Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

amincanım inş..güzelim hepimiz sağlıklı evlatlarımıza biran önce kavuşup kollarımıza alalım

PREMETE canım benim yaaaa!!!! Günlerden beri girmitordum ve ne güzel girdiğimde senin doğumuna birkaç gün kaldığını görüyorum. Tatlım hepimiz kadar sen de çoooooooook iyi biliyorsun ki en önemlisi senin ve bebeğin sağlıklı olması. Geriye kalanın hepsi ayrıntı lütfen üzme kendini. Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. Galiba isim de TOLGA olacak. Vallahi yerine ben sabırsızlanmaya başladım. Maşallah arkadaşım pozitif düşünceyle sonuna geldin ha gayret artık. Kendini bırakmanın zamanı değil. Yoksa oğluşun annesini mutsuz mutsuz görecek. Bunu istemezsin değil mi??????

Doğru söylüyorsun çok zor..herşey dün gibiymiş gibi geçti..Hiç kimse hatırlamaz canım.Helva kavurup dağıtım soranlara Oğlum yıl dönümü dediğimde bazıları o melek melek üzülme , biri öptüm canım melekler mekanında seni bekliyor üzülme , annem allah kabul etsin dedi allah inş. yine verir , kayınvalidem ahh keremin mi dedi gülen bir yüzle ehh sene ne çabuk geçti dedi işte böyle..bir benim boğazım düğümlü dolaştı..ateş düştüğü yeri yakarmış bizimde ateşimiz meleklerimiz

nuraycım hiç bir yere kaçış yok biliyorsun güzelim mecburuz yüzleşmeye hepimiz.Bu bile büyük bir adım senin için.Emekliyerek gelen bebek sana haber getirmiş güzelim.Tez zamanda sanada bebek gelecek ben bunu böyle yorumluyorum ve sende buna inan...Acımız hep taze hep göz yaşı ama bunun sonunda hepimiz o muciziye kavuşacağız sağlıcakla..

ah canım sizler olmasaydınız herhalde çok bunalım takılırdım.İnsanoğlu gerçek yüzleri hep acı yaşadıktan sonra görüyormuş bunu çok iyi anladım..Ama sen iyiken herkes yanında sahteymiş bunuda anladım..Geç de olsa bende artık içimden geldiğince içimdeki o iyi huyu insanlara göre ayarlayıp geri veriyorum artık.Bende çok yoruldum ve kendime ihtiyacım var..

Canım arkadaşlarım..C.tesi günü adet oldum ve yarın hayırlısınla adetim 3. günü ve dr gidiyorum sabahtan.Artık büyütme ilaçlarına başlayacağım inş. hayırlısınla ve herşey yolundadır.Umarım sorun yoktur ve güzel haberlerle dönerim...Benim için çok dua edin..

!4 ocakta oğlumu ziyarette gittiğimde hepinizin oğlum için dua ettiğinizi söyledim sizlerden bahsettim ve sizlerin melekleri ile ele ele verip bizleri beklemelerini şefaatçi olmalarını söyledim.Biz sizin için burda tüm melek anneleri bir olduk meleklerimize dua ediyoruz dedim sizlerde bizim için edin dedim..
Yani dertleştik dualaştık ve geldim tekrar onsuz evime..Ama tedavim için güçlüyüm hayırlısınla güzel geçsin istiyorum..Sizlerinde dualarına ihtiyacım var..

Canim bizi ancak bizler anlariz yasiyoruz iste sanki yarim insan gibi geziyoruz dünyada..
Ben hep burdayim ama hic degisen birsey olmadigindan sizlerinde icini karartmak istemiyorum ..

Nerdeyse hergün girip neler yazildigini takip etmeye calisiyorum.
Canim artik sende cesaretini toplayip yeniden tedaviye basla bence, yemin ettim diyosun yerine sadaka verirsin canim tekrar denemelisin bence ileride cok üzülürsün keske deneseydim dersin ama tabiki karari yine sen vereceksin ben senin mutlu olmani isterim...

Tesekkür ederim canim iyi olmaya calisiyorum iste nasil olayim...
Ben yeniden esimin tesfigiyle doktora gitmeye basladim hersey normalmis bende pko bile görünmedi ben cok sasirdim simdi ise neden hamilelik olusmuyor ona bakacaklar bakalim ne cikacak...

Evet canim neredeyse iki haftadir kendimi berbat hissediyorum biliyorumki 25 Ocak gelecek hersey yine gözümde canlanacak zaten hep aklimda ama özellikle o gün nasil gecirecegim bakalim...

Son düzenleme:

Allah yardimcin olsun Canim Insaallah 4 hafta sonra hamilelik haberini aliriz...

Canim artik üzme kendini senin mutlu olman lazim üzülmemen lazim esin sana yeter kimseyi bekleme sen...

Annesi hayatta olupta herseyine yine kendi kosan biriyim ben insanlar yasasada kimseden kimseye fayda yok bu dünyada. Allah esinden razi olsun seni mutlu edebilmek icin kosusturuyor bunuda her erkek yapmiyor maalesef..

Bir kac gün sonra senin yanindan hic ayrilmayacak bir erkek daha olacak hayatinda,göreceksin sizin üc kisilik aileniz bütün akrabalariniza bedel olacak canim..

Doguma girerken banada dua et canim artik gercekten zamani geldi benim icinde...

canım seni cok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun insan eşiyle kitleniyor bu konularda benim ailem uzak allaha şükür sağ ama ne benim onlara faydam nede onların bana tabi testek veriyolar arıyolar hastanede tek başıma eşimle doğum yaptım kaynanam dan bahsetmek istemiyorum onları allaha havale ettim az kaldım bitanem tabiki ilgi beklemek yardımcı olması hiç değilse yanında olduğunu hissettirseler oda iyi olurdu insanları anlamak zor canım allaha sığın her şey cok güzel olucak...

canım aynısı bende de oldu ben 3 aya yakın tadavi oldum fitil ve attibiyotikler gececektir ama bunlar gecmeden hamile kalma hamilelikte erken doğum riskidir maydonoz suyu iç yada suğan suyu iyi geliyor gecmiş olsun canım korkulacak bir şey değil..

canım hayırlı olsun tedavin allahın izniyle güzel haberler vericeklsin demek ilk tedaviye sen başladın ) senden sonra maytap sonra ilşallah ben inşallah hepimiz için hayırlısı olur..

canım hepimiz yaşadık aynı şeyleri biliyorum çok zor ama senin şimdi oğlunu düşünmen lazım üzülüp onuda etkileme herşey çok güzel olacak senin için az bi zaman kaldı lütfen canını sıkma

Canım benim zamanla geçecek alışacağız diyoruz ama yaşasaydı benimde çocuğum şu kadar olmuştu demekten kendimizi alamıyoruz bizler yaşayıp görüyoruz içinde tam ortasında ben olsaydım dayanamazdım diyenlere maruz kalıyoruz onların düşünemediği şeyleri bizler yaşıyoruz en zor kısımlarını atlattık inşallah Rabbim kavuşan günlerin hürmetine tesellilerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kavuşturacak inşallah.

Premetecim yazılarını okudukça herkes kendinden bişeyler bulmuş çok şükür annem yakınımda hep destekçim bahsettiğin gibi diğerleri yakınımda ama aslında en uzağımda ben şöyle yapıyorum çaresini böyle bulduğuma inanıyorum acılarını üzüntülerini ertele kuzun doğana kadar sağlıcakla hayırlısıyla kavuşana kadar bütün acılarını ertele hayat müsterek ne mutlu ki anlayışlı idare eden bir eşin var ben evdeyim ama yine temizliğimi eşim ve annem yapıyor senin tek düşüncen sedece hayırlısıyla mutlu sona ulaşıp bize müjdeli haberi vermen inşallah.Hiç birimiz senin ya da diğer hiçbir arkadaşımızın durumundan sıkılmayız biz mutluluk değil en yakınımızda olanların bile paylaşamadığı acılarımızı paylaştık bizlerin bağı farklı ve kuvvetli üzülme ve düşünme bunları hayırlı haberler olsun herkesten inşallah

Son düzenleme:

dualarımız senine papatya
Allah yardımcın olsun

tesekkürler gamzecim

Canım hiç öyle düşünme burda hepimiz birbirimize destek olcaz. Hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Sen bizlere hep güçlü olmayı öğrettin. Bebeğin için, kendin için, eşin için güçlü ol lütfen. Rabbim yardımcın olsun. Bebişini kucağına aldığında bak gör bu sıkıntılarında kalmayacak. İnsanlar hep böyleler ne yazık ki. Herkes kendini düşünüyor ne yazık ki. ANA GİBİ YAR OLMAZ. Dedikleri hakikaten doğru. Şimdi bunları düşünme. Allah herşeyi görüyor. Sap döner keser döner bir gün hesap döner. İnsanlar yaptıkları haksızlıkların cezasını elinde sonunda çekiyorlar. Allahın adaleti sonsuz. Sen Allaha havale et. Boşver gerisini.Önemli olan sensin ve bebeğin

Papatya arkadaşım inşallah çok güzel haberler alıcaksın bi kaç hafta sonra dua edicem senin için güçlü ve umutlu olman çok güzel gelişmelerden haberdar et bizleri mutlaka..

hadi hayırlısı...sen hangi ilaçları alıyordun adetten önce..gerçi benimki kısa protokol ama....ben de adeyti bekliyorum....1haftaya gelir ..folibol, zinco c,benexol kullanıyorum ben...adetin 2 yada 3üde iğnelere başlayacağım...gelişmelerden haberdar et.....heyecanlandım

herşey üst üste geliyo sanki sabrım tükendi iyice dün eltim doğum yapmış evde bi sevinç bi heyacan bide evdekiler arayıpta tebrik etmemi bekliyo nasıl edeyim ki bende aynı zamanda hamile kalmıştım birlikte doktora gitmiştim güzel hayaller kurmuştuk ama yine olmadı herşey boş rabbim dayanmak ne zormuş

premete şuan okadar duydusalsınki herşeyi düşünüp ağlarsın ama bebeğini o güzel yavruyu düşün insan bazen ailesi hatta annesi en yakınında bile olsa şu yalan dünyada yinede kendini yanlız hissedebiliyo eminim oğlunu kucağına aldığın zaman onların yokluğunu daha az hissedeceksin sen eşin ve minik oğluşun çok güzel bi aile olucaksınız işleri yapacaklarını hiç düşünme boşver sen bebeğini kollarına alda herşeyi yarım kalsın yavaş yavaş yaparsın kendini toplayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…