Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Hep öyle olur arkadaşım bi dönem bütün zorluklar üst üste gelir birine tahammül etmeye çalışırken yenisi çıkar karşına ama inşallah geçicek bugünler ve güzellikler üst üste gelmeye başlıyacak..

Allah sabır versin nuray cım
ben yerinde olsam aramazdım heralde insanlarda sana anlayış göstersinler ben acıkacık diyorum biryere gidileceği zaman oarada çolukçocuk görünce içim burkuluyor ondan gitmek istemiyorum diye
cnm biz de aynı sevinci paylaşacağız gün gelecek lütfen ümidini yitirme

canım inşallah bu sefer emeklerin boşa çıkmaz mutlu olmayı hak ediyosun meleğin annnesine dua eder rabbim kucağını boş bırakmaz her zaman yanındayız canım bi ara görüşelim seninle daha önce konuşmuştuk ama olmadı

esmeray doğumdan sonra bende de çok ağrı olmuştu normal galiba sonra kendiliğinden geçti ama iltihab varsa maydonoz suyu çok iyi gelir ihmal etme

maytap ım bnm kasık ağrılarım hala devam ediyor mu biliyormusun adetim bitti ama yine tam gaz devam şiddetli değil en azından
akıntı da beraberinde geliyor tabi
inşallah tedavin olmulu sonuçlanacak seni çok ümitli görüyorum olacak vinş.

esmeray doğumdan sonra bende de çok ağrı olmuştu normal galiba sonra kendiliğinden geçti ama iltihab varsa maydonoz suyu çok iyi gelir ihmal etme

tesekkürler nuray cım
normal sanırım bir ark da aynısını dedi
akıntısı varmış ama agrısı yokmuş maydanoz suyunu nasıl yapıcam bilmiyorum soğan suyu deneyeyim diyorum ama o da kistler içinmiş

aramadım zaten ama sen ne güzel açık konuşabiliyosun ben söyleyemiyorum kimsede anlamıyo canımın yandığını herşey yaşandı unutuldu bitti sanıyolar ama bilmiyolarki hergün gizli gizli ağlıyorum sadece sizinle paylaşabiliyorum sizde olmasaydınız ne yapardım bilmem

Soğan suyu iltihap içinde yararlıymış bence sende deniyebilirsin bi zararı yok sonuçta..

bu bir sınav diye klasik bir laf edeceğim ama öyle..benimde etrafımda herkes doğum yaptı...birsürü 2010 bebeği var...daha 2 gün önce üst komşum doğum yaptı..aynı zamanda eşlerimiz çoook yakın arkadaş...hemen aradım tebrik ettim...eğer etmeseydim hiç edemezdim birdaha... saplantı haline gelirdi...seni okadar iyi anlıyorumki...bebeği olanlara uzaktan bakmam canımı çok yakıyor ama başkalarının bana acıyarak bakmasından nefret ettiğim için bütün gücümü toplayıp tebrik ediyorum bebeklerini seviyorum..sonra eve gelip banyoda ağlıyorum...

benimde akıntı ve ağrım vardı maydonoz suyunun özel bi yapılışı varmı bilmiyorum ama ben iki üç bardak suyun içine biraz maydonoz atıp kaynatıyodum ılınıncada içiyorum akıntı iltihap hiçbişey kalmıyo bide sürekli bez ütüleyip vajinaya koymakta iyi geliyo ayaklarınıda sıcak tutmaya bak

dr iltihap demiş ondandır.....inşallah arkadaşımm...hepimzin şubatta çook güzel haberleri olacak

ben söylüyorum canım ama eşime yada annemlere
diğer insanlara kesinlikle söylemiyorum beni zayıf görmesinler diye hamilelik muhabbeti çoluk çocuk muhabbeti olunca metin olmaya calışıyorum çok zor çok
hele ben bebeğimi kaybettikten sonra kadının biri bana dediki çok yıkılmış gibisin çok ümitsizsin bnm yengem de kaybetti ama bırakmadı kendini ikinci bir hamilelğe hazırlıyorum kendimi dedi
ben de diyecektm sen kaybetsen evladını ne yaprdın diye sadece haklısın dedim acım taze oldugu için daha toparlanamdım dedim o gün bugündür gitmiyorum onlara filan evde daha huzurluyum sizlerle

inşallah dediğin gibi olur sen hamilesin bizim içinde dua et duan kabul olur

tesekkürler cnm çok sağol
dr iltihap demiş ondandır.....inşallah arkadaşımm...hepimzin şubatta çook güzel haberleri olacak

inşallah inşallah

Bende aynen senin yaptığın gibi yapıyorum Maytap 15 gün olmuştu bebeklerimi kaybedeli bi bebek görmeye gitmek istedi kayınvalidem benimle yok diyemedim gittim kucağıma verdiler ellerim titredi hissettirmemek için elimden geleni yaptım sonra eve geldim kendime gösterdim sadece üzüntümün büyüklüğünü vah vah demesin diye kimse..sonrada aynı şekilde devam ettim hep,böylelikle insanlar acımı hafife aldılar unuttum sanıp yok saydılar ama en azından bana acıyarak bakmadılar acımı anlamıyacakları için yok saymalarıda beni ilgilendirmedi..

haklısın ağır bi sınav rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zormuş sende kendimi gördüm bende nefret ediyorum bana acımalarından gizli gizli ağlıyorum

evet aynen bende benim acımı hiçe saymalarını takmıyorum...acimi belli etsem'' yazık'' diyecekler..ama şimdi "çok güçlüsün" diyorlar.....böylesi çok daha iyi..............

bazen çocuğun varmı diye soranlara sırf bana acımasınlar diye yok diyorum sonra vicdan azabı duyuyorum var ama yok sonra kaç yıllık evlisin üçbuçuk bu sefer olur olur bizimde geç oldu bilemem kimin 7 sene sonra oldu insanlar her şeye bi kulp buluyo neden merak ediyoki belki beni bidaha görmeyecek belki görse bile hatırlamaz varmı yokmu neden bu kadar soru

haklısın ağır bi sınav rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zormuş sende kendimi gördüm bende nefret ediyorum bana acımalarından gizli gizli ağlıyorum

allah beterinden korusun hepimizi....yinede şükredecek çok şeyimiz var...siz doğal yoldan hamile kaldığınıza şükrediyorsunuzdur..tüp bebek çok stresli...yumurta olacakmı...kalitesi nasıl olacak...döllenecekmi...transfer rahat geççekmi,,,tutacakmı???? bende şükür ediyorum ki derdimin bir çaresi var...dün biriyle konuştum...ne yazıkki tüp bebek bile imkansızmış...yani hiç çocuk sahibi olamayacakmış...çok üzüldüm ve halime şükrettim....Allah bizi daha beterinden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…