdan arkadaşlar gelecek ama ben bu acıyı tatmayan hiçkimsenin beni anlayamayacağını biliyorum ve kimseyi görmek istemiyorum aslında birtek eşim ve bu forum beni rahatlatıyor.
hoşbulduk canım bidaha haber vericem söz:kedi:habersiz bırakmıyacam ben iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun sende bebiş çalışmaları varmı işallah 2010 hepimize uğurlu gelir hepimizde yavrularımıza kavuşuruz allaha emanet ol canım öptümŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?