Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Hamile olabilirsin bencede bi kan tahlili yaptır 2.çizgide silik çıkmış korunmadığınızada göre hamile olma olasılığın çok yüksek..

banada meptamid yazmıştı...bi kere içtim ...haptan midem bulanmıştı....

aslında istesem kursu almam...ama hamile olacağım diye plan yapmıyorum artık...bu dönem hamile olacağım diye az ders aldım ...boşuna almamışım o yüzden ileriye dönük plan yapmıyorum artık anı yaşıyorum:)

cnm bnm hiç sevınemıorum bıle bılıomusun cesaretım yok gidipte kan vermeye yok demelerınden korkuyorum varsda korkuorum allahım hakkımızda hayırlsını nasip etsın

hakkında hayırlısı olsun...ama gönlüm pozitiften yana...ben artık çivi çiviyi söker sözüne çok inanıyorum

Bana yazdığı ilacı bende alamadım hap içemiyorum o yüzden bu dil altı tableti kendi kendine eriyor hemen diğerine göre daha içilesi yani..
Hakkında hayırlısı olsun plan yapmamakta haklısın bende hiç ileriye dönük plan yapamıyorum hayal kurmaktan korkuyorum dün eşimede söyledim hayal kurupta bağlanmaktan korkuyorum sonuna kadar bizlerde böyle gidicek sanırım(

hakkında hayırlısı olsun...ama gönlüm pozitiften yana...ben artık çivi çiviyi söker sözüne çok inanıyorum

inş cnm hepımıze herşeyın hayırlsını versın ben umutlanamıorum nedense herşeyın hayırlısı benı düşündüren ilk yawrumda hemen çıkmıştı 2çizgi bunda çıkmadı yanı 6gun gunum geçmiş cumrt gnu yaptım silik çıktı acaba dıorum geç döllenme olabırmı dıe

inşallah herşey güzel olacak hepimiz için..................aklına kötü şeyler getirme..kötü şeyler gelince başka işlerle meşgul ol...ben artık öyle yapıyorum.....3 kitap birden okuyorum:)))mesela....

yanı bışı olmamış olsa bu zamana kadar adet görmelıydım dıorum ay sonu geldı duzenszlık olsa buzmana kadar uzarmı size kızlar

bence hemen git kan testi yaptır...1-2 saate çıkar zaten...belirsizlik daha kötü...varsa da yoksaa da ona göre üzülürsün....ama emin ol olması olmamasından daha iyi...korkularında haklısın...hepimiz aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz...ama her gebelik birbirinden tamamaen farklı olurmuş...hepside aynı olacak diye bir şey yokmuşş....ama şuan ki yaşadığın belirsizlik daha kötü değilmi??idrar testlerinin yanılma payı varmış...ama genelde olumsuz çıkıp olumlu olabiliyormuş.....sende olumlu çıkmış...ne güzel işte ....bence sevinmelisin....hadi arkadaşım cesaretini toplada test yaptır..bizleride haberdar et..allah yardımcın olsun

cnm bnm saol yarın yapıcam sabahtan gidip kan verıcem sağlık ocağına hemen haberdar edıcem sizi sözz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…