iinşallah güzel haberler verirsin bize:)))güzel haberlere çook ihtiyacımız var.....
buji neki??hiç duymadım:)ben yarın gtcem dr.a...bakalım ne diyecek???
Bende bilmiyorum ne olduğunu kulağımada hiç hoş gelmedi :))yarın normal muayene dimi yumurtaların durumuna flnmı bakıcak??
hemen netten baksaydın:))) benim yarın yumurtalara bakılacak....ya hiç bişi hissetmiyorum..galiba yumurtalarım büyümüyorbugün 4.iğnemi olacağım....yarın bakalım ne diyecek dr...şubat başı gibi toplama olur galiba..en çok toplamadan korkuyorum
Bişi hissetmezsinki zaten ben hiiç hissetmedim ilaç fln kullanırken ne ağrım oldu ne sızım..toplamada anesteziyle oluyor değilmi hiç gözünde büyütme bence daha öncede yapıldı geçti gitti yine hızla geçip gidicek nasıl olduğunu anlamıyacaksın bile..
inşallah selen öyle olur......her şey olsun bitsin biran önce...gerçi gebelik olsada olmasada bizim için hiçbirşey bitmez..taki bbeklerimiz kucağımızda evimize gelene kadar.....
sen araştırdınmı buji yi...?
Kuzenim doktor ist.te onu aradım hemen ona sordum anlattı biraz rahim ağzını ölçmek için yapılan bi muayene şekliymiş bujileri rahim ağzına fln sokuyolarmış çok detaylı dinlemedim ordan sonrasında kendimden geçmişim :))) şaka tabiide kolay bi muayene merak etme fln dedi sonuç iyi çıksada diktirmen taraftarıyım kendi psikolojin için fln dedi bakalım bekleyip göricez stresli dönemler hiiç bitmeyecek sanırım...
kızlar ilk adetim bittikten 12 gün sonra tekrar adet oldum o da bir bucuk gün sürdü yoğun geldi ve birden bittti
sizce ne olabilir
doğumdan sonra düzensizlik olur demişti dr.um...bende olmadı böyle birşey...yinede dr.una bir sor bakalım....
önemli bişi olmasında düzenszlik olmasına razıyım tedavin tam olarak ne zaman başlıyor
tedavim başladı bile:)yarın kontrol var.....bugün 4.iğnemi oluyorum....inşallah 18 şubat gibi güzel haberler verebilirim sizlere..................
oo maşallah maşallah
inşallah cnm hayrlı olsun
allah yardımcın olsun...stres yapma demek isterdim ama gerçekten kulağa pek hoş gelmiyor...ben vajinal muayenelerden nefret ediyorum...muyene başımdan eksik olmuyor...ne istemiyorsam başıma geliyor....ama artık sonucu güzel olsun herşeye katlanırım diyorum..sende öyle düşün....sonunda bebeğini alacaksın kucağına ....onu hayal et ve motive ol....
İnşallah daha fazla zorlukla karşılaşmayız..sen evdemisin bittimi dersin?bana bu hafta izin yok işe gelicem hep ayy işkence gibi oluyor bu bulantılarla işte olmak bu cuma hiç gelmezmiş gibi geliyorr
kızlar mrb siznle bişi paylaşmak istıorum ben kasımın11 de sezaryan ameliyat oldum o ayda aralığın 18de adet oldum hamıle kaldığım aydı o duzenlı olmuştum ve bu ay 6gun gunum geçti cumrt gunu test yaptım 2 çizgi silik çıktı neden bılmııorum bu arada korunmadık hiç bu ay bana bıraz yardımcı olurmusunuz kafam karmakaşrık
inşallah karşılaşmayız....benim mesai bitti...zaten bu hafta son 15tatil geldi:))9ama 2.dnm bukadar rahat olamayacağımders saatim artıyor...bulantın çokmu??tuzlu kraker leblebi kuru pasta ve evde yapılmış vişne suyu...birde patates haşlaması ve yayla çorbası bana süper iyi geliyordu....
hamilesin bence 6gün çok fazla..ama ben idrar testlerine pek güvenmiyoum...bence hemen kan testi yap ...bende merak ettim şimdi
hamilesin bence 6gün çok fazla..ama ben idrar testlerine pek güvenmiyoum...bence hemen kan testi yap ...bende merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?