kızlar mrb siznle bişi paylaşmak istıorum ben kasımın11 de sezaryan ameliyat oldum o ayda aralığın 18de adet oldum hamıle kaldığım aydı o duzenlı olmuştum ve bu ay 6gun gunum geçti cumrt gunu test yaptım 2 çizgi silik çıktı neden bılmııorum bu arada korunmadık hiç bu ay bana bıraz yardımcı olurmusunuz kafam karmakaşrık
Çubuk kraker yiyorum bitek o iyi geliyor onun dışında pek iyi gelen bişi yok doktor yeni bi bulantı ilacı yazdı eskisi işe yaramayınca onu aldım şimdi eczaneden ilk kez şimdi onu içtim bakalım inşallah işe yarar..Tühh keşke 2. dönem dahada rahat olsaydın ama inşallah hamile olursunda okuldakilere biraz nazın geçer ne dersin??
inşallah öyledir ya
morale güzel haberlere cok ihtiyacım var
maytap sonra sen sonrada ben inşallah
inşallah öyledir ya
morale güzel haberlere cok ihtiyacım var
maytap sonra sen sonrada ben inşallah
cnm bnm hiç sevınemıorum bıle bılıomusun cesaretım yok gidipte kan vermeye yok demelerınden korkuyorum varsda korkuorum allahım hakkımızda hayırlsını nasip etsın
banada meptamid yazmıştı...bi kere içtim ...haptan midem bulanmıştı....
aslında istesem kursu almam...ama hamile olacağım diye plan yapmıyorum artık...bu dönem hamile olacağım diye az ders aldım ...boşuna almamışımo yüzden ileriye dönük plan yapmıyorum artık anı yaşıyorum:)
inşallah:)buarada sizde başlamışınızdır çalışmalara
hakkında hayırlısı olsun...ama gönlüm pozitiften yana...ben artık çivi çiviyi söker sözüne çok inanıyorum
Bana yazdığı ilacı bende alamadım hap içemiyorum o yüzden bu dil altı tableti kendi kendine eriyor hemen diğerine göre daha içilesi yani..
Hakkında hayırlısı olsun plan yapmamakta haklısın bende hiç ileriye dönük plan yapamıyorum hayal kurmaktan korkuyorum dün eşimede söyledim hayal kurupta bağlanmaktan korkuyorum sonuna kadar bizlerde böyle gidicek sanırım(
inş cnm hepımıze herşeyın hayırlsını versın ben umutlanamıorum nedense herşeyın hayırlısı benı düşündüren ilk yawrumda hemen çıkmıştı 2çizgi bunda çıkmadı yanı 6gun gunum geçmiş cumrt gnu yaptım silik çıktı acaba dıorum geç döllenme olabırmı dıe
arkadaşlar sız kırkınızdan sonra nezamn adet oldunuz
arkadaşlar sız kırkınızdan sonra nezamn adet oldunuz
bence hemen git kan testi yaptır...1-2 saate çıkar zaten...belirsizlik daha kötü...varsa da yoksaa da ona göre üzülürsün....ama emin ol olması olmamasından daha iyi...korkularında haklısın...hepimiz aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz...ama her gebelik birbirinden tamamaen farklı olurmuş...hepside aynı olacak diye bir şey yokmuşş....ama şuan ki yaşadığın belirsizlik daha kötü değilmi??idrar testlerinin yanılma payı varmış...ama genelde olumsuz çıkıp olumlu olabiliyormuş.....sende olumlu çıkmış...ne güzel işte ....bence sevinmelisin....hadi arkadaşım cesaretini toplada test yaptır..bizleride haberdar et..allah yardımcın olsun
cnm bnm saol yarın yapıcam sabahtan gidip kan verıcem sağlık ocağına hemen haberdar edıcem sizi sözz
kızlar ben izin aldım test için bana dua edin görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?