Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım benim ne mutlu sana bak ne güzel bi tanesi seni cennete kucaklıyacak şimdilik bi tanesi bu dünyada.bence çok mutlu ol ne güzel RABBİM kucağını boş bırakmamış.valla şükür et bence.oğulcuğuna üzülme o bu dünyadakinen daha mutludur orda emin ol.belki biz cennetlik evlat yetiştiremeyecektik ama şimdi yavrularımız cennete:)
inş tez ve hayırlı vakit giden bebeklerimizin yerine RABBİM sağlıklı sıhhatli hayırlı yavrular verir:)

ALLAHA EMANETSİNİZ:)

Çok üzüldüm arkadaşımızın başı saolsun Allah sabır versin...

ben iyiym sen nasılsın:)

dr.a gittinmi????yoksa seninde mi salı günüydü??

Bende iyiyim doktora cuma günü gittim herşey yolunda çok şükür 3 hafta sonra tekrar gidicem bujilerle muayene yapcakmış doktor ona göre dikişe karar verilcek..sen salımı gidiyosun haber ver mutlaka gelişmeleri..bu arada düşmüşsüün dikkat ett kendine aman haa

allah 28 mavi ye bol sabırlar versin..dualarımız onunla olsun..Sorun neydi? Allahım inş. tez zamanda tekrar yeni sağlıklı bir gebelik nasip eder ve kucağınada sağ sağlim almasınıda

kızlar 3 ay 1 haftalık hamileym br kaç gndür ara ara sancılarm var ve bildiğimiz yeşil rengi akıntım ve yeşil sabun kıvamında iğrenç ve kaşıntı yapıo aralıksız akıntı gelio daha dr gitmeme var ya acaba bebeğe karnımda bişe mi oldu allah korusun öldümü lütfen yardım edin karnında öldüğünün belirtiileri ve ölümden itibaren nekadar zamanda anneye etkisi olr bilgilerinizi paylaşın

canım üzülme biliyorum cok zor 28 mavi arkadaşımızın da başı sağolsun keşke hiç kimse yaşamasa allah sabırlar versin..

canım bence sende idrar yolu yada rahimde enfeksiyon var bence iyi bir dr git bebeğin öldüğünü sanmıyorum ama hamilelikte enfeksiyn kötü önlemini alamam lazım inşallah bir sorun olmaz bence dr git canım..

slm kızlar ben daha adet olmadım bugün kan testi yaptırıcam iş cıkışında benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olur..

canım gecmiş olsun :)) kendine dikkat et

slm kızlar ben daha adet olmadım bugün kan testi yaptırıcam iş cıkışında benim için dua edin inşallah her şey gönlünüzce olur..

Kaç gün geçti Gamzecim adetin inşallah güzel haberler alırsın sonucu ne kadar sonra öğrenebilceksin peki??hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle...

Kaç gün geçti Gamzecim adetin inşallah güzel haberler alırsın sonucu ne kadar sonra öğrenebilceksin peki??hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle...

cumartesi pazar olmam lazımdı ama olmadı iş cıkışında kan vermeye gidicem :18: hayırlısı artık sağol canım 1 saate cıkıyor karnım cok şiş patlayacak gibi hiç tatlı yemem dün öyle tatlı yedim ki eşimde şaşırdı bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun bizlerede haber et mutlaka..

gamze inşallah iyi haberler veririsin bize:) hadi hayırlısı olsun....

gamze inşallah iyi haberler veririsin bize:) hadi hayırlısı olsun....

sağol canım ben 2 kere hamile kaldım 2sindede gögüslerim şişte birinde aşırı tatlı yedim 2. cisinde aşırı ekşi yedim sanki hamile gibiyim belkide kandimi kandırıyorum bilmiyorum

buji neki??hiç duymadım:)ben yarın gtcem dr.a...bakalım ne diyecek???

sağol canım ben 2 kere hamile kaldım 2sindede gögüslerim şişte birinde aşırı tatlı yedim 2. cisinde aşırı ekşi yedim sanki hamile gibiyim belkide kandimi kandırıyorum bilmiyorum

neden olmasın....sonuçta doğal yoldan hamile kaldın daha önce...hem bazıları hissediyormuş hamile olduğunu....inşallah hissettiğin olur...işten izin alıp yaptıramıyormusun...akşama daha çoook var:)

neden olmasın....sonuçta doğal yoldan hamile kaldın daha önce...hem bazıları hissediyormuş hamile olduğunu....inşallah hissettiğin olur...işten izin alıp yaptıramıyormusun...akşama daha çoook var:)

valla cok iş var elimde hamileliğimde arkadaşlar hep yanlış girmişler dosyaları bende düzeltiyorum izin almam cok zor şuan ( ben normalde pis boğaz değilim ama hamilelikte öyle oluyorum adette gelmedi :18:

valla cok iş var elimde hamileliğimde arkadaşlar hep yanlış girmişler dosyaları bende düzeltiyorum izin almam cok zor şuan ( ben normalde pis boğaz değilim ama hamilelikte öyle oluyorum adette gelmedi :18:

iinşallah güzel haberler verirsin bize:)))güzel haberlere çook ihtiyacımız var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…