selam arkadaşlar...herkes iyidir umarım.çok yorgunum ama bunlar tatlı yorgunluklar tabiki.dün kızımın mevlütü vardı.allahıma şükürler olsun bu günleride nasip etti.ama kızım kucağımdayken ben oğlumla bu günleri yaşayamadığım için bir yanım hep buruk kaldı tabiki gözyaşlar tutulamadı.hep kızım dünyaya geldiğinde acım biraz daha hafifler diye düşünürken ben kızımı gördükçe oğluma daha çok yanmaya başllıyorum onunla yaşayamadığım geleceğe....ama allahımıma hamd olsun bu günleri nasip etti bana allahım hepinizin evine neşe getirsin canlarım.hepinizi seviyorum öpüyoruz sizi...
melek anneleri maalesef dün kötü bir haber aldım. 28 mavi arkadaşımız meleğini kaybettikten bir süre sonra tekrar gebe kalmıştı biliyorsunuz. Ne yazık ki bu bebeği de melek olmuş 18 ocakta
Arkadaşımıza rabbim bol sabır versin ve tez vakitte sağlıklı bir bebiş göndersin inşallah.
Onun ne yaşadığını çok iyi biliyorum. İlk kayıp büyük şok büyük yıkım ama ikinci gebelikte de aynı durum olunca dayanılmaz umutsuz çözümsüz hissediyorsun kendini
ben iyiym sen nasılsın:)
dr.a gittinmi????yoksa seninde mi salı günüydü??
allah 28 mavi ye bol sabırlar versin..dualarımız onunla olsun..Sorun neydi? Allahım inş. tez zamanda tekrar yeni sağlıklı bir gebelik nasip eder ve kucağınada sağ sağlim almasınıdamelek anneleri maalesef dün kötü bir haber aldım. 28 mavi arkadaşımız meleğini kaybettikten bir süre sonra tekrar gebe kalmıştı biliyorsunuz. Ne yazık ki bu bebeği de melek olmuş 18 ocakta
Arkadaşımıza rabbim bol sabır versin ve tez vakitte sağlıklı bir bebiş göndersin inşallah.
Onun ne yaşadığını çok iyi biliyorum. İlk kayıp büyük şok büyük yıkım ama ikinci gebelikte de aynı durum olunca dayanılmaz umutsuz çözümsüz hissediyorsun kendini
amin inş. öyle olacak..Canım benim beslenmene çok dikkat et ama buna mecbursun..bol yeşil yapraklı şeyler yer.Mutlaka protein almaya çalış.Tavuk ve kırmızı et yemeğe çalış akşam yemeklerinde yada öğlenleri.Sabahları pekmez bir çorba kaşığı yut (ben yutuyorum).Tarçınlı süt iç bir bardak akşamları gibi.Şekerleride meve yiyerek.Portakal elma üzerinede tarçın..Ha birde mutlaka hurma güzelim yaş hurma...insallah sonu guzel olacak hepımız ıcin.bende vitamin eksikligi cok maalesef.duzensız besleniyorum.daha dogrusu faydalı seyler yemıyorum.ovıtrelle ve pregnly aynı galıba.buarada senınkı uzun protokoldü dimi?sonucları aynı zamanda mı ögrencez?benim subat 1gbı toplama i$lemı,subat 6gbide transfr olur dedı doktor.ama tahmini.sonuçta 18 subat gibi.tabi herşey yolunda giderse.
Canım ben yarın tekrar dr. gidiyorum.C.tesi günü dr. hafta ortası bitiririz dedi.Yarınki kontrol ve E2 değerine göre Çarşamba yada perşembe yumurta toplamı olur diye düşünüyorum.Ondan sonra embrio gelişimlerine göre transfer belirlenecek.Bende co culture uygulanacak.Eğer çok iyi gelişme olursa 5 gününe beklenecekdi.Yarın daha biraz daha netleşir.Seninle aramızda herhalde 3-4 gün oynicak..Herşeyin hayırlısı ve iyi olmasını yüce rabbimden diliyorum
Allah şükürler olsun iyiz..ama sizlerden gelen güzel haberlerle daha iyi oluyoruz.Allahıma şükürler olsun ki bugünleride gördün.Önce acılar yaşandı sonrada allahım sana kızını vererek acılarını dindirmeye çalışıyor.Ne mutlu sana duasını da yaptın.Ben küçüklüğümden beri oldum olası bebek mevlütlerinde çok duygulanır ve hep ağlardım.Şimdi bile duygulandım yazını okuyunca..Ama eminimki senin o anki duyguları o kadar farklıydıki kimse anlıyamaz.Sadece öyle bakar ve ağlar ama birde gelin o yüreğe sorun..Ama kızını severken oğlunu sevmişçesine 2 kat sev bak okşa sarıl..selam arkadaşlar...herkes iyidir umarım.çok yorgunum ama bunlar tatlı yorgunluklar tabiki.dün kızımın mevlütü vardı.allahıma şükürler olsun bu günleride nasip etti.ama kızım kucağımdayken ben oğlumla bu günleri yaşayamadığım için bir yanım hep buruk kaldı tabiki gözyaşlar tutulamadı.hep kızım dünyaya geldiğinde acım biraz daha hafifler diye düşünürken ben kızımı gördükçe oğluma daha çok yanmaya başllıyorum onunla yaşayamadığım geleceğe....ama allahımıma hamd olsun bu günleri nasip etti bana allahım hepinizin evine neşe getirsin canlarım.hepinizi seviyorum öpüyoruz sizi...
melek anneleri maalesef dün kötü bir haber aldım. 28 mavi arkadaşımız meleğini kaybettikten bir süre sonra tekrar gebe kalmıştı biliyorsunuz. Ne yazık ki bu bebeği de melek olmuş 18 ocakta
kızlar 3 ay 1 haftalık hamileym br kaç gndür ara ara sancılarm var ve bildiğimiz yeşil rengi akıntım ve yeşil sabun kıvamında iğrenç ve kaşıntı yapıo aralıksız akıntı gelio daha dr gitmeme var ya acaba bebeğe karnımda bişe mi oldu allah korusun öldümü lütfen yardım edin karnında öldüğünün belirtiileri ve ölümden itibaren nekadar zamanda anneye etkisi olr bilgilerinizi paylaşın
acilen çıktım...çünkü elimin üstüne düştüm ve şişti...okadar ağırımki neredeyse elimi kıracaktım:))hastaneye gttk..bişi yok dediler...ama film çektiler bende hemen dr.u arayıp sordum....bişi olurmu diye...yok dedi:)artık herbişeyi sorar oldum:)
iğnelere başladım...puregon çok kolay....ama ben hala clexan da zorlanıyorum..yakıyor beni
sen nasılsın?????
slm kızlar ben daha adet olmadım bugün kan testi yaptırıcam iş cıkışında benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olur..
Kaç gün geçti Gamzecim adetin inşallah güzel haberler alırsın sonucu ne kadar sonra öğrenebilceksin peki??hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle...
cumartesi pazar olmam lazımdı ama olmadı iş cıkışında kan vermeye gidicem :18: hayırlısı artık sağol canım 1 saate cıkıyor karnım cok şiş patlayacak gibi hiç tatlı yemem dün öyle tatlı yedim ki eşimde şaşırdı bakalım hayırlısı
slm kızlar ben daha adet olmadım bugün kan testi yaptırıcam iş cıkışında benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olur..
inşallah cnm hayırlı haberleini bekliyoruz
cumartesi pazar olmam lazımdı ama olmadı iş cıkışında kan vermeye gidicem :18: hayırlısı artık sağol canım 1 saate cıkıyor karnım cok şiş patlayacak gibi hiç tatlı yemem dün öyle tatlı yedim ki eşimde şaşırdı bakalım hayırlısı
gamze inşallah iyi haberler veririsin bize:) hadi hayırlısı olsun....
Bende iyiyim doktora cuma günü gittim herşey yolunda çok şükür 3 hafta sonra tekrar gidicem bujilerle muayene yapcakmış doktor ona göre dikişe karar verilcek..sen salımı gidiyosun haber ver mutlaka gelişmeleri..bu arada düşmüşsüün dikkat ett kendine aman haa
sağol canım ben 2 kere hamile kaldım 2sindede gögüslerim şişte birinde aşırı tatlı yedim 2. cisinde aşırı ekşi yedim sanki hamile gibiyim belkide kandimi kandırıyorum bilmiyorum
neden olmasın....sonuçta doğal yoldan hamile kaldın daha önce...hem bazıları hissediyormuş hamile olduğunu....inşallah hissettiğin olur...işten izin alıp yaptıramıyormusun...akşama daha çoook var:)
valla cok iş var elimde hamileliğimde arkadaşlar hep yanlış girmişler dosyaları bende düzeltiyorum izin almam cok zor şuan( ben normalde pis boğaz değilim ama hamilelikte öyle oluyorum adette gelmedi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?